Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "تاپیک مرجع خطاها و چگونگی رفع آنها" یک کپی برداری عینی بدون ذکر منبع است و نوعی...

amirjalili
10-23-2011, 01:42 PM
داشتم در اینترنت به دنبال خطایی میگشتم که به تایپیکی تقریبا هم نام با تایپیکم در سایت برنامه نویس برخورد کردم که حدود 2 سال برای آن همراه با دوستان آن انجمن زحمت کشیده ام. دوستی با نام blacklast مطالب را عینا و بدون ذکر منبع از آنجا کپی برداری کرده و در این فروم کپی کرده است. بسیار برای من عجیب بود و باعث تاسف من شد. امیدوارم نام این کار دزدی نباشد.
جالب اینکه این فرد متقلب تایپیک را با این جمله شروع میکند :

یکم سرچ زدم دیدم تاپیک که انواع خطا ها و bug ها رو در ASP را توضیح بده پیدا نکردم واسه همین
در این تاپیک هر چند روز انواع خطا ها رو میگذارم
____اگه استفاده کردید یه تشکری هم بکنید__

امیدوارم این فروم با کنترل اینگونه تایپیک ها و حذف آنها آرام آرام به رشد خود کمک کند و نخواهد با این کارها ره صد ساله را یک شبه بپیماید.

منبع اصلی تایپیک با نام اصلی"مرجع کامل خطا ها و باگ ها در ASP.NET" در سایت برنامه نویس:

[Only registered and activated users can see links]

Azad™
10-23-2011, 01:54 PM
داشتم در اینترنت به دنبال خطایی میگشتم که به تایپیکی تقریبا هم نام با تایپیکم در سایت برنامه نویس برخورد کردم که حدود 2 سال برای آن همراه با دوستان آن انجمن زحمت کشیده ام. دوستی با نام blacklast مطالب را عینا و بدون ذکر منبع از آنجا کپی برداری کرده و در این فروم کپی کرده است. بسیار برای من عجیب بود و باعث تاسف من شد. امیدوارم نام این کار دزدی نباشد.
جالب اینکه این فرد متقلب تایپیک را با این جمله شروع میکند :

یکم سرچ زدم دیدم تاپیک که انواع خطا ها و bug ها رو در asp را توضیح بده پیدا نکردم واسه همین
در این تاپیک هر چند روز انواع خطا ها رو میگذارم
____اگه استفاده کردید یه تشکری هم بکنید__

امیدوارم این فروم با کنترل اینگونه تایپیک ها و حذف آنها آرام آرام به رشد خود کمک کند و نخواهد با این کارها ره صد ساله را یک شبه بپیماید.

منبع اصلی تایپیک با نام اصلی"مرجع کامل خطا ها و باگ ها در asp.net" در سایت برنامه نویس:

[Only registered and activated users can see links]

با سلام
دوست عزیز بهتر بود به مدیر انجمن اشیانه یا مدیر بخش مربوط این مشکل رو بیان میکردید تا بررسی کنند
تا این که تاپیک باز کنید
این کاربر هم مطمئنا قصد سو استفاده از منبع را نداشته
چه بسا خیلی هم خوب باشه که از مطالب شما یا سراسر اساتید بقیه بتونند استفاده کنند و باعث پیشرفت باشید
اما حق با شماست .....
از زحماتتون ممنون
--------------------
این پست رو هم ادامه ندید تا بررسی ..

Snooping
10-23-2011, 02:37 PM
دردو

دوست عزیز اون لینک تاپیک مرجع باگ ها لینکش رو من قبلا" تغییر داده بودم

ولی دوستانی هستن که با من بی خودی (مثل)بچه مشکل دارن

برین نگاه کنید تاپیک اصلی رو که ویرایش شده

به هر حال من به جای اون دوست... از شما عضر خواهی میکنم