Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا حمله داس با این سناریو امکانپذیر است؟

Slytherin
06-26-2011, 05:39 AM
آیا این امکان وجود دارد که ما برنامه ای تحت وب بنویسیم به طوری که فایلی حجیم (مثلا 200 مگابایت) را به طور مداوم از یک سایت دیگر دانلود کند و مثلا با تکرار این عمل در 256 دفعه یک سایت با پهنایی باند 50 گیگابات دان شود؟ (فرض می کنیم پهنای باند خودمان خیلی بیشتر هست)
کلا این عمل صحیح هست یا اینکه من برداشت غلطی از دی داس دارم؟ آیا مانعی برای این کار وجود دارد؟
باتشکر

@(-..-)@
06-27-2011, 04:28 AM
آیا این امکان وجود دارد که ما برنامه ای تحت وب بنویسیم به طوری که فایلی حجیم (مثلا 200 مگابایت) را به طور مداوم از یک سایت دیگر دانلود کند و مثلا با تکرار این عمل در 256 دفعه یک سایت با پهنایی باند 50 گیگابات دان شود؟ (فرض می کنیم پهنای باند خودمان خیلی بیشتر هست)
کلا این عمل صحیح هست یا اینکه من برداشت غلطی از دی داس دارم؟ آیا مانعی برای این کار وجود دارد؟
باتشکر

سلام
خیر این سناریو امکان پذیر نمیباشد چرا که در DDOS ما بر اساس طغیان Flooding عمل میکنیم و ترافیک بوحود آمده حاصل از فشار بیش از حد به یک پورت خاص یا سروس خاص است و اینکه در دی دی او اس و اینکه ما با استفاده از 2 یا چند مستر میبایست حمله را که آنها نیز ارتشی متشکل از زامبی ها هستند حمله را ادامه دهند و سناریوی شما اگر شکل بگیرد میبایست حمله در یک زمان و توسط مستر و قربانی ها شکل بگیرد

Slytherin
06-27-2011, 04:42 AM
ممنون از پاسختون و خیلی عذر می خواهم اگر اطلاعاتم کمه و می پرسم.
ولی با این روشی که گفتم مگه پهنای باند آن ماه سایت مذکور تمام نمی شود؟ (و در نتیجه سایت دان نمی شود؟) مگه هدف از دی داس اتمام پهنای باند نیست؟
باز هم ممنون...

NightC0der
06-27-2011, 04:48 PM
هدف از ديداس اتمام پهناي باند نيست ، فقط از كار انداختن سرور يا سايت است ...
اما در كل با روش شما ميشه سايت رو خوابوند اما روش معمولي نيست ! دركل تمام كردن پهناي باند هم ديداس حساب ميشه و اساس كار بعضي اسكريپت هاي ديداس همين اتمام پهناي بانده ...