توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : -: ! مدرک دانشگاهی و بازار کار ! :-
iruni
08-04-2011, 10:50 PM
سلام دوستان لطفا کمکم کنید
بنظرتون ارزش داره پول و وقتم رو بزارم و لیسانس کامپیوتر دانشگاه آزاد بگیرم؟!
و یا بجاش برم دنبال مدارکی مثل مدارک سیسکو و مایکروسافت؟
من برنامه نویسیم خوبه و تو همه ضمینه های کامپیوتر کار کردم رزومه کاری بدی هم ندارم کاردانی دارم و یک ترم از چهار ترم باقی مونده از لیسانس رو هم خوندم و واقعا به این نتیجه رسیدم که سطح علمی دانشگاه ها پایین هست و مطالبی که در دانشگاه بیان میشه فقط بدرد نمره پایان ترم میخوره و هیچ ربطی به بازار کار نداره!
وضعیت جذب نیرو در شرکت های خصوصی (تهران) به چه صورت هست (مدرک) و میشه کاری با حقوق مناسب پیدا کرد یا از همین الان فکر دیگه ای کنم؟
mohsencom
08-05-2011, 02:00 AM
دوست عزیز به نظر من شما حتما حتما ادامه بده و لیسانستو بگیر
تو ایران اول میگن مدرکت کووو بعد نگاه میکنن تا چه حد توانایی داری
اگه ادامه ندی درستو بعدا حتما پشیمون میشی
به عنوان کسی که دوره دانشگاه رو گذرونده دارم این حرفو بهت میزنم و از رو تجربه دارم میگم...پس حرفمو قبول کن
یه چیز دیگه اینکه تو حتی اگه تو بهترین دانشگاه رو هم بری باز باید خودت تلاش کنی تا به یه جایی برسی...هیچ وقت به درسای دانشگاه اکتفا نکن و همیشه دنبال یادگیری باش ...
کجا هم بهتر از آشیانه....تملق نمیکنم...واقعا اینجا همیشه مطالب خوبی در مورد کامپیوتر - شبکه - هک و ... میشه پیدا کرد...هرچند قبلنا بهتر بود بخاطر اینکه مدیران عزیز مقاله ها و فیلم های بیشتری میذاشتن نسبت به الان...ولی دیگه خلاصه بستگی به این داره که تو چه مبحثی از کامپیوتر علاقه داشته باشی....
تو دنیای اینترنت دو تا سایت رو هیچ وقت فراموش نکن...1- سایت برنامه نویس 2- سایت آشیانه
و چون رشته تو نرم افزاره مثل خود من حتما حداقل یه زبان برنامه نویسی مثل vb.net که علاقه خاصی بهش دارم یا c# و c++ و .. رو یاد بگیر ...تو بازار کار حتما بهت کمک میکنه
موفق باشی
am118
08-05-2011, 02:13 AM
سلام .. من فقط نظزمو خودمو می گم .. به نظر من مدرک سیسکو و مایکروسافت بهتر از مدرک لیسانس دانشگاهی هست ..
اگه با مدارک بین المللی کار آزاد شروع کنی خیلی موفقتری .. التبته بازم بگم این فقط نظر منه ..
موفق باشید
سلام دوست عزیز
به نظر من شما درستو ادامه تا مدرکتو بگیری.تو ایران اول میگن آقا ما چند نفر لیسانسه کامپیوتر (مثلا برای تکنسین شبکه)میخوایم.بعد تو گزینش میان میبینن کی چه دوره ای رفته و چی بارشه.پس حتما دانشگاه رو تمومش کن.
bim.mohammad
08-05-2011, 02:49 AM
به نظر من بهتر این که شما بیشتر وقتتو بزاری برای کسب مدرک بین المللی و تخصصی تا این مدارکی که کیلو کیلو داره تو ایران به دانشجویان این رشته داده میشه و هیچ نخصص درستی پشتش نیست و همچنین جهت اطلاع دوستان اعلام می کنم که مدارک بین المللی مدرک معادل حساب میشن حتی در مراکز دولتی و خدمت وظیفه . به نظر من اگه شما دوره سیسکو رو کامل ببینی یکی از بهترین های ایران خواهی بود تا اینکه مدرک لیسانس داشته باشی و جزو اون هزاران نفری باشی که این مدرکو دارن .:
منم روزی سوال شما رو داشتم و پس از مشورت با اساتید این رشته به این نتیجه رسیدم .
prince421
08-05-2011, 05:08 AM
به نظر من که اگه می خوای تویه رشته ی خودت جزو بهترین ها باشی بهتره برای هر دوتاش وقت بذاری و در کنار این دوتا مطالب پیشرفته تر هم رو از گوشه و کنار نت مطالعه کنی.
kaamraan
08-05-2011, 11:18 AM
دوست عزیز من خودم دقیق مثل شما هستم حرف من رو گو ش کن درستو ادامه بده چرا؟؟؟
چون تو ایران اگه مدرک نداشته باشی هیچ بدرد نمیخوره
بزار خودم را مثال میزنم من مدرک mcse و ccna و.... دارم اما هنوز فوق دیپلم دارم همکار خودم که انگشت کوچیکه منم نیست هیچی کار بلد نیست و مدرکی هم نداره فقط یه لیسانس داره حقوقش 2.5 برار من هست میرم پیش مدیرمون میگه اون لیسانس داره
kaveckm1
08-05-2011, 11:32 AM
درود
دوست عزیز به نظر شخص بنده،همه دوستانی که گفتن درستو ادامه بده خیلی درست هستش.من نمیگیم مدارک سیسکو و مایکروسافت به دردی نمیخوردن چرا اونا هم به موقع خودش خیلی به داد آدم میرسن،اما متاسفانه توی ایران فقط مدرک گرایی میشه به حرفه یا مهارت کاری ندارن.
بدرود
sherafati
08-05-2011, 11:35 AM
شما که یه ترم دیگه تا لیسانس داری لیسانسو بگیر
مدرک سیسکو و ماکروسافت فقط برای کار کردن و....خوبه
ولی هنوز جا نیوفتاده
amir2013
08-06-2011, 01:23 PM
سلام دادا به نظر من مدرک بین المللی ارزشش خیلی بیش تر از مدارک کشکی ایران
مدرک ایران جعلی می شه زد کسی هم نمی فهمه با 4 ملیون تمومش می کنی تازه بیشتر از مدرکت هم بلدی
داشتن مدارک دانشگاهی تو ایران خیلی مهمه یک چیزی هست به نام مدرک گرایی که شنیدید ..
تو ایران میخوایی کار کنی باید مدرک دانشگاهی داشته باشی حتی اگر چیزی بلد نباشی باز میگن طرف مدرک داره مثلا فوق لیسانس
این رو تو بازار متوجه میشی
کار نداره همین فردا بیفت دنبال کار برو بگو من فوق دیپلم کامپیوتر دارم ولی ۴ تا مدرک سیسکو هم دارم ببین قبولت می کنن یا نه (مخصوصی جا های دولتی)
اشتباه می کنی اگر دانشگاه رو ول کنی من نمونه هاش رو دیدم دارم میگم که طرف ۸ سال پیش که کسی نمی دونست mcse چیه رفته این مدرکو گرفته ولی فوق دیپلمه ... حقوق بهش به اندازه فوق دیپلم میدن ولی اگر ۱ ساعت تو اون اداره نیاشه کل شبکه اون اداره به فنا میره
اشتباه نکنید
abadis
08-13-2011, 12:38 AM
آقایون مدرک کشکی به کسی نمیدن
مهندس بی سواد زیاد داریم ولی حداقل دانشگاه های دولتی مدرک کشکی نمیدن
دیگه تو این جامعه هم بدون مدرک نمیشه زندگی کرد.درستو بخوان
saee71
08-13-2011, 01:17 AM
همه دوستان نظراشونو گفتن و واقعا باارزش هسن
ولی بزار برات بهت بگم که هنوزم که هنوزه یه برنامه نویسه
خبره و کار بلد ارزشش از صدتا استاد دانشگاه بالا تره دیگه چه برسه لیسانس
من یه دوست داشتم که بنده خدا سر یه سری مسایل نتونست دیپلم بگیره
ولی بعلت عشقش به برنامه نویسی
این زمینه رو ادامه دادو
و به یکی از بزرگترین برنامه نویسای قوی ایران تبدیل شد
تا اونحا که یکی از پروژه های ایرانسل رو نوشته که الان همه مون ازرش داریم استفاده میکنیم
==================
یا یه مثال دیگه
یکی از دوستام میگفت که استادشون تو دانشگاه حتی دیپلم هم نداره
ولی تمام مدارک مایکروسافت رو درو کرده و الان بخاطر مقام علمیش استاد دانشگاه شده
==================
میبینی که ربطی به مدرک نداره
البته نه اونقدر
فک کنم خودت بتونی تصمیم بگیری
pckho0r
08-14-2011, 03:09 AM
همه دوستان نظراشونو گفتن و واقعا باارزش هسن
ولی بزار برات بهت بگم که هنوزم که هنوزه یه برنامه نویسه
خبره و کار بلد ارزشش از صدتا استاد دانشگاه بالا تره دیگه چه برسه لیسانس
من یه دوست داشتم که بنده خدا سر یه سری مسایل نتونست دیپلم بگیره
ولی بعلت عشقش به برنامه نویسی
این زمینه رو ادامه دادو
و به یکی از بزرگترین برنامه نویسای قوی ایران تبدیل شد
تا اونحا که یکی از پروژه های ایرانسل رو نوشته که الان همه مون ازرش داریم استفاده میکنیم
==================
یا یه مثال دیگه
یکی از دوستام میگفت که استادشون تو دانشگاه حتی دیپلم هم نداره
ولی تمام مدارک مایکروسافت رو درو کرده و الان بخاطر مقام علمیش استاد دانشگاه شده
==================
میبینی که ربطی به مدرک نداره
البته نه اونقدر
فک کنم خودت بتونی تصمیم بگیری
این که همش شد یه نفر ... یه جا ... یه پروژه ...
کسی که نتوسته یه مدرک دیپلم رو بگیره واقعآ خیلی عجیبه که مدارک مایکروسافتو و سیسکو رو درو کرده!!!!!!!
اگه این مدارک خوبه اونور ابیا کل دانشگاها رو تعطیل میکردن همه میرفتن سیسکو و مایکروسافت!
شاید نیمی از کتبی که تو دانشگاه های دولتی ما به عنوان منبع درسها معرفی میشه با بهترین دانشگاه های دنیا مثل mit مشابهه ولی اینکه چرا خروجی هاشون فرق می کنه ...!!!!
تو ایران کسی که علم کامپیوتر سرش بشه نداریم حتی استادای دانشگاهامون هم هیچی بارشون نیست !!!!! چرا چون هیچکس به علوم پایه کامپیوتر مسلط نیست و علوم پایه همون چیزاییه که تو دانشگاه بهت درس میدن ولی تو به اسم اشغال بهشون اهمیت نمیدی.
چرا تو ایران کسی نمی تونه یه پروسسور 4 بیتی در حد پروسسورهای دهه 60 طراحی کنه ؟! چرا کسی نمی تونه یه زبان در حد فرترن 1950 طراحی کنه و براش کامپایلر بنویسه ؟! ...
ما فقط چسبیدیم به بالاترین لایه علم کامپیوتر و از اصل غافل شدیم مثلآ اون تیمی که کینکت مایکروسافتو خلق کردند تو ریاضیات ، هندسه ، فیزیک ، فلسفه ، منطق ، هوش مصنوعی و الگوریتم های فلان و بهمان و ... خبره بودند وگرنه کسی با یاد گرفتن یه گوشه کوچیک از یه زبان مثل دلفی و 4تا تابع و api و امثالهم نمی تونه همچین چیزی بسازه و اینها علومیه که تنها تو دانشگاه بهت یاد میدن.
به شخصه کسی که مدرک دانشگاهی نداره تخصصش رو قبول ندارم! چون معتقدم این فرد از هر بخش علوم کامپیوتری تنها سراغ قسمت های ساده اش رفته که و تخصص های پیچیده اش رو ماسمالی کرده!
مهندس شبکه ای که ویندوز رو عین کف دستش میشناسه و همه چیرو طوطی وار حفظ کرده و انجام میده ولی وقتی وقتی نوبت به کانفیگ روتر و پیاده سازی الگوریتم های مسیریابیش میشه پاپس میکشه یا اینکه با بدترین کارایی و اشکالات متعدد یه جوری سمبلش میکنه!
برنامه نویسی که نرم افزارهایی فاقد هرگونه الگوریتم پیچیده هستند رو به راحتی می نویسه ولی وقتی نوبت به طراحی قسمت های پیچیده میشه میره سراغ ماژول های اماده یا اصلآ سراغ این پروژه ها نمیره...!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.