Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی خانگی

Morteza.B
02-08-2012, 12:27 PM
با عرض سلام
من یه سایتی دارم که میخوام با کامپیوتر خونها راه اندازیش کنم
پهنای بان و دامین و ای پی ولید هم دارم...

ولی نمی دونم چطوری باید باهم دیگه ارتباطشون بدم.

فقط یه چیزی میخوام واسه تست که ببینم سایتم روی اینترنت چطوره...

ممنون

Wolf Site
02-09-2012, 03:22 AM
سلام دوست عزیز با پورت ایران نمیشه همچین کاری کرد .

چون سرعتش خیلی پایین است.

سرعت اینترنت شما العان چنده؟

Koorosh-Soft
02-09-2012, 06:22 AM
فکر کنم Plesk لازم باشه ! درست نمیدونم ! اما رو سیستم خونگی جواب نمیده ها !

mtowj
02-09-2012, 08:19 AM
با سلام

در جواب شما به راحت ترین حالت می توان به این صورت توضیح داد که شما میتوانید از نرم افزار های سرور مجازی در رایانه استفاده نمایید .

برای مثال یکی از نرم افزار های قدرت مند امروزه روز : WampServer

که حالت آنلاین نیز برای آن طر احی شده .

بعد از راه اندازی نرم افزار و کلیک بروی : PUt Online

آدرس آیپی شما چون ولید است در تمام اینترنت یکی بوده و بعد از درج آی پی خود در هر رایانه صفحه نخست وب قرار داده شده در این نرم افزار برای شما اجرا می شود.

به دست آوردن یک دامینگ :

شما میتوانید از سایت های فارسی و خارجی نیز دامینگ خود را تهیه نمایید برای این گونه وب سایت ها بهتر است اول از سایت

[Only registered and activated users can see links]

یک عدد DNS بگیرید سپس هر اندازه که دوست داشتید دومین خریداری نمایید .

Morteza.B
02-10-2012, 12:53 PM
با سلام

در جواب شما به راحت ترین حالت می توان به این صورت توضیح داد که شما میتوانید از نرم افزار های سرور مجازی در رایانه استفاده نمایید .

برای مثال یکی از نرم افزار های قدرت مند امروزه روز : WampServer

که حالت آنلاین نیز برای آن طر احی شده .

بعد از راه اندازی نرم افزار و کلیک بروی : PUt Online

آدرس آیپی شما چون ولید است در تمام اینترنت یکی بوده و بعد از درج آی پی خود در هر رایانه صفحه نخست وب قرار داده شده در این نرم افزار برای شما اجرا می شود.

به دست آوردن یک دامینگ :

شما میتوانید از سایت های فارسی و خارجی نیز دامینگ خود را تهیه نمایید برای این گونه وب سایت ها بهتر است اول از سایت

[Only registered and activated users can see links]

یک عدد DNS بگیرید سپس هر اندازه که دوست داشتید دومین خریداری نمایید .

مرسی از توضیحت
من این کارها رو کردم ولی متاسفانه هروقت ای پی ولید میزنم میره تنظیمات مودم adsl رو برام میاره
سوال گرفتم گفتن باید یه آپی دیگه هم داشته باشم..

چطور باید کاری کنم که ای پی ولیدم رو سرور ست بشه نه مودمم؟؟؟؟

titen
04-14-2012, 08:15 PM
طبیعی که باز نشه چون پورت 80 را مودم شما برای دست رسی به خودش گرفته تو تنظیمات مودم تو قسمت منجمنت در زیرشاخه اکسس کنترل میبینید شاید با برداشتن تیک کنار http مشکل حل بشه من تست نکردم

احتمالا شما کانکشن ppoe را در داخل مودم ساختید بهتره در سیستم عامل بسازید اگر جواب نداد :
کاری که خودم انجام دادم : در قسمت تنظیمات در قسمت تنظیمات پیشرفه دمباله nat و زیر شاخه Virtual Servers یا همچین چیزی ( پورت فورواردینگ ) بگرد بعد ای پی و پورت سرور مجازی خود تو همونی به صورت افلاین میزنی سایتت باز میشه میزنی بد دیگه حله من همچسن مشکلی داشتم با این روش حل شد