توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید VPS برای DDos
van33
11-30-2011, 03:30 AM
با سلام
دوستان من با هر نرم افزاری خواستم ddos کنم موفق نشدم
من میخوام یه Vps بخرم واسه ddos کردن. در مورد اینکه چه مدلیشو بخرم و اینکه واسه دداس کافی هست یا نه
راهنمایی میخواستم
در ضمن آیا VPS برای حمله DDOS جواب میده یا ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
hejazee
11-30-2011, 05:35 AM
با سلام
من میخوام یه Vps بخرم واسه ddos کردن. در مورد اینکه چه مدلیشو بخرم و اینکه واسه دداس کافی هست یا نه
راهنمایی میخواستم
ممنون میشم کمکم کنید
تا جایی که من میدونم، DDoS باید از روی چندین کامپیوتر مختلف باشد نه از روی یک سرور VPS
به این حمله DoS می گویند نه DDoS
برای حمله ی DDoS یکی از راه ها این است که یک ویروس یا کرم درست کنید که خودش را در درون کامپیوتر ها در یم سطح وسیع گسترش دهد و کنترل همه ی آن کامپیوتر ها را (مثلا 1000 تا کامپیوتر) بدست بگیرید
بعد می توانید حمله ی DDoS را آغاز کنید...
mohammadhosin
11-30-2011, 02:35 PM
اين دوستمون فكر كنم درست ميگه DDOS
منم همين اسمو شنيدم
اونم با يه كامپيوتر ميشه
الان خودم چندتا از سايت ها رو براي 30 ثانيه از كار انداختم
البته قبلش به خوده سايتها هم ايم رو گفته بودم
[Only registered and activated users can see links]
...
..
احتياج با پهناي باند خاصي هم نمي خواد
قابل توجه دوستان
رو [Only registered and activated users can see links] امتحان نكنيد
چون اي پي تون بن ميشه :34:
البته بعد از چند دقيقه باز ميشه :30:
van33
11-30-2011, 07:28 PM
دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی من تو آموزشها و مطالبها دیدم که از طریق vps و اسکریپت DDoS میشه قویترین سایت و سرور را از کار انداخت
از مدیران و دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
mohammadhosin
12-01-2011, 01:09 PM
برداشتم آي دي رو
M4tRix
12-01-2011, 11:10 PM
با سلام
راهنمایی میخواستم
ممنون میشم کمکم کنید
برا این کار احتیاج به خرید vps نیست، به چند دلیل :
یک vps یا 2 الی 3 vps برا این کار کمه،پس این کار مقروم به صرفه نیست..
این vps های که شما میخوای بخری اصلا به درد خوابوندن نمیخوره ....
اما چاره چیه؟ خیلی هاستینگ های بزرگ هستن که برای تست 24 ساعت بهت vps میدن با porte 10 به راحتی میتونی 10 تا 20 تا user بسازی و ترتیب یه حمله ی بزرگ و تاثیر گذار رو شکل بدی./
hejazee
12-01-2011, 11:26 PM
آره
این دوستمون راست میگه
من همین چند وقت پیش یک VPS سرور ابری رو برای 24 ساعت به صورت رایگان استفاده کردم
اسمش رو در این جا نمی تونم بگم.
سرور لینوکس بود (هم CentOS داره هم Ubuntu و هم ویندوز سرور 2003)
برای لینوکس که دسترسی روت SSH میده
و برای ویندوز هم ریموت دسکتاپ میده
من برای لینوکسش رو تست کردم
جالب بود. فقط هیچی روش نصب نیست و حتی آپاچی هم روش نصب نیست و من مجبور شدم خودم آپاچی و همه چیز رو نصب کنم.
ولی میتونه کمکتون کنه
ولی مراقب باشید که حمله کردن در سرور های ایرانی جرم محسوب می شود و مجازات دارد
در ضمن لطفا یک نفر از دوستان برای من توضیح دهد که چرا به این نوع حمله DDoS می گویند؟
من آنطور که یاد گرفته ام، DDoS باید از جانب چندین کلاینت مختلف صورت بگیره. مثل TFN2K که از چندین کلاینت و زامبی تشکیل میشد
فکر می کنم که منظور دوستانمان DoS هست نه DDoS
لطفا یک نفر به من بگه که چرا به این حمله ای که با VPS انجام می دهید می گویید DDoS ؟
با تشکر
Ho$3!N
12-01-2011, 11:55 PM
دوستان دقت کنید شما vps ی که دارید به سایتی که میخواید حمله کنید اگه سایت DDos Protection داشته باشه دیگه vps هر چقدرم رمش بالا باشه نمیتونه کاری بکنه
شما درواقع دارید حمله داس رو انجام میدید نه دی داس رو اگه چندین سرور در اختیار دارید و یا از سرور های که شل دارید استفاده کنید و با چندین سرور همزمان حمله رو انجام بدین اون موقع میشه گفت ddos
Ho$3!N
12-02-2011, 12:02 AM
آره
این دوستمون راست میگه
من همین چند وقت پیش یک VPS سرور ابری رو برای 24 ساعت به صورت رایگان استفاده کردم
اسمش رو در این جا نمی تونم بگم.
سرور لینوکس بود (هم CentOS داره هم Ubuntu و هم ویندوز سرور 2003)
برای لینوکس که دسترسی روت SSH میده
و برای ویندوز هم ریموت دسکتاپ میده
من برای لینوکسش رو تست کردم
جالب بود. فقط هیچی روش نصب نیست و حتی آپاچی هم روش نصب نیست و من مجبور شدم خودم آپاچی و همه چیز رو نصب کنم.
ولی میتونه کمکتون کنه
ولی مراقب باشید که حمله کردن در سرور های ایرانی جرم محسوب می شود و مجازات دارد
در ضمن لطفا یک نفر از دوستان برای من توضیح دهد که چرا به این نوع حمله DDoS می گویند؟
من آنطور که یاد گرفته ام، DDoS باید از جانب چندین کلاینت مختلف صورت بگیره. مثل TFN2K که از چندین کلاینت و زامبی تشکیل میشد
فکر می کنم که منظور دوستانمان DoS هست نه DDoS
لطفا یک نفر به من بگه که چرا به این حمله ای که با VPS انجام می دهید می گویید DDoS ؟
با تشکر
دادا سرور های اونجارو من تست کردم رم 256 میده که موقع حمله به جای خوابوندن سایت مورد نظر vps خودمون هنگ میکنه چون خیلی ضعیفه اسم سایتشم نمیگم اما برای اینکه بدونی راس میگم اولش p داره و اخرش k و دات کام هست :cool:
M.R.S.CO
12-02-2011, 12:11 AM
با سلام
یک توضیح کامل بدم
1 . اینکه سعی نکنید از vps که پول دادید استفاده کنید چون پول پهنای باند مصرفی می شه .......:دی
2 . اینکه شما باید با سرور حمله کنید نه اینک با یک vps که پورت 10 داره یا حتی 20 تا vps که پورت 10 داره چون اون 10 هم share هست
3. این فیلم هایی که می بینید از روی سیتم خودشون حمله می کنند و سرور می خوابه خالی بندی هست دلیل اول اینکه سرعت اینترنت طرف مگه چقدره که یک سرور down بشه اونم که می بینی ping نمی ده چون پهنای باند خود طرف پور شده یا ip را firewall سرور ban کرده
4 . اونم که دید من با یک vps حمله کردم او vps پورت 1 gb داشت و share هم نبود فقط روی اون سرور همین vps بود :دی
توی همه ی ddos ها نیازی به Ram زیاد نیست من با ram 256 حمله کردم و سایت down شده بستگی به ابزاری که باهاش حمله می کنی هم داره
van33
12-02-2011, 12:33 AM
ممنون از تمام دوستان
من خیلی دوست دارم یاد بگیرم و با حمله به سایتها هم کاری ندارم
فقط میخام بدونم الان در حال حاضر بهترین رو ش چه روشیه ؟
و برای از کار انداختن یک سایت چی کار باید بکنیم؟
van33
12-02-2011, 12:35 AM
البته اینم بگم دوستان
من خیلی نرم افزارها و روش ها رو تست کردم ولی در حال اجرا اینترنتم قطع میشه و یا سیستمم هنگ می کنه
M.R.S.CO
12-02-2011, 12:39 AM
دوسته عزیز اگه صحبت های منو خونده باشه متوجه می شه که نباید از سیتم خودت حمله کنی
موفق باشی
امضامو یک نگاه بکن
Ho$3!N
12-02-2011, 12:50 AM
ممنون از تمام دوستان
من خیلی دوست دارم یاد بگیرم و با حمله به سایتها هم کاری ندارم
فقط میخام بدونم الان در حال حاضر بهترین رو ش چه روشیه ؟
و برای از کار انداختن یک سایت چی کار باید بکنیم؟
دوست من حمله با vps حدود 10 درصد جواب میده چرا؟ چون روی خیلی از سرور ها دیگه بهترین فایروال ها نصبه و از این روش که میشه گفت در سطح متوسط هست جلوگیر ی میکنه
روشی که فعلا راه صد دردصدی براش نیست و حتی سایت های مثل همین اشیانه چندید بار دان شده استفاده از بات نت (botnet) هاست اما اگه از قبل اگاهی داشته باشیم میتونید تا حد زیادی از حمله جلوگیری کنیم اما اینو یادتون باشه که هیچوقت جلوی اینو نمیشه گرفتcigar
mohammadhosin
12-08-2011, 10:52 AM
دوست من حمله با vps حدود 10 درصد جواب میده چرا؟ چون روی خیلی از سرور ها دیگه بهترین فایروال ها نصبه و از این روش که میشه گفت در سطح متوسط هست جلوگیر ی میکنه
روشی که فعلا راه صد دردصدی براش نیست و حتی سایت های مثل همین اشیانه چندید بار دان شده استفاده از بات نت (botnet) هاست اما اگه از قبل اگاهی داشته باشیم میتونید تا حد زیادی از حمله جلوگیری کنیم اما اینو یادتون باشه که هیچوقت جلوی اینو نمیشه گرفتcigar
با يكي از دوستان رو 95 درصد از سايت هاي داخلي با يه پهناي باند 512 تونستيم سايت ها رو دان كنيم
(اون 5 درصد هم يكيش همين آشيانه بود و يكيشم P30world )
حالا يه چيز ديگه
با اين روش ميشه حتي پهناي باند يه سرور اينترنتي تو يه استان راحتتر بگم روتربرد مخابرات رو از كار انداخت:cool:
(دوستان اينو از من نشنيده بگيرند)
Ho$3!N
12-09-2011, 02:48 AM
با يكي از دوستان رو 95 درصد از سايت هاي داخلي با يه پهناي باند 512 تونستيم سايت ها رو دان كنيم
(اون 5 درصد هم يكيش همين آشيانه بود و يكيشم p30world )
حالا يه چيز ديگه
با اين روش ميشه حتي پهناي باند يه سرور اينترنتي تو يه استان راحتتر بگم روتربرد مخابرات رو از كار انداخت:cool:
(دوستان اينو از من نشنيده بگيرند)
دوست عزيز شما با سيستم خودت به سايت فلود فرستادي بعد رفرش زدي هردو با دوستت فكر كردين دان شده ولي درواقع پهناي باند خودت گرفته شده بوده
وقتي با سيستم شخصي خودتون حمله داس ميكنيد بايد با يه پراكسي چيزي بعد از داس كردن تست كنيد كه سايت بالا مياد يا نه نه با همون اي پي
new bie
12-09-2011, 07:19 AM
ویرایش شد وو ویرایش شد که 10 کاراکتر بشه
Ho$3!N
12-09-2011, 10:09 AM
چرا چرت و پرت میگی من با سیستم خودم و با نرم افزار هر سایتی که اراده کردم داس کردم
نمونه بارزشم برو دفترچه خاطرات این بی شرف رو بخون ببین چجوری ترکوندمش همچی زدم که دیتابیس فرومش ترکید
باشد تا درس عبرتی شود برای کسایی که توی نت دزدی کنند
درسته نت طویله است ولی در و پیکر داره
اینو نصیحتت کنم مهم ابزار کاره نه خود کار
فعلا
اقاي مودب با تشكر از ادب شما
شما حتما يه انجمن رو يه هاست ... بوده اومدي با نرم افزار داس كردي بعد مياي اينجا پز ميدي من ديشب انجمن تيم امنيتي ايران هك رو اوردم پايين
برو ببين دي داس واقعي نديدي ببين
ديگه بحث ادامه نديم بهتر دوست عزيز
هروقت ادعاي كرديد لينك اثبات رو هم بزاريد الان بر وانجمن ايران هك رو ببين بعد بيا بگو چرت ميگي ;)
اميد وارم ديگه خودتوو سو*ه خنده نكنيد
برو بيشتر مطالعه كن
OMID_3rver
12-09-2011, 10:45 AM
چرا چرت و پرت میگی من با سیستم خودم و با نرم افزار هر سایتی که اراده کردم داس کردم
نمونه بارزشم برو دفترچه خاطرات این بی شرف رو بخون ببین چجوری ترکوندمش همچی زدم که دیتابیس فرومش ترکید
باشد تا درس عبرتی شود برای کسایی که توی نت دزدی کنند
درسته نت طویله است ولی در و پیکر داره
اینو نصیحتت کنم مهم ابزار کاره نه خود کار
فعلا
5. در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک ( یا سؤال ) شود خودداری فرمایید و برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید. از جواب های نامربوط پرهیز کنید و در صورتی که بحث خاصی دارید برای خودتان یک تاپیک عمومی باز کنید.
6. لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
ادامه تاپیک به همراه اسپم=اخطار
میگن هک شده بچه بازی . خوب راست می گند . هکر های امروزه میرند vps می خرند که یک جا را down کنند.
اگه واقعا هکر بودی نمی رفتید vps بخرید که ...
یکم زحمت بدین به خودتون 10 تا سرور بزنید . بعد هر جا را که خواستی بیار پایین.
mohammadhosin
12-13-2011, 10:16 AM
دوست عزيز شما با سيستم خودت به سايت فلود فرستادي بعد رفرش زدي هردو با دوستت فكر كردين دان شده ولي درواقع پهناي باند خودت گرفته شده بوده
وقتي با سيستم شخصي خودتون حمله داس ميكنيد بايد با يه پراكسي چيزي بعد از داس كردن تست كنيد كه سايت بالا مياد يا نه نه با همون اي پي
با اجازه مدير بخش جهت توضيحات تكميلي
دوست عزيز گفتم كه با يكي از دوستان چك كرديم
يعني اينكه من ميخوابوندم سايتو و اون دوستم كه تو يه استان ديگه بود چك ميكرد
اتفاقا يكي از وبلاگ هاي همين بلگفا بود (ولي انصافا سرورش خيلي قويه)
اينقدر گير نده به اينكه نميشه
M.R.S.CO
12-13-2011, 11:35 AM
با اجازه مدير بخش جهت توضيحات تكميلي
دوست عزيز گفتم كه با يكي از دوستان چك كرديم
يعني اينكه من ميخوابوندم سايتو و اون دوستم كه تو يه استان ديگه بود چك ميكرد
اتفاقا يكي از وبلاگ هاي همين بلگفا بود (ولي انصافا سرورش خيلي قويه)
اينقدر گير نده به اينكه نميشه
با اجازه ی داداش امید
دوست عزیز تارگت ایرانی در این انمن ممنوع
به صورت کلی :
من یک سوال دارم تا اونجایی که من می دونم اگر بخواهی یکی از وبلاگ های روی یک وبلاگ دهی را بخوابونی اگه کلش روی یک سرور باشه باید کل سرور down کنی اگر با سیستم شخصی می شد که دیگه ای سیستم ها هر روز down بودند
من فقط یک سیستم خارجی را دیدم اگه مستقیما به sub domain حمله کنی فقط او sundomain را 24 ساعت می بنده
new bie
04-19-2012, 04:38 AM
5. در صورتی که جواب سؤالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک ( یا سؤال ) شود خودداری فرمایید و برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید. از جواب های نامربوط پرهیز کنید و در صورتی که بحث خاصی دارید برای خودتان یک تاپیک عمومی باز کنید.
6. لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
ادامه تاپیک به همراه اسپم=اخطار
میگن هک شده بچه بازی . خوب راست می گند . هکر های امروزه میرند vps می خرند که یک جا را down کنند.
اگه واقعا هکر بودی نمی رفتید vps بخرید که ...
یکم زحمت بدین به خودتون 10 تا سرور بزنید . بعد هر جا را که خواستی بیار پایین.
دقیقا من هم همینو میگم این روزها هم شده بچه بازی بخاطر همین اسم آی دیمو نیو بای گذاشتم نه اینکه بذارم چمیدونم بترکون و ترمیناتورو و نابودگر و شیطان و ازین چیزا من به ضخصه توی این زمینه هیچی بارم نیست و هر چی سایت هم از 13 سال پیش دیفیس کردم جایی ثبت نکردم چون اعتقاد دارم توی این زمینه هر چی بیشتر یادبگیری کمه و هر چی بیشتر گمنام باشی بهتره 3 سال از عمرم بخاطر همین چیزا پشت میله ها تلف شد
هدف از اون صحبتها هم این بود بجای اینکه بشینی به صورت فنی سایتی رو داون کنی با سیستم خودت (سرورهای ضعیف) نرین وی پی اس بخرین
واسه سرورهای قوی تر هم از زامبی ها و نصب اسکریپتهای دیداسر روی سایتها و سرورهای هک شده استفاده میشه
بعد این جریان من و حسین رفیق شدیم قابل توجه بعضیا
واسه اینکه اسپم نشه کسی اگه خاست همینجا بگه در خدمتم
قیمت هم 20 و 30
(یه بوهایی میاد قراره بن شیم واسه بار 23 )
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.