Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل بعد از آنپک فایل و عدم تغییرات

1362321
02-02-2012, 12:23 AM
سلام من برنامه فایل ضمیمه رو با OLLY آنپک کردم با LordPE ریبیلد کردم پک هم PECompact 2.x -> Jeremy Collake بود هیچ مشکلی بعد آنپک نیست و برنامه به راحتی اجرا میشه ولی من میخواستم با برنامه های RESOURCE HACKER تغییرات توش انجام بدم مثل تغییر آیکون ولی متاسفانه بعد ویرایش و ذخیره فایل با مشکل اجرا مواجه میشه .با انواع برنامه ها مثل Reshacker و eXeScope و PE Explorer آزمایش کردم مثل اینکه مشکل تغییر سایز داشته باشه که از فیکس خارج میشه دوستان بررسی کنند و راه حل بگذارند .

ممنون

فایل ضمیمه :

[Only registered and activated users can see links]

1362321
02-23-2012, 03:40 PM
دوستانی کسی نیست مشکل مارو برطرف کنه ؟

1362321
02-23-2012, 03:51 PM
این فایلو آموزشو گرفتم اما نشد دوستان اگه چیزی سر در میارن بگن .

در ضمن من فیلم آموزشی تو سایت هم استفاده کردم ولی باز هم پیغام runtime error میده .

1362321
02-23-2012, 03:57 PM
اینم آموزش فلشش

([Only registered and activated users can see links])

Service Manual
02-23-2012, 04:04 PM
سلام

برنامه رو بايد کامل قرار بدي شما فقط يک فايل اجرايي گذاشتي ، اين فايل روي سيستم من اجرا نميشه ........

1362321
02-23-2012, 05:49 PM
سلام

برنامه رو بايد کامل قرار بدي شما فقط يک فايل اجرايي گذاشتي ، اين فايل روي سيستم من اجرا نميشه ........

سلام ، ممنون از توجه شما دوست عزیز :

این برنامه برای کارت های dvb هستش و نیاز به سخت افزار می باشد .

مشکل من اینه که آنپک میکنم و وقتی میخوام فایل آنپک رو اجرا کنم برنامه اجرا میشه و بلافاصله خطای runtime error میاد مطابق شکل زیر

اینم برنامه با تمامی فایلها

اگر نتونستید برنامه اجرا کنید بخاطر اینه که نیاز به کارت dvb دارد . ولی اگر فایل اجرایی رو اجرا کنید فایل skynet.log میسازه که نشان دهنده سالم بودن وضعیت برنامه است . از طریق فایل skynet.log میتونید به سالم بودن آنپک خود اطمینان حاصل کنید .

ممنون میشم اگر موفق به حل مشکل شدید آموزش اونو در همین تایپیک قرار بدهید .

1362321
02-23-2012, 10:39 PM
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند .

h4sh3m
02-24-2012, 01:26 PM
سلام

چرا از آنپكرهاي آماده براش استفاده نميكني؟
هيچ اجباري نيست كه خودت دستي آنپكبكني و بعدش هم به مشكل بر بخوري !

1362321
02-24-2012, 05:04 PM
سلام

چرا از آنپكرهاي آماده براش استفاده نميكني؟
هيچ اجباري نيست كه خودت دستي آنپكبكني و بعدش هم به مشكل بر بخوري !

سلام دوست عزیز :

اگر منظورتون از برنامه جهت آنپک کردن هستش از اونهم استفاده کردم .(از برنامه RL!dePeCompact 2.x ) مشکل آنپک نیست . تنها مشکل اینه که بعد از آنپک برنامه رو میخوای اجرا کنی خطای runtime error ([Only registered and activated users can see links])میده هر کاری که بگی کردم از انواع برنامه ها و فایلهای فیکس و تعمیر کننده استفاده کردم نشد که نشد . بازهم خطا اجرای برنامه میده .

تا جایی که من میدونم این خطا در هنگام تداخل نرم افزاری و یا سخت افزاری رخ میده
اگر دوستان قبلا با این مشکل برخورد کردن و راه حل اونو میدونن لطفا بیان کنند . ممنون میشم .