توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک ide خوب تحت ویندوز برای c++
سلام دوستان، من در حال یادگیری زبان c++ طبق کتاب برنامه نویسی پیشرفته پیام نور هستم و به همین منظور دنبال یک ide مناسب تحت ویندوز می گردم که:
1.دستورات قدیمی رو پشتیبانی کنه
2.تمام توابع رو داشته بشه
3.محیط خوبی برای خطایابی و نوشتن داشته باشه
از دوستان خواهش می کنم که یک برنامه خوب پیشنهاد کنند.
باتشکر
h3gz4
02-04-2012, 10:09 PM
codes block یا netbeans گوگل کنی می تونی دانلود کنی
mehrdad91020
02-05-2012, 04:54 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
IDE های که دوست خوبم h3gz4 معرفی کردن خیلی خوب هستند البته Eclips را معرفی میکردند مخصوصا هلیوس بهتر میشد
ولی اگر میخواهید فقط در ویندوز کد بزنید Visual Studio به نظر من گزینه بهتری است که پس فردا خواستید Win32 یا MFC را ادامه دهید مشکل خاصی نداشته باشید
نمیگم با اون ها نمیشه یک کم دردسر داره
اما چند تا نکته :
دستورات قدیمی رو پشتیبانی کنه
اگر یک کامپایلر حرفه ای از یک دستور پشتیبانی نمیکنه دلیل خاصی داره
مثلا GCC و حتی کامپایلر های حرفه ای جدید ویندوزی هم از تابع کتابخانه ای conio پشتیانی نمیکنند
چراش بماند ولی در اکثر کتاب های ما تدریس میشه چون کتاب های ما قدیمی است
و خیلی ها هم نمیدانند چرا شما یاید با تکنولوژی روز جلو بروید و تکنولوژی های قدیمی را بگذارید کنار
به هر حال تصمیم با خود شماست
تمام توابع رو داشته بشه
نمیدانم شما استاندارد ها را میگوید مثلا در حال حاظر X11 در GCC موجود میباشد فکر کنم Visual Studio هم آخرین به روز رسانی پشتیبانی کنه
اگر منظور شما کتابخانه های همچون QT, wxWiget ,GTK ,FOX که باید نصب و معرفی کنید
مثلا Qt خودش یک میکر داره معمولا به اون کار میکنند
محیط خوبی برای خطایابی و نوشتن داشته باشه
Visual Studio واقعا IDE قدرتمندی است
من خودم برای برنامه نویسی از
VIM به عنوان ویرایشگر
GCC به عنوان کامپایلر
GDB به عنوان دیباگر
Linux هم به عنوان سیستم عامل
استفاده میکنم این را گفتم برای این که بدانی به نظر من سلیقه ای است
به نظر من بنویس با زغال بنویس رو زمین ولی بنویس !!!
موفق باشی
ممنون از هر دو دوست عزیز، در حال دریافت codes block هستم.
مهرداد جان من هم با شما موافقم که باید چیزهای جدید رو یاد گرفت ولی متاسفانه هدف فعلی من یادگیری بر اساس کتاب هست و به خاطر همین دنبال IDE هایی هستم که دستورات قدیمی رو بشناسند و کامپابل کنند.
من دقیقا به خاطر همین مسئله است که از Visual Studio استفاده نمی کنم.
البته در سایت codes block خوندم که این برنامه خاصیت کراس پلاتفرم داره که برام جالب بود. اینکه بعد از سال ها بالاخره بتونم در یک سیستم عامل جدید هم کد بزنم برام هیجان انگیز هست!
اگر با codes block دچار مشکل شدم اینجا پیام میدم...
joyeroshan
03-27-2012, 06:06 PM
می تونی از borland هم استفاده کنی اما به هر حال codes block برای کتاب برنامه سازی پیشرفته پیام نور مناسب است .
نکته ی قابل توجه اینجاست که من زمانی که از borland استفاده کردم یک namespace مثل std نشناخت اما به هر حال codes block کارمونو راه میندازه
در حال حاضر با CodeBlocks کار می کنم و مشکل خاصی نداره و کاملا کارم رو راه میندازه فقط توجه کن که اون کتاب کمی مشکل داره مثلا بعضی جاها به جای اینکه سر فایل زبان C++ رو معرفی کنه، سرفایل C رو معرفی میکنه...
joyeroshan
03-29-2012, 04:41 PM
خوب از پاسکال میشه به عمق ماجرا پی برد.نیاز به دقت کردن روی برنامه سازی پیشرفته که 100% اشتباه توش داره نیست
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.