Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام دوستان کمک میخواستم ایمیل هک شدمو پس بگیرم

sadegh008
01-11-2012, 11:42 AM
سلام کسی که میتونه لطفا کمک برسونه ای دی یاهمو یا همون ایمیل یاهو من هک کردن و پسوردشو تغییر دادن من حلا نمیتونم وارد بشم از باز یابی پسوردم نمیشه چون ایمیل یاهو 6سال قبل دروست کردم و یه ایمیل الکی داده بودم هیچ سوال پاسخی یادم نیست چون واسه خودم زدم همینطوری از دوستانی که میتونه با برنامه یا هر طریقی پسورد فعلی منو پیدا کنن یه پیغام خصوصی بدن اسم آی دی یا ایمیل یاهوم اینه [Only registered and activated users can see links]
اگه تونستین پسورد در بیارین با پیغام خصوصی برام ارسال کنین خواهشا یه سعی کنین 6سال ازش استفاده میکنم

V4HiD D4RK
01-11-2012, 12:05 PM
سلام کسی که میتونه لطفا کمک برسونه ای دی یاهمو یا همون ایمیل یاهو من هک کردن و پسوردشو تغییر دادن من حلا نمیتونم وارد بشم از باز یابی پسوردم نمیشه چون ایمیل یاهو 6سال قبل دروست کردم و یه ایمیل الکی داده بودم هیچ سوال پاسخی یادم نیست چون واسه خودم زدم همینطوری از دوستانی که میتونه با برنامه یا هر طریقی پسورد فعلی منو پیدا کنن یه پیغام خصوصی بدن اسم آی دی یا ایمیل یاهوم اینه [Only registered and activated users can see links]
اگه تونستین پسورد در بیارین با پیغام خصوصی برام ارسال کنین خواهشا یه سعی کنین 6سال ازش استفاده میکنم

داداش اگه اينفو نداری بيخيالش شو
چون هيچ رهه ديگه نداره فقط ميمونه کرک که خيلی احتمالش کمه

sadegh008
01-11-2012, 01:56 PM
داداش اگه اينفو نداری بيخيالش شو
چون هيچ رهه ديگه نداره فقط ميمونه کرک که خيلی احتمالش کمه
اينفو نداری بيخيالش شو??????????? اینفو جی هست؟؟

V4HiD D4RK
01-12-2012, 11:40 AM
اينفو نداری بيخيالش شو??????????? اینفو جی هست؟؟

يعنی اگه سؤال امنيتی يا الترنتيو email رو نداری بيخيلش شو

sevada_jesus
01-13-2012, 06:02 PM
اگه تو انجمن سرچ میکردی میدیدی که از این سوالا هر روز داره میشه و هر روز جواب هم داده میشه.

برای بدست اوردن پسورد ایمیل دو راه هست:
یا اینکه با شخصی که ایمیلتو هک کرده در ارتباط باشی و اونو با ابزارهایی مثل تروجان یا فیک پیج هک کنی
و یا اینکه اطلاعات امنیتی ایمیلت رو داشته باشی

که در مورد اول ، شخصی که هک کرده احتمالا خودش چیزایی از هک میدونه پس به این راحتی هم نمیشه هکش کرد و در کل باید بیخیال شی

اما دفعه بعد که میخوای ایمیل درست کنی :
اولا سوالای امنیتی رو به دقت جواب بده و الکی جواب نده. جوابی بده که یادت بمونه و فقط خودت اون جوابو بدونی
دوما یه ایمیل دیگه هم داشته باش و در قسمت alternate mail ایمیل اصلیت اون یکی ایمیل رو هم بنویس که اگه هک شدی از طریق اون یکی ایمیل ، یاهو پسورد جدید بده
سوما در قسمت
[Only registered and activated users can see links]
یه پسورد غیر از پسورد اصلیت بده و به سوال جواب بده. وقتی هک شد دوباره به اینجا بیا و از طریق پسورد دوم لاگین کن.
چهارما یک بار آیدی رو روی سوپرا لاگین کن که بعدا بتونی سوالای امنیتی رو عوض کنی (آموزشش توی انجمن هست)

اینطوری حتی اگه هک بشی راحت پس میگیری

موفق باشی

sadegh008
01-13-2012, 06:16 PM
اگه تو انجمن سرچ میکردی میدیدی که از این سوالا هر روز داره میشه و هر روز جواب هم داده میشه.

برای بدست اوردن پسورد ایمیل دو راه هست:
یا اینکه با شخصی که ایمیلتو هک کرده در ارتباط باشی و اونو با ابزارهایی مثل تروجان یا فیک پیج هک کنی
و یا اینکه اطلاعات امنیتی ایمیلت رو داشته باشی

که در مورد اول ، شخصی که هک کرده احتمالا خودش چیزایی از هک میدونه پس به این راحتی هم نمیشه هکش کرد و در کل باید بیخیال شی

اما دفعه بعد که میخوای ایمیل درست کنی :
اولا سوالای امنیتی رو به دقت جواب بده و الکی جواب نده. جوابی بده که یادت بمونه و فقط خودت اون جوابو بدونی
دوما یه ایمیل دیگه هم داشته باش و در قسمت alternate mail ایمیل اصلیت اون یکی ایمیل رو هم بنویس که اگه هک شدی از طریق اون یکی ایمیل ، یاهو پسورد جدید بده
سوما در قسمت
[Only registered and activated users can see links]
یه پسورد غیر از پسورد اصلیت بده و به سوال جواب بده. وقتی هک شد دوباره به اینجا بیا و از طریق پسورد دوم لاگین کن.
چهارما یک بار آیدی رو روی سوپرا لاگین کن که بعدا بتونی سوالای امنیتی رو عوض کنی (آموزشش توی انجمن هست)

اینطوری حتی اگه هک بشی راحت پس میگیری

موفق باشی
دستت درد نکنه ممنون یکی از بوسنی منو هک کرد حتی 2بار هم به من زنگ زد چرا هک کرد وچه طور شمارمو گیر آورد نفهمیدم چون به زبان تسلت نداشتم هک شدیم رفت پی کارش هی

xXxsoft
02-08-2012, 02:17 PM
اگه به ایدیتون علاقه دارین میتونین برش گردونین البته برگشتن که نه چون از ایمیلتون فقط آدرسش میمونه ، از اونجایی که گفتین بوسنی معلومه طرف قصد اخاذی داشته نه چیز دیگه ای پس با یه خورده صبر و حوصله میتونین برش گردونین با دی اکتیو کردن و ساختن دوباره میل البته اگه طرف کله شق نباشه.

shahramshishe
02-23-2012, 09:12 AM
سلام*دوستان.*خواستم*بپرسم*ا دی*که*دی*اکتیو*شده*باشه*میش *بعد*دوباره*همون*ایدی*رو*سا ت.*متشکرم:x

V4HiD D4RK
03-15-2012, 12:31 PM
سلام*دوستان.*خواستم*بپرسم*ا دی*که*دی*اکتیو*شده*باشه*میش *بعد*دوباره*همون*ایدی*رو*سا ت.*متشکرم:x

نه داداش نميشه