Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زمینه ی متحرک

EBIPC
11-01-2011, 01:18 PM
سلام

اگه بنر های فلش رو دیده باشید هر کدوم یک زمینه ی متحرک داره که مثلا تو یکی یکسری نشانه و فلش دارند حرکت می کنن ، یکی دیگه یه سری دایره هست که حالت خاموش و روشن داره و ... .
کسی میتونه چه جوری میشه ساخت

:96:

pooryabaktery
11-01-2011, 04:17 PM
سلام
این جور برنامه های فلش در برنامه ی adobe flash ساخته میشه
شما می تونید این کا رو بدون بلد بدون زبانش انجام بدید اگه یه سرچی کنی تو اینترنت می تونی کتاب هایی رو پیدا کنی که این نرم افزار رو درس میدن

EBIPC
11-01-2011, 05:11 PM
سلام
این جور برنامه های فلش در برنامه ی adobe flash ساخته میشه
شما می تونید این کا رو بدون بلد بدون زبانش انجام بدید اگه یه سرچی کنی تو اینترنت می تونی کتاب هایی رو پیدا کنی که این نرم افزار رو درس میدن

دادا من فلش را بلدم این بگراند هم یه جورای بلدم بسازم فقط میخام کامل تر یکی توضیح بده:75:

majidflash
11-01-2011, 06:10 PM
سلام دوست من زیاد متوجه نشدم میشه یه نمونه بذارید تا من کامل بهتون توضیح بدم که چی کار کنید

EBIPC
11-01-2011, 11:19 PM
سلام دوست من زیاد متوجه نشدم میشه یه نمونه بذارید تا من کامل بهتون توضیح بدم که چی کار کنید

نمونش داداش تو سایت میهن دانلود هست بنر های بالای اونجا :x

majidflash
11-02-2011, 02:46 PM
خوب ببینید دوست من بنر داریم تا بنر
معمولا بنرها یا gif هستند یا با فلش ساخته میشن اونایی که با فلش ساخته می شن به دلیل قدرتی که فلش تو ساخت تصاویر 2 بعدی داره خیلی راحت می تونید همچین چیزهایی که تو سایت نمونه هاش بود بسازید یعنی در واقع شما اگه فلش بلد باشید خیلی راحت میتونید تصاویر متحرک بسازید ولی خود اکثرا گرافیگ کارها میان برا تصاویر متحرکشون از عکس های متحرک استفاده میکنند یعنی
شما فرض کنید یه توپ در حال چرخیدن رو این توپ شامل 10 عکس از کل زاویه چرخش هست که میان داخل فلش قرار میدن و وقتی اجرا میکنند یه حالت متحرک و 3 بعدی رو به خودش میگیره
امیدوارم این موضوع براتون روشن شده باشه