Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم - Sandboxie

pol-vandik
10-15-2011, 01:32 AM
سلام به همه دوستان عزیز : )

من حدود 1 سال هست از نرم افزار Sandboxie استفاده میکنم اما به تازگی ویندوز خودم رو عوض کردم و دوباره Sandboxie رو نصب کردم . اما متسفانه یه ارروری میده که اصلأ نمیدونم چی کار کنم.

اینم از اررورش :

The sandboxie driver(Sbiedvr) is not available to sandbox programs.
make sure both the driver and sandboxie drvice (sbievc) have started successfully

فایروالم آفه و کسپراسکای 2012 دارم / قبل از نصب کسپراسکای هم این مشکل وجود داشت .

واقعأ دیگه آسی شدم نمیدونم چیکار کنم . از طرفی هم برام این نرمافزار حیاتیه .

لطفأ کمک کنید : (

مهربانانه ترین تشکرها

Mehdi_HeartBrea
10-15-2011, 01:51 AM
من جواب مشکل شمارو نمیدونم اما شما که کسپرسکی داری نیازی به سند باکس نداری . لازمه روی برنامه ای که می خوایی اجرا کنی کلیک راست کنی و گزینه Safe Run رو بزنی . یک حاشیه سبز رنگ درو کادر برنامه ظاهر می شه به این معنی که تاثیری روی ویندوز نداره .

:66:

pol-vandik
10-15-2011, 05:00 AM
من جواب مشکل شمارو نمیدونم اما شما که کسپرسکی داری نیازی به سند باکس نداری . لازمه روی برنامه ای که می خوایی اجرا کنی کلیک راست کنی و گزینه safe run رو بزنی . یک حاشیه سبز رنگ درو کادر برنامه ظاهر می شه به این معنی که تاثیری روی ویندوز نداره .

:66:

الان در اوج بیچارگی دارم همین کار رو میکنم :دی
اما این جواب نمیده . مشکلی داره که نمیتونه تنظیمات و هیستوری برنامه هارو سیو کنه : ) یعنی هر دفعه برنامه بر حسب تنظیمات برنامه اصلی باز میشه تغییرات که اعمال میشه بعد بستن دوباره به حالت اولیه باز میگرده. یه مشکل دیگه ای هم هست اینکه من سندباکس رو بیشتر برای مولتی کشی تو ریدکال میخوام :دی کسپراسکای تو اینکار جواب نمیده :-??