Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Dot Net Crack Tools

Dark_MAN
04-23-2007, 10:01 PM
این بخش کرک چند وقته خوابیده . مگه من بی کار بشم بیام اینجا پست بدم
خب یه تولز رو نام میبرم که ورژن Version 5.0.10.0 الان بیرونه و رویه حتی FrameWork 3 هم کار میکنه و با چندین زبان اعم از IL , C# , VisualBaisc و ... میتونه کار کنه
اسم این تولز
Reflector for .NET
[Only registered and activated users can see links]
است به لینک :
دارای یک سری AddIns هست که برای کارهای معمولی لازم نیست ازشون استفاده کنید
یه Resourcer هم هست که با RC هایه فایل هایه NET کار میکنه
با استفاده از این تولز و یه HexEditor به راحتی می توانید اغلب Dot Net تولز ها رو کرک کنید

البته تولز هایه پیشرفته تری هم هست که لازم نمیدونم معرفی کنم

برای کار با این تولز زبان پیش فرض رو روی IL بگزارید ( IL = New Microsoft Assembly Snytax )
بعد با تعیین Offset که در کنار نحو سمت چپ قرار گرفته به یک HexEditor رفته و فایل رو کرک کنید . برای روشنی کار میتونید ابتدا با C# شروع کنید . اما برای تعیین Offset باید از IL استفاده کنید
در صورت تقاضا و .... اموزش تصویری این تولز رو اپ میکنم
تقاضا فقط در این فورم باشه . نه در وب لاگ نه در میل .

a_satan_funeral
04-30-2007, 12:52 PM
سلام رفیق قدیمی...
دلم حسابی تنگ شده!!!
ردیفی؟؟
دمت گرم ابزار ردیفی گذاشتی!!

Sha2ow
04-30-2007, 03:34 PM
سلام
مرسي خيلي باش حال كردم

Dark_MAN
04-30-2007, 11:27 PM
سلام . چطوری . من که خیلی پیر شدم شما چطور ردیفی ؟؟
منم دلم برای u تنگ شده بود . لعنت به این زندگی که همه رو از هم جدا میکنه
. بریم سر .Net Crack
اگر با تولزی که در بالا کار کرده باشید 100% به مشکلی بر میخورید که اونم محاصبه Offset ها است
بسیار تولز هایی در مایه کاری این رفلکتور وجود دارد که میتونم تعداد زیادی از اونها را نام ببرم اما تماما مشکل Offset رو دارن .
خب راه حل بدست اوردن این Offset ها به چند روش هست
1-محاسبه کردن . بر حسب درستورات بالای خطی که میخوایم change داشته باشیم روش میتونیم افست رو بدست بیاریم . کار زیاد جالبی نیست
2-میتونیم اصلا به offset ها کار نداشته باشیم و با استفاده از ILDASM و ILASM برنامه رو Decomplie کنیم تغیرات را اعمال کنیم و Complie کنیم دوباره . زیادروش جالبی نیست
3-میتونیم از یک Tools محشر و Pro استفاده کنیم به نام PEBrowse Professional Interactive
که میتونید ورژن 8 اونو دانلود کنید . ( ورژن هایه بهتر به صورت Private در اختیار دوستان قرار میدم ) . این تولز یه چیزی تو مایه OllY و Reflector و .... در یک مجموعه است . و با تمامی PE فورمت ها میتونه کار کنه .
توضیخ و اموزش این تولز رو بعدا . ( تصویری) در Net قرار میدم
4- استفاده از IDA که معرف حضور همه هست . البته ورژن خریداری شده که .NET رو Suport بکنه . متسفانه خودم هم ندارمش !! . با این تولز فکر کنم کرک 1 برنامه .net کمتر از 3 دقیقه امکان پذیر باشه . Lol

در کل مبحص . خیلی گنده و حیاتی هست . چون که کم کم دوره Visual معمولی داره تموم میشه و .net داره کم کم ریشه گستری میکنه . باید روش هایه قدیمی رو بوسید گذاشت تو Archive و ابزار و روشهایه جدید رو شروع کرد
توضیحات بیشتر در راه هست و منتظر خبرای جدید باشید .

Azazel
04-30-2007, 11:41 PM
سلام . چطوری . من که خیلی پیر شدم شما چطور ردیفی ؟؟
منم دلم برای u تنگ شده بود . لعنت به این زندگی که همه رو از هم جدا میکنه
. بریم سر .Net Crack
اگر با تولزی که در بالا کار کرده باشید 100% به مشکلی بر میخورید که اونم محاصبه Offset ها است
بسیار تولز هایی در مایه کاری این رفلکتور وجود دارد که میتونم تعداد زیادی از اونها را نام ببرم اما تماما مشکل Offset رو دارن .
خب راه حل بدست اوردن این Offset ها به چند روش هست
1-محاسبه کردن . بر حسب درستورات بالای خطی که میخوایم change داشته باشیم روش میتونیم افست رو بدست بیاریم . کار زیاد جالبی نیست
2-میتونیم اصلا به offset ها کار نداشته باشیم و با استفاده از ILDASM و ILASM برنامه رو Decomplie کنیم تغیرات را اعمال کنیم و Complie کنیم دوباره . زیادروش جالبی نیست
3-میتونیم از یک Tools محشر و Pro استفاده کنیم به نام PEBrowse Professional Interactive
که میتونید ورژن 8 اونو دانلود کنید . ( ورژن هایه بهتر به صورت Private در اختیار دوستان قرار میدم ) . این تولز یه چیزی تو مایه OllY و Reflector و .... در یک مجموعه است . و با تمامی PE فورمت ها میتونه کار کنه .
توضیخ و اموزش این تولز رو بعدا . ( تصویری) در Net قرار میدم
4- استفاده از IDA که معرف حضور همه هست . البته ورژن خریداری شده که .NET رو Suport بکنه . متسفانه خودم هم ندارمش !! . با این تولز فکر کنم کرک 1 برنامه .net کمتر از 3 دقیقه امکان پذیر باشه . Lol

در کل مبحص . خیلی گنده و حیاتی هست . چون که کم کم دوره Visual معمولی داره تموم میشه و .net داره کم کم ریشه گستری میکنه . باید روش هایه قدیمی رو بوسید گذاشت تو Archive و ابزار و روشهایه جدید رو شروع کرد
توضیحات بیشتر در راه هست و منتظر خبرای جدید باشید .

دستت درد نکنه
راستی تو کجایی ازت هیچ خبری نیس!!!