توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تنظیمات VMware (ویندوز مجازی)
mehdi98
12-24-2011, 09:56 PM
سلام دوستان من یه ویندوز xp به صورت مجازی باVMware نصب کردم ولی نمیدونم برای شبکه کردن و اینکه بعضی از سخت افزارها(مودم دایل آپ) رو به این ویندوز بشناسونم باید چه کار کنم لطف کنید منو راهنمایی کنید با تشکر.:44:
DevMSH
12-24-2011, 10:11 PM
کلیه منابع برای سیستم عاملی که نصب می کنی به اشتراک گذاشته میشه !
واسه مودم میتونی با سیستم عاملی که داری کانکت بشی بعدش خود VmWare اینترنت رو به اشتراک می گذاره !
و هم میتونی درایور رو مستقیم رو اون سیستم عامل مورد نظر نصب کنی ! واسه شناسوندن به VmWare باید از طریق تنظیماتش عمل کنی و وسایل خروجی رو که می خواهی نصب کنی مشخص کنی !
mehdi98
12-24-2011, 10:30 PM
آره همه سخت افزارهای دیگه مثل کارت گرافیک و... میشناسه ولی مودم چون پورت سریاله باید تنظیمش کنم که هر کاریم کردم نشد فکر کنم همون راه اولی که گفتی بهتره ولی خوب متاسفانه vmware شبکه رو به اشتراک نگذاشته! شایدم من تنظیماتشو بهم ریختم عکسشو میزارم خودتون چک کنید ببینید مشکل از کجاست.
SiminSecret
12-24-2011, 10:45 PM
جواب سوال شما در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) کامل داده شده
مشکلی بود همینجا بگو
Ali D3C0D3R
12-24-2011, 11:10 PM
آره همه سخت افزارهای دیگه مثل کارت گرافیک و... میشناسه ولی مودم چون پورت سریاله باید تنظیمش کنم که هر کاریم کردم نشد فکر کنم همون راه اولی که گفتی بهتره ولی خوب متاسفانه vmware شبکه رو به اشتراک نگذاشته! شایدم من تنظیماتشو بهم ریختم عکسشو میزارم خودتون چک کنید ببینید مشکل از کجاست.
سلام دوست عزیز
از یکی از تنظیمات nat یا bridge استفاده کنید .
اگه میخواید بین ویندوز اصلی و سیستم عامل مجازیتون شبکه داشته باشید و بتونید از کانکت شدن اینترنت ویندوز اصلی در مجازی هم بهره ببرید از nat استفاده کنید .
اما اگه قصدتون شبکه کردن سیستم عامل جازی با شبکه ی دیگه ( کامپیوتر) دیگه هست شما باید از bridge استفاده کنید و در این حالت ip و subnet mask رو بصورت دستی روی سیستم ها ست کنید .
در حالت نت بصورت اتوماتیک این کار انجام میشه .
سوالی بود بفرمائید.
موفق باشید
یا علی
sharifi1984
12-24-2011, 11:57 PM
اگر از bridge استفاده میکنی باید کارت شبکه مجازی که در سیتم عامل اصلیت تنظیم میکنی با کارت شبکه سیستم مجازیت یکی باشن!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.