توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کارت هوشمند سوخت
a_satan_funeral
07-19-2007, 02:58 PM
من عاشق کارت های پلاستیکی دیجیتالم...
کارت سوختم روش...
به نظرتون تهیه کپی یا قلابی یا Generate کردن و بدست آوردن الگوریتمش شدنیه؟
روش کار می کنیم.. پایه هاش دستا بالا
Azazel
07-19-2007, 03:07 PM
من عاشق کارت های پلاستیکی دیجیتالم...
کارت سوختم روش...
به نظرتون تهیه کپی یا قلابی یا Generate کردن و بدست آوردن الگوریتمش شدنیه؟
روش کار می کنیم.. پایه هاش دستا بالا
من که پایم
کپی میشه کرد اما یه بار استفاده بشه ازش احتمالا می سوزونن چون smart card ها خودشون یه حافظه دارن و اگر این با اطلاعات خودشون یکی نباشه می فهمن که کپی هست و .....
generate کردن اول باید بریم الگوریتمش رو در بیاریم ببینیم چی هست یکی به من می گفت اینا با جاوا هست و encrypt شده. باید روش کار کرد اما عملی هست.
اولین چیزی که لازم داریم یه Reader & writer برای کارت سوخت هست ( یکی از بچه ها به من گفته بود تو جمهوری برای کارت سوخت رو می فروشن یکی دیگه هم خودش می فروخت اما گرون بود!!!)
اما به نظرم اگر generate بکنیم میشه کاری کرد!!!
بچه های دیگه هم بیان بگن در این مورد چی می دونن شاید به نتیجه ای رسیدیم
a_satan_funeral
07-19-2007, 03:13 PM
نه بابا زیاد گرون نیست Smart Card Reader/Writer مثل نقل و نبات همه جا ریخته!
در مورد اگلوریتمشم نباید زیاد پیچیده باشه ! در میاد ،جاوا هم که بهت گفتم چرت گفتن ...
ردیفش می کنم من.. از بانک که سخت تر نیست
Azazel
07-19-2007, 03:25 PM
نه بابا زیاد گرون نیست Smart Card Reader/Writer مثل نقل و نبات همه جا ریخته!
در مورد اگلوریتمشم نباید زیاد پیچیده باشه ! در میاد ،جاوا هم که بهت گفتم چرت گفتن ...
ردیفش می کنم من.. از بانک که سخت تر نیست
نه آخه نگاه کنی smart card ها روشون با هم فرق می کنه ( بانک کشاورزی رو با کارت سوخت مقایسه کن) به هم نمی خورن یا باید از بیرون بگیریم یا یکی که الکترونیک اینا بلده اون بسازه
(من خودم برای کارت سوخت رو ندیدم اما شنیدم هست)
zer0c00l
07-20-2007, 01:31 PM
آقا دستگاه رو آدرس بدین خرید با من من پایه این کار هستم اما priv8 بمونهnaughty
Azazel
07-20-2007, 04:14 PM
آقا دستگاه رو آدرس بدین خرید با من من پایه این کار هستم اما priv8 بمونهnaughty
معلومه priv8 می مونه نمی خوایم برای خودمون دردسر درست کنیم که!!!
Dark_MAN
07-20-2007, 06:37 PM
سلام دوستان
چه عجب یکی یه پست در این مورد داد
من یکم در مورد این برنامه فکر کردم
اما هدفم کرک کردن کارت نبود چون یه نمه الکترونیک لازم داره
هدف من زدن سرور اصلی سوخت بود
تا اینجا که من ته توشو در اوردم به 2 تا مورد خوردم . میدونید که هر دستگاه با یه سیم وصله به کامپیوتر مرکزی پمپ . هر کامپیوتر هم وصله به سرویس دهنده اصلی پس چند مسله اینجا پیش میاد
از اونجا تمامی دست درکاران IT ممالکت یه مشته شاسکول بیشتر نیستند پس قدم اولمون معلومه هدف سادیی داریم
دوم اینکه این کارو باید با ادم هایی که میشناسیم انجام بدیم و چون این پست تقریبا Public ه من دیگه چیزی غیر از این نمینویسم مگر تو جای مخصوصش
فقط اینکه چندین روش برای زدن مرکز اصلی یا خطهای ارتباطی شون هست
کافی ما مرکزو بزنیم اونوقت سهمیه هرکسو بخایم میتونیم چند برابر کنیم
خود جمله بالا چند روش داره که من تقریبا بررسیشون کردم روشهای ساده و کاری
اما کپی زدن کارت که اونم من ازش چیزی نمیدونم ( یعنی از قسمت های الکترونیکیش )
ولی قسمت نرمافزار و کد و دیکد کردنوش برای من عینه یه بازی میمونه . دیگه هیچی نباشه 3-4 سال از عمرمو به صورت جدی صرف کد و کد شناسی کردم هر الگوریتم که دوست داشتی بیار بقیش با من .
در کل اطلاعات تکمیلی رو به صورت private تر به من بگید اونایی هم که پایه هستن برای کار بگن تا از طریق تونل کد شده با هم دیگه در ارتباط باشیم تا هم این جاشم که نوشتیم برای خودمون اول دوم برای اشیانه کلی دردسر شده :p:p البته من که نبوم اون بود :ii:ii
به امید روزهای بدون سهمیه بندی بنزین
موفق باشید
r00t_b0x
07-20-2007, 10:16 PM
منم همین زدن سرور اصلیش به فکرم رسید ... و ..... :دی
پست بعدی رو تو پرایویت بدین !! یعنی بریم اونور ;;)
Azazel
07-21-2007, 02:19 AM
سلام دوستان
چه عجب یکی یه پست در این مورد داد
من یکم در مورد این برنامه فکر کردم
اما هدفم کرک کردن کارت نبود چون یه نمه الکترونیک لازم داره
هدف من زدن سرور اصلی سوخت بود
تا اینجا که من ته توشو در اوردم به 2 تا مورد خوردم . میدونید که هر دستگاه با یه سیم وصله به کامپیوتر مرکزی پمپ . هر کامپیوتر هم وصله به سرویس دهنده اصلی پس چند مسله اینجا پیش میاد
از اونجا تمامی دست درکاران IT ممالکت یه مشته شاسکول بیشتر نیستند پس قدم اولمون معلومه هدف سادیی داریم
دوم اینکه این کارو باید با ادم هایی که میشناسیم انجام بدیم و چون این پست تقریبا Public ه من دیگه چیزی غیر از این نمینویسم مگر تو جای مخصوصش
فقط اینکه چندین روش برای زدن مرکز اصلی یا خطهای ارتباطی شون هست
کافی ما مرکزو بزنیم اونوقت سهمیه هرکسو بخایم میتونیم چند برابر کنیم
خود جمله بالا چند روش داره که من تقریبا بررسیشون کردم روشهای ساده و کاری
اما کپی زدن کارت که اونم من ازش چیزی نمیدونم ( یعنی از قسمت های الکترونیکیش )
ولی قسمت نرمافزار و کد و دیکد کردنوش برای من عینه یه بازی میمونه . دیگه هیچی نباشه 3-4 سال از عمرمو به صورت جدی صرف کد و کد شناسی کردم هر الگوریتم که دوست داشتی بیار بقیش با من .
در کل اطلاعات تکمیلی رو به صورت private تر به من بگید اونایی هم که پایه هستن برای کار بگن تا از طریق تونل کد شده با هم دیگه در ارتباط باشیم تا هم این جاشم که نوشتیم برای خودمون اول دوم برای اشیانه کلی دردسر شده :p:p البته من که نبوم اون بود :ii:ii
به امید روزهای بدون سهمیه بندی بنزین
موفق باشید
نیما من با تو موافقم
حالا باقی کار چیز ها رو تو priv8 می زنیم میگم یکی این تاپیک رو move کنه به اون قسمت
Dark_MAN
07-24-2007, 01:54 AM
خیلی خوبه
Private باشه بهتره
اما یه چیزو رو فراموش نکنیم بعضی از User ها هستند که شاید Trial باشند ولی اطلاعات خوبی دارند به دو جهت به درد میخورند جهت اول اینکه تویه project کمکمون کنن جهت دوم یه قصد پلیده که نمیتونم اینجا بگم
من شاید چند وقت دیگه برم و از تو کافی نت و با user جعلی با چند نفر صحیت کنم در این باره
خبر جدیدم اینکه سیستم های ارتباطی بین پمپ ها و سرور اصلی از خطوط تلفن استفاده میکنه
و هر 1 ساعت یه بار اطلاعات رو send میکنه به سرور اصلی
اما چه خطوطی و چه کشکی یکم سر ازش در اوردن سخته . یعنی سخت نیست دردسر داره باید یه شخص مناسب و قابل اطمینان رو تو مخابرات پیدا کنیم تا یه نموره اطلاعات بهمون بده
من نمیشناسم اگه میشناسید بگید تا من باهاش یکم تلفنی صحبت کنم
منتظرم
موفق باشید
بای
NSNhaCkEr
02-15-2008, 04:52 PM
اقا من موافق هستم که پرایویت نشه چون یوزر هایی هستند که خیلی در این مورد میدونند
ولی با Private موافقم چون این موضوع یه کم خطر هست
ولی اگه میشه این ریدر ها رو از کجا باید بگیریم
بعد من رشتم الکترونیکه شاید بتونم کمکتون کنم
تو این کارت ها هم من یه کم کار کردم شاید بدرد بخوره
ولی زدن سرور یه کم سخته چون ما هیچ نشونی از اون سرور نداریم
ببخشید اگه نظرم زیاد ببدرد نخورد
AhmadTux
06-03-2008, 08:46 PM
edit شد ....
ای بابا
آقای Nsnhacker چرا تاپیک سال قبل رو بالا میاری ؟؟؟
آقای Seyedmohammad چرا همینجوری اطلاعات بیرون میدید
جفتتون پست هاتونو پاک کنید .
مثلاً در آینده اسمتون هکر قراره بشه ها
واسه چی الکی از خودتون توی پست هاتون اطلاعات میدید بیرون ؟
سری بعدی تکرار بشه طوری دیگه برخورد میکنم !
kevinm
09-06-2008, 10:27 AM
من اطلاعات کاملی از کارت های سوخت - نحوه ی عملکرد آن ها - قسمتی از الگوریتم برنامه نویسی پردازنده - نحوه ی اتصال به شبکه و سرور مرکزی - محل قرارگیری سرور مرکزی - و.... در اختیار دارم. همچنین اینکه این کارت ها کجا و توسط چه کسانی ساخته و برنامه ریزی می شوند.
در ضمن هک سرور مرکزی به این راحتی ها نیست چون من می دانم چه کسی از آن مراقبت می کند در ضمن چرا برای خودتان دردسر می تراشید. من میگم کارت را کپی بزنیم که این کار را هم اگر بخواهید خودم به شما می گویم.(البته این روش نهایتا 30 ساعت دوام دارد) یا الگوریتمش را کامل پیدا کنیم که یه کم هزینه بر است. (هکر نباید هزینه بشناسد!)
به هر حال اگر بخش priv8 تیم آشیانه دوست دارند می توانند با من بحث و گفتگو و تبادل نظر داشته باشند.
به امید شبکه ای ایمن!!! --- AELX مدیر تیم امنیتی (Fusht (R
ایمیل: [Only registered and activated users can see links]
I am a Black Hat
I am the student of Dr. Mudge
I'm American
سلام عزيزان اين دوستمون كه گفته همه ي اطلاعاتو مي دونه يه خورده مشكوكه از طرز نوشتن متنش ميشه يه چيزايي فهميد خلاصه دارن شمارو ميپان مراقب خودتون باشيد اين يه نصيحت بزرگه چون من اين سايتو خيلي دوس دارم و پدرام حياتي اينجارو به من معرفي كرده حالا شايد مديراي سابق يا حتي جديداش بشناسنش خلاصه كار دست خودتون نديد اينا كلكاي زيادي بلدن
WAHID
09-06-2008, 04:10 PM
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^
heartقلب ایران وطن ما واسه ما می زنه امروز#######میگه سر بلندی من دست توست جوون امروزheart
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
babak_666_devil
09-06-2008, 05:19 PM
سلام عزيزان اين دوستمون كه گفته همه ي اطلاعاتو مي دونه يه خورده مشكوكه از طرز نوشتن متنش ميشه يه چيزايي فهميد خلاصه دارن شمارو ميپان مراقب خودتون باشيد اين يه نصيحت بزرگه چون من اين سايتو خيلي دوس دارم و پدرام حياتي اينجارو به من معرفي كرده حالا شايد مديراي سابق يا حتي جديداش بشناسنش خلاصه كار دست خودتون نديد اينا كلكاي زيادي بلدن
سلام
[/QUOTE]ببین دوست من نیازی نبود که اینجا مطرح کنی چنین چیزی رو اگر وقعلن واسه مشک.که . فکر میکنی که ..... میتونستی به کلانتری سایت پیام بدی[/QUOTE]
babak_666_devil
09-06-2008, 05:47 PM
عموما کسانی که ادعای زیادی میکنند وچیزی ازشون ندیدی چیزی بارشون نیست (البته ستثنا داریم ها )
دوست من شما اطلاعاتت رو بذار اگر تشخیص داده شه که این اطلاعات خوفه حتما ادامه مبره رو بخش پرایو
kevinm
09-06-2008, 10:00 PM
آقا من نمی دونم چرا بقیه ی اعضا احترام نمی ذارن و هی تاپیک قلابی می نویسن.......
اولا که من به خاطر آقای کمالیان دارم این بحث ها رو می گم........ثانیا ایم مطالب دو قسمته یکی هک و یکی ضد هک که اینجا فقط ضد هک رو می نویسم که بقیه پررو نشن.......ضمنا مطالب هک فقط مربوط به کلاه سیاه های گروه آشیانه است و بقیه از آن ها بهره نمی برند! OK؟
kevinm
09-06-2008, 10:09 PM
عموما کسانی که ادعای زیادی میکنند وچیزی ازشون ندیدی چیزی بارشون نیست (البته ستثنا داریم ها )
دوست من شما اطلاعاتت رو بذار اگر تشخیص داده شه که این اطلاعات خوفه حتما ادامه مبره رو بخش پرایو
آخه عزیز من اگه من شروع کنم که فردا همه می رن از این کارا می کنن. من و مهندس توکلی این کارا رو قبلا انجام دادیم. شما مطمئن باش. این بحث از اولش Priv8 هست و من حتی یه ذره اش رو هم اینجا نمی گم.
WAHID
09-06-2008, 10:12 PM
آقا من نمی دونم چرا بقیه ی اعضا احترام نمی ذارن و هی تاپیک قلابی می نویسن.......
اولا که من به خاطر آقای کمالیان دارم این بحث ها رو می گم........ثانیا ایم مطالب دو قسمته یکی هک و یکی ضد هک که اینجا فقط ضد هک رو می نویسم که بقیه پررو نشن.......ضمنا مطالب هک فقط مربوط به کلاه سیاه های گروه آشیانه است و بقیه از آن ها بهره نمی برند! OK؟
آره OK ok
اولین نفری که بی بهره می مونه خود شما هستی OK؟
نه جون من OK؟
heartقلب ایران وطن ما واسه ما می زنه امروز#######میگه سر بلندی من دست توست جوون امروزheart
kevinm
09-06-2008, 10:44 PM
بحث کارت های سوخت:
ساختار این کارت ها چیزی بین عابر بانک و کارت تلفن است. همانطور که در بخش کارت های اعتباری گفتم این کارت ها باید توسط دستگاه Decode شوند. ولی کارت هایی مثل این فقط به یک طریق قابل Decode شدن هستند. راهی گران و هزینه بر: توسط اشعه ی uv (ماورای بنفش) که دستگاه Decoder آن در کل جهان (مخصوصا در مراکز تحقیقاتی) سه تا است: 1. مالزی 2. کانادا 3. دانشگاه MIT
مبنای کار IC این کارت ها روی سرور چک می شود بدین طریق که سرور مرکزی هر شب update می شود. در این صورت اگر از یک کارت کپی شده استفاده کرده باشید در همان شب لو رفته و فردای آن روز هر دو کارت غیر فعال خواهند بود.
برای هک کردن این کارت باید Decoding اش رو عوض کنیم. در ضمن برنامه نویسی این IC ها در وزارت اطلاعات انجام می شوند که این فرد دوست یکی از استادانم می باشد. که از طریق مهندسی اجتماعی خدمت ایشان هم هستیم. راستی دستگاه uv در جاهای دیگه هم هست و حتی در ایران ولی ما اجازه ی دسترسی نداریم...متاسفانه....
سرور مرکزی هم در ساختمان xxxxxxx (دیگه نمی شه گفت) در خ انقلاب قرار دارد و البته یکی دیگه از سرور ها در مرکز میرداماد است.
البته من نمی یام به شما مثل بچه ها آموزش تصویری هک سرور رو بدم دیگه این یه کار تخصصی هست و باید با روش های مختلف و مخصوصا مهندسی اجتماعی راه نفوذ رو باز و هموار کرد.
تمام این مطالبی که گفتم از مهندسی اجتماعی بدست آورده بودم.
به امید موفقیت شما
[Only registered and activated users can see links]
دیگه نمی شه چیزی گفت
WAHID
09-06-2008, 10:48 PM
بحث کارت های سوخت:
ساختار این کارت ها چیزی بین عابر بانک و کارت تلفن است. همانطور که در بخش کارت های اعتباری گفتم این کارت ها باید توسط دستگاه Decode شوند. ولی کارت هایی مثل این فقط به یک طریق قابل Decode شدن هستند. راهی گران و هزینه بر: توسط اشعه ی uv (ماورای بنفش) که دستگاه Decoder آن در کل جهان (مخصوصا در مراکز تحقیقاتی) سه تا است: 1. مالزی 2. کانادا 3. دانشگاه MIT
مبنای کار IC این کارت ها روی سرور چک می شود بدین طریق که سرور مرکزی هر شب update می شود. در این صورت اگر از یک کارت کپی شده استفاده کرده باشید در همان شب لو رفته و فردای آن روز هر دو کارت غیر فعال خواهند بود.
برای هک کردن این کارت باید Decoding اش رو عوض کنیم. در ضمن برنامه نویسی این IC ها در وزارت اطلاعات انجام می شوند که این فرد دوست یکی از استادانم می باشد. که از طریق مهندسی اجتماعی خدمت ایشان هم هستیم. راستی دستگاه uv در جاهای دیگه هم هست و حتی در ایران ولی ما اجازه ی دسترسی نداریم...متاسفانه....
سرور مرکزی هم در ساختمان xxxxxxx (دیگه نمی شه گفت) در خ انقلاب قرار دارد و البته یکی دیگه از سرور ها در مرکز میرداماد است.
البته من نمی یام به شما مثل بچه ها آموزش تصویری هک سرور رو بدم دیگه این یه کار تخصصی هست و باید با روش های مختلف و مخصوصا مهندسی اجتماعی راه نفوذ رو باز و هموار کرد.
تمام این مطالبی که گفتم از مهندسی اجتماعی بدست آورده بودم.
به امید موفقیت شما
دیگه نمی شه چیزی گفت
بسی از اطلاعات شما استفاده کردیم!!! واسه simily هم لینک میدیم از این پس!!!:cool::ii
kevinm
09-07-2008, 09:14 AM
کارت های اعتباری - Ashiyane Digital Security Members ([Only registered and activated users can see links])
lo1ad
WAHID
09-07-2008, 09:24 AM
کارت های اعتباری - Ashiyane Digital Security Members ([Only registered and activated users can see links])
lo1ad
شیطون یاد گرفتی چه جوری simily بزنی ها, پشتکارت خوبه ها آفرین!!!!!:cool:
Jok3r
09-07-2008, 09:54 AM
و اما مبحث كارت سوخت:
اینم یه سرس اطلاعات که از اطلاعات اقای kevinm کاملترن.
كارت سوخت یه چیپ مغناطیسی بدون باركد دیجیتالی هست و كارت خوان یك ریدر و رایتر مغناطیسی متصل به شبكه offline هستش . تمام اطلاعات خودرو و سهمیه بر روی كارت ذخیره شده است و قابل تغییر از طریق دستگاههای كارت خوان می باشد! شبكه آنلاین نیست و فقط كارت خوان ها هر صبح ساعات 7-8 به شبكه متصل می شن و خودشون رو بروز می كنند (مثلا اگه بخوان یه كارت رو غیره فعال كنند شناسه كارت رو وارد می كنند كارت خوان بعد از اتصال و بروز رسانی اون كارت رو در Black list خودش قرار می ده)
برای جعلش می شه:
- از كارت كپی بگیرید و از كارت دوم استفاده كنید بدون اینكه سهمیه كارت اول كم بشه و یا تغییری كنه!
- با یافتن Hashcoding اطلاعات ذخیره شده روی كارت رو تغییر بدید!
و اما چگونه؟
دستگاهی به نام MSR سری 205 این امكان رو به شما می ده كه كارتهایی مثل كارت سوخت رو كه از باركد دیجیتالی استفاده نكردند رو كپی و یا در اطلاعات ذخیر شده آن تغییر بدید ى همچنین برای یافت Hashcoding می شه از نرم افزارهای كركینگ استفاده كرد و ...
نحوه خرید MSR:
دستگاه رو از ایران نمی شه خرید!
نزدیكترین و مطمئن ترین جاهایی كه می شه گیر آورد دلال های مصری و تایوانی هستش كه دو كارخانه بزرگ این دستگاهها در این كشور ها قرار دارند!
15 سال زندان در خارج از كشور داره و تو اینجا احتمالا جرمش اعدام باشه!
قیمتش بین 800 الی 1300 دلار هست ! با این دستگاه میشه تمام كارت های مغناطیسی رو جعل كرد و یا تغیرات دل خواه خودمون رو بدیم ! بطور مثال می شه از كارت های عابر بانك ، كردیت كاردها و ... كپی گرفت ! كار كردن باهاش راحت نیست اما كار نشد نداره ، MSR خیلی خوبه و بسیار كارآمد:
Jok3r
09-07-2008, 09:56 AM
اینم عکس اونایی که گفتم.
[Only registered and activated users can see links] نرم افزار msr سری 206
[Only registered and activated users can see links] نرم افزار msr
[Only registered and activated users can see links] اینم دستگاه.
:cool::cool::x:x
Cyber Killer
09-07-2008, 12:25 PM
و اما مبحث كارت سوخت:
اینم یه سرس اطلاعات که از اطلاعات اقای kevinm کاملترن.
كارت سوخت یه چیپ مغناطیسی بدون باركد دیجیتالی هست و كارت خوان یك ریدر و رایتر مغناطیسی متصل به شبكه offline هستش . تمام اطلاعات خودرو و سهمیه بر روی كارت ذخیره شده است و قابل تغییر از طریق دستگاههای كارت خوان می باشد! شبكه آنلاین نیست و فقط كارت خوان ها هر صبح ساعات 7-8 به شبكه متصل می شن و خودشون رو بروز می كنند (مثلا اگه بخوان یه كارت رو غیره فعال كنند شناسه كارت رو وارد می كنند كارت خوان بعد از اتصال و بروز رسانی اون كارت رو در Black list خودش قرار می ده)
برای جعلش می شه:
- از كارت كپی بگیرید و از كارت دوم استفاده كنید بدون اینكه سهمیه كارت اول كم بشه و یا تغییری كنه!
- با یافتن Hashcoding اطلاعات ذخیره شده روی كارت رو تغییر بدید!
و اما چگونه؟
دستگاهی به نام MSR سری 205 این امكان رو به شما می ده كه كارتهایی مثل كارت سوخت رو كه از باركد دیجیتالی استفاده نكردند رو كپی و یا در اطلاعات ذخیر شده آن تغییر بدید ى همچنین برای یافت Hashcoding می شه از نرم افزارهای كركینگ استفاده كرد و ...
نحوه خرید MSR:
دستگاه رو از ایران نمی شه خرید!
نزدیكترین و مطمئن ترین جاهایی كه می شه گیر آورد دلال های مصری و تایوانی هستش كه دو كارخانه بزرگ این دستگاهها در این كشور ها قرار دارند!
15 سال زندان در خارج از كشور داره و تو اینجا احتمالا جرمش اعدام باشه!
قیمتش بین 800 الی 1300 دلار هست ! با این دستگاه میشه تمام كارت های مغناطیسی رو جعل كرد و یا تغیرات دل خواه خودمون رو بدیم ! بطور مثال می شه از كارت های عابر بانك ، كردیت كاردها و ... كپی گرفت ! كار كردن باهاش راحت نیست اما كار نشد نداره ، MSR خیلی خوبه و بسیار كارآمد:
راستی یکی از دوستام دستگاشو از دبی خریده بود (البته برای شرکتشان)....حدود یک میلیون هم براش خرج برداشته!:-S
cigar
Cyber Killer will kill weak systems, be careful
Cyber Killer
09-08-2008, 10:10 AM
بچه ها من رفتم دنبالش یه چیز فهمیدم. اونم اینکه این دستگاه و امثال اون رو می شه به راحتی از دبی تهیه کرد. ظاهرا با هزینه ای حدود 400.000 تا 1.000.000 تومان!!! من که خیلی از این حرکت خوشم اومد!!! کسی اینجا پایه این کار نیست؟؟؟؟؟
shahin.khoobehi ظاهرا شما این کارو بلدید یا انجام دادید...می تونید بیشتر کمک کنید؟؟؟
cigar
Jok3r
09-08-2008, 10:20 AM
بچه ها من رفتم دنبالش یه چیز فهمیدم. اونم اینکه این دستگاه و امثال اون رو می شه به راحتی از دبی تهیه کرد. ظاهرا با هزینه ای حدود 400.000 تا 1.000.000 تومان!!! من که خیلی از این حرکت خوشم اومد!!! کسی اینجا پایه این کار نیست؟؟؟؟؟
shahin.khoobehi ظاهرا شما این کارو بلدید یا انجام دادید...می تونید بیشتر کمک کنید؟؟؟
cigar
Cyber Killer will kill weak systems, be carefull
اگه اوضاع خوب بود نرم افزار msr رو هم می زارم. ولی خیلی خطرناکه حسن. :o:o:o
Cyber Killer
09-08-2008, 10:36 AM
اگه اوضاع خوب بود نرم افزار msr رو هم می زارم. ولی خیلی خطرناکه حسن. :o:o:o
ترس به خودت راه نده من مثل Firewall پشتتم پسر!!!! cigar
البته شاهین جان اصل دستگاهه ...
ثانیا با این که من یک کلاه سیاهم ولی در این مورد اجبارا باید کلاه سفید باشم.!!! در نتیجه نتایج بحث و گفتگوی (تحقیقات) ما باید به صورت یه گزارش به بانک ها اعلام بشه! اگه موافقی Accept بده منم باهاتم!
cigar
Cyber Killer
09-08-2008, 10:40 AM
بچه ها داشتم پست ها رو مرور می کردم که به کل کل kevinm و بقیه رسیدم. راستش رو که بخواید من ایشون رو می شناسم. این سایت رو هم من بهش معرفی کردم و تازه خودم براش ID ساختم. متاسفانه انجمن رو بهم ریخت. من حتما بهش تذکر می دم.
نکته مهمتر اینکه ایشون خالی بستن مدیر تیم Fusht هست. من شخصا این رو تکذیب می کنم! :cool:
دوستان ببخشند.
cigar
WAHID
09-08-2008, 10:49 AM
بچه ها داشتم پست ها رو مرور می کردم که به کل کل kevinm و بقیه رسیدم. راستش رو که بخواید من ایشون رو می شناسم. این سایت رو هم من بهش معرفی کردم و تازه خودم براش ID ساختم. متاسفانه انجمن رو بهم ریخت. من حتما بهش تذکر می دم.
نکته مهمتر اینکه ایشون خالی بستن مدیر تیم Fusht هست. من شخصا این رو تکذیب می کنم! :cool:
دوستان ببخشند.
سلام خسته نباشی!
دوست عزیز تابلو کرده بود که داره دروغ می گه!!!
آخه من تو یکی از پست هام تو همین تاپیک گفته بودم علت رو اما به سفارش بزرگوارن ویرایش کردم و فقط امضام مونده!!
علتش این هست که ایشون نوشته بودن که من ودیر فلان تیم هستم اما تو امضا زده بودن
"I am a black hat" خوب تابلو هست دیگه اگه کلاه سیاه ها تیم امنیتی تشکیل بدن چه شود!!!
Cyber Killer
09-08-2008, 10:57 AM
سلام خسته نباشی!
دوست عزیز تابلو کرده بود که داره دروغ می گه!!!
آخه من تو یکی از پست هام تو همین تاپیک گفته بودم علت رو اما به سفارش بزرگوارن ویرایش کردم و فقط امضام مونده!!
علتش این هست که ایشون نوشته بودن که من ودیر فلان تیم هستم اما تو امضا زده بودن
"I am a black hat" خوب تابلو هست دیگه اگه کلاه سیاه ها تیم امنیتی تشکیل بدن چه شود!!!
با این تیکه آخر خیلی حال کردم .... thumbsup
cigar
Glossy
09-08-2008, 05:35 PM
دوستان سلام
من نه راجع به برنامه نویسی چیزی بارمه نه راجع به هک اما دارم تلاش میکنم یاد یگیرم
یکی از بچه ها روزانه 120 لیتر مصرف داره و میفروشه اما به چشم خودم دیدیم سهمیش از 500 پایین تر نمیاد یعنی صبح زدیم باش بعد از ظهر که رفتیم بزنیم همون 500 بود. من اصراری ندارم کسی از دوستان حرفمو باور کنه این یاروم مال اصفهانه میگه کارت اصلی رو دست کاری کردم اما خودش هیچی بارش نیست که بخواد کار خودش باشه دستکاری.:o
Cyber Killer
09-08-2008, 07:38 PM
بچه ها دیگه ازتون می خوام جدی شروع کنیم. خواهش می کنم هر کی هر چیز بدردبخوری که می دونه بگه... راستی یکی می خوام بتونه از دبی دستگاه رو وارد کنه تحقیق کنید ببینید اگه مشکل امنیتی و گمرکی داره به خودم بگید من می پیچونمشون! (اون با من!!! cigar )
برنامه رو هم که دوستم shahin میذاره (I Added u)
خوب دیگه بقیه هم لطف کنن کمکمون باشن. من تصمیم گرفتم این کارو بکنم و سر حرفمم هستم.
هیچ وقت نمی توان عامل انسانی را از لیست تحدیدات امنیتی پاک کرد....!!!!! حتما موفق می شیم.
به امید خدا.
cigar
Cyber Killer
09-08-2008, 07:49 PM
من شنیده بودم تو یه پمپ بنزین (فکر کنم تو محله ظفر) ساعت 12 بنزین بزنی از سهمیه کم نمیشه! راست و دروغشو نمی دونم.
راستی سرور تو ساختمان مرکزی شرکت نفت (حوالی خ انقلاب) است. کاش بشه بریم توش! فیلم کوین میتنیک رو دیدید چقدر پررو می رفت خودشو یه نفر دیگه معرفی می کرد و می رفت تو؟؟
البته این یکی از اصول مهندسی اجتماعی یعنی مشاهبت کاذب. ولی اگه این قدر جرات داشته باشیم و یه کم هم زرنگی کنیم خودمون رو تو اتاقی پر از سیستم وصل به شبکه اونجا می بینیم!!
cigar
Cyber killer will kill weak systems, be careful
به این نیست که یه نفر بیاد یه سری اطلاعات بده بگه من اطلاعاتی نیستم هرکی می تونه بفهمه اینو اما من می خواستم بگم که بعضی افرادی که مسئول این کارا هستم (منظورم مدیرای مرکز ها یی مثل اطلاعات بانکی و کارت سوخت) به تازگی افرادی رو استخدام می کنن که سایت ها یا افرادی که در این ضمینه ها کار می کننو شناسایی کنن و من به شما مشکوکم حالا دیگه نمی دونم چرا اما نمی خوام بی احترامی کنم اینم یه شغله دیگه اما من میگم اگه این همه اطلاعات دارید چرا با دوستات یا تنهایی این کارو نمی کنی و می خوای وارد اینجا بشی می تونی یه مدرکی بیاری که من مطمئن شم البته می خوام افراد این سایت براشون دردسر درسا نشه ها و گرنه من کیم که این چیزا بهش مربوت بشه خلاصه ی کلام قربون تمام افراد این سایتthumbsup
Cyber Killer
09-12-2008, 02:31 AM
به این نیست که یه نفر بیاد یه سری اطلاعات بده بگه من اطلاعاتی نیستم هرکی می تونه بفهمه اینو اما من می خواستم بگم که بعضی افرادی که مسئول این کارا هستم (منظورم مدیرای مرکز ها یی مثل اطلاعات بانکی و کارت سوخت) به تازگی افرادی رو استخدام می کنن که سایت ها یا افرادی که در این ضمینه ها کار می کننو شناسایی کنن و من به شما مشکوکم حالا دیگه نمی دونم چرا اما نمی خوام بی احترامی کنم اینم یه شغله دیگه اما من میگم اگه این همه اطلاعات دارید چرا با دوستات یا تنهایی این کارو نمی کنی و می خوای وارد اینجا بشی می تونی یه مدرکی بیاری که من مطمئن شم البته می خوام افراد این سایت براشون دردسر درسا نشه ها و گرنه من کیم که این چیزا بهش مربوت بشه خلاصه ی کلام قربون تمام افراد این سایتthumbsup
اولا که این تاپیک برای این ایجاد شده که افراد اطلاعات خودشون رو رد و بدل کنند حتی در حین هک... دوما بحث های سری و خطرناک در بخش Priv8 بررسی میشن. پس شما نگران نباشید. اگه بازم به بچه های آشیانه توهین کنی یا تهدیدشون کنی با من طرفی!!! البته مدیرا هم حالتو می گیرن (دیگه به من نمی رسه).
در ضمن ما ها که Black Hat هستیم...اینارو گذاشتیم بقیه استفاده کنند!
__________________________________________________ ______________________
cigar
Storm is comming, Rain is comming, Wind is comming, You get going. Impossible is nothing.
rabin_ashiyane
08-12-2009, 02:32 PM
عمو سايبر خيلی هسّت زياد سوژه خنديی به مولا
blue_f0x
08-14-2009, 05:01 AM
عزیزان اینجا به جای این که تاپیک کارت سوخت باشه شده تاپیک سرگرمی و خنده
لطفا دوستان دیگه اینجور بحث ها رو ادامه ندهند
faratin2004
08-26-2009, 05:29 PM
سلام دوستان
من یک کارت سوخت دارم که آلان رفته تو Black list
این کارت اگه بدردتون میخوره ، من در خدمتم.
در مورد دستگاه هم من یکی از دوستانم داره میره چین. اونجا پیدا میشه؟
captain_pouya
10-24-2009, 07:48 PM
سلام به همگی
میشه یه راهی جلوی پای من بزارید
بابای من 2500 لیتر بنزین داره ولی من رو هم رفته 2.5 لیتر هم ندارم
این روزا همه چیزو میشه کارت به کارت کرد بنزینو میشه یا نه؟
این عادلانه نیست که بابای من انقدر بنزین داشته باشه ولی گل پسرش لهلهه 10 لیترو بزنهcigar
اولن نامردیه تنهایی برین تو بخش vip
دوم بیاین قرعه کشی کنید 10 تا یوزر مثل منم از این مبحث و تاپیک بهرهمند کنید
و در آخر یه مقاله هست که فکر کنم به درد بخوره البته نه برای قضیه سرور... این فقط برای کپی کردنه ولی خوب فکر کنم 100% عملی باشه :
ساخت کارت ریدر برای کپی کردن کارت سوخت و سیم کارت
آموزش هک کردن یا به عبارتی ساخت پراگرامر برای خواندن کارت اعتباری را برای شما قرار می دم گرچه به علت قوانین سایت و حفظ امنیت جامعه ؟ فقط روش ساخت پراگرامر را می گویم و هک کردنش با خودتون (البته برنامشو می دهم خودتون دیکود کنید )و اگه موفق نشدین بر حسب تعداد نظرات و بازدیدکنندگان نحوه هک کردنش هم توضیح میدم ، درضمن به سیم خام نیاز دارید بنده فقط ساخت مدار اکترونیکی اش را تضمین و راهنماییتان می کنم و برای کسب اطلاعات بیشتر باید مشکلاتتان را در سایت ها و فروم های الکترونیک عنوان کنید چون متاسفانه سایت ما در حال حاضر مجهز به متخصصین الکترونیک نیست.
[Only registered and activated users can see links] reader.jpg
نقشه پروگرامر براي دستگاه كارت خوان و دستگاه نويسنده كارت :
كپي سيم كارت و كارتهاي هوشمند
از نقشه هاي قبلي ميشه براي كپي سيم كارت و كارتهاي هوشمند مثل كارتهاي ******* استفاده كرد
برنامه هاي لازم را از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) بگیرید.
*
قسمت دوم برنامه های لازم را از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) بگیرید.
كارت سوخت - مقدمه
قبل از شروع بايد با ساختار كارت و نحوه عملكرد سيستم سوختگيري آشنا شويد تا مطالب بعدي را بخوبي بياموزيد.
مبحث كارت هوشمند بسيار گسترده است، بنابرين در اين قسمت بطور خلاصه به معرفي كارت هوشمند مي پردازيم:
كارت هوشمند
كارتهاي هوشمند انواع مختلفي دارند كه هر كدام براي كاربرد خاصي طراحي شده است. امروزه اين كارتها در بسياري از مراكز و سازمانهاي داخلي و خارجي بكار مي روند. اندازه و شكل كارتهاي هوشمند از يك استاندارد تبعيت مي كنند بنابرين شكل ظاهري همه آنها تقريباً يكسان است، اما چيزي كه آنها را از هم متمايز مي سازد، نوع تراشه (چيپ) بكار رفته در آنهاست كه عملكردهاي متفاوتي دارند. اين كارتها مي توانند اطلاعات متفاوتي از قبيل شماره سريال، مقدار اعتبار و ... را در خود ذخيره كنند و حتي اين اطلاعات را بنابه نياز با توجه به عملكردهاي تعريف شده، تغيير دهند.
نوشتن و خواندن اطلاعات كارت هوشمند
ابزار لازم براي خواندن و نوشتن كارت هوشمند:
*دستگاه كارت خوان (CARD READER)
*دستگاه نويسنده كارت (CARD WRITER)
*نرم افزار خواندن و نوشتن كارت هوشمند
*كارت هوشمند خام (نوشته نشده) - براي تغيير اطلاعات يك كارت نوشته شده به اين مورد نياز نداريد.
در بسياري از كشورها كارت هوشمند خام و دستگاه هاي نويسنده كارت و كارت خوان به صورت ساخته شده به فروش مي رسد. در صورتي كه به اين ابزار دسترسي نداشته باشيد، بايد خودتان اين ابزار را بسازيد.
كارت سوخت - قسمت اول
در مطلب قبلي تقريبا با كارت هاي هوشمند آشنا شديد. حال به بررسي اطلاعات موجود در كارت سوخت و نحوه شناسايي خودرو و سهميه باقي مانده توسط سيستم سوختگيري مي پردازيم:
سيستم اطلاعاتي سوختگيري به اين شكل طراحي شده است:
براي جلوگيري از تغيير اطلاعات اصلي خودرو، مالك خودرو، سهميه و ... و همچنين سهولت در تغيير اطلاعات توسط سازمان بدون نياز به كارت، اين اطلاعات در مركزى جمع آوري و مديريت مي شوند. يعني هيچكدام از اطلاعات اصلي روي كارت نوشته نشده است!!! (به جز يك مورد)
حال ممكن است بپرسيد: پس چطور خودرو توسط كارت سوخت شناسايي مي شود؟
هر كارت شماره سريال منحصر به فردي دارد (كد 16 رقمي پشت كارت) و در تراشه كارت فقط شماره سريال كارت درج شده است. هريك از سريال اين كارتها در مركز داده به يك خودرو ربط داده مي شود. با وارد كردن كارت در دستگاه سوختگيري، سيستم با دريافت سريال كارت شما به اطلاعات كامل خودرو و سهميه در مركز داده دسترسي پيدا مي كند و مقدار سهميه باقي مانده شما را دوباره به دستگاه سوختگيري ارسال مي كند.
*علت نمايش پيام "در حال انجام عمليات..." قبل از پيام "نازل را برداريد" نيز همين مورد است و در صورتي كه سريال كارت از مركز داده حذف شود، كارت غيرمجاز شناخته خواهد شد.
با توجه به مطالب قسمت اول مي توانيم به اين نتيجه برسيم كه فقط شماره سريال را مي توان تغيير داد.
آموزش هاي بعدي نيز براساس تغيير شماره سريال خواهد بود.
با استفاده از اين روش شما مي توانيد:
1. از كارت خود كپي تهيه كنيد.
2. كارت ديگران را كپي كنيد. (بدون نياز به كارت اصلي)
خلاصه روش كپي برداري به اين صورت است كه با نوشتن اطلاعات يك كارت سوخت روي يك كارت هوشمند خام و با تغيير دادن شماره سريال آن، كارت جديدي با شماره سريال جديدي ساخته مي شود.
از آنجا كه براي استفاده از كارت سوخت نياز به وارد كردن رمز نمي باشد، مي توان به راحتي از كارتهاي ساخته شده استفاده كرد.
توجه: با استفاده از اين كارتها در واقع از سهميه خودروي ديگري استفاده مي كنيد. (مثل اينكه از كارت ديگران استفاده مي كنيد.)
*همانطور كه قبلا گفتم مسئوليت استفاده از اين روش به عهده خودتان است.
در صورت رمزگذاري بر روي كارتهاي سوخت استفاده از كارتهاي توليد شده غيرممكن خواهد شد.
ولي بازهم مي توانيد از كارت خود كپي تهيه كنيد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
mirhosain
10-24-2009, 10:44 PM
nدوست عزیز لطفا پسورد فایل ها رو بذار این همه زحمت می کشی اما آخره کار ناقص میشه البته توضیحات خوب بود.
واقعا شرمنده ، خودم الان فهمیدم پسورد دارن ، بعد از کلی تلاش تازه متوجه شدم پسورد اینه :
ehr4m
3H34N
10-26-2009, 07:36 PM
دوستان هیچ نیازی به خرید این دستگاه نیست با کمی تامل خودتان میتوانید انرا بسازید من نقشه این کارت خوان رو دارم اگه خواستین بگید بزارم البته من پارسال خواستم بسازمش ولی به علت نداشتن کارت خام و وارد نبودن کار کردن با الگوریتم مانع شد .
3H34N
10-26-2009, 08:04 PM
مدار کارت خوان
خوب دوستان در زیر من لیست قطعات به همراه نقشه انرا قرار داده ام با توجه به مدار ساختن ان کار زیاد مشکلی نیست.
نرم افزار ها هم که دوستمون قرار دادن
پسورد فایل هم ehr4m
part list for vp-30 programmer athall mk5
1 x cd4053 ic
1x 74hc00 ic
6x 2k2 resistor
2x 4k7 resistor
4x 10k resistor
2x 10 ohm resistor
2x 1 mega resistor
2x 22pf capasitor
2x 100nf capasitor
1x 220 uf/25v capasitor electrolit
1x 100 uf/25v capasitor electrolit
2x 5.1v zener dioda
2x 6.8v zener dioda
5x 1n4148 dioda
2x 1n4001 dioda
2x led red and green
2x bc557/bc558 transistor
1x 3.579 mhz qristal
1x 6.000 mhz qristal
1x 78l05 regulator
1x 78l12 regulator
4x switch slide
1x amphenol smartcard
1x db9 female serial port connector
rahderaz
12-26-2009, 06:05 AM
بنظر با گذاشتن نقشه ریدر همه تسلیم شدند دیگه چرا کسی اطلاعات نمیده من که منتظرم
3H34N
07-27-2010, 03:39 PM
اگه کسی پایه باشه سخت افزارش با من ولی کار با نرم افزارش و تهیه کارتش با اون:ii
ahmadtd
08-16-2010, 01:59 PM
ناراحت نشیدا و اصلا این پستم اسپام نیست .
اما به زودی زود حول 1 ماه دیگه تمام کارتا جمع میشه و بنزین ازاد به قیمت 900 تومان فروش میشه دیگه هک فایده ای نداره این کار باس 2 3 سال پیش انجام میشد مرسی.
hamid_sanii
09-23-2010, 01:41 AM
سلام دوستان خسته نباشيد.
من نه از الگوريتم و نه از درست كردن كارت سر در ميارم ، اما براي دوستان عزيز مي تونم يك كار انجام بدم.
من يك دوست صميمي دارم كه باباش توي پمپ بنزين كار مي كنه اگر دوستان سوالي و يا موردي خواستن مي تونم برم بپرسم و يا نگاه كنم .
به هر حال ما كه توي اين جمع بزرگ خيلي كوچيكيم و اگر كاري از دستمون بر بياد كوتاهي نمكنيم .
صبركن حافظ به سختي روز و شب عاقبت روزي بيابي كام را
market
10-30-2010, 01:52 AM
تا اسم یک سایت ایرانی را می بریم مدیران عزیز اخطار میدن تارگت ایرانی ممنوع حالا خودشون ببینید به چیا فکر می کنن وچیو می خان هک کننددوستان این کپی کردن الکی نسیت قلق داره من توی المان یک دوستی دارم که می گفت زیاد کاربرد نداره چون این کارت ها سریال داره ومنحصر به فرده
Classic
10-30-2010, 03:55 AM
تا اسم یک سایت ایرانی را می بریم مدیران عزیز اخطار میدن تارگت ایرانی ممنوع حالا خودشون ببینید به چیا فکر می کنن وچیو می خان هک کننددوستان این کپی کردن الکی نسیت قلق داره من توی المان یک دوستی دارم که می گفت زیاد کاربرد نداره چون این کارت ها سریال داره ومنحصر به فرده
تاریخ پست رو ببین ! lo1ad
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.