توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالlpic وRHCEو lpi ؟
سلام دوستان قصد دارم دوره هاي لينوكس رو بگذرونم من اين دورها مد نظرمه
آشنايي با مدارك و آزمونهاي بين المللي لينوكسLPI
آشنايي با مدارك و آزمونهاي بين المللي لينوكسRHCE
lpic
ميخوام بدونم فرق lpi وlpic چيه؟
دوستان من فقط قصد مدرك گرفتن ندارم منظورم اينه كه كدوم باره علمي اون سنگين تر از مدركشه...
kaamraan
08-22-2011, 03:38 PM
درود
دوست عزیز به نظر من شما کار بسیار خوبی داری میکنی دوره های lpi که در حال حاظر دانشگاه شریف تهران برگزار میکنه و استادش هم خدای لینوکس هست استاد حاجی غلامعلی هست من خودم در حال حاظر دارم دوره هاشو میرم خوبه [Only registered and activated users can see links] این هم ادرس سایت خواستی برو یه نگاه بنداز اگه سوالی بود بپرس
mahsa killer
08-23-2011, 02:16 AM
rhce بر پایه ردهت هستش و بیشتر به درد centos... دنبال هر کدوم که رفتی حتما باید سورس های اون یکی رو هم بخونی...
من خودم lpic خوندم ولی فکر کنم ردهتی ها بهتر باشن...
lpic هم مدرک lpi هست.
mahsa killer
08-23-2011, 02:19 AM
rhce بر پایه ردهت هستش و بیشتر به درد centos... دنبال هر کدوم که رفتی حتما باید سورس های اون یکی رو هم بخونی...
من خودم lpic خوندم ولی فکر کنم ردهتی ها بهتر باشن...
lpic هم مدرک lpi هست.
LPIC = LPI
شما RHCE رو که بخونی تو ایران بهت مدرک نمیدن اما با ارزش تره. دوستان اطلاعات ندارید مجبور نیستید چیزی بگید! RHCE یعنی Redhat certified engineer ، درسته شخصی که این مدرک رو داره، میتونه cent os و fedora رو هم کانفیگ کنه. اما مخصوص رد هت هست
lpi یعنی linux professional institute و مدرک بین المللی معتبر در ایران بهش داده میشه.
در واقع lpi برای کل توزیع های لینوکسه.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.