Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش 3 نوع حمله ddos با نرمافزارو شل و ping

M.R.S.CO
08-27-2011, 04:49 PM
خوب یک فیلم آموزشی درست کردن و گذاشتم که مجموعه 3 آموزش دی داس هست
+
نرم افزار و شل و فایل های مورد نیاز

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

از دوستان هرکی می تونه تو خوده آشیانه آ کنه بزاره ممنون می شم

کلیک روی تشکر نشانه ی رضایت شماست

M.R.S.CO
08-27-2011, 08:09 PM
هرکی هم سوالی داشت بپرسه جواب می دهم

milade
08-28-2011, 11:24 AM
من روی سرور ام با پورت 1 گیگ تست کردم .
تا زمانی که برنامه 2 دومی اجرا هست جواب میده . اما اصلاً باعث اختلال نشد ...

M.R.S.CO
08-28-2011, 04:20 PM
حتما پور سرور طرف هم 1 یا از تو بیشتر

Mr.XHat
08-29-2011, 11:39 AM
خجالت نکش راحت باش و بعد از هر پست مفیدت بیا 3 تا اسپم هم بده تا ارزش اون پستتم نادیده گرفته بشه!

ARMIN3
08-29-2011, 02:14 PM
من وقتی به پورت 445 یکی میزنم یه صفحه سیاه کامد میاد بالاش نوشته تللنت و ادرس سایت مورد نظر رو زده تو صفحه سیاه هم هی چی نیتس و هرچی هم بنویسی معمولم نیست یعنی وصل شدم؟؟؟؟ باید چه کار کنم بعدش

M.R.S.CO
09-03-2011, 01:46 AM
خجالت نکش راحت باش و بعد از هر پست مفیدت بیا 3 تا اسپم هم بده تا ارزش اون پستتم نادیده گرفته بشه!

دوست عزیز اسپم کجا بود

از نظرت ممنونم

بهتر بود خصوصی می گفتی تا پست اسپم ندی

Spamm3r
09-09-2011, 07:26 AM
شماره 1 که تا میاد شروع کنه میزنه فلودد ولی پینگ یکی دوتاشو تایم اوت میده

MaleFactor
09-09-2011, 12:13 PM
دوست عزیز اسپم کجا بود

از نظرت ممنونم

بهتر بود خصوصی می گفتی تا پست اسپم ندی

عنوان این تاپیک چقدر شبیه عنوان تاپیک زیره: [Only registered and activated users can see links]

اصلا کل تاپیکت اسپم بود:38:

ولی قشنگ بود.ممنون

M.R.S.CO
09-10-2011, 12:05 AM
عنوان این تاپیک چقدر شبیه عنوان تاپیک زیره: [Only registered and activated users can see links]

اصلا کل تاپیکت اسپم بود:38:

ولی قشنگ بود.ممنون

دوست عزیز تاریخ ارسال پست را ببین بعد بگو شما از روی این پست حتما کپی کردید

دوست عزیز حتی اسکریپتی که استفاده می کنید را من ویرایش کرو اسم من هم هست mrsco

M.R.S.CO
09-20-2011, 04:37 AM
اشتباه این پست را دادم
ویرایش شد.

OMID_3rver
09-20-2011, 10:00 AM
موزش حمله dos با vps به یک سایت ([Only registered and activated users can see links])
14. ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم !تیم آشیانه خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند ، ارزش و اعتبار قائل می شود.

ارزش نداره که فعالیت مفیدت رو به خاطر 4 تا پست اسپم بی ارزش کنید
موفق باشید

mosavi7
09-25-2011, 12:47 AM
متاسفانه این سه روش بیش از حد قدیمی هستند , موقعی که ایپی رو دی داس میکنید ,
غیر از اینکه سیستم خودتون سرعتش بیاد پایین هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته .

M.R.S.CO
09-25-2011, 02:11 AM
متاسفانه این سه روش بیش از حد قدیمی هستند , موقعی که ایپی رو دی داس میکنید ,
غیر از اینکه سیستم خودتون سرعتش بیاد پایین هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته .

داداش اول این که با سیستم خودتون حمله نکنید:ایکس

این متدی که من باهاش سایت های زیادی را پکوندم از جمله .....

hack_tnt
10-12-2011, 12:34 AM
لینک دانلود خراب است لطفا بررسی بفرمایید با سپاس.

M.R.S.CO
10-12-2011, 01:29 AM
همین الان تست کردم مشکل نداشت با idm دانلود کن

ehsanhack
10-12-2011, 10:05 AM
ba salam be hame dostan man poroje payany kardanym dar morede plghj dos v ddos e ostadam az on giras ag kasi matlab khobi dare age vasam befreste mamnon misham. ehsan [Only registered and activated users can see links]

M.R.S.CO
10-12-2011, 11:36 AM
ba salam be hame dostan man poroje payany kardanym dar morede plghj dos v ddos e ostadam az on giras ag kasi matlab khobi dare age vasam befreste mamnon misham. Ehsan [Only registered and activated users can see links]

چون اولین پستت بهت می گم فارسی تایپ نکن و قبل ار دادن پست بعدی قوانین هم مطالعه کنی باعث اسپم نمی شی

sazman1
10-12-2011, 12:37 PM
تو فایل دانلود ویروس بود

M.R.S.CO
10-12-2011, 04:16 PM
تو فایل دانلود ویروس بود

دوست عزیز ویروس نیست امکان داره که نرم افزار هارو ویروس بشناسه
آنتی را غیر فعال کن

SAMET_KING
12-07-2011, 12:33 AM
تو فایل دانلود ویروس بود
فکر کنم 70 درصد فایلها و ابزارات هک رو آنتی ویروس ویروس شناسایی میکنه.خوب مثل آدم که نمیشه چیزی رو هک کرد باید با ویروس دست به کار شد دیگه :d

Ho$3!N
12-08-2011, 01:38 AM
اين روش ها براي داون کردن سايت بدرد نميخوره چرا که فايروال اي پي وي پي اس شمارو راحت ميبنده ديگه پورت شما 1 گيگ باشه يا100 مگا فرقي نميکنه

nassim70
12-08-2011, 03:10 AM
سلام و تشکر از شما دوست عزیز فقط لینک خرابه
ممنون نیشم رسیدگی کنید

M.R.S.CO
12-08-2011, 01:52 PM
اين روش ها براي داون کردن سايت بدرد نميخوره چرا که فايروال اي پي وي پي اس شمارو راحت ميبنده ديگه پورت شما 1 گيگ باشه يا100 مگا فرقي نميکنه

دوست عزیز من با همین روش تا الان کلی سایت را Down کردم که سایت های بزرگ هم بوده است و فایروال حتی سخت افزاری بوده است
نکته : سعی کنید پورت را یا باز یا random استفاده کنید
در صورتی هم که ای پی شما ban شده می تونید از proxifier استفاده کنید و یک پر.وکوسی رو set کنید

سلام و تشکر از شما دوست عزیز فقط لینک خرابه
ممنون نیشم رسیدگی کنید

لینک چک شد مشکلی نداشت

nassim70
12-09-2011, 12:27 AM
درود بر شما دوست عزیز
اول سپاس بابت آموزش کامل و زیباتون فقط چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید پاسخ بدید بی نهایت سپاسگذارم

من روش سوم یعنی با cmd را انجام دادم ولی متاسفانه خوب نبود روش دوم هم برنامه انتی اجازه باز کردن برنامه را نمی داد حالا میخوام از روش اول یعنی شل استفاده کنم سوالم اینه که باید vps بخرم یا خیر روی هاست رایگان هم میشه اگه جواب مثبت است هاست رایگان شما سراغ ندارید؟
ببخشید اینقدر طولانی شد
ممنون

M.R.S.CO
12-09-2011, 01:35 AM
درود بر شما دوست عزیز
اول سپاس بابت آموزش کامل و زیباتون فقط چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید پاسخ بدید بی نهایت سپاسگذارم

من روش سوم یعنی با cmd را انجام دادم ولی متاسفانه خوب نبود روش دوم هم برنامه انتی اجازه باز کردن برنامه را نمی داد حالا میخوام از روش اول یعنی شل استفاده کنم سوالم اینه که باید vps بخرم یا خیر روی هاست رایگان هم میشه اگه جواب مثبت است هاست رایگان شما سراغ ندارید؟
ببخشید اینقدر طولانی شد
ممنون

دوست عزیز سا باید سرور بگیری یا از سایت هایی که ازشون شل داری استفاده کنی

Lord Loss
12-09-2011, 01:42 AM
آقای عزیز لینکت خرابه یا حداقل واسه بعضی ها باز نمیشه خوب یه جا دیگه آپلود کن یا تو همین آشیانه .
با تشکر

nassim70
12-09-2011, 02:02 AM
دوست عزیز سا باید سرور بگیری یا از سایت هایی که ازشون شل داری استفاده کنی

سلام دوست عزیز و ممنون بابت پاسختون مسئله سرور حله ولی با کدوم اسکریپت اسکریپت که شما در فایل زیب قرار داده بودید را اپلود کردم وای جواب نداد تمام اسکریپت های هم که در [Only registered and activated users can see links] هست را دانلود کردم واقعا نیاز دارم اگه لطف کنید راهنمایی کنید بی نهایت ممنون میشم

M.R.S.CO
12-09-2011, 02:07 AM
سلام دوست عزیز و ممنون بابت پاسختون مسئله سرور حله ولی با کدوم اسکریپت اسکریپت که شما در فایل زیب قرار داده بودید را اپلود کردم وای جواب نداد تمام اسکریپت های هم که در [Only registered and activated users can see links] هست را دانلود کردم واقعا نیاز دارم اگه لطف کنید راهنمایی کنید بی نهایت ممنون میشم

دوست عزیز اسکریپت مشکلی نداره
احتمالا سرور شما قدرت م سرعت لازم را ندارد .

nassim70
12-09-2011, 02:19 AM
دوست عزیز اسکریپت مشکلی نداره
احتمالا سرور شما قدرت م سرعت لازم را ندارد .

ممنون خب یعنی vps بگیرم حله و پورت را مگه نباید رو 80 باشه شما درون فیلم رو 21 میذارید در این خصوص اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

M.R.S.CO
12-09-2011, 02:24 AM
ممنون خب یعنی vps بگیرم حله و پورت را مگه نباید رو 80 باشه شما درون فیلم رو 21 میذارید در این خصوص اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

آقای عزیز لینکت خرابه یا حداقل واسه بعضی ها باز نمیشه خوب یه جا دیگه آپلود کن یا تو همین آشیانه .
با تشکر

تو آشیانه آپلود نشد هر کسی بکنه ممنون می شم ...

[Only registered and activated users can see links]

3dge
12-31-2011, 07:24 AM
یاد اون زمونایی که اینجور چیزا جواب میداد بخیر!

iMacs
01-04-2012, 09:28 PM
آقا شیلتر شده کسی لینکی دیگه نداره

HidDeEn
01-05-2012, 02:27 AM
سلام
دوستان اگه سوالاتون رو توی تاپیک سوال و جواب های این بخش بپرسید کسی دیگه اگه سوالی براش پیش بیاد راحت به جواب میرسه...

برای اینکه اسپم حساب نشه فیلم پیوست شد:

تو آشیانه آپلود نشد هر کسی بکنه ممنون می شم ...

[Only registered and activated users can see links]

پسورد:ashiyane.org
موفق باشید.