انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک
دوره آموزشی آشیانه آدرس رسمی کانال تلگرام گروه آشیانه
انجمن آموزشی لینوکس سیسکو ویپ استریسک الستیکس میکروتیک آشیانه هاست ارائه دهنده میزبانی وب امن؛ سرورهای اختصاصی و مجازی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در ریدایرکت کردن url در php و پر کردن اتومات فیلد های urlجدید

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Dec 2016
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array

    Exclamation مشکل در ریدایرکت کردن url در php و پر کردن اتومات فیلد های urlجدید

    با سلام ...
    بنده در صفحهی html خود دو فیلد یوزر و پسوورد گذاشتم.میخواهم هنگام submit این صفحه ریدایرکت شود و در صفحه ی جدید همین فیلد ها به طور اتومات پر شود ....
    بنده از یک اسکریپت برای ریدایرکت استفاده کردم ولی متاسفانه قبل submit ریدایرکت می کند.و قسمت دوم را هم فک میکنم باید از curl در php استفاده کرد ولی باز هم موفق به استفاده از ان نشدم...
    لطفا راهنمایی کنید.ممنون

  2.  

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    میانگین پست در روز
    0.55
    محل سکونت
    In Your Security Zone
    نوشته ها
    1,456
    تشکر
    8,491
    تشکر شده 6,366 بار در 1,176 ارسال
    ميزان امتياز: 5760Array
    منظورتون اینه که کد php رو هم داخل همین صفحه گذاشتید؟؟ اینجوری کد ها هم به ترتیب اجرا میشه


    شما این فرم بفرس برای یه صفحه دوم اونجا با متود پست یا گت بگیر . بعد هر تغییری میخوای بدی اونجا بده


    ملتی که در هنگام یاری رهبرش در خواب باشد با لگد دشمن از خواب بیدار می شود !

    مرگ بر امریکا مرگ بر استکبار

    امام مهدی عج :

    ما بر تمامى احوال و اخبار شما آگاه و آشنائيم و چيزى از شما نزد ما پنهان نيست .


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

    سرباز سید علی

  4. 5 کاربر مقابل از 07 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Dec 2016
    میانگین پست در روز
    0.01
    نوشته ها
    3
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    ميزان امتياز: 0Array
    با سلام و تشکر از توجه شما.
    مشکل اصلی بنده در یدایرکت کردن بعد از submit است .اسکریپتی در github در این زمینه پیدا کردم ولی قبل از submit کردن ریدایرکت میکند ...
    از کد های php نیز برای این کار استفاده کردم ولی کار نکرد...
    شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    میانگین پست در روز
    1.21
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    1,699
    تشکر
    10,131
    تشکر شده 7,702 بار در 1,478 ارسال
    ميزان امتياز: 41532Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط martin loter نمایش پست ها
    مشکل اصلی بنده در یدایرکت کردن بعد از submit است .اسکریپتی در github در این زمینه پیدا کردم ولی قبل از submit کردن ریدایرکت میکند ...
    سلام

    دقیقا متوجه سوالتون نشدم...

    برای اینکه بعد از submit کاربر ریدایرکت بشه به راحتی میتونید اینکار رو توسط جی کوئری انجام بدید...

    کد PHP:
    $(function() {
      $(
    'form').submit(function(){
        $.
    post('http://ashiyane.org/form.php', function() {
          
    window.location 'http://google.com';
        });
        return 
    false;
      });
    }); 

    و برای اینکه مقادیر فیلد ها رو بعد از submit نمایش بدید میتونید توسط متدی که فرم رو ارسال کردید بگیرید و نمایش بدید...

    کد PHP:
    <input type="text" name="name" value="<?php echo isset($_POST['name']) ? $_POST['name'] : '' ?>" />
    موفق باشید.

  7. 2 کاربر مقابل از Amir Th عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
شبکه های اجتماعی
تلفن های شرکت
شماره های تماس: 6-88749724-021
درباره گروه امنیتی آشیانه

گروه امنیتی آشیانه گروهی شخصی و کاملا مستقل بوده و به تائید سایت معتبر Alexa اولین و بزرگترین سایت امنیت شبکه در ایران است. همچنین کلیه حقوق اطلاعات و مقالات در این سایت متعلق به گروه امنیتی آشیانه بوده و هرگونه نسخه برداری از آن بدون ذکر منبع پیگرد قانونی خواهد داشت.