توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : virtual host !!!
Kraken
07-06-2011, 09:15 PM
خسته نباشید !
من می خواستم روی VPS لینوکس centos هاست مجازی راه بندازم اما نشد !!!!*
تو خونه که از اوبونتو استفاده میکنم خیلی راحت انجام شد اما تو VPS* هر کاری میکنم جواب نمیده !!!!*
[Only registered and activated users can see links] رو نصب کردم تنضیمات رو بهش دادم ریستارت کردم پرم پوشه رو 777 گذاشتم اما ...
Kraken
07-07-2011, 09:54 PM
خسته نباشید !
من می خواستم روی vps لینوکس centos هاست مجازی راه بندازم اما نشد !!!!*
تو خونه که از اوبونتو استفاده میکنم خیلی راحت انجام شد اما تو vps* هر کاری میکنم جواب نمیده !!!!*
[Only registered and activated users can see links] رو نصب کردم تنضیمات رو بهش دادم ریستارت کردم پرم پوشه رو 777 گذاشتم اما ...
دوستان نظری ندارن !!!*؟
iEnemy
07-07-2011, 10:35 PM
خسته نباشید !
من می خواستم روی VPS لینوکس centos هاست مجازی راه بندازم اما نشد !!!!*
تو خونه که از اوبونتو استفاده میکنم خیلی راحت انجام شد اما تو VPS* هر کاری میکنم جواب نمیده !!!!*
دوستان نظری ندارن !!!*؟
دروود !
برای راه اندازی سرور میتونید به این ([Only registered and activated users can see links])آموزش مراجعه کنید.
در ضمن شما فقط با نصب پنل و تنظیمات مربوط به اون میتونید سایت هایی رو رو سرورتون هاست بدید
فراموش نکنید که امنیت و کانفیگ وب سرور از هر لحاظ در اولویت قرار داره !
موفق و پیروز باشید ...
Kraken
07-07-2011, 11:04 PM
دروود !
برای راه اندازی سرور میتونید به این ([Only registered and activated users can see links])آموزش مراجعه کنید.
در ضمن شما فقط با نصب پنل و تنظیمات مربوط به اون میتونید سایت هایی رو رو سرورتون هاست بدید
فراموش نکنید که امنیت و کانفیگ وب سرور از هر لحاظ در اولویت قرار داره !
موفق و پیروز باشید ...
:confused:
دوست عزیز من نمیخوام اینارو راه بندازم که !!!!!
VPSام پنل نداره !!! یعنی نصب نکردم
فقط هاست مجازی می خوام راه اندازی کنم بغیر از اینایی که گفتم تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
از 1نفر که پرسیدم گفت که از کرنل هست احتمالا !!!!* میگه چون روی ماشین مجازی نصب شده و همی چیزش مجازیه !!!!* آیا این حرف صدق داره ؟*
iEnemy
07-07-2011, 11:12 PM
:confused:
دوست عزیز من نمیخوام اینارو راه بندازم که !!!!!
VPSام پنل نداره !!! یعنی نصب نکردم
فقط هاست مجازی می خوام راه اندازی کنم بغیر از اینایی که گفتم تنظیمات دیگه ای هم داره ؟
از 1نفر که پرسیدم گفت که از کرنل هست احتمالا !!!!* میگه چون روی ماشین مجازی نصب شده و همی چیزش مجازیه !!!!* آیا این حرف صدق داره ؟*
کلا منظور از مجازی سازی رو بد برداشت کردید
شما با نصب پنل همه این امکانات رو خواهید داشت اعم از آپاچی , MySQL و phpMyAdmin و ...
پنل هم اگر نمیخواید لایسنس تهیه کنید میتونید از پنل کلکسو Kloxo استفاده کنید که نصبش هم کاری نداره
اگه که میخواید لایسنس تهیه کنید 3 انتخاب دارید : سی پنل , دایرکت ادمین و پلسک
لایسنس Cp و DA به مراتب از لایسنس پلسک کمتر هستش اما امنیت پلسک بالاست اما میتونید 15 روز تریال لایسنس پلسک تهیه کنید !
موفق باشید ...
Kraken
07-08-2011, 12:08 PM
کلا منظور از مجازی سازی رو بد برداشت کردید
شما با نصب پنل همه این امکانات رو خواهید داشت اعم از آپاچی , mysql و phpmyadmin و ...
پنل هم اگر نمیخواید لایسنس تهیه کنید میتونید از پنل کلکسو kloxo استفاده کنید که نصبش هم کاری نداره
اگه که میخواید لایسنس تهیه کنید 3 انتخاب دارید : سی پنل , دایرکت ادمین و پلسک
لایسنس cp و da به مراتب از لایسنس پلسک کمتر هستش اما امنیت پلسک بالاست اما میتونید 15 روز تریال لایسنس پلسک تهیه کنید !
موفق باشید ...
عزیز من، قربون .....
شما احیانا میدونید هاست مجازی چی هست؟!!!! (دارم به دانستهاتون شک میکنم)
اونجا که نوشتم vps شما فرض کنید هاست اختصاصی هست!!!! اما تو اون خط آخر گفتم که از یک نفر پرسیدم که این جواب رو بهم داد اما من تو کامپیوترم که اوبونتو نصب هست اجرا کردم کار داد هم واقعه ای و هم مجازی.
سوالم این بود که بغیر از این تنظیماتی که گفتم جاهای دیگه ای رو هم باید ادیت کنم ؟
WinNuke
07-10-2011, 12:10 PM
داداش مونده هنوز اينجا سئوال كني بدوني سطح سواد مديراش چه بالاست:85:
به نظر من اگه مبتدي هستي با پنل كار كنيد.
براي راه اندازي يك سرور شما بايد يه سرويس دهنده وب سرويس دهنده بانك اطلاعاتي و همينطور php رو نصب كنيد و بعد هم bind نصب و dns ها رو ست كنيد.
باز هم پيشنهاد ميكنم پنل نصبش راحت تر هست و زحمت كمتري داره.نحوه نصب
apache:
sudo apt-get install apache
php:
sudo apt-get install php5
mysql:
sudo apt-get install mysql-server libapache2-mod-auth-mysql php5-mysql
يا حق
Kraken
07-10-2011, 03:03 PM
داداش مونده هنوز اينجا سئوال كني بدوني سطح سواد مديراش چه بالاست:85:
به نظر من اگه مبتدي هستي با پنل كار كنيد.
براي راه اندازي يك سرور شما بايد يه سرويس دهنده وب سرويس دهنده بانك اطلاعاتي و همينطور php رو نصب كنيد و بعد هم bind نصب و dns ها رو ست كنيد.
باز هم پيشنهاد ميكنم پنل نصبش راحت تر هست و زحمت كمتري داره.نحوه نصب
apache:
sudo apt-get install apache
php:
sudo apt-get install php5
mysql:
sudo apt-get install mysql-server libapache2-mod-auth-mysql php5-mysql
يا حق
آقای مغز !!!
تو centos از yum استفاده میشه بعدشم apache نداره [Only registered and activated users can see links] داره !!!! که یکین
من فقط میخوام توش هاست مجازی راه اندازی کنم همین !! چون رمش 128 هست .
farcry123
07-20-2011, 11:25 PM
################################################## #################
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.