Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشنایی با bnc ها

HidDeEn
01-24-2012, 01:31 AM
BNC مخفف Bouncer Network Client هست و Bouncer ها اسکریپتهای رابط بین کلاینت و سرور هستند...

که با استفاده از اونها میشه یه سری کارها از قبیل بک کانکت گرفتن ، انجام حملات دیداس و ... انجان داد که در ادامه بیشتر توضیح میدم...

و اسکریپتینگ مخصوص خودش رو داره اگه استقیال بشه آموزش اون هم پابلیک می کنم...

از مهمترین ویژگی های BNC ها این هست که میتونید به صورت دائم اسکریپت مورد نظرتون رو در سرور اجرا کنید...

در این پست نحوه نصب و کانفیگ روی سرور رو با هم میبینیم ...

اگه استقبال نشه بیشتر از این بازش نمیکنم :)
این تاپیک از 3 ویدئو مختلف و 3 پست ( هر پست یک ویدئو ) از نحوه نصب و کانفیگ تا اجرای یک اسکریپت کامل میشه...

پست اول نحوه نصب و کانفیگ :

پسورد: ashiyane.org
2 ویدئوی بعدی در حال record ...
موفق باشید

HidDeEn
01-24-2012, 02:43 AM
ویدئو دوم:
نحوه کانکت شدن به BNC با mIRC و اد کردن سرور همراه پورت...

همچنین کانکت شدن به کانال IRC...

HidDeEn
01-24-2012, 11:27 PM
ویدئو سوم:

آموزش لود کردن اسکریپت روی Bouncer ها :

توی این ویدئو نحوه لود کردن اسکریپت رو یاد میگیرید و من یه Request ساده رو امتحان میکنم ( که ربطی به دیداس و بک کانکت هم نداره فقط جهت آشنایی با نحوه لود کردن )...

این تاپیک یک intro بود برای این متد و فقط جهت آشنایی.
تاپیک کامل شد. انشاا.. در تاپیک های بعدی با کاربرد های Bouncer ها و به صورت کامل با این متد آشنا میشید...

توصیه: در مورد BNC ها تحقیق کنید چیزای جالبی میفهمید... :30:
نکته: من داخل فیلم روی سرور خودم این کار رو انجام دادم که شما میتونید اگه از سرورس اکسس دارید این کار هم انجام بدید ، فقط پورتی که اد می کنید inuse و popular نباشه که اروری نداشته باشید...
در لینک زیر هم چند تا اسکریپت برای BNC ها فقط مربوط به IRC میتونید ببینید:

[Only registered and activated users can see links]

پسورد: ashiyane.org
هر سوالی در این زمینه داشتید پ/خ بدید جواب میدم
موفق باشید.