انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک
دوره آموزشی آشیانه آدرس رسمی کانال تلگرام گروه آشیانه
انجمن آموزشی لینوکس سیسکو ویپ استریسک الستیکس میکروتیک آشیانه هاست ارائه دهنده میزبانی وب امن؛ سرورهای اختصاصی و مجازی
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15

موضوع: دریافت کپچای وبسایت و قرار دادن ان در picturebox [حل شد]

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array

    Solved دریافت کپچای وبسایت و قرار دادن ان در picturebox [حل شد]

    سلام
    من یک ربات برای وبسایت در حال طراحی هستم که متاسفانه وبسایت مورد نظر دارای کپچا هست

    من قبلا کپچا هارو به این شکل تو سی شارپ دریافت میکردم :
    کد:
    HttpWebRequest webRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(url);
                    webRequest.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.22 (KHTML, like Gecko) Chrome/25.0.1364.97 Safari/537.22";
                    webRequest.AllowAutoRedirect = true;
                    webRequest.CookieContainer = CookieJar;
                    HttpWebResponse webResponse = (HttpWebResponse)webRequest.GetResponse();
                    foreach (Cookie tempCookie in webResponse.Cookies)
                    {
                        CookieJar.Add(tempCookie);
                    }
                    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromStream(webResponse.GetResponseStream());
    تو این روش عکس کپچا به راحتی قابل دسترس هست و میتونم لینکشو بگیرم و اینجوری دریافتش کنم

    اما چند روزه در تلاشم یه نمونه کپچای سخت رو دریافت کنم نمیتونم لینک عکسشو پیدا کنم . فک کنم با جاوا اسکریپت باشه تولید لینکش

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

    لطفا اگه کسی میدونه این نمونه کپچا هارو چطوری بگیرم و تو picturebox بریزم بهم بگه

    ممنون

  2.  

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    میانگین پست در روز
    0.21
    محل سکونت
    /Forums/
    نوشته ها
    537
    تشکر
    471
    تشکر شده 3,096 بار در 461 ارسال
    ميزان امتياز: 2733Array
    ببینید اگر بتونید سایت رو ذخیره کنید برای مثال همون صفحه رو ctrl + s کنید توی فایل های دانلود شده فایل کپچا شما به اسم image ذخیره میشه و اونو می تونید داخل PictureBox فراخوانی کنید :\
    امتحانش ضرر نداره
    ... Old Days

  4. 4 کاربر مقابل از r3d.z0nE عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط r3d.z0nE نمایش پست ها
    ببینید اگر بتونید سایت رو ذخیره کنید برای مثال همون صفحه رو ctrl + s کنید توی فایل های دانلود شده فایل کپچا شما به اسم image ذخیره میشه و اونو می تونید داخل PictureBox فراخوانی کنید :\
    امتحانش ضرر نداره
    ببینید من با مرورگر نیستم که کپچا اماده لود شده باشه

    من با httpwebrequest درخواستمو به وبسایت ارسال میکنم . در اونجا هم response رو میگیرم و رشته هارو پردازش میکنم.

    شما یه بار دقت کنید لینک تولیدی کپچا به چه شکل تولید میشه؟
    برای من اون مهمه
    برای مثال الان یه کپچا با این لینک تولید شده :

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

    اما دوتا پارامتری که این لینک داره کلا نمیدونم از کجا اومده . چطوری تولید شده و به سرور های گوگل فرستاده شده.

    من هدفم اینه بدونم این لینک چطوری درست میشه تا منم اونو درست کنم و بفرستم

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    میانگین پست در روز
    0.98
    محل سکونت
    etc/shadow/
    نوشته ها
    1,618
    تشکر
    5,333
    تشکر شده 12,658 بار در 1,576 ارسال
    ميزان امتياز: 10271Array
    سلام. با این کپچا یکم سروکله زدن کار سختیه،
    اگه خیلی اصرار به استفاده از httpwebrequest ها نداری میتونی به webbrowser بزاری و فقط قسمت captcha رو نمایش بدی.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    :Nostalgia
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

  7. 8 کاربر مقابل از Hamid.h عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  8. Top | #5

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    1.28
    محل سکونت
    مِشَدِ مُقَدَس :)
    نوشته ها
    2,273
    تشکر
    12,840
    تشکر شده 9,176 بار در 1,767 ارسال
    ميزان امتياز: 5701Array
    سلام دوست گلم
    همونطور که حمید جان گفتن همون بهتره از Webbrowser استفاده کنید ولی اگه اصرار به استفاده از web request دارید :
    اگه سورس سایت رو بررسی کنید به این اینپوت برمیخورید :
    کد PHP:
    <input type="hidden" name="recaptcha_challenge_field" id="recaptcha_challenge_field" value="03AHJ_VuubtDMfsh7ftGFqszsyBq_9tgkQXyqaxR80rlStC67GHxsXdmjJV7QXdHONUL8tUHh-ZhTON3Or7oORfSP66HMmQCmSmQG9SrlnlWkDR1gocTwDBXZiEjbb5vq5RRaGgosSAKkPEuYIA7lEG2EN1VYw3-WC4te8TnPnFex6AIMUGR0HufV7YKko1qwvDdzmoDHX565Mh21qHvkHIMtLF64FIDmb6g"
    value اینرو بزارید کنار این :
    کد PHP:
    https://www.google.com/recaptcha/api/image?c= 
    بهتون کپچا رو میده ...
    حالا فقط کار سختتون اینه که سورس سایت رو اول دربیارید بعد اون اینپوت رو مقدارشو دربیارید و بچسبونید کنار لینک بالا و url تون ساخته میشه !
    نمونه کار :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    موفق باشید

  9. 4 کاربر مقابل از 4rm4n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  10. Top | #6

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 4rm4n نمایش پست ها
    سلام دوست گلم
    همونطور که حمید جان گفتن همون بهتره از Webbrowser استفاده کنید ولی اگه اصرار به استفاده از web request دارید :
    اگه سورس سایت رو بررسی کنید به این اینپوت برمیخورید :
    کد PHP:
    <input type="hidden" name="recaptcha_challenge_field" id="recaptcha_challenge_field" value="03AHJ_VuubtDMfsh7ftGFqszsyBq_9tgkQXyqaxR80rlStC67GHxsXdmjJV7QXdHONUL8tUHh-ZhTON3Or7oORfSP66HMmQCmSmQG9SrlnlWkDR1gocTwDBXZiEjbb5vq5RRaGgosSAKkPEuYIA7lEG2EN1VYw3-WC4te8TnPnFex6AIMUGR0HufV7YKko1qwvDdzmoDHX565Mh21qHvkHIMtLF64FIDmb6g"
    value اینرو بزارید کنار این :
    کد PHP:
    https://www.google.com/recaptcha/api/image?c= 
    بهتون کپچا رو میده ...
    حالا فقط کار سختتون اینه که سورس سایت رو اول دربیارید بعد اون اینپوت رو مقدارشو دربیارید و بچسبونید کنار لینک بالا و url تون ساخته میشه !
    نمونه کار :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    موفق باشید
    من مجبورم با webrequest این کارو انجام بدم.
    اون مقدار رو پیدا کردم و دقیقا کاری که گفتید رو انجام دادم اما بجای عکس یه خطا اورد از طرف گوگل

    بعد هم برای لود عکس کپچا من میبینم خود گوگل دوتا پارامتر به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] میفرسته . یکیش همون c هست و یکیش هم th نام داره.

    شما میتونید اینو خودتون تست کنید و بدید من ببینم؟

    من کپچا های ساده رو براحتی میگیرم و بعضی وقتا هم با ocr پردازش میکنم اما تو این گیر کردم چطوری فقط بگیرمش.

    اگه زحمتی نیست اینو شما یه تست کنید بدید من ببینم. واقعا ممنون میشم . من 10 روزه درگیر اینم

  11. Top | #7

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط SHD.N3T نمایش پست ها
    سلام. با این کپچا یکم سروکله زدن کار سختیه،
    اگه خیلی اصرار به استفاده از httpwebrequest ها نداری میتونی به webbrowser بزاری و فقط قسمت captcha رو نمایش بدی.
    نمیشه . عملیاتی قراره انجام بشه که باید با httpwenrequest انجان بشه . من نمیتونم عکس کپچا رو تو webbrowser بگیرم اما ما بقی کارمو با webrequest انجام بدم . کوکی ها و session ها نمیخونه و اونا هم بخونه برنامه ام بازم ایراد پیدا میکنه . از همه مهمتر webbrowser کلی زمان میبره همه سایتو لود کنه.

  12. Top | #8

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    1.28
    محل سکونت
    مِشَدِ مُقَدَس :)
    نوشته ها
    2,273
    تشکر
    12,840
    تشکر شده 9,176 بار در 1,767 ارسال
    ميزان امتياز: 5701Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط attacker007 نمایش پست ها
    من مجبورم با webrequest این کارو انجام بدم.
    اون مقدار رو پیدا کردم و دقیقا کاری که گفتید رو انجام دادم اما بجای عکس یه خطا اورد از طرف گوگل

    بعد هم برای لود عکس کپچا من میبینم خود گوگل دوتا پارامتر به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] میفرسته . یکیش همون c هست و یکیش هم th نام داره.

    شما میتونید اینو خودتون تست کنید و بدید من ببینم؟

    من کپچا های ساده رو براحتی میگیرم و بعضی وقتا هم با ocr پردازش میکنم اما تو این گیر کردم چطوری فقط بگیرمش.

    اگه زحمتی نیست اینو شما یه تست کنید بدید من ببینم. واقعا ممنون میشم . من 10 روزه درگیر اینم
    الان که دوباره نگاه کردم دیدم اینو :
    کد PHP:
    <img id="recaptcha_challenge_image" alt="لطفا سوال تصویری را تکمیل و یا متن آن را وارد کنید" height="57" width="300" src="https://www.google.com/recaptcha/api/image?c=03AHJ_VuuTvU61evVBJmLvgHvwHylVq_ibC4LLK1yFFZ3kmcLdA657uzwobo34yaG3OSUoaAYS-QizAm1Rhd0Jz4NmlBy934CC1iW2uxBNjh8R0FebMvJMJVzwNBIPHXxYSN_bgh7urA6fsAU2pIkIck4_8AW_EwV80rIHzMe01tVO1wZLT7LbzydqF7g-fVanc837vnqPP0i8sFKK3VHiMKYgMVeo7qw75g&amp;th=,yThXOBmwkrHOmzYUN0y2I_6DmscSBq_wAAAAVKAAAAC5awN3Gk8-D7K9m6QAmpDY1a_bpcnVbuq4M61BYmouMg833rCdJus4nOMUCKSh1fSohhwoKBmkLQyRcAz1tGEZOlTVLS4oW0sH5Teq9jTwdvBhgiOuGS2nbe6bdAHz46KGvQGzmcjfIHV-x7yZA-qvNZl7KtdjTWImSwGwC1iHCpv_g7-fpIdPeoM6q0VZE_lmWL84HulJ0FLRrA_wZoDdwUUvectBjOFlXbbMBI9D7zN39zVYfzIf0UJsZb1nB-GjE7U4MPvH6EdhIEm6fmD04brYY0-QXKq5Jyrk7vSU0BWsgwJuhI2pWEMXegntdSdyk7keiLz6mCGspIvEKeyjYiuaI0rjDwx4zeP4WwMbSn9LBtoGktnsTiX1or6PPeXVTE5cg5_mq5MJzjfcbyALZlkC6EmAxKwWsHLa_HcoBGcPH_WqVOmCQ8kgOKto6Luq6Gp_yTyUVJutf9uyQGg0vQUlC-2eUbUjARn6t-zUy5dmAP9sIEUtQpXQNcavKVjnEqCXxeAvpCvuIUVSVO3p5-xEx-NFzpK-axfg6t3oJkulOG1ZeqzFJpIfZB1fmFEUchYMjICSRlaVYPF_tLBvAvDYWoV6P6bsy7ps0OqrRi27l03yKHZbwh9Y7SzSpHDTwiDrQe2t46xg484V77lVAhq9GWA4tT6efWCXCZ9--Uj2De9BiZI9mJh6elFPeO4XfhaQkHSc6aV8EIVmtrBHOSyTGKg_iAosyfhSOFn1Ae5igiHN3TlBrrnvY7I8CKTEpo449KC59W6Q6jJnCUnlwIyFParSqZNxgfV_nT6I2o7JfGEW6yQsT8846wnVnswwyxHlVcUu4PvBOtX5G1Pkhja4DJGpIxAqun5fTBB0cREnuBa412ZxprE_M3zWfcSxw3ivykR9QXMo_HsUrXrQz54-v3rTVKACRX41IsgiNs3tiXGt2SDCLsB6EA3kDk6VJFqEA2GTvvH8bM4c6z0KJFB57jgqc8ZVmqJg17_aC3rveUmICxbw9wD7xVhwnV-bc3YZzXc7w1OEF9rVzdlm94hMgaDtf58iEL33vaKRIdsMOHm3XbKZBF-goWOCnxW0fWneMJkUOZLXOSnbbU9kxQi6u67qISYbTObe060J_bHyQkcbDT-fovis03kVVwtiZXZAZWOZWI9YIvYy-K1kQLYJu1PaBt2KBBo"
    شما یک ریکوست که میفرستید به سایت کنارش سورسشم بگیرید بعد بیاید همین تگ img رو استخراج کنید از توی همون سورس بعد قسمت source رو بیارید توی picture box بزارید !
    توی همین لینکی که دادم :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    نمونه همینچیزارو گفتم که سورسو بگیرید و از توش تگ های مورد نظرو استخراج کنید.

  13. 3 کاربر مقابل از 4rm4n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  14. Top | #9

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 4rm4n نمایش پست ها
    الان که دوباره نگاه کردم دیدم اینو :
    کد PHP:
    <img id="recaptcha_challenge_image" alt="لطفا سوال تصویری را تکمیل و یا متن آن را وارد کنید" height="57" width="300" src="https://www.google.com/recaptcha/api/image?c=03AHJ_VuuTvU61evVBJmLvgHvwHylVq_ibC4LLK1yFFZ3kmcLdA657uzwobo34yaG3OSUoaAYS-QizAm1Rhd0Jz4NmlBy934CC1iW2uxBNjh8R0FebMvJMJVzwNBIPHXxYSN_bgh7urA6fsAU2pIkIck4_8AW_EwV80rIHzMe01tVO1wZLT7LbzydqF7g-fVanc837vnqPP0i8sFKK3VHiMKYgMVeo7qw75g&th=,yThXOBmwkrHOmzYUN0y2I_6DmscSBq_wAAAAVKAAAAC5awN3Gk8-D7K9m6QAmpDY1a_bpcnVbuq4M61BYmouMg833rCdJus4nOMUCKSh1fSohhwoKBmkLQyRcAz1tGEZOlTVLS4oW0sH5Teq9jTwdvBhgiOuGS2nbe6bdAHz46KGvQGzmcjfIHV-x7yZA-qvNZl7KtdjTWImSwGwC1iHCpv_g7-fpIdPeoM6q0VZE_lmWL84HulJ0FLRrA_wZoDdwUUvectBjOFlXbbMBI9D7zN39zVYfzIf0UJsZb1nB-GjE7U4MPvH6EdhIEm6fmD04brYY0-QXKq5Jyrk7vSU0BWsgwJuhI2pWEMXegntdSdyk7keiLz6mCGspIvEKeyjYiuaI0rjDwx4zeP4WwMbSn9LBtoGktnsTiX1or6PPeXVTE5cg5_mq5MJzjfcbyALZlkC6EmAxKwWsHLa_HcoBGcPH_WqVOmCQ8kgOKto6Luq6Gp_yTyUVJutf9uyQGg0vQUlC-2eUbUjARn6t-zUy5dmAP9sIEUtQpXQNcavKVjnEqCXxeAvpCvuIUVSVO3p5-xEx-NFzpK-axfg6t3oJkulOG1ZeqzFJpIfZB1fmFEUchYMjICSRlaVYPF_tLBvAvDYWoV6P6bsy7ps0OqrRi27l03yKHZbwh9Y7SzSpHDTwiDrQe2t46xg484V77lVAhq9GWA4tT6efWCXCZ9--Uj2De9BiZI9mJh6elFPeO4XfhaQkHSc6aV8EIVmtrBHOSyTGKg_iAosyfhSOFn1Ae5igiHN3TlBrrnvY7I8CKTEpo449KC59W6Q6jJnCUnlwIyFParSqZNxgfV_nT6I2o7JfGEW6yQsT8846wnVnswwyxHlVcUu4PvBOtX5G1Pkhja4DJGpIxAqun5fTBB0cREnuBa412ZxprE_M3zWfcSxw3ivykR9QXMo_HsUrXrQz54-v3rTVKACRX41IsgiNs3tiXGt2SDCLsB6EA3kDk6VJFqEA2GTvvH8bM4c6z0KJFB57jgqc8ZVmqJg17_aC3rveUmICxbw9wD7xVhwnV-bc3YZzXc7w1OEF9rVzdlm94hMgaDtf58iEL33vaKRIdsMOHm3XbKZBF-goWOCnxW0fWneMJkUOZLXOSnbbU9kxQi6u67qISYbTObe060J_bHyQkcbDT-fovis03kVVwtiZXZAZWOZWI9YIvYy-K1kQLYJu1PaBt2KBBo"
    شما یک ریکوست که میفرستید به سایت کنارش سورسشم بگیرید بعد بیاید همین تگ img رو استخراج کنید از توی همون سورس بعد قسمت source رو بیارید توی picture box بزارید !
    توی همین لینکی که دادم :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    نمونه همینچیزارو گفتم که سورسو بگیرید و از توش تگ های مورد نظرو استخراج کنید.
    تو گرفتن سورس و استخراج یه تگ و یا ... رو بلدم داداش خیلی وقته با این چیزا سرو کار دارم .
    من این تگی که میگید رو پیدا نمیکنم.

    شما به کدوم لینک ریکوست میفرستید که این تگ هم توش هست؟

    من به این لینک ها فرستادم ولی تو سورسی که برگشت میدن اینارو ندیدم

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

  15. Top | #10

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    188
    تشکر
    464
    تشکر شده 1,438 بار در 108 ارسال
    ميزان امتياز: 250Array
    ببینید دوست عزیز 4rm4n
    به شما دادند اول باید صفحه رو لود بکنید و بعد در این عکس نشون دادم کجا قرار داره و خودم هم تست کردم و این لینک رو اجزا کردم درست بود.
    http://up.ashiyane.org/images/tuxxgdnqin5aiu11hk2h.jpg

  16. کاربر مقابل از FieldMarshal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  17. Top | #11

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط FieldMarshal نمایش پست ها
    ببینید دوست عزیز 4rm4n
    به شما دادند اول باید صفحه رو لود بکنید و بعد در این عکس نشون دادم کجا قرار داره و خودم هم تست کردم و این لینک رو اجزا کردم درست بود.
    http://up.ashiyane.org/images/tuxxgdnqin5aiu11hk2h.jpg
    داداش از اصل مشکل من دور شدیم .

    من نیمخام که با مرورگر سایتو لود کنم .
    من با httpwebrequest یک درخواست به صفحه اول میفرستم . که در این روش فقط response یا همون html سایت رو برای بنده میفرسته . یعنی جاوا اسکریپت اجرا نمیشه . این یعنی کلا اون عکسی که شما به من دادید و تگ img هم بود یعنی تولید نمیشه

    مشکل اینجاست که چطوری اون تگ img که لینک عکس هم داخلش هست رو بتونم بیارم با کلاس httpwebrequest .

    وقتی با مرورگر باز کنی خودکار جاوااسکریپت هم اجرا میشه و باعث میشه در قالب یک popup اون پنجره ثبت نام باز بشه . ولی الان تو پروژه من که با httpwebrequest میفرستم جاوااسکریپت نیست که صفحه popup رو لود کنه

  18. Top | #12

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    188
    تشکر
    464
    تشکر شده 1,438 بار در 108 ارسال
    ميزان امتياز: 250Array
    شما به نظر من اول کد هایی برنامه تون برای این صفحه میگیره رو در یک richtextbox بذارید وبعد در نوت پد ذخیره کنید و بذارید اینجا ببینم کد شما از صفحه چه کد هایی رو میگیره

  19. Top | #13

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    میانگین پست در روز
    0.07
    نوشته ها
    188
    تشکر
    464
    تشکر شده 1,438 بار در 108 ارسال
    ميزان امتياز: 250Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط attacker007 نمایش پست ها
    داداش از اصل مشکل من دور شدیم .

    من نیمخام که با مرورگر سایتو لود کنم .
    من با httpwebrequest یک درخواست به صفحه اول میفرستم . که در این روش فقط response یا همون html سایت رو برای بنده میفرسته . یعنی جاوا اسکریپت اجرا نمیشه . این یعنی کلا اون عکسی که شما به من دادید و تگ img هم بود یعنی تولید نمیشه

    مشکل اینجاست که چطوری اون تگ img که لینک عکس هم داخلش هست رو بتونم بیارم با کلاس httpwebrequest .

    وقتی با مرورگر باز کنی خودکار جاوااسکریپت هم اجرا میشه و باعث میشه در قالب یک popup اون پنجره ثبت نام باز بشه . ولی الان تو پروژه من که با httpwebrequest میفرستم جاوااسکریپت نیست که صفحه popup رو لود کنه
    اون تگ img دارای یک id هست.

    کد:
    <img id="recaptcha_challenge_image"

  20. کاربر مقابل از FieldMarshal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  21. Top | #14

    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    میانگین پست در روز
    0.10
    نوشته ها
    47
    تشکر
    24
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط FieldMarshal نمایش پست ها
    اون تگ img دارای یک id هست.

    کد:
    <img id="recaptcha_challenge_image"
    داداش درباره httpwebrequest چیزی میدونید؟ اگه نمیدونید لطفا برید تو گوگل یه سرچ بزنید

    اون ای دی و تگی که شما میگید مربوط به پنجره popup هستند . اون پنجره هم با جاوا اسکریپت تولید میشند . و لینکی که popup از اون ساخته میشه هم با جاوا اسکریپت تولید میشه . کلاس httpwebrequest کلا جاوا اسکریپت رو اجرا نمیکنه. محض اطلاعتون گفتم

  22. Top | #15

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    1.28
    محل سکونت
    مِشَدِ مُقَدَس :)
    نوشته ها
    2,273
    تشکر
    12,840
    تشکر شده 9,176 بار در 1,767 ارسال
    ميزان امتياز: 5701Array
    سلامی دوباره دوست عزیز /.
    من اول ازتون عذر میخوام که سوالتون رو با دقت نخونده بودم .

    طبق این لینک ها:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
    با httpwebrequest نمیتونید اسکریپت هایی که روی کلاینت اجرا میشه رو اجرا کنید ... اگه سایت یک صفحه ی جدا واسه ثبت داشت باز میشد کاری کرد ولی اینجوری خیر !

    تنها راحتون همون web browser که توی لینک اولی راه حل خوبی پیشنهاد داده بود :
    کد PHP:
    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.ScrollBarsEnabled false;
    wb.ScriptErrorsSuppressed true;
    wb.Navigate(url);
    while (
    wb.ReadyState != WebBrowserReadyState.Complete) { Application.DoEvents(); }
    wb.Document.DomDocument.ToString() 
    موفق باشید
    ===
    You couldn't possibly run JavaScript in a [Http]WebRequest, which is simply sending data to a web server, and you can't actually run JavaScript using [Http]WebRespone. The response would be read into a Byte array, which in turn would need to be loaded into a browser Control/Executable on the server (i.e. your server)

  23. 4 کاربر مقابل از 4rm4n عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
شبکه های اجتماعی
تلفن های شرکت
شماره های تماس: 6-88749724-021
درباره گروه امنیتی آشیانه

گروه امنیتی آشیانه گروهی شخصی و کاملا مستقل بوده و به تائید سایت معتبر Alexa اولین و بزرگترین سایت امنیت شبکه در ایران است. همچنین کلیه حقوق اطلاعات و مقالات در این سایت متعلق به گروه امنیتی آشیانه بوده و هرگونه نسخه برداری از آن بدون ذکر منبع پیگرد قانونی خواهد داشت.