Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش هک و امنیت > فعالترین انجمن ها > سوال و جواب های عمومی

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی هک و امنیت شوید!
به انجمن تخصصی هک و امنیت گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

تصویر تائید کننده
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 02-09-2010, 01:51 PM   #1
assddff

No Avatar

View assddff's Profile   View assddff's Photo Album   Add assddff's to Your Contacts   View Social Groups

یعنی کسی میتونه به این سوال جواب بده @@

سلام به همه دوستان عزیز و همه چیز دون
دوستان برای من یه مشکل فوری فوتی پیش اومده برای همین از همه شما خواهش میکنم مشارکت داشته باشید و منو راهنمایی کنید
واما مشکل ...
تو ی یه سایت یه کلیدی هست که بعضی مواقع قابل کلیک کردن که لینکش هم اینه ***javascript:__doPostBack('GridView1$ctl02$LBtn_P rotest','')***
ولی بعضی ماقع این کلید غیر فعال میشه و وقتی روی کلید ایست میکنی انگار که هیچ لینکی نداره حالا من میخوام شما به من بگین چطور میتونم توی اون صفحه بدون اینکه برم رو کلید لینک بالا رو اجرا کنم در ضمن میدونید که لینک بالا رو نمیتونم تو آدرس بار تایپ کنم چون از اون صفحه میرم بیرون
assddff آنلاین نیست.  
از assddff به خاطر این پست تشکر کرده اند :
mehrdadkaspersk (02-09-2010)
تبلیغات
قدیمی 02-09-2010, 02:36 PM   #2
Dj.Drummer

No Avatar

View Dj.Drummer's Profile   View Dj.Drummer's Photo Album   Add Dj.Drummer's to Your Contacts   View Social Groups

Dj.Drummer به MSN ارسال پیام Dj.Drummer به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به Dj.Drummer
همچین برحسب اتفاق این کلید که میگی مربوط به پورتال دانشگاتون نمیشه؟
Dj.Drummer آنلاین نیست.  
از Dj.Drummer به خاطر این پست تشکر کرده اند :
mehrdadkaspersk (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 02:51 PM   #3
assddff

No Avatar

View assddff's Profile   View assddff's Photo Album   Add assddff's to Your Contacts   View Social Groups

دقیقا حالا مگه فرقی هم میکنه اگه میشه یه کمکی کنید میخوام اضافه ظرفیت ثبت نام کنم
assddff آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 04:53 PM   #4
mehrdadkaspersk

mehrdadkaspersk آواتار ها

View mehrdadkaspersk's Profile   View mehrdadkaspersk's Photo Album   Add mehrdadkaspersk's to Your Contacts   View Social Groups

mehrdadkaspersk به AIM ارسال پیام
Thumbs up بله میتونه اینطور هم باشه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط keracker نمایش پست ها
همچین برحسب اتفاق این کلید که میگی مربوط به پورتال دانشگاتون نمیشه؟

دوست عزیز ممنون از پاسخی که بهدوستمون دادین ولی این هرف شما مثالی داره :

مثلاً چون یه برنامه ای رو ران کردید که ویروسی بوده بگید تمام برنامه ویروسی هست

نه ایطور نیست این چیزی که دوستمون میگن ممکنه برای هر جای دیگه ای باشه و فقط مختص به

پرتال دانشگاه نیست وظیفه همه ما کمک به همدیگر هست پس باید هممون به

همدیگر جواب هایی رو که میخواییم بدیم

فداییه آشیانه
mehrdadkaspersk آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 05:19 PM   #5
farzadho

No Avatar

View farzadho's Profile   View farzadho's Photo Album   Add farzadho's to Your Contacts   View Social Groups

farzadho به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط assddff نمایش پست ها
سلام به همه دوستان عزیز و همه چیز دون
دوستان برای من یه مشکل فوری فوتی پیش اومده برای همین از همه شما خواهش میکنم مشارکت داشته باشید و منو راهنمایی کنید
واما مشکل ...
تو ی یه سایت یه کلیدی هست که بعضی مواقع قابل کلیک کردن که لینکش هم اینه ***javascript:__doPostBack('GridView1$ctl02$LBtn_P rotest','')***
ولی بعضی ماقع این کلید غیر فعال میشه و وقتی روی کلید ایست میکنی انگار که هیچ لینکی نداره حالا من میخوام شما به من بگین چطور میتونم توی اون صفحه بدون اینکه برم رو کلید لینک بالا رو اجرا کنم در ضمن میدونید که لینک بالا رو نمیتونم تو آدرس بار تایپ کنم چون از اون صفحه میرم بیرون
من دونه دونه واست تفکیک میکنم...
کنترل GridView1 در یک usercontroli هست که اسمش ctl02 هست که در اون یک دکمه ای هست که اسمش LBtn_Protest هست.
از اونجایی که این دکمه داره از مدیریت فرمان میگیره و شما هر تغییری که در این کد بدی بازم میره سمت سرور و به شما بر میگرده پس هیچ فایده داره...
ولی اگه خلاق باشید میتونید نام یوزر کنترل صفحه ادمین رو پیدا کنید(احتمال 1 درصد) و اگه تو اون یوزر کنترل session چک نشه شما بیای ادمین رو واسه خودت load کنی...
که این کار با تغییری که میدی و در نوار آدرس اجرا میکنی انجام میشه..
باگ dnn هم از این مدل باگ ها بود که وقتی اینو javascript:__doPostBack('ctlURL$cmdUpload','')
بار میکردی صفحه آپلود باز میشد...
عنوان تاپیک رو هم درست انتخاب کن.
موفق باشید.

ویرایش توسط farzadho : 02-09-2010 در ساعت 05:21 PM
farzadho آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 05:19 PM   #6
assddff

No Avatar

ممنون عزیز
ولی من مطمئنم که میشه چون تو پورتال دانشگاه ما ظرفیت درس ... 40 نفر بود ولی وقتی با یه نفر شرط بندی کردم
که اضافه ظرفیت ثبت نام کنه فرداش دیدم نوشته در س... 41 نفر و وقتی سی پنل خودش رو بهم نشون داد اون درس رو که قبلا نداشته رو انتخاب کرده و مطمئنم از این راهی که میگم انتخاب کرده ولی من هر کاری کردم بهم نگفت چه طوری کد جاوا رو اجرا کرده وقتی کلید اون غیر فعال بوده

ویرایش توسط assddff : 02-09-2010 در ساعت 05:25 PM
assddff آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 02-09-2010, 05:27 PM   #7
assddff

No Avatar

من فقط میخوام بدونم چه طوری یه لینک جاوا رو اجرا کرد روی صفحه
assddff آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 05:35 PM   #8
farzadho

No Avatar

View farzadho's Profile   View farzadho's Photo Album   Add farzadho's to Your Contacts   View Social Groups

farzadho به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
ممنون عزیز
ولی من مطمئنم که میشه چون تو پورتال دانشگاه ما ظرفیت درس ... 40 نفر بود ولی وقتی با یه نفر شرط بندی کردم
که اضافه ظرفیت ثبت نام کنه فرداش دیدم نوشته در س... 41 نفر و وقتی سی پنل خودش رو بهم نشون داد اون درس رو که قبلا نداشته رو انتخاب کرده و مطمئنم از این راهی که میگم انتخاب کرده ولی من هر کاری کردم بهم نگفت چه طوری کد جاوا رو اجرا کرده وقتی کلید اون غیر فعال بوده
دلیل بر این نیست که اون کار خاصی کرده شاید رزرو کرده بوده...!
چون تو سیستم انتخاب واحد یه راه گول زدن سیستم رزرو کردن هست...
نمونه باگ dnn رو هم بهت گفتم که بری تحقیق کنی یاد بگیری...
دیگه هم اسپم نده.
farzadho آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 05:41 PM   #9
Dj.Drummer

No Avatar

View Dj.Drummer's Profile   View Dj.Drummer's Photo Album   Add Dj.Drummer's to Your Contacts   View Social Groups

Dj.Drummer به MSN ارسال پیام Dj.Drummer به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به Dj.Drummer
نقل قول:
خیلی ممنون دوستان از همفکریتون ولی من فقط میخوام بدونم چه طوری یه لینک جاوا رو اجرا کرد روی صفحه
این کار از طرف شما فکر نمی کنم امکان پذیر باشه
باید از پنل مدیر گروه اقدام کنی که اونم فکر نکنم دسترسی داشته باشی
حالا چرا انقدر سختش می کنی برو از مدیر گروهتون خواهش کن یکی به ظرفیت اضافه کنه شما هم در همان زمان(ممکنه یکی دیگه درس را برداره) انتخابش کن(دقیقا کاری که من چند دقیقه پیش کردم)
Dj.Drummer آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 11:41 PM   #10
assddff

No Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadho نمایش پست ها
چون تو سیستم انتخاب واحد یه راه گول زدن سیستم رزرو کردن هست...
نمونه باگ dnn رو هم بهت گفتم که بری تحقیق کنی یاد بگیری...
دیگه هم اسپم نده.
محترم جان اسپم چیه من که نفهمیدم چی میگی بری تحقیق کنی دیگه چیه اولا دویوما عزیز دلم گمپ گلم جیگر مهربون من از دوستان فط خواستم که بگن چطور میشه یه لینک جاوا رو اجرا کرد توی یه صفحه حالا دیگه بقیش رو شما بی خیال شین که حالا پیش پیش برای من پیش بینی میکنی که نمیشه و جواب نمیده و ... عزیز جون فقط بگو چطور میشه توی یه صفحه لینک جاوا رو اجرا کرد همین دیگه صغری کبری چیدنا چیه
یا بلدی یا بلد نیستی بلد نیستی داعیه چیزی رو نداشته باش بزار بقیه هم نظر
بدن
assddff آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 11:44 PM   #11
assddff

No Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farzadho نمایش پست ها
چون تو سیستم انتخاب واحد یه راه گول زدن سیستم رزرو کردن هست...)
من خیلی حالیم نیست ولی یکم حالیم دیگه مطمئنم که رزروی نبوده رزرو هم که بکنی بیشتر از ظرفیت نمیتونی ثبت نام کنی
فکر کن همه کلاس ها 40 نفر باشن بعد و همشون هم پر باشن حالا این آقا با اجرا کردن اون لینک جاوا تونستی بود در صورتی که دیگه ظرفیت نداشت نفر 41 باشه

ویرایش توسط assddff : 02-09-2010 در ساعت 11:46 PM
assddff آنلاین نیست.  
قدیمی 02-09-2010, 11:49 PM   #12
assddff

No Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط keracker نمایش پست ها
این کار از طرف شما فکر نمی کنم امکان پذیر باشه
باید از پنل مدیر گروه اقدام کنی که اونم فکر نکنم دسترسی داشته باشی
حالا چرا انقدر سختش می کنی برو از مدیر گروهتون خواهش کن یکی به ظرفیت اضافه کنه شما هم در همان زمان(ممکنه یکی دیگه درس را برداره) انتخابش کن(دقیقا کاری که من چند دقیقه پیش کردم)
کرکر عزیز درست میگی ولی مدیر گرو ه ما آدم گیریه و این کارارو جز پارتی انجام نمیده ما هم از دنیا همه چی داریم جز پارتی
من به ای ن درس احتیاج دارم و اصلا صرف کنجکاوی هم مزید بر علت شده که من این کارو انجام بدم
assddff آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 02-10-2010, 09:16 PM   #13
Ali_Eagle

Ali_Eagle آواتار ها

View Ali_Eagle's Profile   View Ali_Eagle's Photo Album   Add Ali_Eagle's to Your Contacts   View Social Groups

Ali_Eagle به Yahoo ارسال پیام
عنوان درست انتخاب کنید. تاپیک شده پر Spam ...

پرتال رو نگفتید اما راههای خیلی ساده تری وجود دارند و معمولا این متد ها جواب نمی ده . یک موضوع دیگه توی اکثر سیستم های دانشگاهی کسی که سیستم آموزش رو نصب داشته باشه می تونه افزایش ظرفیت بده که این پرمیژن به اکثر کارمندان آموزش داده می شه . پس از طریق افراد هم می تونسته اون فرد به راحتی افزایش ظرفیت بده ...

قفل

هیچ حسی بالاتر از حس یک بازی تک نفره نیست ;

Боли я не могу забором пруд жить с болью думаю о том, что морская рыба не произошло в умах

ویرایش توسط Ali_Eagle : 02-10-2010 در ساعت 09:20 PM
Ali_Eagle هم اکنون آنلاین است.  
موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: