توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيديم هك شد!!!
sina2asg
08-10-2011, 11:37 AM
با سلام به همه ي هكر هاي عزيز
چند ماهي ميشه آيدي ياهوم هك يا ديكتيو فك كنم شده ميخواستم بدونم راهي براي برگردوندنش هست ممنون.:45::98::66:
prototype
08-10-2011, 12:10 PM
با اجازه بزرگتر ها.
سلام.
اگر هک شده و میخوای دوباره برگردونیش,خودت باید آی دی خودت رو هک کنی!!!
فکر نکنم راه دیگه ای باشه برای برگردوندنش.
به هر حال این جواب منه و ممکن است اشتباه باشه.
از شما ممنون میشوم اگر به این لینک بروید و به پست من جواب بدهید.
[Only registered and activated users can see links]
mr.hecktor
08-10-2011, 12:35 PM
سلام . اگه دی اکتیو شده در صورتی که اطلاعات اکانت رو دارید میتونید به یاهو ایمیل بزنید و بعد از 48 ساعت آیدیتون درست میشه
خود من هم این مشکل رو داشتم و درست شد
sina2asg
08-10-2011, 12:43 PM
از اطلاعات فقط رمز عبور يادمه و از كجا بايد در خواست بدم و چي بنويسم
mr.hecktor
08-10-2011, 01:59 PM
از اطلاعات فقط رمز عبور يادمه و از كجا بايد در خواست بدم و چي بنويسم
باید سوالات امنیتی رو هم بلد باشید به همراه تاریخ تولدی که موقع ثبت استفاده کردید
عرض سلام و عرض ادب خدمت دوستان
دوست عزیز mr.hecktor من 7-8 ماهی میشه یاهو نرفتم اما پارسال یه نفر یه آیدی ازم دی اکتیو کرد که اون موقع من با نرم افزار چک میکردم که دی اکتیو شده یا نه و لینک چک دی اکتیو هم داشتم؛اما شنیدم جدیدا لینکا تغییر کردن و اون نرم افزار دیگه کار نمیکنه
ضمنا شنیدم که ایدی دی اکتیو شده بعد سه ماه پاک میشه و دباره میشه اونو ساخت اما اخیرا یکی دوستان که پولی کار میکردند چک کردند گفتند هنوز دی اکتیو هست .اما 2 تا سوال دارم ازت :
1-لینک جدید چک کردن دی اکتیو یاهو چیه ؟
2-من اینفو کامل دارم و همون 7-8 ماه پیش ریپورت هم به یاهو ادمین فرستادم و 48 ساعت بعد هم جواب اومد که امکان بک دادن نیست و شما از قوانین ما سر پیچی کردینو به قسمت قوانین رجوع کنید و ...؛ آیا راهی هست که دباره امتحان کنم ؟اون آیدی اونقدر خاصه که اطمینان نمیکنم اینفوشو به کسی بدم برام بک بده ولی اگه کسی بتونه کمکم کنه بک بدم یه آیدی نامبر 6chr مهمون ماس :98::66:heart
معروف شدن در این نیست که بزرگان را له کنی
1 : [Only registered and activated users can see links]
2 : باید یک متن خوب براشون بنویسید و اطلاعات کامل رو درج کنید . من خودم 2 هفته داشتم ایمیل میزدم به یاهو و بالاخره درست شد . مهم همون متنی هست که براشون مینویسید تا آی دی رو اکتیو کنن
mr.hecktor
08-10-2011, 04:47 PM
این لینکی که میگین که برای forget password هستش ؛ یادمه قبلا از پروفایل چک میکردن دی اکتیو شده یا نه
اما من با این نرم فزار چک میکردم میزد دی اکتیو شده اما الان میزنه not deactived :
32747
اینم از عکس :
32748
اما من از همون لینک forget password هم رفتم و بهم میگه :
Sorry, your password can't be reset online
For security reasons, we require you to contact Customer Care
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1-اگه میشه یه نفر توضیح بده لطفا ه ایا هنوزم از پروفایل میشه چک کرد یا نه
2-من زبانم بد نیس این ریپورتو بفرستم حله دیگه ؟ :77::
:(
hi - my e_mail [[Only registered and activated users can see links]] dosent work & i find out that deactivated by some boddy who named danial0711
and his id is :[Only registered and activated users can see links]
this person is a dangreos hacker from deactiver team that deactive people idis just for fun and they website is : [Only registered and activated users can see links]
i cant access to my emails & my friends losed :(( pls help me and reactive my yaho0 e_mail [-o<
خب وقتی به شما میگه Your Password can't be reset online یعنی Deactive شده.
از این متنی که براتون نوشتم استفاده کنید
Hi Dear Yahoo
My Yahoo Account has been deactivated about few months ago.
I really need my account back because all of my important emails such as Facebook notifications, University mails and others are in my account. Please help me to get my account back
Ho$3!N
08-10-2011, 05:20 PM
ايدي که پسوردش هک ميشه
ميتونيد پسوردتونو ريست کنيد خيلي راحت موقع ساخت ايدي نبايد از برنامه هاي ايدي ميکر استفاده کنيد چون با صفحه ي خود ياهو خيلي بهتره ايدي بسازيم چون وقتي ايدي ميسازيم يه گزينه ي داره به نام Alternate Email (optional) که براي اين مواقع بدرد ميخوره که وقتي پسورد شما هک شد يا ياتون رفت ميتونيد با استفاده از اون ادرس ميلتون درخواست پسورد جديد بديد يا اينکه موقع ثبت ايدي يکي دو تا سوال پرسيده ميشه ازت اگه اونارو هم يادتون باشه ميتونيد راحت ايدي تونو برگردونيد
ولي اگه دي اکتيو شده باشه که داستان خودشو داره .
tcp/ip
08-10-2011, 05:29 PM
یا جواب درست یا اسپم ؟؟؟ چیه
sina2asg عزیز برم ایمیل بزن .
ادامه ندید اسپم میشه مگر پاسخ قناعت بخش !!!
تشکر از دوستان اگه کسی report جدید باسه reactive داره پرت کنه بیاد :51:
sina2asg
08-14-2011, 12:35 PM
كسي نميدونه چه جوري بايد برش گردوند؟
sina2asg
08-17-2011, 01:33 AM
؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Azad™
08-17-2011, 01:44 AM
لطفا عنوانتونو درست کنید و انقدر اسپم ندید و پستتونو جای درست بزنید بعدا قفل میشه و گله میکنید
تا یا مدیر بخش کمکتون کنند یا دوستانی که جواب درست دارند ممنون
RezaJ00n
10-15-2011, 11:19 AM
رفقا فکر کنم آی دی منم امروز Deactive شده
این متن رو
Hi Dear Yahoo
My Yahoo Account has been deactivated about few months ago.
I really need my account back because all of my important emails such as Facebook notifications, University mails and others are in my account. Please help me to get my account back
بایدکجا بفرستم؟ میشه نحوه تماس با خود یاهوو رو بذارید؟
alexandre9009
10-15-2011, 04:52 PM
رفقا فکر کنم آی دی منم امروز deactive شده
این متن رو
بایدکجا بفرستم؟ میشه نحوه تماس با خود یاهوو رو بذارید؟
شما میتونی با داشتن اطلاعات از ایمیل با اوپراتور یاهو تماس بگیرید
تماس با یاهو هم بهترین راهش استفاده از یاهو مسینجر هست که رایگان هست البته انگلیسیتونم باید خوب باشه
اگه مشکل دیگه ای هم بود میتونید از آقای کلاسیک کمک بگیرید
تا تشکر فقط یک کلیک فاصله است
RezaJ00n
10-15-2011, 08:29 PM
رفیق حرفای منو خوندی؟
این متن رو نمیشه ایمیل زد؟ هیج جایی واسه تماس با یاهوو نیست لینکشو ندارید من لینک میخوام
شما میگی با فلانی تماس بگیر خوب چطوری تماس بگیرم عزیزم
مشکل اون لینکست لینک تماسو بدین
در ضمن انگلیسیمونم در حد فاجعست
[Only registered and activated users can see links] یکی اینو فعال کنه اگه وارده دمش گرم
شما یه لینک بدین که ما اون متن رو کپی کنیم این ای دی مون فعال شه بعد اینکه اد لیستمو به یه ای دی دیگه انتقال دادم بزنه ببندش من واسه این میخوام ای دیمو باز کنم که سریع اد لیستمو انتقال بدم
RezaJ00n
10-16-2011, 05:24 PM
معذرت میخوام اسپم میدم
ولی ای دی مهم من بسته شده یکی مرام بذاره دیگه کار ضروری دارم
RezaJ00n
10-21-2011, 05:59 PM
دمه مرامه همتون گرم. واقعا یکم درک ندارید میگم نیاز دارم ای دی رو!
خدافظ همه
lazysong
10-21-2011, 09:26 PM
صبر کنید پاسخ میدهند
و همچنین جواب ها داده شده است
Classic
10-21-2011, 09:32 PM
دمه مرامه همتون گرم. واقعا یکم درک ندارید میگم نیاز دارم ای دی رو!
خدافظ همه
مگه ما به شما بدهکاریم ؟ :34:
چون شما نیاز داری ما هم مجبوریم دوست عزیز ؟
یه سوال کردین دیدین کسی جواب نمیده لطفا اون سوال و به یکی از مدیران بخش مربوطه پیغام خصوصی کنید
دوست عزیز ای دی شما دی اکتیو شد کلا بیخیال بشید
در حال حاضر هیچ راهی برای برگشت ای دی نیست
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.