Train

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Wargame هتک حرمت دوباره دانمارک

0261
03-09-2008, 10:37 AM
با سلام خدمت اعضای رسمی آشیانه

آمدن و رفتن 28 صفر و همچنین شهادت امام رضا را به همه بچه های آشیانه تسلیت میگیم

در این چند وقت شاهد بودیم که برخی روزنامه های دانمارکی دوباره کاریکاتور حضرت محمد را منتشر کرده و درست در زمان عزاداری هم این اتفاق افتاده

طی جلسه ای با مدیر آشیانه قرار بر این شد که بچه های تریال و ممبر رو دوباره آزمایش کنند .

این بار در صورت تشخیص بنده هر یوزر که سایت بیشتری هک کرد ا روش هک کردنش خلاق گونه بود ارتقای درجه پیدا میکنه یا ممبر میشه و یا پرایوت !

این وار گیم به صورت یک ماه است در صورت عشق کردن سرور هاشونو هم بزنید !
فوش و .... مجاز است ببینم چجوری نشون میدید ایرانی هستید !

جوایز معنوی هم در نظر گرفتیم . انشالله با همکاری برخی از رسانه های هفتگی این کار شما ثبت خواهد شد !

ببینیم بچه های تریالی و ممبری چی کار میکنند آبروی آشیانه رو میخرن یا نه :ii:ii

برید به کارتون برسید متنم تموم شد !!!!

0261
03-15-2008, 11:03 AM
سلام .
به دلیل اینکه دوست داریم این قضیه فقط برای این سال باشه و نیوفته برای سال آینده فردا وار گیم جمع میشه !

تا فردا مهلت دارید بازم تلاش خودتونو بکنید

آقایون سعی کنید به دوستانتون همون اینجکشن رو کاربردی یاد بدید !

نمیخواستم انقدر زود تموم شه اما بخاطر اینکه چند تا از هفته نامه های معتبر میخوان قضیه ی دانمارک با اسرائیل رو خبر تهیه کنند باید سریع وارگیم رو جمش کنم !

یه چک میکنم کل فروم رو
اونایی ک استحقاق ارتقاء درجه رو دارند رو هم همینجا مینویسم هم به حاجی اطلاعات رو منتقل میکنم !

منتظر بمونید !

موفق ، پاینده و پیروز باشید .

دست همتون درد نکنه نشون دادید که از هر طریق و هر رده میتونید بعنوان ایرانی اعلام وجود کنید !

0261
03-15-2008, 11:33 AM
با سلام .

بنده یه سرچ کوچولو کردم و لیست یه سری از اشخاصی که صلاحیت دارند که بتونن ارتقای درجه به ممبر شدن بگیرند رو تهیه کردم

از ممبر هایی که صلاحیت پرایوت شدن رو دارم معضرت میخوام چون تنها این قضیه برای ریالی ها هست و ان شالله از مدیران برای تشخیص صلاحیتتان کسی انتخواب میشه و شما هم ارتقای درجه میگیرید !

به هر حال دوتا وارگیم گذاشتیم تو جفتش بچه ها در رده خودشون گل کاشتن !
بهروز هم بسیار از این حرکت بچه ها راضی بود .

یه سری اسامی هستش که امیدوارم مورد پذیرش آقای کمالیان قرار بگیره !

1- آقای آفتاب بامزه (بهشون تبریک میگیم)
2-آقای ویلسون (این نشون میده که پست دادن زیاد دلیل بر زود تر ارتقا پیدا کردن نیست به ایشون هم تبریک میگیم)
3-Nitrojen26 (به ایشونم تبریک میگم ایشون آینده بسیار خوبی دارند)
4-tnt_foox درسته الان فعالیتشونو کم کردن اما امیدواریم با فعالیتهای خوبشون از حاجی بخاطر این ترفیع تشکر کنند !

این دوستان ممبر هستند و من پرمیشن ندارم که ارتقاء شون بدم اما همینجا ازشون بعنوان نماینده از آشیانه تشکر میکنم

satanic0098
farzadho
keivan
omid_s
mohammad6006

اگر کسی هست که خودشو بهتر از افراد معرفی شده در لیست تریالی ها میبینه که ارتقای درجه بگیره لطفاً با پیغام خصوصی با بنده در تماس باشه !

بچه ها دمتون گرم گل کاشتید
لیست اسامی تا 5 دقیقه دیگه به حاجی ایمیل میشه !!!

موفق ، پاینده و پیروز باشید ( یه کپی از این تاپیک توی بخش کاربرا هم میزارم )