Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *** آموزش حرفه ای Dos****

eeeeee
12-24-2011, 04:57 PM
با سلام به تمامی دوستان

هدف من از ایجاد این تاپیک آموزش dos از
مقدماتی تا حرفه ای می باشد حتی تا جایی که به وسیله این آموزش شما می توانید ویروسهایه بسیار
پیچیده ای رو بسازید و حتی در شبکه به وسیله این آموزشها بسیاری از کارها رو انجام بدین.
از آنجایی که با سرچ تو آشیانه این موضوع زیاد هست
ولی به صورت کامل و حرفه ای در دسترس نمی باشد مدیران اگه این اجازه رو به بنده میدهند تا آموزش
رو شروع کنم در غیر این صورت لطفا تاپیک رو قفل یا حذف کنید ................دوستان هم می توانند
با زدن کلید تشکر موافقت خودشون رو راجع به این موضوع اعلام نمایند.

با تشکر از همه ی دوستان

paraniod
12-24-2011, 07:34 PM
با سلام به تمامی دوستان

مقدماتی تا حرفه ای می باشد حتی تا جایی که به وسیله این آموزش شما می توانید ویروسهایه بسیار
پیچیده ای رو بسازید و حتی در شبکه به وسیله این آموزشها بسیاری از کارها رو انجام بدین.
ولی به صورت کامل و حرفه ای در دسترس نمی باشد مدیران اگه این اجازه رو به بنده میدهند تا آموزش
رو شروع کنم در غیر این صورت لطفا تاپیک رو قفل یا حذف کنید ................دوستان هم می توانند

با تشکر از همه ی دوستان

سلام دوست عزیز
یه نگاه به لینک زیر بنداز
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشید

turkiye
12-24-2011, 07:50 PM
با سلام به تمامی دوستان

با تشکر از همه ی دوستان

سلام داداش!

قصد من اسپم نبود! واسه ی شما پیام خصوصی فرستادم ولی صندوق دریافتیتون پر بود به همین علت پیام نرسید!

می تونین تو تاپیک بالایی که دوستمون گفتن آموزش هخا رو ادامه بدین !

مشکلی با آموزش های خوب شما نیست! فقط گسستگی مطالب میشه برای همین می گم بهتره تو تاپیک بنده

بگردید ببینید آموزش های شما جز آموزش های بنده نیست! آموزش خودتون رو به صورت تصویری در تاپیک بذارید! تا

هم تاپیک مرجعی داشته باشیم و هم از مطالب خوب شما نیز استفاده ای کرده باشیم!

موفق باشید!

eeeeee
12-24-2011, 10:18 PM
یاشه چشم
بخاطر اینکه گسستگی تو انجمن پیش نیاد
من برا آموزش به همون لینکی که شما گفتن مراجعه میکنم