توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساختن Start
mzylabi1
12-17-2011, 11:11 AM
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ. ﻣﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡﮐﻪ ﺳﺎﯾﺘﻢ
ﯾﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺍﺩﺭﺳﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
/Mysite.com/Http
ﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﺩﺭﺱ ﺑﻪ هر
ﺳﺎﯾﺖ ﺩﯾﮕﻪ اى ﺑﺮﻡ ﻣﺜﻼ ﺑﺮﺍﯼ
ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﯾﺎﻫﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﯾﻖ
ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻢ:
Mysite.com/[Only registered and activated users can see links]
ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﻪ؟
alisajjad1374
12-17-2011, 11:41 AM
سلام
از توی سی پنل هم میشه که ریداریکت کنه و میشه که یه ایندیکس بسازی و این کدو توش بزاری هرکی وارد بشه میره تو یاهو <html>
<body><meta [Only registered and activated users can see links]"REFRESH" content="0; url=[Only registered and activated users can see links]"></body>
</html>
موفق باشید /.
mzylabi1
12-17-2011, 10:03 PM
سلام
از توی سی پنل هم میشه که ریداریکت کنه و میشه که یه ایندیکس بسازی و این کدو توش بزاری هرکی وارد بشه میره تو یاهو <html>
<body><meta [Only registered and activated users can see links]"REFRESH" content="0; url=[Only registered and activated users can see links]"></body>
</html>
موفق باشید /.
دوست عزیز ممنون . ولی من میخوام ادرس هر سایتی رو بعد از [Only registered and activated users can see links] بزارم و به اون منتقل بشم .نه فقط یاهو
مثل این سایت سایت
Mebapp.com/Power/O/[Only registered and activated users can see links]
ممنون میشم راهنمایی کنید
EXPLOITER
12-27-2011, 12:14 AM
دوست عزیز ممنون . ولی من میخوام ادرس هر سایتی رو بعد از [Only registered and activated users can see links] بزارم و به اون منتقل بشم .نه فقط یاهو
مثل این سایت سایت
Mebapp.com/Power/O/[Only registered and activated users can see links]
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب جای [Only registered and activated users can see links] آدرس مورد نظر بزارید
البته من متنتونو نتوستم بخونم
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.