Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای نصب آنتی ویروس خوب

Hackend
12-25-2011, 01:49 AM
بچه ها من الان آنتی ویروس ندارم البته قبلا آویرای 2012 داشتم ولی الان ندارم
یه آنتی ویروس خوب به من معرفی کنین که قابلیت های زیر رو داشته باشه

ناد 32 نباشه
آپدیت آفلاین داشته باشه
آنتی ویروس و فایروالش رو سرعت سیستم و اینترنت تاسیر نداشته باشه
قدرت و سرعتش خوب باشه
علکی به فایل ها گیرنده
و ....

توجه من میخام آنتی ویروس نصب کنم از شما راهنمایی میخام لطفا کمکم کنین
من نمیخام بگین کدونم آنتی ویروس خوبه کدوم بده یا تعصبی رفتار کنین
الان همه همه جور آنتی ویروسی دارن و منم آویرا رو داشتم و خیلی دوسش داشتم چون همه جوره ازش راضی بودم و چند بارم با آویرا آنتی ویروس های دیگه ای رو رو کرده بودم ولی الان آویرا ندارم (حذف شده) و میخوام آنتی ویروس دیگه ای رو دانلود کنم لطفا کمکم کنین تا یه چیز خوب دانلود کنم

من نمیخام آنتی ویروسی که شما میگین در همه ی حالات برتر باشه چون چنین چیزی و جودنداره فقط چیزی باشه که من ازش استفاده کنم

ویندوز من سون هستش و برنامه زیاد دارم یعنی از 60 گیگ درایو c من 35 گیگشو پر میکنم و این مشکل میشه برای آنتی ویروسا که چنین حجمی رو کنترل کنن
بچه ها کدو م آنتی ویروس با این هجم مشکل نداره و سیستم رو کند نمیکنه؟

یه سوال که اگه بلدین بگین:دی
چرا وقتی آویرا و ناد 32 با هم روی ویندوز سون نصب میشن سیستم دیگه بالا نمیاد در صورتی که با آنتی ویروس های دیگه مشکلی ندارن؟

دوستان لطفا به داد من برسین خدا به دادتون برسه

S0NiC
12-25-2011, 02:37 AM
امیدوارم این کمکت کنه :

[Only registered and activated users can see links]

Pr1nCe
12-25-2011, 03:42 AM
ناد 32 نباشه
آپدیت آفلاین داشته باشه
قدرت و سرعتش خوب باشه
علکی به فایل ها گیرنده
و ....
الان همه همه جور آنتی ویروسی دارن و منم آویرا رو داشتم و خیلی دوسش داشتم چون همه جوره ازش راضی بودم و چند بارم با آویرا آنتی ویروس های دیگه ای رو رو کرده بودم ولی الان آویرا ندارم (حذف شده) و میخوام آنتی ویروس دیگه ای رو دانلود کنم لطفا کمکم کنین تا یه چیز خوب دانلود کنم
من نمیخام آنتی ویروسی که شما میگین در همه ی حالات برتر باشه چون چنین چیزی و جودنداره فقط چیزی باشه که من ازش استفاده کنم
ویندوز من سون هستش و برنامه زیاد دارم یعنی از 60 گیگ درایو c من 35 گیگشو پر میکنم و این مشکل میشه برای آنتی ویروسا که چنین حجمی رو کنترل کنن
چرا وقتی آویرا و ناد 32 با هم روی ویندوز سون نصب میشن سیستم دیگه بالا نمیاد در صورتی که با آنتی ویروس های دیگه مشکلی ندارن؟
سلام به شما دوست عزیز و گرامی
میتویند از این تاپیک کمک بگیرید
_.-.-._ امنــــــــــــیت در برابر کیلاگر و تروجان_.-.-._ ([Only registered and activated users can see links])
تو تاپیک فوق بهترین نرم افزارهای امنیتی و ایمنی با قابلیت هاشون معرفی میشن
شما بسته به انتظاری که از یه آنتی ویروس دارین می تونید یکی رو انتخواب کنید
به شخصه این آنتی ویروس رو به شما توصیه میکنم
ار بقیه آنتی ویروس ها هیچی کمتر نداره و در عوض بسیار سبک و کاربر پسنده و ضمنا دستو پا گیر هم نیست!!
Emsisoft Internet Security Pack ([Only registered and activated users can see links])
شما میتونید از بسته اینترنت سکوریتی یا آنتی ویروسش استفاده کنید
تا حالا به این مشکل برنخوردم؟
ولی شما چرا دو آنتی ویروس کنار هم نصب میکنید که سیستم بالا نیاد؟؟؟
جاش یه آنتی ویروس و یه فایروال یا آنتی تروجان نصب کنید
هر چند پکهای اینترنت سکوریتی تقریبا کاره همه رو انجام میدن

موفق باشید

Hackend
12-25-2011, 12:40 PM
بچه ها دستتون درد نکنه ولی من یه پک امنیتی میخام مثل Avira Premium Security Suite که قوی ترین پک شرکت آویراست و از 15 نرم افزار امنیتی تشکیل شده و از Avira Internet Security که 9 نرم افزار داره و از Avira Antivirus Premium که فکر کنم 5 تا نرم افزار داره و Avira Antivirus Free که رایگان هست و فقط ویروس پیدا میکنه و نابود میکنه خیلی سبک تر و کارایش بهتره (منظورم از سبکی اینه که روی سیستم تاسیری نمیزاره ) برعکس نسخه ی Avira Internet Security که سنگین ترین نسخه هست و کامپیوتر رو نابود میکنه که هیچ اینترنت رو کلا نیم مسدود میکنه... واز لحاظ قدرت هم که یک بار یه نفر فایروالشو هک کردو به کامپیوترم نفوذ کرد ....از لحاظ آپدیت باید بگم که Avira Premium Security Suite همیشه آپدیتش 20-14 مگابایت بیشتر از بقیه است

اینارو گفتم که بگم من یه چیزی مثل Avira Premium Security Suite میخام که واقعا ایمن باشه

بچه های گل آشیانه من یه عمر وقت ندارم که باید سریعا آنتی ویروس نصب کنم لطفا کمکم کنین

Hackend
12-25-2011, 06:19 PM
بچه ها من کارم لنگه لطفا کمکم کنین

V4HiD D4RK
12-25-2011, 06:34 PM

ناد 32 نباشه
آپدیت آفلاین داشته باشه
قدرت و سرعتش خوب باشه
علکی به فایل ها گیرنده
و ....

داداش اینجا رو یک نگا بنداز مقایسه آنتی ویروس*ها هستش

با نظر من اگه لپ*تاپ داری بهترینش نود۳۲ هستش

اگه دسکتاپ داری کسپراسکی استفاده کن

بازم میگم این نظر شخصی* من هست

m2vooroojak
12-25-2011, 06:40 PM
من از وقتی یادم میاد کاسپراسکای دارم و خیلی هم ازش راضی ام به موقع آپدیت میده بیرون امنیتش عالیه و در کل هم برای دسکتاپ و هم برای لپتاپ عالیه
من الان از kaspersky internet security 2012 استفاده میکنم و تا الان هیچ کم و کسری هم ازش ندیدم
این نظر شخصی من بود

m2vooroojak
12-25-2011, 06:41 PM
ببخشید 2تا پست دادم

Hackend
12-25-2011, 07:13 PM
بچه ها الان مابین چند آنتی ویروس موندم به نظر شما کدومشونو نصب کنم ؟

آویرا یا کاسپراسکای یا نورتون یا پاندا یا شید یا ....؟

میخام فایل های کرکمو حذف نکنه , سبک باشه همه نوع بد افزاری رو حذف کنه و مثل نود و اوست فایل های ستاپ رو حذف نکنه

V4HiD D4RK
12-25-2011, 07:22 PM
بچه ها الان مابین چند آنتی ویروس موندم به نظر شما کدومشونو نصب کنم ؟

آویرا یا کاسپراسکای یا نورتون یا پاندا یا شید یا ....؟

میخام فایل های کرکمو حذف نکنه , سبک باشه همه نوع بد افزاری رو حذف کنه و مثل نود و اوست فایل های ستاپ رو حذف نکنه

بهترینش کسپراسکی هستش

Ho$3!N
12-25-2011, 07:49 PM
بهترینش کسپراسکی هستش

دوست عزيز در بين ضد و.يروس ها ما هيچوقت بهترين نداريم

همين کسپر خودش تو شناسايي بعضي از ويروس ميمونه چون من تست کردم و ميددونم و در بعضي جاها اواست خيلي سرتر از کسپر ظاهر شده و حتي مکافي کسپر به دليل داشتن افيروال قدرتمند ميتونه گزينه ي خوبي باشه اما از اواست قدرتمند هم نميشه به همين سادگي گذشت

در مور دشما Hackend دوست عزيز

ببينيد انتي ويروس هاي که معروفن و قدرت لازم رو دارن از بين اينها تنها انتي ورسي که بر سرعت سيستم تاثير نميذاره همين nod32 هست ولي بقيه همه تا حدي (بستگي به انتي ويروس داره ) سرعت رو کم ميکنه

شما ميتونيد از ضد ويروس norton استفاده کنيد و براي دانلود هم به اين سايت بريد [Only registered and activated users can see links] نورتن سرعت رو زياد کم نميکنه و قدرت بسيار خوبي داره

S0NiC
12-25-2011, 09:15 PM
Nod32 فقط 6 ساله ازش استفاده میکنم بیا اینم لینک دانلود با لیسانس 5 ساله

Hackend
12-25-2011, 10:25 PM
مرسی از همه فقط یه سوالی از کسانی که آویرا دارن آیا این دو آنتی ویروس یکی هسن و فقط نامشون تغییر کرده ؟

Pr1nCe
12-25-2011, 11:29 PM
مرسی از همه فقط یه سوالی از کسانی که آویرا دارن آیا این دو آنتی ویروس یکی هسن و فقط نامشون تغییر کرده ؟

پست رو ویرایش کردم تا توضیحاتم رو کامل کنم!
دوست عزیز توی دو لینکی که گذاشتی دو نسخه متفاوت از یه نرم افزار معرفی شده
نسخه Avira Premium Security Suite در واقع نسخه کاملتر آنتی ویروس آویراست و مخصوص مصارف خانگی تهیه شده
در حالی که نسخه Avira Internet Security Suit مخصوص کسایی که با اینترنت زیاد سروکار دارن تهیه شده و قابلیتهای بیشتری هم داره که به همین دلیل قیمتش هم بیشتره
نسخه Avira Internet Security Suit برای یک سال ۳۲٫۹۹*US$
نسخه Avira Premium Security Suite برای یک سال ۱۵٫۹۹*US$
در آخر هم بگم که دوست عزیز
آنتی ویروسهای معروف تقریبا همه یک کاری انجام میدن و تقریبا هیچ کدوم کاره خاصی نمیکنه که بقیه نتونن ( غیر از یکی دو مورد) شما از بین Internet Security آویرا و کاسپر یکی رو انتخواب کن و دیگه این همه دو دل نباش!!!

Hackend
12-26-2011, 01:00 AM
بچه ها دستتون درد نکنه واقعا گل کاشتین

من یه آنتی ویروس انتخاب کردم اون Avira Internet Security Suit هستش
البته قبلا Avira Internet Security نصب کرده و رازی رازی ازش نیستم و لی Avira Internet Security Suit یه نسخه جدید ترشه(اینجوری میگن والا) امتحان میکنم اگه بهتر از Avira Internet Securiy بود که استفاده میکنم و اگه نبود میرم سراق کاسپرسکای البته من که فکر نمیکنم فرقی داشته باشن و لی به هر حال امتحانش ضرری نداره البته حجم Avira Internet Security Suit از Avira Internet Security بیشتره و ...

دست تمام کسانی که منو راهنمایی کردنو میبوسم

TΣst
12-26-2011, 01:09 AM
آنتی ویروس خوب
وقتی گفته میشه انتی ویروس خوب چندتا معیار متفاوت هست
1. حجم اشغالی در حافظه
2. میزان اشغال پردازنده موقع فعالیت
3. کیفیت دیتابیس
4. سرعت عمل
5. دقت
...
.
.
n. محیط کاربری

این موارد در سایتهای بزرگ توسط افرادی تست و ثبت شده در نسخه های مختلف یک شرکت

و در اخر بستگی به شما داره از بین 5-4 تا انتی ویروس خوب کدوم رو با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید.

همیشه ممکنه یک ویروس رو یک آنتی ویروس حتی به درد نخور بشناسه ولی بقیه نشناسن که اسمشونم رو زبون همه هست.

...