Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروسی که حجم کل درایو رو می گیره و فول می کنه نحوه پاک کردنش چطوریاست؟

spaceboy
09-19-2011, 07:28 PM
آقا انتی ویروس آپدیته هی نگید آپدیت کنید من یه تایپیک مشابه پیدا کردم اما مشکلش حل نشده بود روشهایی هم که اونجا گفتن رو رفتم نشد اینم عکس

[Only registered and activated users can see links]

AR455
09-19-2011, 07:39 PM
آقا انتی ویروس آپدیته هی نگید آپدیت کنید من یه تایپیک مشابه پیدا کردم اما مشکلش حل نشده بود روشهایی هم که اونجا گفتن رو رفتم نشد اینم عکس

ابتدا هارد رو Defrag کن و بعد از درایو properties بگیر و disk cleanup کن
موفق باشی

aq0
09-19-2011, 07:47 PM
دوست عزیز اون فایلی رو که تو عکس نشون دادی مربوط به هایبرنته.ویروس نیست

spaceboy
09-19-2011, 07:55 PM
دوست عزیز اون فایلی رو که تو عکس نشون دادی مربوط به هایبرنته.ویروس نیست

نخیر دوست عزیز ویروسه چون وقتی من درایورو خالی می کنم به حجم این فایل اضافه شده و درایو رو پر می کنه

ll_Invisible_ll
09-19-2011, 08:14 PM

سلام خدمت دوست عزیزم .

مربوط میشه به خود ویندوز.

این فایل به هیچ وجه ویروس نیست . و هر چه حجم هارد دیسکتان بزرگتر باشد، این فایــــــل های بزرگتر خواهـند بود.

اینم اموزش.:100:

موفق و پیروز و سربلند.

pcdown.ir
09-19-2011, 08:19 PM
بله دوست عزیز این فایل مربوط به هایبرنت سیستم شماست و ویروس نیست ، اون رفیق ما درست می گن

spaceboy
09-19-2011, 08:23 PM
بله دوست عزیز این فایل مربوط به هایبرنت سیستم شماست و ویروس نیست ، اون رفیق ما درست می گن

مگه من عربی حرف می زنم که شما متوجه نمی شید می گم ویروس هستش تا قبل اینکه ویروسی شم این فایل وجود نداشت درایوم اول 1 گیگ خالی داشت که این فایل بعد ار به وجود اومدن 1 گیگ رو پر کرد بعدش 5 گیگ خالی کردم 5 گیگ رو پر کرد ریستارت کردم فتوشاب نصب کردم 2 گیگ فری بود پر کرد دوباره یه فایل با یه اسم دیگه ساخت تکمیلی درایورو پر کردن

aq0
09-19-2011, 08:26 PM
دوست عزیز حجم این فایل (hiberfil.sys)نباید از مقدار رم شما بیشتر شود.آیا اندازه آن از مقدار رم شما بیشتر است؟
در ضمن برای اطمینان بیشتر آیا قابلیت هایبرنت روی سیستم شما فعاله یا غیر فعاله؟

spaceboy
09-19-2011, 09:18 PM
دوست عزیز حجم این فایل (hiberfil.sys)نباید از مقدار رم شما بیشتر شود.آیا اندازه آن از مقدار رم شما بیشتر است؟
در ضمن برای اطمینان بیشتر آیا قابلیت هایبرنت روی سیستم شما فعاله یا غیر فعاله؟

فایل در رجیستری در حالت 0 بود که به 1 تغییر دادمش در ضمن از رمم هم بالاتر رفته

hack_tnt
09-19-2011, 10:40 PM
به نظر من که ویروسه چون فایل بالایی رو نگاه کنید پسوندش رو نشان نداده ولی فایل پایینی هم نوشتارش اشتباه هست هم داره پسوند فایل رو نشون می ده این یعنی فایل قلابی هست
سعی کن پاکش کنی ایا دوباره ظاهر میشه؟؟!!!
خب من با ضد ویروس مک آفی در این جور مواقع از اراتمیسش استفاده می کنم و با لابراتوراش چک می کنم ضد ویروس های دیگه مثل نود و ... این قابلیت رو ندارن
باز هم اگر چیزی پیدا نکرد یک قابلیت دیگه داره که می تونی فایل رو با نام و مشخصات دیگه بلاک کنی و مانع از ایجاد ان بشی که خب این هم از امکانات مک افی هست در یکم بیشتر راجبش توضیح بده.

netmem
09-19-2011, 11:36 PM
سلام دوست عزیز برو به این آدرس مثل آبخوردن مشکلت حل میشه

aq0
09-20-2011, 12:57 PM
به نظر من که ویروسه چون فایل بالایی رو نگاه کنید پسوندش رو نشان نداده ولی فایل پایینی هم نوشتارش اشتباه هست هم داره پسوند فایل رو نشون می ده این یعنی فایل قلابی هست
خب من با ضد ویروس مک آفی در این جور مواقع از اراتمیسش استفاده می کنم و با لابراتوراش چک می کنم ضد ویروس های دیگه مثل نود و ... این قابلیت رو ندارن
باز هم اگر چیزی پیدا نکرد یک قابلیت دیگه داره که می تونی فایل رو با نام و مشخصات دیگه بلاک کنی و مانع از ایجاد ان بشی که خب این هم از امکانات مک افی هست در یکم بیشتر راجبش توضیح بده.

دوست عزیز فایل بالایی(bootmgr) یکی از فایل های بوت ویندوز 7 است.که اصلا پسوند نداره
تازه اسم فایل هایبرنت هم درست نوشته شده(hiberfil.sys)
در ضمن شما انتظار ندارید که فایل چند گیگی رو برای چک کردن واسه لابراتور بفرسته!

aq0
09-20-2011, 01:01 PM

دوست عزیز تو اون لینک فقط طریقه غیر فعال کردن هایبرنت رو تو ویندوز 7 و ایکس پی نشون داده.و هیچ کمکی نمی کنه.
دوستمون میگه ویروسه.و هر فایلی رو که از درایو پاک می کنه مقدار فضای خالی به حجم این فایل اضافه می شه.
باید ویروس جدید و خیلی خفنی باشه!

spaceboy
09-20-2011, 01:38 PM

اصلا پاک نمی شه عزیز اینگار که می گه فایل در حال اجراست قطع کنید پاک کنید ولی تو تسک منیجر چیزی از این فایل نمی بیینم

spaceboy
09-20-2011, 01:39 PM

یکی از نشونه های ویروس بدونه این فایل همینه که من اصلا hibernate هم فعال نیست بلکه sleep دارم

spaceboy
09-20-2011, 01:40 PM
دوست عزیز فایل بالایی(bootmgr) یکی از فایل های بوت ویندوز 7 است.که اصلا پسوند نداره
تازه اسم فایل هایبرنت هم درست نوشته شده(hiberfil.sys)
در ضمن شما انتظار ندارید که فایل چند گیگی رو برای چک کردن واسه لابراتور بفرسته!

دوست عزیز این فایل ویروس هست و از امروز در درایو D سیستمم هم قرار گرفت اینم عکس

spaceboy
09-20-2011, 01:44 PM
دوست عزیز تو اون لینک فقط طریقه غیر فعال کردن هایبرنت رو تو ویندوز 7 و ایکس پی نشون داده.و هیچ کمکی نمی کنه.
دوستمون میگه ویروسه.و هر فایلی رو که از درایو پاک می کنه مقدار فضای خالی به حجم این فایل اضافه می شه.
باید ویروس جدید و خیلی خفنی باشه!

ویروس جدیدی نیست قبلا مشابهش زیاد بوده