توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک هکر برای تست امینت سایت
djary
08-06-2011, 12:30 AM
سلام من برای وب سایت*ام نیاز به یک هکر دارم تا باگ*های امنیتی رو کشف کنه و بگه
اگه کسی* هست لطفا همینجا بگه ، اگه مرامی* کار کنه که دعا بجونش می*کنم اگه پولی* باشه قیمت رو همینجا بگه
ruin3r
08-06-2011, 12:40 AM
[Only registered and activated users can see links]
sajjadrahimi
08-06-2011, 12:40 AM
تبلیغ ممنوعه.
درخواست ممنوعه.
djary
08-06-2011, 12:47 AM
یعنی* چی* ؟ میرم تو انجمن دیگه میگم قفل می*کنن میگن برو انجمن هک و امنیت میام اینجا میگن ممنوع !
من که گیج شدم می*خوام امنیت سایتم رو یکی* چک کنه که فردا روز سایتم هک نشه این کجاست ممنوع؟ !
mr.0x3a
08-06-2011, 12:53 AM
یعنی* چی* ؟ میرم تو انجمن دیگه میگم قفل می*کنن میگن برو انجمن هک و امنیت میام اینجا میگن ممنوع !
من که گیج شدم می*خوام امنیت سایتم رو یکی* چک کنه که فردا روز سایتم هک نشه این کجاست ممنوع؟ !
نکنه توقع داری که رایگان واست انجام بدند یکی که میره این همه دانش در مورد امنیت یادمیگیره که فردا بتونه یه جوری شکم خودش رو سیر کنه نه امنیت سایت شما رو ببره بالا
تبلیغ نمیکنم ولی اگه دستت به جیبت رفت سایت زیر میتونه کمک زیادی بهت بکنه
djary
08-06-2011, 12:57 AM
نکنه توقع داری که رایگان واست انجام بدند یکی که میره این همه دانش در مورد امنیت یادمیگیره که فردا بتونه یه جوری شکم خودش رو سیر کنه نه امنیت سایت شما رو ببره بالا
تبلیغ نمیکنم ولی اگه دستت به جیبت رفت سایت زیر میتونه کمک زیادی بهت بکنه
اگه مرامی* کار کنه که دعا بجونش می*کنم اگه پولی* باشه قیمت رو همینجا بگه
منم نگفتم مجانی* کار کنه گفتم اگه مرام میذاره دعا می*کنم اگه پول میگیره همینجا قیمت بده
ebrambandit
08-06-2011, 12:59 AM
اره داداش
باهام در تماس باش
کارت حله
OMID_3rver
08-06-2011, 01:02 AM
اگه مرامی* کار کنه که دعا بجونش می*کنم اگه پولی* باشه قیمت رو همینجا بگه
منم نگفتم مجانی* کار کنه گفتم اگه مرام میذاره دعا می*کنم اگه پول میگیره همینجا قیمت بده
اینجا انجمن آموزشی هک و امنیت می باشد
دوستان یک بار آدرس سایت رو گذاشتند
برای قیمیت هم می تونید با شرکت آشیانه در تماس باشید
شماره های دفتر آشیانه :
بخش فروش : 88734680 - پشتیبانی : 88734680 - فکس : 88735196
یک نکته ای رو بگم که باز فردا نگید ... نگفتید :دی
خیلی ها میان تو آشیانه مثل شما سوال می کنند بعد فردا گیر یک آدم خبیث و کلاه بردار می افتند بعد که پولشون رو از دست دادند میان
اول از آشیانه شکایت می کنند و.....
می خوای راحت باشی با شرکت ها قرار داد ببندید
قصد بدی نداشتم فقط از این مورد ها زیاد دیدم جسارت نشه به دوستان
موفق باشید
djary
08-06-2011, 01:06 AM
تنها راهش اینه که از سایت بالا بگیرم ؟
اینهمه هکر سایت فزرتی ما رو نمی*تونن یه چک بکنن ؟
djary
08-06-2011, 01:46 AM
ممنون از همه دوستان دیگه نیازی نیست به این تاپیک پاسخ بدن من رفتم
کسی* منو درک نکرد
Mr KeyBoard
08-06-2011, 02:50 AM
به نام خدا
----------------------------
اگه هنوز هم نیاز به هکر داری
با این ایمیل در تماس باش.
manager2011
09-09-2011, 08:25 AM
سلام من برای وب سایت*ام نیاز به یک هکر دارم تا باگ*های امنیتی رو کشف کنه و بگه
اگه کسی* هست لطفا همینجا بگه ، اگه مرامی* کار کنه که دعا بجونش می*کنم اگه پولی* باشه قیمت رو همینجا بگه
دوست عزیز به جای این که بیای این جا یه تاپیک رو مشغول کنی اگه یه گشت تو سایت می زدی و یکی دو تا اسکنر دانلود می کردی و یه خورده هم فکر الان مشکلتو خودت حل کرده بودیو و پولتم جیبه خودت بود و اگرم باگی هم پیدا می کردی پچشم اینجا بلد میشدی و دیگه ...........:83:
farshid.kh-
09-09-2011, 08:54 AM
سلام به این ایمیل ادرس سایتتون رو بدید.[Only registered and activated users can see links]
LOcal
09-09-2011, 11:44 PM
اول از همه باید بگم چرا خودت برای خودت تلاش نمیکنی تو که میخوایی یه وب مستر باشی حتما باید تلاش کنی
دوم اینکه اکثر افراد امنیت سایت را توی چهار تا دونه باگ sql میبنن و بس و خیلی کاری بکنن بیان یه اسکنر بزارند و تموم
به نظر خودت در مورد امنیت وب تحقیق کن یه چهار پنج نکته هست رعایت کنی ها حله دیگه از لحاظ تو سایتت مشکلی نیست و برمیگرده به سرور که اونم از یه جای خوب مثل همین آشیانه هاست یا هاست دل بگیری خوبه
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.