PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از چند اینترنت توسط کانکشن بر روی یک کامپیوتر



drnet
07-22-2011, 11:12 PM
با سلام
من چند مدل اینترنت رو استفاده می کنم
dial Up - ADSL - Wireless- Gprs
که برای هر یک یک کامکشن می سازم
وقتی همزمان با تمام کانکشن ها کانکت می شم هیچ پیجی باز نمی شه البته در سیستم عامل ویندوز چون در لینوکس با تقسیم سند و رسیو هر یک از خطوط اینترنت مشکل رو بر طرف کردم
در حال حاظر من می خوام از چهار کاکنشن هم زمان استفاده کنم تا سرعت مطلوبی رو داشته باشم و در ویندوز می خواهم دو کانکشن رو برای رسیو و دو کانکشن دیگر رو برای سند قرار بدهم
لطفا من رو راهنمایی نمایید که به چه صورت می توانم در ویندوز این کار رو انجام بدهم
با کمال احترام تشکر

dezchilds
07-22-2011, 11:17 PM
سلام دوست عزیز من فکر نمیکنم که تو ویندوز همچین کاری شدنی باشه شاید بشه کانکشنی رو تعریف کرد که مخصوص Send باشه و کانکشن دیگه ای رو برای Receive تعریف کرد ولی اینکه با ترکیب چند کانکشن و همزمان آن شدن با همه بشه سرعت رو بالا برد فکر بیهوده ای است .

MR.CICILI
07-22-2011, 11:41 PM
با سلام
من چند مدل اینترنت رو استفاده می کنم
dial up - adsl - wireless- gprs
که برای هر یک یک کامکشن می سازم
وقتی همزمان با تمام کانکشن ها کانکت می شم هیچ پیجی باز نمی شه البته در سیستم عامل ویندوز چون در لینوکس با تقسیم سند و رسیو هر یک از خطوط اینترنت مشکل رو بر طرف کردم
در حال حاظر من می خوام از چهار کاکنشن هم زمان استفاده کنم تا سرعت مطلوبی رو داشته باشم و در ویندوز می خواهم دو کانکشن رو برای رسیو و دو کانکشن دیگر رو برای سند قرار بدهم
لطفا من رو راهنمایی نمایید که به چه صورت می توانم در ویندوز این کار رو انجام بدهم
با کمال احترام تشکر

سلام
داداش ببین شما میتونی از یه روتر مجازی
]ستفاده کنی تا سرعت چند تا کانکشن رو هم بندازی و از سرعت بالا لذت ببری
لینک دانلود =



dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-18508_4-75332523&ontId=18508_4&spi=93efb4b29c83e2a2113edd72cf787c6d&lop=link&tag=tdw_dltext&ltype=dl_dlnow&pid=11673866&mfgId=10097754&merId=10097754&pguid=PvYIcgoOYJUAAE--iXsAAABA&destUrl=[Only registered and activated users can see links] 7c6d

water pc
07-22-2011, 11:50 PM
mishe dar in mored bishtar tozih bedin
mamnon misham

ll_Invisible_ll
07-23-2011, 12:42 AM
با سلام
من چند مدل اینترنت رو استفاده می کنم
dial Up - ADSL - Wireless- Gprs
که برای هر یک یک کامکشن می سازم
وقتی همزمان با تمام کانکشن ها کانکت می شم هیچ پیجی باز نمی شه البته در سیستم عامل ویندوز چون در لینوکس با تقسیم سند و رسیو هر یک از خطوط اینترنت مشکل رو بر طرف کردم
در حال حاظر من می خوام از چهار کاکنشن هم زمان استفاده کنم تا سرعت مطلوبی رو داشته باشم و در ویندوز می خواهم دو کانکشن رو برای رسیو و دو کانکشن دیگر رو برای سند قرار بدهم
لطفا من رو راهنمایی نمایید که به چه صورت می توانم در ویندوز این کار رو انجام بدهم
با کمال احترام تشکر

سلام خدمت دوست عزیزم
از این پست استفاده کن .

[Only registered and activated users can see links]

موفق و پیروز و سربلند.

drnet
02-10-2012, 11:26 AM
دوست عزیز منظور من Load Balancing بودش آیا راهی هست توی ویندوز بتونم بدون روتر لود بالانس رو داشته باشم .
مقداری توضیحات در باره Load Balancing :
همانطوری که گفته شد، ویندوز به صورت پیشفرض امکان استفاده همزمان از 2 اتصال برای اینترنت رو نداره و از یکی از اونها استفاده می کند

اینکاری که شما می خواهید انجام بدهید معمولا درسازمانهایی انجام می شود که چند خط اینترنت از بسترهای مختلف دارند(ماهواره، فیبرنوری) یا فراهم کننده های متفاوت دارد. (معمولا در DataCenter ها اینکار انجام میشود) که اگر یکی از اتصال ها به هر دلیل قطع شد اتصالهای دیگر برقرار باشد و در حالت معمولی هم به صورت مشترک از آنها استفاده می شود.

به اینکار Load Balancing گفته می شود و به صورت سخت افزاری و نرم افزاری قابل انجام است.

البته شما استاد مائید و می دونم منظور رو خوب متوجه نشدید .
از دوستان با سابقه در زمین شبکه استدعا دارم من رو یاری کنید
اساتید CCIE کسی نیست جواب من رو بده
خیلی برام مهمه
با این اینترنت فکستنی توی ایران همه مشتریام رو دارم از دست می دم .
کمک

drnet
02-10-2012, 11:41 AM
دوستان با مقداری کار بر روی ویندوز 7 تونستم لود بالانس و نحوه راه اندازیش رو پیدا کنم اانشااله بدرد شما هم بخوره
جهت راه اندازی Load Balancing در ویندوز 7 یا به اختصار NLB
1 - از قسمت Start <- Settings-> Control Panel-> بر روی Network and Dial-up Connections دابل کلیک کرده
2 – راست کلید کرده و رابط NLB گزینه Properties را انتخاب کرده
3 – سرویس را نصب و add کنید
4 – و بر روی Network Load Balancing کلیک کرده و گزینه ok را بفشارید

به همین سادگی
ولی اگر برای شبکه های بزرگ می خوای استفادش کنید بهتره از روتر استفاده کنید که اگر توی انجمن شرچ بزنید مقالاتی در موردش وجود داره .