توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی time out دادن به ip
سلام به بچه های گل آشیانه :45:
دوستان نمی دونم که سوال جای درستی پرسیدم یا نه ؟!؟!؟! چون یه جورایی فکر کردم به ddos مربوط میشه .
1-می خواستم ببینم که چطوری میشه به یه ای پی time out داد ؟؟؟؟؟؟؟
2- حالا اگه کسی به ای پی ما time out داد چطوری جلوش بگیریم ؟؟؟؟ :D
یا علی :87:
Pr0grammer
12-13-2011, 10:08 PM
اسپم ممنوع
فکر کنم منظور شما همون dos کردن یه ip خاص هستش که فیلم و اسکریپت های زیادی توی انجمن در این مورد وجود داره.
می تونید استفاده کنید.
بله دقیقا
من چیزی پیدا نکردم همش در مورد dos سایت هستش ....
اقای پروگرمر عزیز ....... :45:
همه چیزو که نمیشه اسمش گذاشت اسپم .!!!! خیلی مودبانه یه سوال پرسیدم.... حالا به هر دلیلی یا ندیدیم یا اگه دیدیم متوجه اسمش نشیدیم که مرتبط با این موضوعه ... شما هم میتونین مثل مدیرای دیگه با یه تواضعی بگید دوست عزیز این تاپیک وجود داره و اینم لینکش!!!! نه اینکه ..................
بزرگی میگه :(( هر وقت احساس غرور کردی بدون باختی ))
یا علی
Pr0grammer
12-13-2011, 10:42 PM
اقای پروگرمر عزیز ....... :45:
همه چیزو که نمیشه اسمش گذاشت اسپم .!!!! خیلی مودبانه یه سوال پرسیدم.... حالا به هر دلیلی یا ندیدیم یا اگه دیدیم متوجه اسمش نشیدیم که مرتبط با این موضوعه ... شما هم میتونین مثل مدیرای دیگه با یه تواضعی بگید دوست عزیز این تاپیک وجود داره و اینم لینکش!!!! نه اینکه ..................
بزرگی میگه :(( هر وقت احساس غرور کردی بدون باختی ))
یا علی
دوست من شما اگه دقت کرده باشی سایت بالای 100000 نفر عضو داره
حالا اگه قرار باشه همه این یوزر ها یه پست مثل این داشته باشند چی میشه ؟
[Only registered and activated users can see links]
یکی یه سوالی میپرسه بقیه هم اگه سوال این جوری دارند باید ببیند چی جواب داده میشه نه این که بیان اسپم بدن و حجم دیتابیس رو الکی پر کنند.
واسه بحث لینک هم اگه قرار باشه ما برای هر یوزر بیایم سرچ کنیم به نظرت کار منطقی ای هستش ؟ آیا کاربر نباید زحمت سرچ به خودش بده ؟
ما یه بخشی داریم تحت عنوان ابزارها و مقالات DoS & DDoS ([Only registered and activated users can see links])
توی این بخش می تونید انواع ابزار و مقالات رو برای حملات DOS و DDOS پیدا کنید.
سایت با یه سیستم هیچ فرقی نداره هر دو دارای IP هستند و از نظر فیزیکی یه Device توی شبکه محسوب میشن.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.