توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناسایی کیلاگرها با برنامه نویسی
سلام به همه اعضای انجمن آشیانه
می خواستم بدونم که آیا راهی وجود داره که بتونیم کیلاگرها را شناسایی کنیم؟
منظورم اینکه که مثلاً یه کیلاگر، الان تو سیستم ما اجرا باشه و بخوایم با برنامه نویسی اون برنامه رو شناسایی کنیم.:91:
یعنی برنامه اجرا بشه و بگه که فلان فایل اجرا شده الان داره کلیدهای فشار داده شده رو ضبط می کنه.:91:
ممنونم از همتون
یعنی واقعاً اعضای انجمن آشیانه با این همه ادعا، نمیتونن یه برنامه ساده بنویسن؟:33::92::60:
saeedvir
09-02-2011, 08:08 PM
میشه. می تونی از HOOK استفده کنی
یا یه راه ساده این که بری تما برنامه های در حال اجرا را بخونی و در هر کدومش تابع هایی که کیلاگر ها استفاه می کنند مثل GetAsyncKeyState یا ... بود اون وقت ....
زیاد کار نداره به روش دومی که گفتم ، برنامه رو بنویسی. اما روش اول ... !!
Pr0grammer
09-02-2011, 11:01 PM
یعنی واقعاً اعضای انجمن آشیانه با این همه ادعا، نمیتونن یه برنامه ساده بنویسن؟:33::92::60:
لطفا در هنگام ارسال پست مواظب باشید که از چه کلماتی استفاده می کنید.ایجا ما تعهدی نداریم که واسه کسی برنامه ای بنویسیم
بله راه وجود داره اگه وجود نداشت که آنتی ویروس ها نمی تونستند کیلاگر ها ، ویروس ها و ... رو پیدا کنند.
شما ابتدا باید ببینید یه کیلاگر چطوری کار می کنه اون وقت می تونید برنامه ای بنویسید که اون ها رو پیدا کنه
لطفا در هنگام ارسال پست مواظب باشید که از چه کلماتی استفاده می کنید.ایجا ما تعهدی نداریم که واسه کسی برنامه ای بنویسیم
سلام
نمی دونم مگه من حرف بدی زدم.؟؟؟؟
به هر حال اگر به خاطر کلمه ادعا ناراحت شدید، من معذرت می خوام.:78:
شما ابتدا باید ببینید یه کیلاگر چطوری کار می کنه اون وقت می تونید برنامه ای بنویسید که اون ها رو پیدا کنه
روش کار کیلاگرها رو می دونم. فقط نمی دونم باید چه جور برنامه ای بنویسم که وقتی که یه برنامه ای از تابع مخصوص شناسایی کلیدهای فشار داده شده استفاده کرد، برنامه من بتونه اون رو شناسایی کنه.
می تونین زحمت بکشید و نمونه سورسی معرفی کنید و یا اینکه خودتون زحمتشو بکشین و بنویسین؟
ممنونم
میشه. می تونی از hook استفده کنی
یا یه راه ساده این که بری تما برنامه های در حال اجرا را بخونی و در هر کدومش تابع هایی که کیلاگر ها استفاه می کنند مثل getasynckeystate یا ... بود اون وقت ....
زیاد کار نداره به روش دومی که گفتم ، برنامه رو بنویسی. اما روش اول ... !!
ممنون از اینکه جواب دادی.
می تونین یه نمونه سورس معرفی کنید و یا اینکه خودتون بنویسید؟
behrouz333
02-20-2012, 02:20 PM
یه کیلاگر معرفی کنید که شنسایی نشه...همین..!!
apriliyaa
02-22-2012, 02:42 AM
یه کیلاگر معرفی کنید که شنسایی نشه...همین..!!
شما جواب سوالتون رو می تونید اینجا دریافت کنید :
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.