توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقاع امنیت ویندوز سرور 2003 & میکروتیک
mahyar2pac
09-27-2011, 04:13 PM
سلام
برای ارتقاع امنیت ویندوز سرور 2008 و میکروتیک چه راه کارهایی را پیشنهاد می کنید ( برای جلوگیری از هک ) ؟؟؟؟؟
reza117
10-25-2011, 12:22 AM
سوالش به عنوانش نمی خوره.... ولی من هم همین مشکل رو داشتم. همه جا نوشتن که چجوری هکشون کنی ولی یه پدربیامرزی نگفته چجوری امنش کنی. به هر حال من به صورت خودجوش یه مقدار از کانفیگ php.ini رو تغییر دادم برا امنیت. مک آفی نصب کردم. کمودو نصب کردم فایر وال خودشم روشنه. فایر وال سخت افزاری رو هم دارم که کانفیگش دست خودم نیست. پرمیشن روی درایوها تعریف کردم. پسورد سخت گذاشتم رو ویندوز و اگثر پورتها رو بستم. هر روز هم لاگ رو چک می کنم. دسترسی به سایت رو هم برا رنجهای خاصی باز گذاشتم. دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه ولی هنوز هم جا داره
خواستی یه ندا بده با هم همکاری کنیم.
دوستان یکی هم تونست کاملش کنه. ممنون
مشکلی که دارم اینه که نمی دونم چه پورتهایی نباید بسته بشه که بتونم بقیه رو ببندم که مشکلی هم تو کار سرور پیش نیاد. وقتی همه پورتها رو می بندم و فقط مصلا پورت 80 و ریموت رو باز می زارم هم نمی شه ریموت زد هم سرور از کار می افته. کسی تونست یه کمک بهم کنه خیلی برام مهمه که چه پورتهایی رو دقیقا ببندم .
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.