توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هک اکانت adsl
jacob73
07-06-2011, 02:36 PM
سلام. امیدوارم جای مناسبی پست زده باشم!
من دیشب روش هک اکانت ها adsl رو یاد گرفتم.همون که ip ها رو اسکن میکنن و بعد وارد کانفیگ مودم طرف میشن. فقط این وسط یه مشکلی هس. من از برنامه Advanced IP Scanner 2 استفاده کردم. مشکل اینجاس که اگه برنامه 50 تا ip پیدا کنه فقط میتونم وارد 10 ,12 تا شم. جالب اینجاس که تمام اونایی که میتونم وارد شم هم مارک مودم خودم بودن. یعنی همه tp link بودن، خب،تا اونجایی که من فهمیدم نمیشه با مودم tp link وارد کانفیگ مودم دیگه ای شد. درسته؟؟؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنین. و یه سوال دیگه. اداره ها معمولا از چه مودمی اسفاده میکنن؟؟و اینکه اصلا این کار میتونه خطرناک باشه؟ چقد پیگیری میکنن؟البته اینجا که من زندگی میکنم کسی زیاد سر ازین چیزا درنمیاره!
Behzad_Ps
07-06-2011, 02:50 PM
سلام
دوست عزیز شما با استفاده از اسکنر و پورت 23 میتونی به مدم ویکتیم تلنت کنی و با وارد کردن پسورد مناسب به مدم لاگین کنید
معمولا پسورد دیفالت مودم ها 1234 , admin است
بعد با دستور show all میتونید یوزر و پسورد DSL ویکتیم را بدست بیارید.
موفق باشید
Angel--D3m0n
07-06-2011, 03:57 PM
درود....
یا احترام به صحبت های آقا بهزاد....
ببینید دوست عزیز ربطی نداره که مودم شما چی هست و یا این که اگه مودمت با مودم قربانی فرق کنه شما نمی تونی کاری کنی
فقط باید پورت 23 که برای telnet هست باز باشه ، وقتی شما ip طرف رو telnet می کنی به مودمش وصل می شی و بقیش هم که خودت می دونی ، اما در مورد خطرش: ببین با یک اکانت ADSL فقط 1 نفر می تونه کانکت شه یعنی یا شما یا قربانی ، حالا اگه شما کانکت باشی و طرف هم همون موقع ها هوس کنه یه چرخی تو نت بزنه می بینه نمی شه!!! زنگ می زنه شرکت مربوطه می گه آقا من کانکت نمی شم اونا بررسی می کنن می گن عزیزم شما کانکتی و این جوری می شه که قضیه شما لو می ره فقط کافیه phisical ip adress شما رو بردارن و به مخابرات بدن و ببینن که چه کسی با این phisical ip adress کانکت می شه (یک چیز اختصاصی هستش) بعد می بینن بله.... فلانی بعدشم....
بدرود.....
baber
07-06-2011, 03:58 PM
اگر یکی بگه از port 80 چجوری میشه استفاده کرد ممنون میشم برای hack adsl
Angel--D3m0n
07-06-2011, 04:08 PM
هیچ جوره نمی شه ، اگر اشتباه نکنم پورت 80 برای http باشه
milad2000
07-06-2011, 04:15 PM
سلام. امیدوارم جای مناسبی پست زده باشم!
من دیشب روش هک اکانت ها adsl رو یاد گرفتم.همون که ip ها رو اسکن میکنن و بعد وارد کانفیگ مودم طرف میشن. فقط این وسط یه مشکلی هس. من از برنامه Advanced IP Scanner 2 استفاده کردم. مشکل اینجاس که اگه برنامه 50 تا ip پیدا کنه فقط میتونم وارد 10 ,12 تا شم. جالب اینجاس که تمام اونایی که میتونم وارد شم هم مارک مودم خودم بودن. یعنی همه tp link بودن، خب،تا اونجایی که من فهمیدم نمیشه با مودم tp link وارد کانفیگ مودم دیگه ای شد. درسته؟؟؟اگه میشه لطفا راهنماییم کنین. و یه سوال دیگه. اداره ها معمولا از چه مودمی اسفاده میکنن؟؟و اینکه اصلا این کار میتونه خطرناک باشه؟ چقد پیگیری میکنن؟البته اینجا که من زندگی میکنم کسی زیاد سر ازین چیزا درنمیاره!
دوست عزیز شما میتونی از برنامه angery IP scaner استفاده کنی و برای هک اکانت به روش telnet باید پورت 23 رو اسکن کنی
این روش رو امتحان کن حتما نتیجه میگیری
و در مورد پیگیری
اولا : این کار شرعا مشکل داره و حق الناس هست چون داری پول یکی دیگه رو بالا میکشی
دوم :اگر شخصی که اکانتش هک شده ببینه زود زود حجمش داره کم میشه شاید به فکرش بزنه و بره حسابشو چک کنه ببینه هک شده یا نه
اگر ادم خوبی باشه که میبخشه و اگر ادم گیری باشه میکشتت دادگاه 100٪ هم حق با اونه و جریمه میشی و جریمش هم فکر کنم بالای 300 تومن باشه
توصیه من : حتما پسورد مودمتون رو عوض کنید و پسورد اکانتتو رو هم به صورت دوره ای تغییر بدید
----------------------------------------------------------
و تشکر در انجمن وجود دارد تا پست ها بی بهره نماند
milad2000
07-06-2011, 04:38 PM
درود....
یا احترام به صحبت های آقا بهزاد....
ببینید دوست عزیز ربطی نداره که مودم شما چی هست و یا این که اگه مودمت با مودم قربانی فرق کنه شما نمی تونی کاری کنی
فقط باید پورت 23 که برای telnet هست باز باشه ، وقتی شما ip طرف رو telnet می کنی به مودمش وصل می شی و بقیش هم که خودت می دونی ، اما در مورد خطرش: ببین با یک اکانت ADSL فقط 1 نفر می تونه کانکت شه یعنی یا شما یا قربانی ، حالا اگه شما کانکت باشی و طرف هم همون موقع ها هوس کنه یه چرخی تو نت بزنه می بینه نمی شه!!! زنگ می زنه شرکت مربوطه می گه آقا من کانکت نمی شم اونا بررسی می کنن می گن عزیزم شما کانکتی و این جوری می شه که قضیه شما لو می ره فقط کافیه phisical ip adress شما رو بردارن و به مخابرات بدن و ببینن که چه کسی با این phisical ip adress کانکت می شه (یک چیز اختصاصی هستش) بعد می بینن بله.... فلانی بعدشم....
بدرود.....
البته اگر سرویس دهنده شما مثلا اسیا تک باشه شما میتونی mac شخص قربانی رو از تنظیمات مودمش بیرون بیاری و همزمان با هم کانکت هستید
من خودم در مورد این چیزی که گفتم زیاد اطمینان ندارم اما به گفته ی یکی از دوستان این حرف رو زدم
milad2000
07-06-2011, 04:40 PM
اگر یکی بگه از port 80 چجوری میشه استفاده کرد ممنون میشم برای hack adsl
دوست عزیز پورت 80 همون مرور گر هست
اگر منظور شما روش http هست که میتونید توی بخش های دیگه اموزشش رو پیدا کنی
---------------------------------
نشانه های عاقل
امام حسین فرمود: عاقل، با کسی که می ترسد او را دروغگو پندارد هم سخن نمی شود، از کسی که می ترسد او را رد کند درخواستی نمی کند، به کسی که می ترسد او را بفریبد تکیه نمی نماید و به کسی که به امید او اطمینانی نیست امید نمی بندد.
jacob73
07-08-2011, 12:19 AM
واقعاممنون!به اين ميگن فروم!
خب من از adsl مخابرات استفاده ميكنم!هم نامحدوده هم يه شركتاي دلال نميان وسط اخاذي كنن!باج هم نميتونن بگيرن!واقعاازش راضي ام.
خب.راستش يه سوال ديگه هم داشتم.كسايي كه از اينترنت مخابرات استفاده ميكنن توتهران.ميشه خواهش كنم بگن كه خدمات جچوريه و نحوه ثبتنام و مدت وصل كردن و.... چجوريه؟آخه خودم تهران نيستم ولي واسه يكي ازدوستام مودم گرفتم توتهران و بهش گفتم ك از مخابرات بگيره.... اگه يكم راهنماييم كنين ممنون ميشم.آخه نميدونم توتهران هم به همين راحتي اينجا كارا انجام ميشه يا نه.واسه من دوروزه وصل شد.بازم ممنون
jacob73
07-23-2011, 12:09 PM
آقا نمیشه
عکسشو گذاشتم
لطفا راهنمایی کنین
تو عکسو نگا کنین
تو برنامه ی اسکنر از اون آی پیا که پیدا کرده فقط میتونم به اون 3 4 تا وصل شم. که مدل مودمشون مث مال خودمه
milad2000
07-23-2011, 06:13 PM
آقا نمیشه
عکسشو گذاشتم
لطفا راهنمایی کنین
تو عکسو نگا کنین
تو برنامه ی اسکنر از اون آی پیا که پیدا کرده فقط میتونم به اون 3 4 تا وصل شم. که مدل مودمشون مث مال خودمه
دوست عزیز این اسکنر خوبی نیست که داری استفاده میکنی
از angry IP scaner استفاده کن خیلی خوب جواب میده
من ای پی اسکنر فارسی و هک ADSL به روش تلنت رو برات میزارم استفاده کن
اسکنر فارسی ([Only registered and activated users can see links])
موفق باشی
----------------------------
یه تشکر بکنید بد نیست
عزیزان
hoseinalone
07-24-2011, 08:52 AM
Khaste Nabashid Amma Fekr Konam Dige Ba AngryIPScannerPortable Nemishe Kar Kard Yani Aslan Nemire Vase User Pass
milad2000
07-24-2011, 10:17 AM
khaste nabashid amma fekr konam dige ba angryipscannerportable nemishe kar kard yani aslan nemire vase user pass
دوست عزیز بلد نیستی
من خودم دارم از همین اسکنر استفاده میکنم
تا الان هم 100 ها اکانت هک کردم
موفق باشی
-----------------------
-اگر پست ها لایق تشکر نیست با تشکر هاتون دل یه نفر رو شاد کنید
lord_ma3ter
07-24-2011, 11:19 AM
نگا کن اول باید که پورت 23 باز باشه
دوم من ندیدم جایی که شمارهاول ای پی 2 باشه یعنی خب ایپی تو اشتباه گیر اوردی
برو به سایت [Only registered and activated users can see links]
ایپیتو ببین بعدش شماره اخرو 0 بزار برای شروع و پایان 255 بعدش با پورت 23 یا 80 اسکن کن
که این اسکن باید هم ای پی valid باشه , هم پورت 23 برای تلنت و پورت 80 برای http browser باز باشه و باید ببینی کدوم برای چه پورتی باز هست به همون که 23 بازه تلنت کنی و من بهت پیشنهاد میکنم در ویندوز 7 از command shell استفاده کن تو این عکس جای اینرو تو start نشون دادم 31964
:78: :89: با اجازه رفع زحمت کنم
r0om13
07-24-2011, 12:03 PM
دوست عزیز اگه اصفهان باشی مخابرات اصفهان هک نمیشه و هر یوزر با رانژه خودش لاگین میشه
حتی اگه بخوای کانکتشنتو دستی یا اتوماتیک کنی باید با هماهنگی
پشتیبانی شون باشه وگرنه نمی تونی کانتک بشی
موفق باشید
milad2000
07-24-2011, 02:30 PM
دوست عزیز اگه اصفهان باشی مخابرات اصفهان هک نمیشه و هر یوزر با رانژه خودش لاگین میشه
حتی اگه بخوای کانکتشنتو دستی یا اتوماتیک کنی باید با هماهنگی
پشتیبانی شون باشه وگرنه نمی تونی کانتک بشی
موفق باشید
دوست عزیز ایشون از اینترنت مخابرات استفاده میکنه منم همین طور و ایپی ها اولش 2 هست مثلا 2.182.44.180
اقای*jakob73 گفتم که مشکل از اسکنرتون هست همون اسکنری رو که گزاشتم دانلود کن استفاده کن اگر درست بلد باشی ربطی به نوع مودم نداره
100٪جواب میده
و شما اقای room13 اینجا محلی هست برای رفع اشکال عزیزانی که میخان ADSL هک کنن کسی از شما نپرسید شما اهل کجایی
در ضمن تمام ADSL ها قابل هک هست یکی راحت یکی سخت شما هم باید mac طرف رو بگیری تا بتونی کانکت بشی
لطفا مطالبی خارج از بحث این تاپیک رو اینجا مطرح نکنید
ممنون
موفق باشید
-----------------------------------
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
mmoorrtteezzaa
07-24-2011, 03:29 PM
با سلام
1-اگر پورت 23 باز باشه و طرف یوزر و پسوردش را عوض کرده باشه ایا راهی هست که بشه این یوزر و پسورد را پیدا کرد؟
2-در بعضی از ای پی ها که پورت 23 باز هست وقتی تلنت می کنیم می نویسه میکروتیک . یوزرها و پسوردهای پیش فرض میکروتیک چی هست ایا روشی هست که بشه یوزر و پسورد را پیدا کرد؟
با تشکر
milad2000
07-24-2011, 03:36 PM
با سلام
1-اگر پورت 23 باز باشه و طرف یوزر و پسوردش را عوض کرده باشه ایا راهی هست که بشه این یوزر و پسورد را پیدا کرد؟
2-در بعضی از ای پی ها که پورت 23 باز هست وقتی تلنت می کنیم می نویسه میکروتیک . یوزرها و پسوردهای پیش فرض میکروتیک چی هست ایا روشی هست که بشه یوزر و پسورد را پیدا کرد؟
با تشکر
دوست عزیز همون طور که بارها گفته شد اگر یوزر و پسورد عوض بشه احتمال این که تلنت بتونی بکنی 1٪ هست
زیاد به این چیزا گیر نده
این مایکروتک هم که میگی سرورش لینوکس هست و یه جورایی امن ترین سرویس دهنده هست راحتت کنم برو دست کن تو جیبت 15 تومن بده اینترنت بخر
و یا برو اینترنت مخابرات رو رانجر کن ناامن ترین هست
موفق باشید
-----------------------------------
داداش همه پست رو تشکر میزدی مگه میخاستی پول باهاش بدی؟؟؟؟
hektorinhall
08-10-2011, 02:51 AM
دوست عزیز زبان فروم فارسی هستش
لطفا قوانین رو رعایت کنید
jacob73
09-13-2011, 01:48 PM
با تشکر از همه
من که گفتم. میتونم اکانت هک کنم. منتها فقط اکانت هایی هک میشه که مدل مودمشون tp link هست. تا حالا نشده برم تو یه مودم که مدلش d link یا smc یا... باشه!
miladbr
12-02-2011, 11:14 AM
سلام.میزنم تلنت هیچ اتفاق خاصی نمیفته تو برنامه.چرا ؟
hamidu2
01-05-2012, 04:10 PM
با سلام به دوستان
وقتی یه یوزر پسورد رو پیدا کردم حالا چطور بفهمم طرف کی آفلاین میشه که بشه با یوزر پسش کانکت شد .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.