Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب افزورنه در سرور آشيانه

REBEL HACK
01-23-2012, 05:20 PM
با سلام خدمت عزيزان و مديران آشيانه من ميخوام كه افزونه acesef رو روي سرور اشيانه نصب كنم اما ماشالله اينقدر اين سرور امنيتش بالاست كه در هاست خودم ميزنه ( امكان متصل شدن به ديتابيس وجود ندارد ) ميشه راهنماييم كنيد چجوري اين افزونه رو نصب كنم روي جوملا ممنون .heart

REBEL HACK
01-23-2012, 06:06 PM
ببخشيد اسپم مي كنم اخه خيلي واجه و هر چقدر سرچ كردم نبود

REBEL HACK
01-23-2012, 06:52 PM
از بزرگان و مديران آشيانه كسي نيست كمك كنه

A.S.P.I.R.I.N
01-23-2012, 07:58 PM
از بزرگان و مديران آشيانه كسي نيست كمك كنه

سلام اگه به صورت دستی خودتون نميتونيد به آشيانه هاست تيکت بزنيد براتون انجام ميدند

[Only registered and activated users can see links]

REBEL HACK
01-23-2012, 08:31 PM
سلام سامان جان عزيز ممنن از اينكه جواب منو داديد به اونجا تيكت زدم گفتن بايد از سايت اشيانه اموزشش رو پيدا كنيد من هر چه كه سرچ كردم نديدم در ضمن خواستم از راههاي ديگه تيبل jos_acesef_urlsرو در ديتابيس بسازم كه به هيچ عنوان اجازه باز شدن ديتابيس رو بمن نداد حتي خواستم با شل ديتابيس رو بخونم و اپديت كنم نشد( همش نميشه ) اين هم از ارور من

* JInstaller::install: خطاي بانك اطلاعاتي DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 14 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_acesef_urls` ( `id` INT(12) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, `url_sef` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '', `url_real` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '', `cdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `mdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `used` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `hits` INT(12) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `source` TEXT NOT NULL, `params` TEXT NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `url_real` (`url_real`), KEY `url_sef` (`url_sef`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_acesef_urls` (
`id` INT(12) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`url_sef` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '',
`url_real` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '',
`cdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
`mdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
`used` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',
`hits` INT(12) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',
`source` TEXT NOT NULL,
`params` TEXT NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `url_real` (`url_real`),
KEY `url_sef` (`url_sef`)
) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;

* امكانات نصب: خطای SQL یا از دست دادن یا غیر قابل خواندن بودن فایل SQL DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 14 SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_acesef_urls` ( `id` INT(12) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, `url_sef` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '', `url_real` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '', `cdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `mdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `used` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `hits` INT(12) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `source` TEXT NOT NULL, `params` TEXT NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `url_real` (`url_real`), KEY `url_sef` (`url_sef`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
SQL =

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `jos_acesef_urls` (
`id` INT(12) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`url_sef` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '',
`url_real` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT '',
`cdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
`mdate` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
`used` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',
`hits` INT(12) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',
`source` TEXT NOT NULL,
`params` TEXT NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `url_real` (`url_real`),
KEY `url_sef` (`url_sef`)
) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;

elvator
01-24-2012, 01:23 AM
سلام سامان جان عزيز ممنن از اينكه جواب منو داديد به اونجا تيكت زدم گفتن بايد از سايت اشيانه اموزشش رو پيدا كنيد من هر چه كه سرچ كردم نديدم در ضمن خواستم از راههاي ديگه تيبل jos_acesef_urlsرو در ديتابيس بسازم كه به هيچ عنوان اجازه باز شدن ديتابيس رو بمن نداد حتي خواستم با شل ديتابيس رو بخونم و اپديت كنم نشد( همش نميشه ) اين هم از ارور من

حامد جان تماس بگیر تلفنی صحبت میکنیم.
بدرود

REBEL HACK
01-24-2012, 12:32 PM
حامد جان تماس بگیر تلفنی صحبت میکنیم.
بدرود

سلام عزیزم نبودی کسی اینجا کمک نمیکنه جز خود ماهت حتما یک کار دیگه هم هست که برات میل میکنم فکر کردم هنوز مسافرت هستید