Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت سرور

custom search
10-29-2011, 12:27 AM
سلام یه سوال داشتم در مورد یه امنیت قدرت مند برای سرور برای جلو گیری از هک شدن،مدت 1 سال هست کارم فروش هاست هستش و چندتاسرور دارم
در این مدت چندین بار هک شدیم
از نظر امینیت این کار هارو براش انجام دادم ، مثل فایرول+سیو موداون+فانكشن هارو بستم همه اونهای که لازم هست بستم
وانتی ویروس از کار انداختن پرل و غیره،،اما با همه این ها بازم سرور هک میشه و بعدز این که میخام فایل لوگ نیگاه کنم میبینم هیچی توش نیست و نمیدونیم که چطوری هک شدهاست mod security
و چند تا از دوسانم که سرور های ایرانی رو دیده بودن که خیلی قوی بودن بدون اینکه اون امینیت که من بهش اشاره کردم داشته باشن سیم لینک نمیشن و هک نمیشن میخام بدانم از چ سافت ویری استفاده میکنن که بدون اینکه سیو موداون+فانكشن هارو+پرل ببندن ولی بازم هک نمیشن یا بگم سیم لینک نمیشن مثل این
shatelhost.com
در کل میخوام یه امنیت درست حاسابی داشته باشم
خییلی تشکر میکنم اگه یه جواب درست حسابی با بدین

abolfazlgoodarz
01-01-2012, 11:17 PM
سلام یه سوال داشتم در مورد یه امنیت قدرت مند برای سرور برای جلو گیری از هک شدن،مدت 1 سال هست کارم فروش هاست هستش و چندتاسرور دارم
از نظر امینیت این کار هارو براش انجام دادم ، مثل فایرول+سیو موداون+فانكشن هارو بستم همه اونهای که لازم هست بستم
وانتی ویروس از کار انداختن پرل و غیره،،اما با همه این ها بازم سرور هک میشه و بعدز این که میخام فایل لوگ نیگاه کنم میبینم هیچی توش نیست و نمیدونیم که چطوری هک شدهاست mod security
و چند تا از دوسانم که سرور های ایرانی رو دیده بودن که خیلی قوی بودن بدون اینکه اون امینیت که من بهش اشاره کردم داشته باشن سیم لینک نمیشن و هک نمیشن میخام بدانم از چ سافت ویری استفاده میکنن که بدون اینکه سیو موداون+فانكشن هارو+پرل ببندن ولی بازم هک نمیشن یا بگم سیم لینک نمیشن مثل این
shatelhost.com

نحوه کانفیگ آپاچی و تنظیمات از تمام مواردی که شما فرمودید بسیار نقش پررنگ تری از حفظ امنیت سرور شما داره.

SAT_ISLAND
01-10-2012, 10:29 PM
جوابشو ندادید که ما هم جوابمون رو بگیریم

HAMIDx9
01-11-2012, 03:54 PM
لطفا حذف شود ...

smyty
01-11-2012, 10:09 PM
دوست عزیز یا سوال رو دقیق بپرسید، یعنی مثلا بپرسید برای جلوگیری از فلان نوع حملات چکار کنیم تا ما راهکار + آموزش + اسکریپت بدیم، یا با یه متخصص امنیت تماس بگیرید و ازش بخواید براتون secure کنه

tofanweb
01-13-2012, 01:06 AM
shatelhost.com

کی گفته شاتل هک نمیشه؟

اینم دو تا از مشتری های شاتل که هک شدن :

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

اگر باور نمیکنید کافیه زحمت بکشید کامند پرامت باز کنید و پینگ آی پی بگیرید :

ping topdog.ir

ping ghadir1.shatelhost.com

Oomarshal
04-27-2012, 09:39 PM
ما سرور ایرانی داریم واقعا امنیتشم خوب بود ولی جمش کردیم بازم شکافای داشت ...خبر بگذریم اموزش نصب اپاچی تو انجمن هست ؟ که بدونیم چطوری باید نصبو کانفینگ درست کنیم که راه های هک شدنو کاهش بدیم ممنون