توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری برای پاک کردن خطر ناکترین ویروس sality.NBA
amir169
08-19-2011, 11:51 PM
ویروس sality.NBA منو بدبخت کرده کل سیستم ویروسی شده ویندوز رو که عوض میکنم دوباره ویروس فعال میشه لطفا اگه کسی این ویروس رو میشناسه و راه از بین بردن کاملشو بلده فورا بگه با تشکر آنتی ویروسم هم اینه Nod32
langroud
08-20-2011, 01:56 AM
بنده هم این ویروسو گرفته بودم.اونهم از کرک یه برنامه اسکنر سایت!
sality بدترین ویروسیه که تو عمرم دیده بودم.این ویروس میچسبه به فایل های exe آنتی ویروس هم میزنه هرچی فایل exe داخل کامپیوترتو پاک میکنه.از بس این ویروس آدمو اذیت میکنه(حتی با ویندوز عوض کردن هم پاک نمیشه) شرکت AVG یه برنامه جداگانه برای clean کردنش ساخته!خدا نگه داره این شرکتو :59:
آموزش استفاده: نیاز به نصب نداره،فایل اجراییشو کلیک میکنی،وامیستی کامل اسکن کنه،مطمئن باش این ویروس اگه تو یه جای کامپیوترت باقی بمونه دوباره خودشو تکثیر میکنه.(از این دردهارو ما هم کشیدیم:59:)
فایل پیوست شد.
موفق باشید.
DR. INJECTION
08-20-2011, 06:48 AM
خدمت شما. تو safemode اجرا کنین. فایل های ترمیم هم براتون گذاشتم.
AntiVirus
08-21-2011, 11:13 PM
درود
فکر کنم مشکلتون حل شده باشه... اما اینم توضیحات در مورد این ویروس:
[Only registered and activated users can see links]
lord_mohammad
08-22-2011, 12:52 AM
سلام
منم مثل همین دوستمون به مشکل برخوردم کامپیوترو با ضمیمه های بالا اسکن کردم
ولی الان هیچکدوم از درایوهلمو نمیتونم باز کنم
مثلا روی درایو E که دابل کلیک میکنم را اوپن میزنم
درایومو به صورت Open with باز میکنه !!و نرم افزارهای نصب شده رو برای انتخاب باز کردن درایو میاره .
چیکارش کنم ؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید
AntiVirus
08-22-2011, 01:02 PM
سلام
منم مثل همین دوستمون به مشکل برخوردم کامپیوترو با ضمیمه های بالا اسکن کردم
ولی الان هیچکدوم از درایوهلمو نمیتونم باز کنم
مثلا روی درایو E که دابل کلیک میکنم را اوپن میزنم
درایومو به صورت Open with باز میکنه !!و نرم افزارهای نصب شده رو برای انتخاب باز کردن درایو میاره .
چیکارش کنم ؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید
درود
دوست گرامی این ویروسی که شما به آن مبتلا شده اید با ویروس های بالا به کلی متفاوت است.
من یکسال پیش با ویروس شما برخورد داشته ام.
اسم پروسس را یادم نیست. خودتان با کمک تاپیک زیر نابودش کنید و سپس یک آنتی ویروس قدرتمند نصب نمایید:
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشید.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.