Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه های افزایش سزعت اینترنت gprs ایرانسل؟

ATM
10-24-2011, 01:01 AM
با سلام.
من از طریق اینترنت gprs ماهانه ایرانسل با گوشی به pc به اینترنت وصل میشم.ولی سرعت واقعا خیلی پاینه وبسیاری از سایت ها هم فیلتره .از دوستان خواهش میکنم اگه راهی یا نرم افزاری برای افزایش این نوع اینترنتا دارند دریغ نکنند.چون واقعا خیلی ازار دهنده هست.

apriliyaa
10-24-2011, 01:13 AM
صحبت در مورد ف///لت///ر رو كلا تو اين انجمن بيخيال شو خلاف قوانينه ...
در مورد سرعت gprs هم به دكل منطقه ي اي كه توش هستي و گوشي كه ازش استفاده مي كني بستگي داره. از گوشي هاي اج دار استفاده كن (مثلا n73 - n70 -6270 ,...)

ATM
10-24-2011, 01:26 AM
راه دیگری نیست؟

apriliyaa
10-24-2011, 01:41 AM
ايرانسل تو اغلب شهر ها اج رو پشتيباني مي كنه فقط دكل به دكل فرق داره ، شما بايد بهترين دكل ممكنه رو پيدا كني مثلا من يه بار لب تاپ رو برداشتم رفتم كل نقاط شهرمونو تست كردم ،*تو خونه با سرعت 25 الي 30 سرعت دانلودم بود ، خونه ي دوستم (3 كيلومتر اونور تر ) كه با دكل 50 متر هم فاصله ندشت سرعتش به زور به5 مي رسيد.
يه برنامه هست كه رو گوشي هاي سيمبين كار مي كنه (ورژن 3 به بالا) كار اين برنامه اينه كه رو گوشي نصب مي كني و بهترين و با كيفيت ترين انتن رو برات پيدا ميكنه و روش قفل ميكنه اگه گوشيت اين سيستم عامل رو داره بگو تا برات برنامه رو بزارم (البته فردا )

daarker
10-24-2011, 01:41 AM
این مودم های usb که بیرون می فروشن خوبه
اگر می تونی گوشیت رو با بلوتوث به کامپیوتر وصل کن

4star4
10-24-2011, 01:42 AM
سلام
عزیز هستش مودم همراه
فقط کافیست با یک سیم کارت این دستگاه کوچک را به لپ تاپ و یا کامپیوتر خود متصل نمایید تا به راحتی و سهولت بتوانید در اینترنت به گشت و گذار کنید.

ATM
10-24-2011, 02:44 AM
ايرانسل تو اغلب شهر ها اج رو پشتيباني مي كنه فقط دكل به دكل فرق داره ، شما بايد بهترين دكل ممكنه رو پيدا كني مثلا من يه بار لب تاپ رو برداشتم رفتم كل نقاط شهرمونو تست كردم ،*تو خونه با سرعت 25 الي 30 سرعت دانلودم بود ، خونه ي دوستم (3 كيلومتر اونور تر ) كه با دكل 50 متر هم فاصله ندشت سرعتش به زور به5 مي رسيد.
يه برنامه هست كه رو گوشي هاي سيمبين كار مي كنه (ورژن 3 به بالا) كار اين برنامه اينه كه رو گوشي نصب مي كني و بهترين و با كيفيت ترين انتن رو برات پيدا ميكنه و روش قفل ميكنه اگه گوشيت اين سيستم عامل رو داره بگو تا برات برنامه رو بزارم (البته فردا )
اره ساپورت میکنه.بعد که انتن خوب رو پیدا کرد باید چی کار کنم.من میخوام تو خونه ازش استفاده کنم نه بیرون.من با بلوتوث گوشی به لپ تاپم واسه وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم

apriliyaa
10-24-2011, 09:53 AM
اره ساپورت میکنه.بعد که انتن خوب رو پیدا کرد باید چی کار کنم.من میخوام تو خونه ازش استفاده کنم نه بیرون.من با بلوتوث گوشی به لپ تاپم واسه وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم

شما اينجا رو ببين :
[Only registered and activated users can see links]

دوستان خيلي عالي در موردش بحث كردند اگه بخوام اينجا بزارم مي شه كپي از مقاله ي ديگران پس بهتره خود منبع رو بهتون معرفي كنم

ATM
10-24-2011, 03:18 PM
شما اينجا رو ببين :
[Only registered and activated users can see links]

دوستان خيلي عالي در موردش بحث كردند اگه بخوام اينجا بزارم مي شه كپي از مقاله ي ديگران پس بهتره خود منبع رو بهتون معرفي كنم
ساپورت نکرد.گوشی من نوکیا e65 هست باید ساپورت کنه مشکل از کجاست

ATM
10-28-2011, 12:48 PM
برنامه ای واسه گوشی من نیست.

goord
11-29-2011, 09:29 PM
عزیز اینا که نشد راه
دکل ما سر کوچمون هست ولی سرعتم مخصوصا شبا افتضاحه
البته 2 روز خیلی توپ شده
adsl ...... میکنه هف میزه پیش این
شایدم موقتیه و لی به هر حال الان خیلی باهاله
اگه میشه یه راهه مثله adsl پیدا کنید که سرعت بیشتر بشه
در ضمن یکی از آشنا ها ما تو مخابرات هست یه بار باهاش در این مورد حف زدم اون گفت سرعت adsl رو نمیشه هک کرد
چون یه پورت سخت افزاریه و حش ربطی به هک نرم افزاری نداره
دوستان برنامه های گذاشتن ولی فک نکنم ج بده

iiSPRii
11-30-2011, 09:22 AM
با سلام
در رابطه با صحبت های دوست عزیز goord امکان هک سرعت adsl هست و گفتن کلمه اصلا کار غلطی هست به زودی در تاپیک مربوطه روش و راه کار این مسعله را قرار میدهم ...به صورت فیلم و نرم افزار