توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد سرور در امریکا
DariushDe
01-24-2012, 04:58 PM
سلام
من قصد دارم در امریکا یک سرور راه بندازم، برای سایت های دانلود، ولی مشکل اینجاست که شنیدم اگه شاکی خصوصی داشته باشم fbi برام مشکل ایجاد میکنه. راهی هست که بتونم از این مشکل دوری کنم ؟ یعنی ip ام طوری باشه که اگه شاکی هم داشتم، مصلا ip ام برای کشور هلند باشه و نتونن پیدام کنن تو امریکا. ممنون میشم کمک کنید.
مرسی
mh1376
01-24-2012, 05:30 PM
وی پی ان بزن کاریت ندارن
Destroy Wolf
01-24-2012, 08:49 PM
سلام دوست عزیز
اگه شما از یه پروکسی استفاده کنی زود گیر می افتی باید از چند پروکسی استفاده کنی تا ردیابیت مشکل باشه.
موفق باشی
HAMIDx9
01-24-2012, 09:39 PM
سلام
دوستان ایشون میخوان سرور دانلود راه بندازن !
آمریکا اصلا پیش نهاد نمیشه
کلا سعی کنید کپی رایت رو در همه حال رعایت کنید
تو آمریکا یکی از همکاران من 400 دلار به خاطر کپی رایت جریمه شدن .
البته کشور های دیگه هم خیلی جالب نیست چون سیستم حفاظت از کپی رایت جدید به همه کشور ها گیر داده !
آی پی تون هم که به هیچ وجه نمی تونید عوض کنید وتو دیتابیس ثبت میشه و کاملا قابل پیگیرد هست
تنها در صورتی مشکلی براتون پیش نمیاد که اگر نمی خواید جریمه و ... رو داشته باشید سرور رو رها کنید برید یکی دیگه ( البته با هویت جعلی ) !!!
البته راه هستش که مثلا فایل ها رو کلا با یه نام دیگه مثلا هش شده بزارید ولی ریسکش شدیدا بالاست و از طریق روش هایی باز این ها هم قابل پیگیری هست
کلا یه نصیحت از من بشنوید خیلی عامیانه : بیخیال این شید مخصوصا تو آمریکا !
موفق و موید باشید
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.