Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SC keylogger V3.2 Full

Behrooz_Ice
10-25-2007, 12:35 AM
SC-KeyLog PRO is a powerful digital surveillance monitor that logs computer activity for later review. The PRO edition of SC-KeyLog captures full window titles (including window titles of any parent windows), all keystrokes, visited web pages, clipboard usage, system logon passwords and more. Because of its user-friendly interface, the hi-tech keylogger is very easy to use, even for beginners.

The captured information is displayed in a beautiful built-in logfile viewer. The full colored logfile viewer provides a sophisticated view of the captured information. In the PRO edition, it is also possible to export captured activity to HTML files. Apply filters to view only the captured information that you are interested in.

یکی از بهترین keylogger های موجود در اینترنت با قیمت 50 دلار. در این تاپیک آخرین نسخه این keylogger را به همراه کرک آن قرار دادیم که می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای از نسخه کامل این برنامه استفاده کنید :p

adelhacker
08-21-2009, 04:17 PM
SC-KeyLog PRO is a powerful digital surveillance monitor that logs computer activity for later review. The PRO edition of SC-KeyLog captures full window titles (including window titles of any parent windows), all keystrokes, visited web pages, clipboard usage, system logon passwords and more. Because of its user-friendly interface, the hi-tech keylogger is very easy to use, even for beginners.

The captured information is displayed in a beautiful built-in logfile viewer. The full colored logfile viewer provides a sophisticated view of the captured information. In the PRO edition, it is also possible to export captured activity to HTML files. Apply filters to view only the captured information that you are interested in.

یکی از بهترین keylogger های موجود در اینترنت با قیمت 50 دلار. در این تاپیک آخرین نسخه این keylogger را به همراه کرک آن قرار دادیم که می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای از نسخه کامل این برنامه استفاده کنید :p

میشه بگید کجا این فایلو گذاشتید که ما هم دانلود کنیم؟؟:o

reza-fk
08-25-2009, 05:14 PM
جاشو بگید ما هم دانلود کنیم؟
;)

C3NaToR
08-25-2009, 05:59 PM
پست ماله 2007
یعنی اسپم کردین

http://www.soft-central.net/keylog.php

Behrooz_Ice
08-25-2009, 06:46 PM
سلام. فایل پاک شده بود. دوباره ضمیمه کردم. موفق باشید.

hsyar
08-25-2009, 08:04 PM
به غير از فايل كيلوكر يه تروجان هم توشه (Winsys.exe) كه جدا تو فولدر سيستم نصب ميشه

adelhacker
08-25-2009, 09:41 PM
آقا بهروز مرسی .دست درد نکنهthumbsup

M4tRix
08-26-2009, 01:25 AM
به غير از فايل كيلوكر يه تروجان هم توشه (Winsys.exe) كه جدا تو فولدر سيستم نصب ميشه

هر Keyloger نتیجش میشه یک تروجان ./ تاریخ تایپیک مال 2007 است

آقا بهروز مرسی .دست درد نکنهthumbsup

از دکمه TNX استفاده کن

ashlly
08-26-2009, 04:59 AM
دوست عزیز ممنون ولی
این جور کیلاگر ها رو زود میشه شناسایی کرد چون بصورت تروجان واسه آنتی ویروس قابل شناسایی اند !!!!
واسه این مشکل چه راه حلی هست ؟! :(

ashlly
08-26-2009, 06:30 AM
یه درخواست دیگه رییس :)
میخواستم ببینم امکانش رو داره که
SniperSpy v7.0 رو هم برای دانلود لطف کنید !
این سایت این محصولِ
http://www.sniperspy.com/

البته عرض کنم که نسخه 4 این محصول همه جا هست ولی ورژن 7 اون رو من جایی واسه دانلود رایگان ندیدم ! :(

ممنونم

ashlly
08-30-2009, 02:58 AM
دوست عزیز ممنون ولی
این جور کیلاگر ها رو زود میشه شناسایی کرد چون بصورت تروجان واسه آنتی ویروس قابل شناسایی اند !!!!
واسه این مشکل چه راه حلی هست ؟! :(

یعنی راهی وجود نداره که بشه تروجان یه کیلاگر رو از روش برداشت !!!

یه درخواست دیگه رییس :)
میخواستم ببینم امکانش رو داره که
sniperspy v7.0 رو هم برای دانلود لطف کنید !
این سایت این محصولِ
http://www.sniperspy.com/

البته عرض کنم که نسخه 4 این محصول همه جا هست ولی ورژن 7 اون رو من جایی واسه دانلود رایگان ندیدم ! :(

ممنونم
نمی دونم اشتباه اینجا پست دادم یا درخواستم نامعقول !!!