Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن باگ connector.php

0060
09-07-2011, 08:45 PM
سلام لطفا اگه امکان داره طریقه بستن باگ connector.php نیوک 8.2 رو بزارید ممنون میشم !

/\/ ! \/\/ @
09-08-2011, 08:46 AM
سلام
شما باید به سایت پشتیبانی نیوک فارسی این باگ رو گزارش بدید تا براتون یک پچ امنیتی درست کنند این وظیفه هر پشتیبان سیستم مدیریت محتوا است.
ولی فکر کنم الان نیوک 8.3 اومده چرا آپدیت نمیکنید؟

پشتیبان فارسی نیوک: [Only registered and activated users can see links]

0060
09-08-2011, 10:04 AM
سلام
شما باید به سایت پشتیبانی نیوک فارسی این باگ رو گزارش بدید تا براتون یک پچ امنیتی درست کنند این وظیفه هر پشتیبان سیستم مدیریت محتوا است.
ولی فکر کنم الان نیوک 8.3 اومده چرا آپدیت نمیکنید؟

پشتیبان فارسی نیوک: [Only registered and activated users can see links]

متاسفانه اونجا مثل قبل پشتیبانی نمیکنن یه سوال ساده هم بپرسیم جواب نمیدن اگه این پست بزنم شک ندارم بهشون بر میخوره یک دقیقه هم پست حذف میشه هم خودم مسدود میشم

نیوک 8.3 بد ترین نسخه نیوک بوده اگه 8.2 یه مشکل داره 8.3 ده تا مشکل داره کلا اسم 8.3 بد در رفته همه میترسن برن طرفش چون خیلیا ازش ضربه خوردن

چون آشینا انجمن هک و امنیت بود فکر کردم از نظر امنیت کمکی بکنن انگار نه همون انجمن هک خالی هست ممنون

Milad-Bushehr
09-12-2011, 11:37 PM
سلام
منظورتون از باگ connector.php چیه؟!

Ho$3!N
09-13-2011, 01:24 AM
سلام

سلام
منظورشون اين باگ بوده حتما
includes/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&connector=connectors/php/connector.php که به اخر ادرس هر سايتي که از نيوک 8.2 استفاده ميشه اضافه ميکنن و در صورتي که باگ رو نبسته بودن ....

inurl:.com PHPNuke Farsi [MT Edition] Project By PHPNuke.ir

M.R.S.CO
09-13-2011, 02:50 AM
ایم فایل را پاک کن
/includes/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/frmresourceslist.html

و میتونی از htaccess بزای بستن باگ هم استفاده کنی من htaccess خوبی ندارم دوساتانی که دارن بدن

0060
09-13-2011, 01:22 PM
سلام

بله منظورم همین هست که ایشون ( Ho$3!N ) گفتن

domin.com/includes/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php

Milad-Bushehr
09-15-2011, 01:56 PM
بله منظورم همین هست که ایشون ( Ho$3!N ) گفتن

domin.com/includes/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php

اصلاحیه ضمیمه شد
در روت سایت آپلود کنید و سپس extract کنید.