توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش هک آیدی یاهو
Mostafa74
07-31-2011, 10:51 PM
تو رو خدا بهم هک آی دی یاهو رو یاد بدین من ترو جان میسازم آنتی ویروس قربانی درجا دخلشو میاره راه های دیگه هم بهم یاد بدین:16::83::42:
javanpor
07-31-2011, 10:57 PM
دوست عزیز این ببین به دردت میخوره یکم کار کردن باهاش دردسر داره ولی کارت رو راه میندازه
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
خود برنامه با فیلم اموزشی هم هر دو با همه
راستی چرا mps 15 final دانلود نمیکنی با کریپتر مخفیش کن خیلی راحت ایدی پسوردشو بهت میده
کریپتر هم که پره تو نت یک سرچ بزن
Mostafa74
07-31-2011, 11:08 PM
میشه لطفا یه آموزش بهم از کریپتر بدین
یا لینک کریپتر رو بدین
ll_Invisible_ll
08-01-2011, 12:03 AM
میشه لطفا یه آموزش بهم از کریپتر بدین
یا لینک کریپتر رو بدین
سلام خدمت دوست عزیزم .
میتونی از این روش استفاده کنی اموزش در تایپیک پایین هست .
موفق و پیروز و سربلند.
blacklast
08-01-2011, 01:52 AM
سلام دوست عزیز اگه واقعا به هک ایمیل ها علاقه دارید
چه چیزی بهتر از این پک عالی آموزشی نفوذ به کامل ایمیل ها
لینک ([Only registered and activated users can see links])
:82:
Mostafa74
08-01-2011, 02:15 AM
چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
اگه میشه همین جا آموزش بدین
یکی اینجا نیست جواب ما تازه کارارو بده
Mostafa74
08-01-2011, 02:32 PM
چرا کسی جواب مارو نمیده؟
اینجا ناسلامتی بزرگترین انجمن هک ایرانه اونوقت یکی نمیدونه چجوری باید یه آی دی یاهو رو هک کرد؟
nomanmubasher
08-01-2011, 03:22 PM
اينقدر غوغا برپا نكن يه ايميل هك كردن چي داري !!!
دوست عزيز اگر تروجان داري پس به لينك زير برو بدون كريپتر برات آموزش ميده چجوري تروجان رو مخفي كني فهميدي :
با اين ترفند هيچ انتي ويروس قادر به دريافت تروجان شما نميباشد...........
اگر از اين راه هم نتوانستي از فيك پيج استفاده بكن:
و برنامه web page maker را از لينك زير بصورت مستقيم دانلود كنيد:
Pass:[Only registered and activated users can see links]
Mostafa74
08-01-2011, 07:06 PM
دستت دردنکنه
آخه تا قوقا نکنم مگه کسی جواب آدمو میده
راستی آموزش اون دوتا فایل آخر هم بده فیک پیچ و وب میکر
kimia11
08-04-2011, 01:34 AM
سلام اشیانه
من اشکان یزدانی هستم 12 سالم من دوست دارم بدونم چه جوری میشود یک سیستم کلاینت را هک کرد اگر میشه برام روی امیلم بفرستید
hektorinhall
08-11-2011, 03:13 AM
بله
اول آشیانه باید یدونه بزنن که 18- ممنوع
tamadon
09-17-2011, 03:30 AM
فک نمیکنم یاهوو انقد بدخت شده باشه که انقدر راحت بنونی ایدی هاشو هک کنی دوست عزیز
OMID_3rver
09-17-2011, 01:00 PM
سلام دوست عزیز اگه واقعا به هک ایمیل ها علاقه دارید
چه چیزی بهتر از این پک عالی آموزشی نفوذ به کامل ایمیل ها
لینک ([Only registered and activated users can see links])
:82:
منع فعالیت تبلیغاتی :
هر گونه فعالیت تبلیغاتی در این انجمن بر خلاف قوانین بوده و با کاربر خاطی سریعا برخورد خواهد شد .
قوانین مطالعه کنید .
چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
اگه میشه همین جا آموزش بدین
یکی اینجا نیست جواب ما تازه کارارو بده
قرار نیست که هر جا شما تاپیک باز کنی ما هم همون جا آموزش بدیم .
سرچ کنید تو انجمن .
چرا کسی جواب مارو نمیده؟
اینجا ناسلامتی بزرگترین انجمن هک ایرانه اونوقت یکی نمیدونه چجوری باید یه آی دی یاهو رو هک کرد؟
کمی صبر هم بد نیست .
خدا به شما صبر بده انشاءالله. قرار نیست که همو ن موقع جواب بگیرید .
کسی اگه باشه و بلد باشه میاد جواب می ده.
ماشاءالله نه که تاپیک ها تون اصلا مثل هم دیگه نیست.!!!
همین الان 4 تا تاپیک مثل این بود !!!
دستت دردنکنه
آخه تا قوقا نکنم مگه کسی جواب آدمو میده
راستی آموزش اون دوتا فایل آخر هم بده فیک پیچ و وب میکر
اگر قرار باشه هر کی به خاطر سوالش بیاد قوقا کنه خوب همه پست ها میشه اسپم دیگه نه !!!
خوب شما می تونی قوقا کنی . اما اخطار هم می گیرید.
سلام اشیانه
من اشکان یزدانی هستم 12 سالم من دوست دارم بدونم چه جوری میشود یک سیستم کلاینت را هک کرد اگر میشه برام روی امیلم بفرستید
سلام اشکان
خوب اشکان جان تنها دوست داشتن کافی نیست :دی
باید تلاش و پشتکار داشته باشی دیگه .
پله پله برو بالا . سعی کن پله های ترقی رو یکی یکی بری بالا .
موفق باشید
بله
اول آشیانه باید یدونه بزنن که 18- ممنوع
این دیگه مسئولش شما نیستید . بلکه منم نیستم .
پس نتیجه می گیریم که به ما بطی ندره . ایشون چند سالشون هست.
بابا من یه برنامه می خوام که ایدی طرفو بدم از اونور پسوردش در بیاد اگه کسی برنامه ای داره به ایمیلم بفرسته ممنون
مگه چیه من الان 13 ساله هکرم مگه فقط شما ها میتونین تو اینجا باشین ما هم دل داریم ok? behar hal age kasi barnameyii dare be emailam befreste mer3000000000
agar ham kasi karam dasht mano add kone va behem javab bede
به به مشتاق دیدار.
بردار 13 ساله این بار دیگه گزارش دادم .
چند بار باید بگم !!!!
ttp://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=10844
و....
فک نمیکنم یاهوو انقد بدخت شده باشه که انقدر راحت بنونی ایدی هاشو هک کنی دوست عزیز
دقیقا .!!!
خوب خدا رو شکر اسپم ها تمام شد
فکر کنم جواب همه رو کامل و واضح دادم
دامه تاپیک همراه با اسپم = اخطار
موفق باشید
kimiyaye man
09-17-2011, 10:12 PM
:84:این اسپم که می گید چیه؟ آشیانه همش منو به عنوان اسپم می شناسه توضیح بدید که اگه اسپم می دم برطرف کنم.:95:
ممنون
A.S.P.I.R.I.N
09-17-2011, 10:32 PM
:84:این اسپم که می گید چیه؟ آشیانه همش منو به عنوان اسپم می شناسه توضیح بدید که اگه اسپم می دم برطرف کنم.:95:
ممنون
پست بيهوده = اسپم
kimiyaye man
09-17-2011, 10:39 PM
سلام خب شما که الان on هستی بگو این اسپم چی بیده؟ که من بدونم دیگه نفرستم
kimiyaye man
09-17-2011, 10:40 PM
آقای مدیر بخش برادر مدیر جناب وارد لطفا جواب بدید
kimiyaye man
09-17-2011, 10:42 PM
خوب یعنی چی؟ چجوری باید پست بدیم که اسپم نباشهو یه توضیح بدید من تازه واردم تازه هم عضو شدم
OMID_3rver
09-18-2011, 09:21 PM
خوب یعنی چی؟ چجوری باید پست بدیم که اسپم نباشهو یه توضیح بدید من تازه واردم تازه هم عضو شدم
باز که شروع کردی؟؟
ببین عزیز یک بار سامان گفت دیگه
به پست بیهود میگن اسپم
یعنی شما الان 3 تا پست اسپم دادید .
دیگه تکرار نشه
موفق باشید
kimia11
09-18-2011, 10:10 PM
من اشکان یزدانی هستم در صفحه ی در خواست اموزش کردم و جوابم را گرفتم و شروع کردم وهم اکنون انقدر یاد گرفتم که تونستم [Only registered and activated users can see links] هک کنم
تشکر از مدیران اشیانه
kimiyaye man
09-21-2011, 10:57 AM
با سلام.من می خواستم از اول شروع کنم آموزش هک رو. باید از کجا شروع کنم چی یاد بگیرم اول
Azad™
09-21-2011, 01:07 PM
یکی از مدیران بیاد رسیدگی کنه هر کی هرچی دلش میخواد میگه اینجا !!!!!!!!!!!!!
OMID_3rver
09-21-2011, 01:10 PM
ادامه تایپک=بن
خ و ش ب ا ش ی د
hasanja55
09-21-2011, 01:34 PM
خوب مدیر بخش عزیز اسپم هارو پاک کن توسط پیام خصوصی ام بهشون اطلاع بده یا اخطار همین
عزیز چند روش هست دوست داشتی ایدمو اد کن در خدمتم hasanja55
Impact
09-25-2011, 01:08 AM
دوست عزیز این ببین به دردت میخوره یکم کار کردن باهاش دردسر داره ولی کارت رو راه میندازه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
خود برنامه با فیلم اموزشی هم هر دو با همه
راستی چرا mps 15 final دانلود نمیکنی با کریپتر مخفیش کن خیلی راحت ایدی پسوردشو بهت میده
کریپتر هم که پره تو نت یک سرچ بزن
دقیقا چه فایلی رو باید بفرستیم ؟
mohammad pc
10-09-2011, 04:26 PM
سلام
از تمامي كساني كه بلدن آيدي ياهو هك كنن خواهش ميكنم يه راهيو بگن كه نخواد نرم افزار با حجم زياد دانلود شه
يعني خيلي راحت بشه آيدي رو هك كرد
يا اگر بايد برنامه اي دانلود شه كد برنامه رو بدن و بگن كه كجا بايد كد رو پيس كنيم بعد راحت بتونيم باهاش اتك بديم
مثلا توي notpad يا ++C يا Pascal خيلي متشكرم ازتون
فقط من چند تا كد توي انجمن پيدا كردم
ولي متاسفانه نگفتن كه بايد كد ها رو كجا بزنيم پس خواهش ميكنم لينك نديد بگيد اينجارو هم نگاه كن من همه جا رو گشتم
از مديران انجمن هم خواهش ميكنم بقيه ي بخش هارو برام باز كنن من اهل اسپم نيستم خدايي :دي
متشكرم
sanaz tazevared
10-15-2011, 09:37 PM
هر کی میخواد هک ادی یادم بده ایدیمو ادد کنه تو پروفایلم ایدبم هست.
goord
11-13-2011, 09:18 PM
سلام دوستان عزیز
من چند وقت پیش با یه دختری دعوام شده تو چت حالا می خام آی دی شو هک کنم ولی این راه های که شما گذاشتید اصلا جواب نمیده
راهی هست که بدون اینکه طرف بفهمه و بخاد آیدیشو هک کنم؟
ModernCo
01-02-2012, 08:06 AM
سلام دوستان عزیز
من چند وقت پیش با یه دختری دعوام شده تو چت حالا می خام آی دی شو هک کنم ولی این راه های که شما گذاشتید اصلا جواب نمیده
سلام.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.معلوم نیست دختره با چند نفر رفیقه . می خوام هکش کنم. قبلا یه رفیق داشتم که برنامه های زیادی داشت واسه هک . تروجان و این حرفا نه هااا. برنامه داشت اساسی. یه دختره اومده بود نت و باهاش رفیق شده بود جزء امنیت نت بود پلیس نمی دونم چی . از دختره عکسگرفته بود و به جای عکس ها برنامه گرفته بود از دختره . همه برنامه های هک . الان باهم قهریم. دست به دامن شما شدیم . کمک کنین لطفا. ایدی من lenovo_1390 منو اد کنین توی یاهو حرف میزنیم . ممنونم :90:
ModernCo
01-02-2012, 08:11 AM
با عرض سلام خدمت مدیر بخش
من تمام قسمت ها رو خوندم . ولی هیچ چی دستگیرم نشد. تروجان ساختن کاری نداره ولی ببخشید هااااا طرف باید واقعا نفهم باشه تا اون صفحه رو باز کنه و ایدی و پسوردش رو بزنه تا واسه من بیاد.نمیشه هیچ وقت.به پست یه دختر خوردم میگه با هیچ کی نیست ولی آیدیش شب تا صبح invisible,می خوام هکش کنم . یه پست دیگه هم دادم . برنامه می خوام مثل برنامه های پلیس نت . شما اگه سراغ دارین کمک کنین. پیام خصوصی بدین ممنون میشم . کس دیگه ای هم اگه هست و می تونه کمک کنه ممنون میشم
Classic
01-02-2012, 08:39 AM
خوب مدیر بخش عزیز اسپم هارو پاک کن توسط پیام خصوصی ام بهشون اطلاع بده یا اخطار همین
عزیز چند روش هست دوست داشتی ایدمو اد کن در خدمتم hasanja55
دقیقا چه فایلی رو باید بفرستیم ؟
سلام
از تمامي كساني كه بلدن آيدي ياهو هك كنن خواهش ميكنم يه راهيو بگن كه نخواد نرم افزار با حجم زياد دانلود شه
يعني خيلي راحت بشه آيدي رو هك كرد
يا اگر بايد برنامه اي دانلود شه كد برنامه رو بدن و بگن كه كجا بايد كد رو پيس كنيم بعد راحت بتونيم باهاش اتك بديم
مثلا توي notpad يا ++C يا Pascal خيلي متشكرم ازتون
فقط من چند تا كد توي انجمن پيدا كردم
ولي متاسفانه نگفتن كه بايد كد ها رو كجا بزنيم پس خواهش ميكنم لينك نديد بگيد اينجارو هم نگاه كن من همه جا رو گشتم
از مديران انجمن هم خواهش ميكنم بقيه ي بخش هارو برام باز كنن من اهل اسپم نيستم خدايي :دي
متشكرم
هر کی میخواد هک ادی یادم بده ایدیمو ادد کنه تو پروفایلم ایدبم هست.
سلام دوستان عزیز
سلام.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.معلوم نیست دختره با چند نفر رفیقه . می خوام هکش کنم. قبلا یه رفیق داشتم که برنامه های زیادی داشت واسه هک . تروجان و این حرفا نه هااا. برنامه داشت اساسی. یه دختره اومده بود نت و باهاش رفیق شده بود جزء امنیت نت بود پلیس نمی دونم چی . از دختره عکسگرفته بود و به جای عکس ها برنامه گرفته بود از دختره . همه برنامه های هک . الان باهم قهریم. دست به دامن شما شدیم . کمک کنین لطفا. ایدی من lenovo_1390 منو اد کنین توی یاهو حرف میزنیم . ممنونم :90:
با عرض سلام خدمت مدیر بخش
من تمام قسمت ها رو خوندم . ولی هیچ چی دستگیرم نشد. تروجان ساختن کاری نداره ولی ببخشید هااااا طرف باید واقعا نفهم باشه تا اون صفحه رو باز کنه و ایدی و پسوردش رو بزنه تا واسه من بیاد.نمیشه هیچ وقت.به پست یه دختر خوردم میگه با هیچ کی نیست ولی آیدیش شب تا صبح invisible,می خوام هکش کنم . یه پست دیگه هم دادم . برنامه می خوام مثل برنامه های پلیس نت . شما اگه سراغ دارین کمک کنین. پیام خصوصی بدین ممنون میشم . کس دیگه ای هم اگه هست و می تونه کمک کنه ممنون میشم
هر کدوم به مدت 24 ساعت مسدود !
به دلیل : بی توجهی به اخطار مدیران ! cigar
begard
04-15-2012, 04:18 PM
سلام دوستان میشه کمکم کنید میخوام یک سایت هک کنم اما بلد نیستم لطفا اگه میتونید کمک کنید
begard
04-15-2012, 04:20 PM
سلام دوستان میشه کمکم کنید میخوام یک سایت هک کنم اما بلد نیستم لطفا اگه میتونید کمک کنید اینم جیمیلم [Only registered and activated users can see links]
begard
04-15-2012, 04:21 PM
چرا کسی جواب نمیده
R3Z4A
04-15-2012, 04:42 PM
چرا کسی جواب نمیده
سلام دوست عزیز شما برای اینکه سایت هک کنین باید زحمت بکشین و مطالبی که تو سایت هست رو قشنگ بخونین و همین بخش های اموزشی که نحوه هک کردن سایت ها رو نشون داده شده / من براتون چنتا لین قرار میدم که از اینجا ها شروع کنین .
[Only registered and activated users can see links]تاپیک هکر های تازه وارد
[Only registered and activated users can see links]نفوذ و هک کردن سایت ها و سرورها
[Only registered and activated users can see links]سوال و جواب نفوذ به سایت ها و سرورها
دوست عزیز هیچ انتظار این رو نداشته باشین که یک شبههک کردن رو یاد بگیرین . البته من براتون یه چنتا لینک میدم که بتونین باهاش یک مدل از هک کردن رو هم یاد بگیرین البته هم قدیمی شده و هم الان خیلیا به عنوان هک کردن دیگه حسابش نمیکنن اما بازم براتون قرار میدم که یاد گرفتن این نوعش راحت تره
لینک =
[Only registered and activated users can see links]آموزش هک سایت به وسیله باگ dnn
[Only registered and activated users can see links] up2 مجموعه فیلم های آموزشی dnn
[Only registered and activated users can see links]آموزش باگ dnn ( درک جدید )
امیدوارم که بتونین ازش استفاده کنین / موفق و سربلند باشینthumbsup
hamidrezai
05-14-2012, 09:40 AM
[COLOR="DarkOrange"]سلام دوستان آشیانه من میخوام یکی از دوستان به من کمک کنه من میخوام یکی یه آیدی یاهو رو برام هک کنه هرکس میتونه به من کمک کنه بگه هزینشم میدم
اینم ایمیل من هست هر کس میتونه به من کمک کنه بهم ایمیل بده [Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.