Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در باره ی برنامه ی m3g4cpu (موبایل)

Angel--D3m0n
08-10-2011, 12:33 PM
درود....
اول از جناب M3G4CPU به خاطر این خلاقیتشون تشکر می کنم من با برنامه مشکل دارم اولاً این که نمی تونم passkey بزارم میگه the device can not exchange......s
دوم این که بدون passkey کانکت می شم ولی sms نمی فرسته و error می ده ، حالا می خوام ببینم چون passkey نمی زارم در کار برنامه اختلال ایجاد می شه یا ربطی نداره لطفاً کمک کنید

megacpu
08-28-2011, 08:56 AM
درود....
اول از جناب M3G4CPU به خاطر این خلاقیتشون تشکر می کنم من با برنامه مشکل دارم اولاً این که نمی تونم passkey بزارم میگه the device can not exchange......s
دوم این که بدون passkey کانکت می شم ولی sms نمی فرسته و error می ده ، حالا می خوام ببینم چون passkey نمی زارم در کار برنامه اختلال ایجاد می شه یا ربطی نداره لطفاً کمک کنید
سلام دوست من مشکلی در رابطه با قرار دادن Passkey نیست چون قرار دادن PassKey برای اتصال برنامه به گوشی هست که اگر برنامه بدون Pass به گوشی متصل شد شما یک گام جلوتر هستید.
و در رابطه با مشکل Error:
پورت خروجی یا همون Serial Port شما 10 هست ولی شما پورت برنامه رو روی 3 تنظیم کردید برای همین به مشکل برخوردید
توی مقاله اگر خونده باشید نوشته بودم که Outgoing پورت قربانی هست و باید در برنامه قرار دهید
موفق باشید

Angel--D3m0n
08-30-2011, 04:28 PM
ممنون از توجه شما دوست عزیزم....
بله من مقاله ی شما رو مطالعه کردم و مشکلم همین بود که سریال پورت مورد نظر رو برنامه load نمی کرد و فقط پورت 3 رو میاورد ، همچنین قابلیت وارد کرد به صورت دستی رو هم نداره ، من ویندوزم رو عوض کردم فکر کنم مشکل سریال پورت حل شد البته شما فرمودید outgoing پورت ولی باز فقط income پورت رو میاره (با توجه به عکس)
وقتی هم کانکت می شم erorre زیر رو می ده(با توجه به عکس): GSM modem not found
لطفاً راهنمایی کنید من خیلی به برنامه ی شما علاقه مند شدم و دوست دارم ازش استفاده کنم

چی کار کنم که نرم افزار outgoing پورت رو load کنه (من از xp s2 و همچنین از usb های فلش استفاده می کنم)
ممنون

megacpu
08-31-2011, 03:30 PM
با یک بلوتوث دیگه امتحان کن یا روی یک سیستم دیگر که دارای بلوتوث هست نرم افزار رو امتحان کن چون پورت حتما باید Serial Port باشه تا تو لیست دیده بشه