Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد آنتی ویروس

lazysong
10-19-2011, 11:21 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای سایت آشیانه

میخواستم بدونم که آیا راهی هست که بشه از کسپرسکی مثل اولش که نصب میشود استفاده کرد

یعنی این ما میدانیم که بعد از این که کی ها چند بار مدام پشت سر هم بلاک شد آنتی ویروس شما غیر فعال شناخته میشود و درست کار نمیکند با وجود

این که کی فعالی داشته باشد

آیا راهی وجود دارد که بتوان از به وجود آمدن این مشکل جلوگیری کرد وجود دارد؟

با تشکر از شما

Mehdi_HeartBrea
10-20-2011, 10:33 PM
دوست عزیز یه کرک موجوده به اسم Kaspersky Black List Crack . شما ابتدا باید Self Defence کسپرسکی رو غیر فعال کنی و از آنتی ویروس خارج بشی . بعد کرک رو اجرا کنی . حالا از اینجا به بعد همه کلید های گذشته کار می کنه .

فقط شما ورژن آنتی ویروست رو بگو . آنتی ویروس ، اینترنت سکوریتی یا پیور ؟؟؟؟!!!!!!!
من ورژن 2010 کسپر رو دارم ممکنه روی2012 هم کار کنه . ورژن رو بگو تا اگه تونستم واست پیدا کنم .
:66:

lazysong
10-21-2011, 09:40 AM
دوست عزیز یه کرک موجوده به اسم kaspersky black list crack . شما ابتدا باید self defence کسپرسکی رو غیر فعال کنی و از آنتی ویروس خارج بشی . بعد کرک رو اجرا کنی . حالا از اینجا به بعد همه کلید های گذشته کار می کنه .

فقط شما ورژن آنتی ویروست رو بگو . آنتی ویروس ، اینترنت سکوریتی یا پیور ؟؟؟؟!!!!!!!
من ورژن 2010 کسپر رو دارم ممکنه روی2012 هم کار کنه . ورژن رو بگو تا اگه تونستم واست پیدا کنم .
دوست عزیز متشکرم من ورژن انتی ویروسم 2012 kaspersky internet security هستش

ممنون میشم یک کی خوب و این نرم افزار را قرار بدهید

با تشکر

Mehdi_HeartBrea
10-22-2011, 07:35 AM
با عرض پوزش آنتی ویروس من kaspersky internet security 2012 هستش

با تشکر

لطفا پست اول را با دقت بخوانید

شما درست می گید . ببخشید من دقت نکردم .
-----------------------
این کرکی که براتون میزارم برای ورژن 2010 اومد ، اما روی 2011 هم کار می کرد و احتمال اینکه روی 2012 هم کار کنه زیاده .

طرز استفاده :

ابتدا از منوی Setting و بخش Self-Defence گزینه Self-Defence رو غیرفعال کنید . آنتی ویروس رو ببندید (روی آیکن برنامه در ترای کنار ساعت کلیک راست کنید و گزینه Exit رو بزنید) . کرک رو اجرا کنید . بعد از اعمال کرک آنتی ویروس رو اجرا کنید و با یه کلید رجیسترش کنید .

بعد از بالا اومدن آنتی ویروس ممکنه فایل cldr.dll رو در پوشه کسپر رو ویروس بشناسه . شما باید گزینه add to exclusion انتخاب کنید تا دیگه آنتی ویروس بهش گیر نده .

این فایل رو با 4 تا آنتی ویروس چک کردم و هیچکدوم اون رو ویروس تشخیص ندادن و حتی اسکنرهای آنلاین هم این فایل رو سالم تشخیص دادن . تنها آنتی ویروسی که این فایل رو ویروس تشخیص میده خود کسپره . شما هم می تونید قبل از استفاده اونو با چند تا آنتی ویروس دیگه چک کنید .

در آخر مسئولیت استفاده از این کرک به عهده خودتونه .

Kaspersky Internet Security 2010 Black List Crack ([Only registered and activated users can see links])