Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فولدرها هم پسوند دارن... پسوند پیشفرض فولدر چیه؟

batmain
07-09-2011, 04:09 PM
سلام.

من پسوند چندتا از فولدرهامو تغییر و به My Computer و چندتای دیگه تبدیل کردم....

حالا اون فولدرها به ماهیت تغییر یافته تبدیل شده اند و برای دسترسی به ماهیت قبلیشون باید مجددا به فولدر تبدیل بشن....

حالا من پسوند فولدر رو می خواهم....

از تو رجیستری و گوگل هم چیزی پیدا نکردم...

خیلی ضروری هست...

با تشکر!

Mehdi_HeartBrea
07-10-2011, 12:49 AM
هیچ فولدری سورد نداره مگر اینکه ویروسی شده باشی و آیکونهای ویروس شبیه فولدر شده باشه .

یکم بیشتر توضیح بدید .

batmain
07-10-2011, 02:57 PM
واقعا جای تشکر داره که از ادمین های این انجمن باید تشکر کرد....

فولدر با همون پوشه هم پسوند یا همون فرمت داره که واسه فولدر هیچ پسوندی گذاشته نشده و اگر یک پسوند به انتهای نام یک فولدر اضافه کنیم میبینیم که ماهیت اون عوض میشه ....

1) برای مثال یک فولدر جدید بسازید و نام اون رو هرچی که خواستید انتخاب کنید....
2) پسوند زیر رو به انتهای نام فولدر اضافه کنید....
{7007acc7-3202-11d1-aad2-00805fc1270e}
توجه داشته باشید که قبل از گذاشتن پسوند یک نقطه(دات) به انتهای نام فولدر اضافه کنید و پسوند رو بعد از نقطه قرار بدید...
3) حالا اینتر بزنید....

تغییرات رو خودتون مشاهده کنید....

این کار رو تو ویندوز xp تست کردم...

Mehdi_HeartBrea
07-10-2011, 08:25 PM

فولدر با همون پوشه هم پسوند یا همون فرمت داره که واسه فولدر هیچ پسوندی گذاشته نشده و اگر یک پسوند به انتهای نام یک فولدر اضافه کنیم میبینیم که ماهیت اون عوض میشه ....

توجه داشته باشید که قبل از گذاشتن پسوند یک نقطه(دات) به انتهای نام فولدر اضافه کنید و پسوند رو بعد از نقطه قرار بدید...
3) حالا اینتر بزنید....

قربون شکلت فولدر ها هیچ پسوندی مثل فایل ها ندارن . اما می شه بهشون خصوصیت داد . مثل تغییر ظاهر فولدر یا مخفی کردن اون یا حتی اضافه کردن عکس به پس زمینه فولدر . تمام این چیز ها فقط در ویندوز امکان پذیره . این امکانات رو مایکروسافت برای خودش گذاشته .

اگه به حرفم شک داری برو تو regedit و ctrl و f رو بزن . حالا توی کادر جستجو آدرسی که خودت دادی (7007acc7-3202-11d1-aad2-00805fc1270e) رو سرچ کن ببین چی می بینی .

برای درست کردنش راهی به ذهنم نمیرسه جز برنامه های رفع ایراد رجیستری . یه برنامه هم هست به اسم به اسم Attribute Changer ([Only registered and activated users can see links]) . که کارش تغییر خصوصیات فایل ها و فولدر هاست .

اگه درست شد که هیچی . اگه نشد بگو از اول چی کار کردی که اینطوری شد تا خودمم مثل شما گیر کنم :73: شاید راهشو پیدا کردیم .
:66:

elhameli
04-22-2012, 12:32 AM
سلام به همگی
من فولدری داشتم که چند وقت پیش بهش پسوند pdf داده بودم ولی الان که میخوام پسوند رو حذف کنم تا تبدیل به یک فولدر معمولی بشه، تبدیل به فایلی میشه که ویندوز نمیشناستش !!! باید چه کاری بکنم تا تبدیل به یک فولدر قابل تشخیص توسط ویندوز بشه ؟
اگه میشه هر زودتر راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان

ninjavirus
04-22-2012, 12:36 AM

3) حالا اینتر بزنید....

داداش
ما قبلن از این روش برای قفل کردن یه پوشه استفاده میکردیم.....(یادش بخیر)

کافیه با دستور زیر درستش کنی.....

ren foldername.{7007acc7-3202-11d1-aad2-00805fc1270e} foldername

البته تو محیط cmd
باید به مسیر مورد نظر ، همون جایی که پوشه هست بری(که معلومه خودت هم میدونی)

ninjavirus
04-22-2012, 12:52 AM
البته اینو بگم با این نوع عوض کردن پسوند پوشه(که شما میگید) کارهای خیلی جالبی میشه انجام داد....
اگه خدا بخواد بعدا یه سری آموزش در همین مورد میزارم برای دوستان.....

Code-X
04-22-2012, 11:45 PM
با سلام
می تونین با استفاده از اکسپلورر برنامه winrar فولدر مورد نظرتون رو باز کنین
با تشکر

ali mojaddam
04-22-2012, 11:58 PM
با سلام موقع پست دادن به تاریخ نگاه کنین