Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن ادرس ip

hackishard
01-19-2012, 06:28 PM
سلام دوستان من سوالمو توی یک بخش دیگه کردم ولی گویا نباید از انجا میپرسیدم چون هیچ کس درست جواب نداد.

من داشتم با کسی چت می کردم فقط با یک نفر ،در این چت نه عکس ،نه فایل ،نه لینک سایت و نه وب کم ردو بدل نشده فقط متن .اما طرف تونست ای پی من رو بگه. کسی می دونه چه طوری میشه این کارو کرد؟
ممنون

ll_Invisible_ll
01-19-2012, 06:50 PM
سلام دوستان من سوالمو توی یک بخش دیگه کردم ولی گویا نباید از انجا میپرسیدم چون هیچ کس درست جواب نداد.

من داشتم با کسی چت می کردم فقط با یک نفر ،در این چت نه عکس ،نه فایل ،نه لینک سایت و نه وب کم ردو بدل نشده فقط متن .اما طرف تونست ای پی من رو بگه. کسی می دونه چه طوری میشه این کارو کرد؟
ممنون

سلام خدمت دوست عزیزم .

صبر میکردید تا به جواب درست برسید یا یکی از مدیران و یا دوستان جواب شما رو کامل میداد نه دوباره پست بدید.

روش هایی برای بدست اوردن ای پی وجود داره من بهتون معرفی میکنم و امیدوارم به جوابتون توی حرفام برسی.

روش اول :

بدوست اوردن ای پی با استفاده از Webgozar :

[Only registered and activated users can see links]

بدست اوردن ای پی با استفاده از Scrip :

[Only registered and activated users can see links]

این دو روش بالا با استفاده از لینک هست که شما توی چت به راحتی میتونید با دادن یک لینک ای پی شخص مورد

نظر رو پیدا کنید و با رفتن به یک سایت یا ویلاگ.

روش دوم :

با استفاده از Ip Graber ها که این روش با دادن ایدی و پسورد خودتون و دادن ایدی شخص مورد نظر بعد از چند ثانیه

ای پی برای شخص مشخص میشه این روش بدون دادن هیچ فایلی هست که این برنامه رو من 1 ماه پیش تســـت

کردم کار میکنه و روش هایی از این قبیل و برنامه هایی که مثل Sharp Ip که فقط با چت کردن میشــــود ای پی رو

بدست اورد که الان کار نمیکنه . و مثل Nestat -n که باز الان جواب نمیده و خیلی از این روش ها . و در غیر این صورت

ممکته ار روش های Priv8 و یا Bug هایی از یاهو استفاده کرده .

امیدارم جواب خودتون رو گرفته باشید

برنامه IpGraber ضمیمه شد براتون .نمیدونم کار میکنه یا نه فقط در صورت از کار افتادن کسی اسپم نده لطفا.

موفق و پیروز و سربلند.

hackishard
01-19-2012, 10:12 PM
ممنون پس خیلی کار خاصی طرف نکرده درسته یا نه؟

hackishard
01-19-2012, 10:15 PM
ببخشید این برنامه چه طوری کار می کنه؟ من هر چی روش کلیک می کنمم هیچ اتفاقی نمی افته

hackishard
01-19-2012, 10:33 PM
ببخشید

من چی باید دقیقا سرچ کنم تا این برنامه رو پیدا کنم؟ چون همون اسم رو زدم ولی پیزهای دیگه می یاد و کار هم نمی کنند

hackishard
01-20-2012, 12:37 AM
سلام من یک فایل پیدا کردم و دانلود کردم اما بلد نیستم با برنامش کار کنم میشه شما تستش کنید؟ممنون

hackishard
01-20-2012, 11:29 AM
:22:کسی کمکم نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

demon3
02-04-2012, 06:26 PM
بابا اینجا کسی کمک نمیکنه با جایگاهتون تو zone -h هنوز دلتون نمیاد بگین چتوری آیپی دوستمون تو چت پیدا کنیم یه دفعه بگین یا کیلاگر بخریم یا نوشتنشو یاد بگیریم دیگه:75:

.exe
04-23-2012, 08:06 AM
بابا اینجا کسی کمک نمیکنه با جایگاهتون تو zone -h هنوز دلتون نمیاد بگین چتوری آیپی دوستمون تو چت پیدا کنیم یه دفعه بگین یا کیلاگر بخریم یا نوشتنشو یاد بگیریم دیگه:75:

جای سوال شما مناسب نیست واسه همین جواب نمی گیرد.
ت م:از سایت [Only registered and activated users can see links] استفاده کن