Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل شدن به سرور

adamebikarr
10-25-2011, 11:26 AM
دوستان
ما درمحل کار دو تا سرور داریم.که یکش برنامه حسابداری روش نصبه و یکی دیگه هم همین جوریه!

از یکی از دفترا که از دفتر مرکزی ما دورن باید از برنامه حسابدرای روی سرور استفاده کنن و چون بعد مسافت دارن و مستقیم هم بنا به دلایلی نمی شه به سرور حسابداری ریموت زد میان و به سرور دومی ریموت می زنن و از برنامه حسابداری که روش نصبه((و از سرور حسابدرای سرویس می گیره)) استفاده می کنن.

مشکل اینکه چون اینا هی ریموت می زنن ویندوز می ریزه به هم و ما مجبوریم سرور رو ری استارت کنیم.

آیا راه بهتری سراغ ندارین؟

turkiye
10-25-2011, 11:50 AM
دوست عزیزسلام

به نظر من بهترین راه استفاده از team weaver هست.اگر این برنامه رو روی هر دو کامپیوتر نصب کنید یه یوزر و پسورد میده که می تونین به راحتی ریموت کنید.

البته امکانات این برنامه team weaver خیلی بیشتر از این هاست.

adamebikarr
10-29-2011, 02:36 PM
دوست عزیزسلام

به نظر من بهترین راه استفاده از team weaver هست.اگر این برنامه رو روی هر دو کامپیوتر نصب کنید یه یوزر و پسورد میده که می تونین به راحتی ریموت کنید.

البته امکانات این برنامه team weaver خیلی بیشتر از این هاست.

team نمی شه. چون باید یکیش روی سرور اجرا شه و یوز پس بده و بعد فقط یه نفر می تونه بهش وصل شه.
نیازمندی من جوریه که در آن واحد حداقل 3 نفر به طور همزمان بهش وصلن.

خودم برنامه ای به اسم cirtex رو دیدم. کسی هست که باهاش کار کرده باشه؟

راه حل دیگه ای دوستان ندارن؟