توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین بانک برای خریدهای آنلاین کدام است؟
PS_KILLER
01-01-2012, 07:33 PM
باسلام
میخوام یک حساب بانکی برای خرید آنلاین که همه ی سایتها اونو پشتیبانی کنند بازکنم کدام بانک خوب است؟
ممنونم
mempower
01-01-2012, 07:54 PM
اکثر بانک هایی معمول خوبن!
aashiyane
01-01-2012, 08:00 PM
به نام خدا سلام بنده از سال هشتاد و شیش در بانک پارسیان حساب دارم و فقط هم به همینطور بازرسی کردم و الآن از اینترنت بانک و تلفن بانک آن راضی هستم توجه داشته باشید بنده خیلی سال است که در بانک حساب دارم دلیل نمیشود تا شما حساب باز کردید راضی باشید یعنی اگر بعد از چند سال هم راضی نبودید به من ربطی نداره بنده نظر شخصی خودم و گفتم یکی از خوبی ها اش هم اینه که کارت های نقدی و همون اینترنت بانک و آنی برای شما راه اندازی میکند و... متشکرم.
POSEIDON
01-01-2012, 09:45 PM
باسلام
میخوام یک حساب بانکی برای خرید آنلاین که همه ی سایتها اونو پشتیبانی کنند بازکنم کدام بانک خوب است؟
ممنونم
درود...
الان تقریبا تمام بانک ها به علت رقابت سرویس های مختلف ِ آنلاین دارن.
من چند تا بانک حساب دارم ولی تقریبا تمام کارهام رو با بانکِ اقتصاد نوین انجام میدم.
خریدهای آنلاین رو میتونید به راحتی انجام بدید.سرویس های تلفنبانک؛ موبایل بانک و اینترنت بانکِ خوبی هم داره.
وقتی میخواید حساب باز کنید برای تمامِ اینها هم تقاضا بدید که لازم نباشه بعدا به بانک مراجعه کنید.
وقتی سرویس sms بانک ِ شما هم فعال باشه اگر پول به حسابتون واریز بشه؛ یا به هرطریق برداشت بشه
حتی اگر به اینترنت بانکتون لاگین کنید براتون sms میاد و با خبر میشید.امنیت ِ خیلی خوبی داره.
البته چیزی که خیلی اهمیت داره این هست که شعبه های خلوتی داره و شما اگر کارتون به بانک بیقته ؛
برای انجامش معطل نمیشید. ضمن اینکه کارت عابر بانکتون هم آنی صادر میشه.
حسابِ سپرده ی کوتاه مدت رو بهتون پیشنهاد میکنم که سود هم بهش تعلق میگیره.
تمام امکاناتِ آنلاین رو هم داره.شما فقط یک بار به شعبه ی خودتون مراجعه میکنید.
بقیه ی کارها اگر لازم باشه به هر شعبه ای که مراجعه کنید انجام میشه.
در کل سرویس دهی بانک های خصوصی بهتر هست.
بدرود....
PS_KILLER
01-01-2012, 10:00 PM
مرسی ازهمتون بخصوص poseidon جان
codex
01-01-2012, 10:05 PM
بانک سامان بهترین بانک هست و بعد از آن پاسارگاد
elvator
01-02-2012, 02:15 AM
از نظر امنیت هیچ کدوم همه 0
از نظر سرویس دهی برای خرید اینترنتی خصوصیا بهترند مثل سامان و پارسیان
ولی.....
بدرود
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.