به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی امنیت شوید!
|
|
|

10-03-2009, 08:10 PM
|
|
|
سوزاندن و یا Abuse کردن آی دی یاهو

10-03-2009, 08:10 PM
با سلام
دوستان عزیز آیا این امکان وجود دارد که آی دی ما به طور کامل حذف ، سوزانده و غیر قابل استفاده گردد؟
اگر چنین امکانی وجود دارد چگونه میشود چنین کاری کرد؟؟؟
|
Black Eye
12 بار تشکر شده در 6 پست
|
|
|
|
نمایش ها: 12117
|
|
از Black Eye به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
10-03-2009, 08:34 PM
|
|
161 بار تشکر شده در 70 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black Eye
با سلام
دوستان عزیز آیا این امکان وجود دارد که آی دی ما به طور کامل حذف ، سوزانده و غیر قابل استفاده گردد؟
اگر چنین امکانی وجود دارد چگونه میشود چنین کاری کرد؟؟؟
|
اولا : شما یک سرچ میزدی تو گوگولی پیدا میکردی 
دوما :
بله همین طور است البته برا همیشه که نه ولی تو یک مدت زمانی تعین شده توسط یاهو این امکان وجود داره که کسی بعد از حذف نتواند آن را حذف کند ( این پرسه به مدت سه ماه است )
برای حذف هم به این آدرس برید یوزر و پسورد بدین و وارد شدید در انتها از شما پسورد میخواد بعد از وارد کردن و تایید ایمیل شما حذف میشود
حذف یوزر :
کد:
http://edit.yahoo.com/config/delete_user
|
|
|
|
6 کاربر از scriptplazza به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 12:38 AM
|
|
6 بار تشکر شده در 4 پست
|
با سلام
جناب scriptplazza ممنون میشم اگر یه منبع را راهنمایی کنید که این مطلب را نوشته باشه که دقیقا چه مدت طول میکشه که یوزر حذف بشه ! و بر چه اساسه ! بازم ممنونم
|
|
|
|
از fxmahdi به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 02:03 AM
|
|
14 بار تشکر شده در 10 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fxmahdi
با سلام
جناب scriptplazza ممنون میشم اگر یه منبع را راهنمایی کنید که این مطلب را نوشته باشه که دقیقا چه مدت طول میکشه که یوزر حذف بشه ! و بر چه اساسه ! بازم ممنونم
|
دقیقا ظرف 90 روز ایدی شما به طور کلی پاک میشه لازم به ذکر هست که بگم ظرف این 90 روز میتونید دوباره از طریق Forgot ایدی خودتون رو Reactivate کنین
ویرایش توسط 1nkn0w2 : 11-06-2009 در ساعت 02:06 AM
|
|
|
|
3 کاربر از 1nkn0w2 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 02:07 AM
|
|
6 بار تشکر شده در 4 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1nkn0w2
ظرف 90 روز ایدی شما به طور کلی پاک میشه لازم به ذکر هست که بگم ظرف این 90 روز میتونید دوباره از طریق forgot ایدی خودتون رو reactivate کنین 
|
حرف شما صحیح اما میتونید این مطلب را در یک منبع موثق نشونم بدین چون واسه استاد میخوام.مرسی از شما
|
|
|
|
از fxmahdi به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 05:38 AM
|
|
|
ویرایش توسط 1nkn0w2 : 11-06-2009 در ساعت 05:40 AM
|
|
|
|
2 کاربر از 1nkn0w2 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 01:35 PM
|
|
6 بار تشکر شده در 4 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1nkn0w2
|
دوستان شما این مطلب را تایید می کنید که :
اگر من یک آی دی یاهو بسازم و از اون استفاده نکنم ظرف مدت 90 روز سرور یاهو اون را حذف می کنه !
حالا من جایی دیدم که گفته بودند اگر به این نام کاربری ایمیل ارسال بشه یاهو این آی دی را به عنوان آی دی فعال در نظر می گیره و پاک نمی شه حتی اگر یکبار ایمیلشو باز نکنه . مرسی
|
|
|
|
2 کاربر از fxmahdi به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 02:53 PM
|
|
10,448 بار تشکر شده در 1,980 پست
|
اوه شما 90 روووووووووووز میخوای صبر کنی ای دی از بین بره !!!!
اگه دوست داری میتونی به من پی ام بدی تا بهت اموزش از بین بردن ای دی در 24 ساعت رو بدم . (( هر ای دی که دوست داری )) این ای دی برای همیشه از یاهو پاک میشه و دیگه امکان هیچ نوع برگشتی وجود نداره  naughty
البته فقط اقای Black Eye .
داداش اگه پیغام منو دیدی بهم پی ام بده تا اموزش رو باهات کار کنم !
|
|
|
|
6 کاربر از Classic به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 03:18 PM
|
|
64 بار تشکر شده در 12 پست
|
سلاممممم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _faz_
اوه شما 90 روووووووووووز میخوای صبر کنی ای دی از بین بره !!!!
اگه دوست داری میتونی به من پی ام بدی تا بهت اموزش از بین بردن ای دی در 24 ساعت رو بدم . (( هر ای دی که دوست داری )) این ای دی برای همیشه از یاهو پاک میشه و دیگه امکان هیچ نوع برگشتی وجود نداره  naughty
البته فقط اقای Black Eye .
داداش اگه پیغام منو دیدی بهم پی ام بده تا اموزش رو باهات کار کنم ! 
|
سلام نگفتن 90 روز واستا تا آيدي از بين بره گفتن وقتي آيدي ديليت ميشه بعد از 90 روز ميشه
ساختش البته از طريقه orginal forget آيدي ميشه تو 48 ساعت ايدي ديليت شده رو Back كرد
بعد اين دوستمون كه تو 24 ساعت آيدي ميزنن ميشه deactived Id كه ياهو براي هميشه آيدي
رو ميبنده و ايميل ايدي كه بازم اونم ميشه با چند بار ريپورت دادن به ياهو و با orginal forget id
آيدي رو reactived كرد
براي اين راه روشي هم موجود هست شما ميتونين يك آيدي بسازين و بعد در آيديتون يك پروفايل
بسازين با اون آيدي پروفايل دوستانتونو اد كنين يا تو رومها برين پروفايل بخواتره اينكه ايميل نداره
deactived يا سوخته نميشه اميدوارم اين مطلب كافي باشه منبع اي هم نيست
از تجربه خودم گفتم مشكلي داشتي ميتوني همينجا پيغام بدي به يوزرم
|
|
|
|
2 کاربر از mark007 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 03:39 PM
|
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mark007
رو ميبنده و ايميل ايدي كه بازم اونم ميشه با چند بار ريپورت دادن به ياهو و با orginal forget id
آيدي رو reactived كرد
|
شما داداش یکم زیادی فکر های عجیب میکنی . تا دقیقا 3 ماه پیش میشد ای دی ری اکتیو کرد نه هر کسی که ری اکتیو کنه . ای دی های که با ای پی ایران ریپورت داده میشدن ری اکتیو نمیشد !!! داداش . از خودتون یه چیزی الکی نگین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mark007
براي اين راه روشي هم موجود هست شما ميتونين يك آيدي بسازين و بعد در آيديتون يك پروفايل
بسازين با اون آيدي پروفايل دوستانتونو اد كنين يا تو رومها برين پروفايل بخواتره اينكه ايميل نداره
deactived يا سوخته نميشه اميدوارم اين مطلب كافي باشه منبع اي هم نيست
از تجربه خودم گفتم مشكلي داشتي ميتوني همينجا پيغام بدي به يوزرم
|
اون روشی که شما دارین میگین خوب اگه اسمشو بلد نیستی نگو داداش !!!! این روشی که ایشون توضیح دادن یعنی اینکه ای دی رو بزارن زیر ای دی rogers که باعث میشه ای دی دی اکتیو نشه !!!! اما الان چنین امکانی وجود نداره
الان هیچ روشی وجود نداره که ای دی دی اکتیو نشه دوست من . قبلا تا 3-4 ماه پیش بود اما الان بسته به نوع ریپورت ای دی های مختلف دی اکتیو میشن ! حتی ای دی های rogers - ili و غیره
|
|
|
|
4 کاربر از Classic به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 04:03 PM
|
|
6 بار تشکر شده در 4 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _faz_
شما داداش یکم زیادی فکر های عجیب میکنی . تا دقیقا 3 ماه پیش میشد ای دی ری اکتیو کرد نه هر کسی که ری اکتیو کنه . ای دی های که با ای پی ایران ریپورت داده میشدن ری اکتیو نمیشد !!! داداش . از خودتون یه چیزی الکی نگین
اون روشی که شما دارین میگین خوب اگه اسمشو بلد نیستی نگو داداش !!!! این روشی که ایشون توضیح دادن یعنی اینکه ای دی رو بزارن زیر ای دی rogers که باعث میشه ای دی دی اکتیو نشه !!!! اما الان چنین امکانی وجود نداره
الان هیچ روشی وجود نداره که ای دی دی اکتیو نشه دوست من . قبلا تا 3-4 ماه پیش بود اما الان بسته به نوع ریپورت ای دی های مختلف دی اکتیو میشن ! حتی ای دی های rogers - ili و غیره
|
من فکر کنم منظورمو درست نگفتم
من نمی خوام آی دیم را پاک کنم من فقط میخوام دوستان یک منبع مطمئن را به من نشون بدن که نوشته باشه آی دی یاهو بعد از چه مدت و چرا پاک میشه مرسی از همگی
|
|
|
|
2 کاربر از fxmahdi به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 04:13 PM
|
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fxmahdi
اگر من یک آی دی یاهو بسازم و از اون استفاده نکنم ظرف مدت 90 روز سرور یاهو اون را حذف می کنه !
حالا من جایی دیدم که گفته بودند اگر به این نام کاربری ایمیل ارسال بشه یاهو این آی دی را به عنوان آی دی فعال در نظر می گیره و پاک نمی شه حتی اگر یکبار ایمیلشو باز نکنه . مرسی
|
اگه خودت بری ایدی رو حذف کنی 90 روز فرصت داری Reactivate کنی در غیر این صورت ایدی رو بعد از 90 روز میشه دوباره ساخت . من ایدی داشتم که 5 ماه باهاش Sign In نشدم ولی بازم کار کرد .فکر کنم فقط به اون ایدیهایی گیر میده که ساخته شدن ولی از سرویس های یاهو استفاده نکردن
|
|
|
|
از 1nkn0w2 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 04:13 PM
|
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fxmahdi
|
داداش من ای دی خودمو بعد از یک سال باز کردم و هیچ نوع اتفاقی نیوفتاد !!
این ای دی به نام شما تو سایت یاهو ثبت میشه و هیچ دلیلی نداره که پاک کنه !!!
مثلا یکی تو سایت شما عضو شد بعد از 1 سال اکانت طرف رو پاک میکنید !؟
نگران نباشین ! اگه بعد از 2 سال هم بخواین وارد ایدیتون میتونین بشین . البته اول باید وارد میل بشین و بعد با مسینجر لوگین کنید
البته باید قبلش چک کنید که ای دی تون دی اکتیو شده نباشه و یا کرک شده نباشه !!!
دوستانی که دارن میگن لطفا قبلش یه تحقیق کنن تا طرفی که سوال کرد گمراه نشه !
|
|
|
|
2 کاربر از Classic به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 07:46 PM
|
|
64 بار تشکر شده در 12 پست
|
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _faz_
|
ولا فكر كنم زيادشما مشروب خودين و پشته كامپيوتر نشستين يا شايدم new chater باشين
من همين هفته 2 تا آيدي reactived كردم بعدشم من منظورم آيدي زيره rogers بزار نبوده
اگه بهتر بخوني ميفهمي چي گفتم شما نيو چترين من الان 3 ساله آيدي دي ميزنم و ري ميكنم
شما حرفه خودتونو ثابت كنين گفتين آيدي وجود نداره deactived نشه شما آيدي منو deactived
كنين
Yahoo Id: iran_bussy
اين چند روزه هم كه ياهو بسته هست ياهو دروست شد منو ادد كن يادت نره همه كساني
كه اينجا هستن منو اد كنن بعد دوستمون منو دي بزنه  ياهو هم دروست شد پ ام بده
آيدي اون كساني رو كه اين هفته reactived كردم رو بهت بدم تا باهاشون بچتي باورد شه
يادت نره آيدي منو بزني وگرنه مرد نيستي
|
|
|
|
از mark007 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
11-06-2009, 08:53 PM
|
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mark007
ولا فكر كنم زيادشما مشروب خودين و پشته كامپيوتر نشستين يا شايدم new chater باشين
من همين هفته 2 تا آيدي reactived كردم بعدشم من منظورم آيدي زيره rogers بزار نبوده
اگه بهتر بخوني ميفهمي چي گفتم شما نيو چترين من الان 3 ساله آيدي دي ميزنم و ري ميكنم
شما حرفه خودتونو ثابت كنين گفتين آيدي وجود نداره deactived نشه شما آيدي منو deactived
كنين
اين چند روزه هم كه ياهو بسته هست ياهو دروست شد منو ادد كن يادت نره همه كساني
كه اينجا هستن منو اد كنن بعد دوستمون منو دي بزنه  ياهو هم دروست شد پ ام بده
آيدي اون كساني رو كه اين هفته reactived كردم رو بهت بدم تا باهاشون بچتي باورد شه
يادت نره آيدي منو بزني وگرنه مرد نيستي
|
------------------------------------------------
ای دی شما به روی چشم . حتما
دوست من اولا یکم درست صحبت کن . دومن اون موقعی که تو داشتی تو کوچه گردو بازی میکردی ما تو نت بودیم . حالا بماند که من هیچی هالیم نیست
حاضرم قسم بخورم که شما داری دروغ میگی ای دی ری اکتیو کردی .
من اینقدر می فهمم که از این حرف های دروغ اینجا نگم عزیزم
اصلا هم دوست ندارم با کسی کل کل کنم !!!
شما داری سه سال دی اکتیو میکنی . چوب تو اونجای ادم دروغگو !!!!
خوشم میاد که اصلا کم نمیاری . هی میخوای دروغتو با یه دروغ دیگه بپوشونی
در ضمن میتونی درمورد من تو گوگل سرچ کنی !!!! LoL
یا حق
|
|
|
|
5 کاربر از Classic به خاطر این پست تشکر کرده اند :
|
|
| ابزارهای موضوع |
|