توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : YahooPassSender . Remote . with dump style
Dark_MAN
06-27-2005, 09:01 PM
اينم برنامه سند پسورد ياهو مسنجر
براي ورژن جديد .
ريموت
از روش زدن حا?ظه است?اده ميكنه
البته ميدونم بچه بازيه اما گاهي اوقات به كار مياد thumbsup thumbsup
اقايون ?ايلو اپديت كردم به همراه يك پك كننده گذاشتم
من خودم است?اده از پك كننده رو س?ارش نميكنم اما اگه پك شه ?ايل ميشه 40 kb ولي از 6 د?عه تستي كه من زدم ?قط 1 د?عه ?ايل پك شده ميل زد
بنابراين اگه بدون پك است?اده شه خيلي بهتره
در ضمن هيچ انتي ويروسي شناسايش نميكنه
:O
116kb!
in PS e ya OS ?!:P
Dark_MAN
06-28-2005, 09:04 PM
اقا كپي رايت كپي رايت يادم ر?ت
اين باگ توسط مجيك كش? شده و يدونه از تابع هايه اين برنامه منم دست نوشته اقايه Wolf عزيزه البته ?قط يك تابعه ها :ii :ii
همون تابع تبديل HEX
البته ?رمولش سادس اما هيچ وقت نميشه كد اماده رو ول كرد و دوباره كد نوشت
Dark_MAN
07-11-2007, 01:58 AM
سلام دوستان عزیز
چند مورد هست که باید ذکر کنم . چون بسیار باعث دردسر من شده
1-از تمامی دوستانی که به من میل زدن متشکرم از بابت میل ها ولی یه خواهش دارم
میل بزنید ولی خواهشن درخواست های عجیب نکنید
2-این برنامه Yahoo PassSender قدیمی شده و اصلا دیگه کار نمی کنه این باگ که ازش تو این برنامه استفاده شده مایه yahoo ورژن 6 است و اگر توجه کنید دیگه تمامی user های yahoo دارای ورژن 8 به بالا هستند
پس نتیجه میگیریم این برنامه دیگه کار نمیکنه
پس خواهشن دیگه در مورد این برنامه میل مزنید
3-در مورد نحوه استفاده از این برنامه : این برنامه دارای یک Server ادیتور هست به مانند تمامی تروجان ها و شما بایستی فایل سرور رو ادیت کنید و بعد برای هدف ارسال کنید در صورتی که شخص مورد نظر فایل رو بار کنه پس وردش برای شما میل میشه . یا Message میشه . نکته : روشی که برای میل یا سند Message توش استفاده شده دیگه با ضحور Yahoo جدید کار نمیکنه . پس وقتتون رو هدر نکنید و دیگه با این برنامه کار نداشته باشید زیرا قدیمی شده . مثال : در مورد نرم افزار میتونم برنامه medhi IIS رو نام ببرم اون برنامه یک برنامه Full و بسیار Pro بود و درزمان خودش یکی از تولز هایه به روز بود ولی الان توجه کنید دیگه اون برنامه کار نمیکنه زیرا قدیمی شده ( امیدوارم متوجه شده باشید و ابن فقط مثال بود و قصد هیچ شباهت دادنی وجود نداره )
4-در مورد برنامه Dialup pass sender بگم که نسخه اول که تو سایت گذاشته بودم در کدش مشکل داشت یعنی وقتی فایل Serve رو ادیت میکردید و میلی رو برای فرستادن پس ورد میگزاشتید اون میل تویه فایل Server.exe ضبط نمیشد( یعنی تو کد نویسی یادم رفته بود این کار بکنم ) برای همین برنامه کار میکرد اما میل نمیزد ولی تو نسخه بعدی که گذاشتم این مشکلو برداشتم و مورد برنامه حل شد
5-نسخه Private وجود نداره برای Yahoo Pass یعنی کد نویسی شد اما هیچ وقت تموم نشد یعنی کامل نشد . چون من تنهایی رویه Project ها کار میکنم . پس SourceCode هست اگر کسی سورس خوبی داره در مورد این سورس باهاش معاوضه میکنم . این برنامه هیچ وقتم از طرف من کامل نمیشه چون که Project های مهم تری دستم هست
6-الان در این زمان تنها راه حل هک ایدی Yahoo که من میشناسم روش Cookies Steal هست که با توجه به Bug جدیدی که امده قابل انجام هست ولی چند مشکل وجود داره Anti بلوکر هایه مثله KasperSky یا امثال اون از Overflow کردن browser جلوگیری میکنن . پس به این راحتی حتی با Bug های جدید هم نمیشه این کارو کرد .
نکته : من دارم روی این موضوع کار میکنم یعنی Bypass کردن و سپس Steal که به دلایل زیرزمینی هیچی نمیتون تا اطلاع ثانوی بگم و فکر هم نکنم به دلایل مشکلات شخصی عدیده که جدیدن برام پیش امده این project رو وقت نکنم به این زودی ها روش کارکنم
در کل برید و در موردش تحقیق کنید . من تمامی منابع خودم رو از تویه Net گرفتم پس شما هم میتونید اینکار رو بکنید
پس خواهشن دیگه میل در مورد این نرمافزار نزنید
اگر مورد خواص یا روش خوبی به دستم برسه حتما خودم در این سایت اعلام میکنم
ممنون و موفق باشید
بای
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.